-
καλημερα, ειχα παραγγείλει ενα yaris diesel αρχες Αυγούστου... εκανα τα χαρτια κ εγκριθηκε η χρηματοδότηση απο την τραπεζα αλλα του ειπα να μην προχορησει στην παραγγελια διοτι περιμενω καποια χρηματα μαζεμενα απο την δουλεια μου.Γυρω στα 6-7 ευρω απο κατι δικαστηρια..., αυτα θα ξερω αν τα πάρω μεχρι τις 7/9/2012..., τους πηρα τηλ εχθες και τους ειπα να περιμενουν μεχρι της 7/9 για το yaris διοτι ενδεχετε αν πάρω τα χρηματα να παω σε μεγαλύτερο μοντέλο.Ο υπαλληλος μου απάντησε απο την τουοτα οτι θα χάσω την προσφορα αν δεν δωσω την παραγγελια μέχρι της 31/8 περι τα 650 ευρω.Του ειπα για μια εβδομαδα παραπανω δεν μπορει να δωσει μια παράταση για να δω τι θα κανω.Μου απαντησε οχι, μετα της 31/8 αν κανω παραγγελια θα χασω 650 ευρω.Επισης ειπε οτι μετα τις 31/8 μπορει να βγει αλλη προσφορα για το Σεπτεμβριο... αλλα τι θα ειναι αυτη η προσφορα δεν ξερει, κ ακομα δεν ξερει αν θα βγει κ προσφορα.Κ ρωταω εγω τωρα... ειναι τοσο γραφειοκρατικά τα πραγματα που δεν μπορει να παρει μια παραταση μια εβδομαδα ?
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
καλημερα, ειχα παραγγείλει ενα yaris diesel αρχες Αυγούστου... εκανα τα χαρτια κ εγκριθηκε η χρηματοδότηση απο την τραπεζα αλλα του ειπα να μην προχορησει στην παραγγελια διοτι περιμενω καποια χρηματα μαζεμενα απο την δουλεια μου.Γυρω στα 6-7 ευρω απο κατι δικαστηρια..., αυτα θα ξερω αν τα πάρω μεχρι τις 7/9/2012..., τους πηρα τηλ εχθες και τους ειπα να περιμενουν μεχρι της 7/9 για το yaris διοτι ενδεχετε αν πάρω τα χρηματα να παω σε μεγαλύτερο μοντέλο.Ο υπαλληλος μου απάντησε απο την τουοτα οτι θα χάσω την προσφορα αν δεν δωσω την παραγγελια μέχρι της 31/8 περι τα 650 ευρω.Του ειπα για μια εβδομαδα παραπανω δεν μπορει να δωσει μια παράταση για να δω τι θα κανω.Μου απαντησε οχι, μετα της 31/8 αν κανω παραγγελια θα χασω 650 ευρω.Επισης ειπε οτι μετα τις 31/8 μπορει να βγει αλλη προσφορα για το Σεπτεμβριο... αλλα τι θα ειναι αυτη η προσφορα δεν ξερει, κ ακομα δεν ξερει αν θα βγει κ προσφορα.Κ ρωταω εγω τωρα... ειναι τοσο γραφειοκρατικά τα πραγματα που δεν μπορει να παρει μια παραταση μια εβδομαδα ?Εσυ το λες γραφειοκρατια εγω θα το ελεγα διατηρηση προθεσμιων.
-
Τα 650€ της έκπτωσης αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο, ή οποιοδήποτε;
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως με την κρίση που υπάρχει η οποία έχει επηρεάσει και τις πωλήσεις αυτοκινήτων, πάντα θα θέλουν να πουλήσουν όσο περισσότερα γίνεται και θα κάνουν προσφορές. Όταν πήραμε το δικό μας, μας έκανε επιπλέον μια έκπτωση(από 15410 το έκανε στρογγυλά 15). Βέβαια τον ξέραμε το συγκεκριμένο πωλητή και είχαμε πάρει άλλα 2 από αυτόν, και πήρε τηλέφωνο να ζητήσει έγκριση από τον προϊστάμενό του, αλλά μας την έδωσε, οκ. -
Σε οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή οι δύο πλευρές θέτουν τους όρους τους, οι οποίοι μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμοι αλλά μπορεί και όχι. Αν δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν προχωράει η αγοραπωλησία. Η προθεσμία που έχει θέσει η Toyota Hellas είναι προφανώς η 31-8-2012. Εκτός αν δώσει εντολή κάποιος μεγαλόσχημος, δεν νομίζω να αλλάξει αυτό για έναν πελάτη και μόνο...
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
διαβασα οτι το νεο auris θα ερθει στην ευρωπη 27/9... ενδιαφερομαι για την diesel εκδοση 1.4cc, ξερετε ποτε θα διατηθετε στην ελλαδα και ποσα ps θα το φερουν με τον 1400αρη diesel, και ποσο θα κανει η απλη εκδοση?τότε θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ευρώπη.Η διαθεσή του στα μέρη μας λογικά από τον ιανουάριο-φεβρουάριο του 2013,παρέα με το νέο golf .Ο 1.4 diesel θα είναι ο ίδιος με του σημερινού και του yaris με 90 άλογα.Τιμή μεταξύ 18000-20000€,όσο και το σημερινό.Το 2014 αναμένονται τα νέα μοτέρ ντίζελ από την BMW 1.6 & 2.0.Καλύτερα το νέο i30 1.4 crdi(πιο όμορφο,πιο προσιτό,πιο ποιοτικό εσωτερικό και 5 χρόνια εγγύηση εργοστασιου)ή και το νέο ceed 1.4 crdi που έρχεται φθινόπωρο εδώ.Το megane 1.5 f/l dci 110ps progressive το κοίταξες ?Συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις(110 άλογα,26 κιλά ροπή,6άρι σασμάν),με 0€ τέλη,κατανάλωση χώμα,και γενικά ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με γαλλική ανάρτηση και στήσιμο,άριστο ποιοτικά και chic σε σχεδίαση.Και τιμή 17.500€ περίπου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλημερα, ειχα παραγγείλει ενα yaris diesel αρχες Αυγούστου... εκανα τα χαρτια κ εγκριθηκε η χρηματοδότηση απο την τραπεζα αλλα του ειπα να μην προχορησει στην παραγγελια διοτι περιμενω καποια χρηματα μαζεμενα απο την δουλεια μου.Γυρω στα 6-7 ευρω απο κατι δικαστηρια..., αυτα θα ξερω αν τα πάρω μεχρι τις 7/9/2012..., τους πηρα τηλ εχθες και τους ειπα να περιμενουν μεχρι της 7/9 για το yaris διοτι ενδεχετε αν πάρω τα χρηματα να παω σε μεγαλύτερο μοντέλο.Ο υπαλληλος μου απάντησε απο την τουοτα οτι θα χάσω την προσφορα αν δεν δωσω την παραγγελια μέχρι της 31/8 περι τα 650 ευρω.Του ειπα για μια εβδομαδα παραπανω δεν μπορει να δωσει μια παράταση για να δω τι θα κανω.Μου απαντησε οχι, μετα της 31/8 αν κανω παραγγελια θα χασω 650 ευρω.Επισης ειπε οτι μετα τις 31/8 μπορει να βγει αλλη προσφορα για το Σεπτεμβριο... αλλα τι θα ειναι αυτη η προσφορα δεν ξερει, κ ακομα δεν ξερει αν θα βγει κ προσφορα.Κ ρωταω εγω τωρα... ειναι τοσο γραφειοκρατικά τα πραγματα που δεν μπορει να παρει μια παραταση μια εβδομαδα ?
Εσυ το λες γραφειοκρατια εγω θα το ελεγα διατηρηση προθεσμιων.
Ισως εχεις δικιο, απ το εν λόγο κατάστημα δεν έχω παράπονο... ήταν εξυπηρετικός ο πωλητής κ έκανε κ ευκολίες... αλλά μου τόνισε ότι δεν γίνετε η παραγγελία μετά της 31/8.Τεσπα δυσκολα τα πράγματα... δεν ξερω τι να κάνω... θα δούμε.
-
Δεδομένου ότι (1) περιμένεις κάποια λεφτά από δουλειά (άρα δεν είναι λεφτά που έχεις στην άκρη αποταμιευμένα) και (2) θα πάρεις δάνειο από τράπεζα, μήπως να μην ανέβεις σε αξία ακόμα κι αν πάρεις τα λεφτά από τα δικαστήρια και να τα βάλεις στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεδομένου ότι (1) περιμένεις κάποια λεφτά από δουλειά (άρα δεν είναι λεφτά που έχεις στην άκρη αποταμιευμένα) και (2) θα πάρεις δάνειο από τράπεζα, μήπως να μην ανέβεις σε αξία ακόμα κι αν πάρεις τα λεφτά από τα δικαστήρια και να τα βάλεις στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή;Καλη η σκεψη σου φιλε αλλα συμβιβάζομαι με το μικρο yaris, 4 ατομα βλεπεις ειμαστε.. άλλη αγορά στα επομενα 10 χρονια δεν προκειται να κάνω, και εκτος αυτου ποτε δεν αγορασα τιποτα στην ζωη που να μου αρεσε... παντα επερνα με βαση το οικονομικο συμφέρων... δλδ συμβιβαζόμουν με κατι που δεν με ξετρελενε... δεν ειναι καιρος να κανω το χατιρι μου
-
-
τα είδε κωλυώμενα ο παππούς απ τα τζι
-
-
yo!
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
διαβασα οτι το νεο auris θα ερθει στην ευρωπη 27/9... ενδιαφερομαι για την diesel εκδοση 1.4cc, ξερετε ποτε θα διατηθετε στην ελλαδα και ποσα ps θα το φερουν με τον 1400αρη diesel, και ποσο θα κανει η απλη εκδοση?
.Καλύτερα το νέο i30 1.4 crdi(πιο όμορφο,πιο προσιτό,πιο ποιοτικό εσωτερικό και 5 χρόνια εγγύηση εργοστασιου)ή και το νέο ceed 1.4 crdi που έρχεται φθινόπωρο εδώ.
το Yaris δινει 6 χρονια εγγυηση! κινητήρας και ηλεκτρονικά! + το εσωτερικό του Υαρις μου φάνηκε πιο ποιοτικό!
-
MM-T for life!
-
Ο χρήστης apostolis7 έγραψε:
Καλύτερα το νέο i30 1.4 crdi(πιο όμορφο,πιο προσιτό,πιο ποιοτικό εσωτερικό και 5 χρόνια εγγύηση εργοστασιου)ή και το νέο ceed 1.4 crdi που έρχεται φθινόπωρο εδώ.
το Yaris δινει 6 χρονια εγγυηση! κινητήρας και ηλεκτρονικά! + το εσωτερικό του Υαρις μου φάνηκε πιο ποιοτικό!
Εργοστασιακή εγγύηση έχει 3 χρόνια το Yaris. Τα επόμενα 3 είναι η εκτεταμένη εγγύηση που δίνει η Toyota Ελλάς. Καλύπτει τα κυριότερα μηχανικά μέρη, αλλά έχει και μια μεγάλη λίστα με πράγματα που δεν καλύπτει. Λογικά δε θα έχει κανένα πρόβλημα κάποιος, αλλά αν π.χ. τύχει να χρειαστεί αντικατάσταση σε κανένα ηχοσύστημα μετά την 3ετία, χλωμό το βλέπω.
-
Στο σύστημα Touch and go που διαθέτει το Yaris υπάρχει κάποια ένδειξη της θερμοκρασίας του νερού?
-
Κατά 99% όχι. Μάλλον θα στο κάνω 100% αύριο που θα τσεκάρω το κρυφό μενού που έχει, και βγάζει κάτι παραμέτρους. Αν και δε νομίζω να έχει κάτι πέρα από ταχύτητα από ότι θυμάμαι.
edit: Δεν έχει τελικά. Μόνο ταχύτητα και τάση μπαταρίας αναφέρει.
-
Γνωρίζει κανείς τιμές για αλλαγή δίσκου σε yaris 1st generation?
Ή τιμή πιυμου είπανε στα 300€ με εργατικά-βαλβολίνεςείναι νορμάλ, ή τσιμπημένη;; -
Βαλβολινες κανα 15-20, δισκοπλατω κανα 150 αν θυμαμαι καλα, αν μιλας για αντιπροσωπεια σχετικα καλη, μπορεις να κοψεις κανα 50αρι εκτος πιστευω
-
Δεν είναι αντιπροσωπεία, είναι απλά εξουσιοδοτημένος.....
Έχει κανείς να προτείνει κανέναν προς Χολαργο-Αγία Παρασκευή-Γέρακα κλπ;
TOYOTA FORUM