-
Πες μας τις πρώτες (καλές όπως φαίνεται) εντυπώσεις από το yaris αν δεν βαριέσαι.
-
Το αμάξι είναι εξαιρετικό. Σαν πακέτο πρακτικότητας-χώρων κλπ, δεν παίζεται. Κάθισα πίσω με το μπροστά κάθισμα τραβηγμένο έως το τέρμα και είχανε λίγο χώρο ακόμα τα γόνατά μου(είμαι 1.85). Από στήσιμο μου φάνηκε τέλειο. Τα φρένα με ικανοποίησαν απόλυτα και σαν αίσθηση και σαν απόδοση. Ο κινητήρας τώρα ο diesel είναι η αλήθεια πως θέλει λίγο εξοικείωση. Άμα παίζεις με το κιβώτιο και τον κρατάς στις στροφές που αποδίδει, τραβάει πάρα πολύ καλά και δεν καίει τίποτα. Βλακείες του τύπου 'εμείς το έχουμε ξεκινήσει και με 5η' που άκουσα από πωλητή σε Toyota(όχι εκεί που το πήρα), φυσικά και δεν ισχύουν. Γενικά πάντως ξεκινάει αρκετά ομαλά(συγκριτικά με τα άλλα diesel που οδήγησα), ακουστικά είναι αρκετά ήσυχο(και απ'έξω απ'όσο άκουσα), και αν το συνηθίσεις και το κρατάς πάνω από τις 1800-2000σαλ πάει φοβερά. Έκανα περίπου 40χλμ δοκιμάζοντας αρκετές επιταχύνσεις(μέχρι 3000σαλ εκτός μιας φοράς που μου ξέφυγε και έφτασα 3500), και μου έγραφε μέση κατανάλωση 5.2. Μετά έβαλα και a/c για τα επόμενα λίγα χλμ και πήγε στο 5.4-5.5. Α, και τα 100χλμ/ώρα τα έχει με σχεδόν 2000σαλ. Πιστεύω αρκετά καλά είναι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για το (2) κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει πρόταση εφόσον σε βολεύει το Μοσχάτο
Για στείλε ένα p.m...
Να κάνω το πρώτο σέρβις σε κάποιον αξιόπιστο..και για τα επόμενα θα την βρω την άκρη κάπου πιο κοντά!!Την εγγύηση την έχασα?? Ξέρει κανείς??
Ευχαριστώ πολύ και πάλι..
-
Επειδή μένω κι εγώ Μοσχάτο, ρίχτε κι εμένα ένα pm.. ελπίζω να μην είναι μόνο ένα πάνω στη Πειραιώς, το οποίο αν ήθελα να το τραβήξω, θα τον είχα κλείσει πριν κάνα χρόνο..
-
http://www.xo.gr/profile/profile-807520075/el/
Να ξεκαθαρίσω ότι έχω πάει μόνο μία φορά, από την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Μέλος του φόρουμ που έχει σταματήσει να γράφει πρότεινε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο συνεργείο και το επισκεφτήκαμε 3-4 μέλη του φόρουμ (βλ. rx8_drifter, εγώ, ...).
-
Ο χρήστης alexo4562 έγραψε:
Την εγγύηση την έχασα?? Ξέρει κανείς??
γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την ίδια την ΤΟΥΟΤΑ να ρωτήσεις καλύτερα;
-
Γεια σας παιδιά,
κάποιο καλό και οικονομικό εξειδικευμένο συνεργείο για ένα Toyota Auris 1.6 2009 που έχω υπάρχει;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
http://www.xo.gr/profile/profile-807520075/el/Να ξεκαθαρίσω ότι έχω πάει μόνο μία φορά, από την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Μέλος του φόρουμ που έχει σταματήσει να γράφει πρότεινε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο συνεργείο και το επισκεφτήκαμε 3-4 μέλη του φόρουμ (βλ. rx8_drifter, εγώ, ...).
συστήνεται ανεπιφύλακτα, ο ανθρωπος είναι μερακλής.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.xo.gr/profile/profile-807520075/el/
Να ξεκαθαρίσω ότι έχω πάει μόνο μία φορά, από την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Μέλος του φόρουμ που έχει σταματήσει να γράφει πρότεινε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο συνεργείο και το επισκεφτήκαμε 3-4 μέλη του φόρουμ (βλ. rx8_drifter, εγώ, ...).
συστήνεται ανεπιφύλακτα, ο ανθρωπος είναι μερακλής.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Είναι εξειδικευμένος στα Toyota; Έχει διαγνωστικό κλπ;
-
Αμα είσαι και κοντά στην Πειραιώς Μαλληώρας δαγκωτό. Μη εξουσιοδοτημένο αλλά ειδικευμένο σε Toyota από την ...αρχαία εποχή. Και με λογικές χρεώσεις, τσεκαρισμένο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την εγγύηση την έχασα?? Ξέρει κανείς??
γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την ίδια την ΤΟΥΟΤΑ να ρωτήσεις καλύτερα;
Δυστυχώς η εγγύηση έχει χαθεί προ πολλού αφού έχασε τρία χρόνια service έστω κι αν ήταν ακινητοποιημένο.
-
Κανένα καλό και οικονομικό εξειδικευμένο συνεργείο στου Ζωγράφου ;
Στο κορόλλα του 2000 με τα 97 άλογα της κουνιάδας μου άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και το κακό είναι πως είναι διακοπές και την έπιασε πανικός. Τί μπορεί να είναι ; Σκουπιδάκι απο νοθευμένη βενζίνη ή κάτι άλλο χειρότερο ;
-
ο,τιδήποτε μπορεί να είναι, αν δεν μπει σε διαγνωστικό δεν μπορείς να ξέρεις, ειδικά αν δε μας πεις και τπτ συμπτώματα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ο,τιδήποτε μπορεί να είναι, αν δεν μπει σε διαγνωστικό δεν μπορείς να ξέρεις, ειδικά αν δε μας πεις και τπτ συμπτώματα...Το ξέρω αυτό, απλώς ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος μπούσουλας στα κορόλλα, ευτυχώς ήταν τυχερή και την γλίτωσε με κάποιο σκουπιδάκι
-
Ανάκληση Toyota RAV4 και Avensis
H αντιπροσωπεία της Toyota στη χώρα μας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακοίνωσε πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τα μοντέλα RAV4 και Avensis. Η ανάκληση είναι μέρος τις παγκόσμιας ανάκλησης των 1,5 εκατ. αυτοκίνητων και στην Ελλάδα επηρεάζονται 17.424 οχήματα, παραγωγής από 31 Οκτωβρίου 2005 έως 31 Αυγούστου 2010 (RAV4) και από 22 Οκτωβρίου 2008 έως 18 Ιανουαρίου 2011 (Avensis).Σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα των τύπων αυτών είναι πιθανό να δημιουργηθεί φθορά στο σπείρωμα του ρυθμιστή στο βραχίονα της πίσω ανάρτησης. Επισημαίνεται ότι το ενδεχόμενο σύμπτωμα δεν οφείλεται σε σχεδιαστική ή κατασκευαστική αστοχία εξαρτήματος. Κατά την διαδικασία της ευθυγράμμισης των τροχών του οχήματος, αν ο ρυθμιστής του βραχίονα ανάρτησης δεν συσφιχθεί σωστά βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου, να λασκάρει και να δημιουργηθεί φθορά στο σπείρωμά του. Το αποτέλεσμα του σχετικού συμπτώματος γίνεται άμεσα αντιληπτό από την πρόκληση έντονου θορύβου στην πίσω ανάρτηση.
Μέχρι σήμερα, στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Toyota δεν έχει καταγράψει οποιοδήποτε ατύχημα, ή αναφορά, η οποία να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προληπτικός έλεγχος του βραχίονα της πίσω ανάρτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).
[Πηγή: Toyota]
-
Μάλλον κατασκευής Subaru είναι αυτά
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
To νέο Auris στη Ιαπωνέζικη έκδοση.
Λογικά και στην Ευρώπη δε θα έχει διαφορές.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ανάκληση Toyota RAV4 και Avensis
H αντιπροσωπεία της Toyota στη χώρα μας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακοίνωσε πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τα μοντέλα RAV4 και Avensis. Η ανάκληση είναι μέρος τις παγκόσμιας ανάκλησης των 1,5 εκατ. αυτοκίνητων και στην Ελλάδα επηρεάζονται 17.424 οχήματα, παραγωγής από 31 Οκτωβρίου 2005 έως 31 Αυγούστου 2010 (RAV4) και από 22 Οκτωβρίου 2008 έως 18 Ιανουαρίου 2011 (Avensis).Σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα των τύπων αυτών είναι πιθανό να δημιουργηθεί φθορά στο σπείρωμα του ρυθμιστή στο βραχίονα της πίσω ανάρτησης. Επισημαίνεται ότι το ενδεχόμενο σύμπτωμα δεν οφείλεται σε σχεδιαστική ή κατασκευαστική αστοχία εξαρτήματος. Κατά την διαδικασία της ευθυγράμμισης των τροχών του οχήματος, αν ο ρυθμιστής του βραχίονα ανάρτησης δεν συσφιχθεί σωστά βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου, να λασκάρει και να δημιουργηθεί φθορά στο σπείρωμά του. Το αποτέλεσμα του σχετικού συμπτώματος γίνεται άμεσα αντιληπτό από την πρόκληση έντονου θορύβου στην πίσω ανάρτηση.
Μέχρι σήμερα, στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Toyota δεν έχει καταγράψει οποιοδήποτε ατύχημα, ή αναφορά, η οποία να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προληπτικός έλεγχος του βραχίονα της πίσω ανάρτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).
[Πηγή: Toyota]
Η ανακληση σχετιζεται αραγε με το γνωστο προβλημα των Rav στη πισω αναρτηση ή ειναι κατι αλλο?Εννοει οτι το προβλημα εμφανιζεται μετα απο ευθυγράμμιση ? .Υπαρχουν πολλοι κατοχοι που εχουν απογοητευθει με το θεμα αυτο χωρις να βγαλουν ακρη.
-
διαβασα οτι το νεο auris θα ερθει στην ευρωπη 27/9... ενδιαφερομαι για την diesel εκδοση 1.4cc, ξερετε ποτε θα διατηθετε στην ελλαδα και ποσα ps θα το φερουν με τον 1400αρη diesel, και ποσο θα κανει η απλη εκδοση?
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
To νέο Auris στη Ιαπωνέζικη έκδοση.
Λογικά και στην Ευρώπη δε θα έχει διαφορές.
O ποπός του φέρνει λίγο από giulietta...
TOYOTA FORUM