-
Το αυτοκίνητο είναι ακόμη στο συνεργείο (1 εβδομάδα τώρα) και αναμένεται επιτελείο της toyota για να αποφανθεί (όπως είπαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου). Μια φορά πάντως οι υπάλληλοι στο συνεργείο ισχυρίζονταν πως πρώτη φορά έβλεπαν κάτι τέτοιο (όποιος θέλει τους πιστεύει).
Δυνατό χτύπημα δεν υπήρξε. Οι μηχανικοί της toyota, σαν πρώτη εκτίμηση, απέδωσαν τη βλάβη στον (πιθανώς έντονο) 'τερματισμό' του τιμονιού κατά τους ελιγμούς παρκαρίσματος.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οι μηχανικοί της toyota, σαν πρώτη εκτίμηση, απέδωσαν τη βλάβη στον (πιθανώς έντονο) 'τερματισμό' του τιμονιού κατά τους ελιγμούς παρκαρίσματος.Aς μην το πούν παραέξω γιατί θα τους πάρουν με τις πέτρες
Ηθικό δίδαγμα.
Όταν παρκάρετε με φειδώ το στρίψιμο. -
αν είναι έτσι, το 60% των αυτοκινήτων θα έπρεπε στην καλύτερη να είναι τυλιγμένο γύρω από δέντρα.
-
τι υδραυλικο και ηλεκτρικο ρε παιδια κατι αλλο παιζει σιγουρα.
μηπως εχει σπασει τιποτα; -
O νέος πρόεδρος της Τογιότα έχει λισάνς πιλότου Formula 1!
http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=700281
Το παράδοξο βέβαια είναι ότι αφ΄ενός η εταιρεία του δεν βγάζει εδώ και χρόνια τίποτε σπορ στη βασική της γκάμα, αφ΄ετέρου στη Formula 1 μαζεύει καρπαζιές και ξοδεύει μύρια χωρίς αντίκρυσμα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
O νέος πρόεδρος της Τογιότα έχει λισάνς πιλότου Formula 1!Καλό νέο αυτό ίσως επιστρέψει η toyota στα σπορ αυτοκίνητα, αν και λόγο της κρίσης αμφιβάλλω.
Τέλος πάντων θα δείξει. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
O νέος πρόεδρος της Τογιότα έχει λισάνς πιλότου Formula 1!
Καλό νέο αυτό ίσως επιστρέψει η toyota στα σπορ αυτοκίνητα, αν και λόγο της κρίσης αμφιβάλλω.
Τέλος πάντων θα δείξει.Μάλλον ο έτερος Καπαδόκης (HONDA) καθορίζει και τη πορεία της μαμάς Toyota. Αν βγει στην αγορά το CR-Z τότε ίσως να δούμε στην ίδια ακριβώς φιλοσοφία και ένα MR-2. Ακούγεται οξύμωρο (to say the least) αλλά τα μικρά sportive των Ιαπώνων θα κυκλοφορούν και στον Αθηναϊκό δακτύλιο δωρεάν..... (όπως έχουν τα πράγματα).
Η Toyota παραμένει πιστή στην παράδοση των ατμοσφαιρικών βενζίνης. Αυτό θα συνεχίζεται όσο η μεγαλύτερη αγορά της θα ζητά οχήματα με μεγάλους ατμοσφαιρικούς και όχι turbo.
Στην Ελλάδα θα ήθελα να δω τα διάφορα turbo μετά από 80k ~ 100k όταν λόγω χρήσης κάποιες τουρμπίνες, κομπρέσσορες κ.α. θα αρχίσουν να αλλάζουν με κόστος τα κάποιες χιλιάδες ευρώ εξανεμίζοντας τις όποιες οικονομίες στη βενζίνη.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
O νέος πρόεδρος της Τογιότα έχει λισάνς πιλότου Formula 1!http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=700281
Το παράδοξο βέβαια είναι ότι αφ΄ενός η εταιρεία του δεν βγάζει εδώ και χρόνια τίποτε σπορ στη βασική της γκάμα, αφ΄ετέρου στη Formula 1 μαζεύει καρπαζιές και ξοδεύει μύρια χωρίς αντίκρυσμα.
Σωστό, αλλα είναι κι άνθρωπος που επέμενε για να προχωρήσει στη παραγωγή το LFA αλλά
και το 'toyobaru 086A' project.Μένει να δούμε και την στάση της Toyota σχετικά με το νέο Mr2 που λέγεται οτι θα βασίζεται σε μηχανικά μέρη απο το Prius,προσανατολισμένα βέβαια προς την απόδοση.
-
***καλος σας βρισκω!
ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω να ρωτησω για το νεο avensis 1800 !!!
μεγαλωσε η φαμιλια πλεον με την ελευση του junior και οι χωρει του fiesta μου δεν με περνουν πλεον!!!
το εχει αγορασει καποιος ή να το εχει οδηγησει να μας πει τα συν και τα πλην του εν λογο μοντελου!!!????
σας ευχαριστω ολους!!!***
-
Εχω οδηγήσει και το 1600 και το 1800 και αυτόματο, την αλλη εβδομαδα θα παραλάβω το prestige 1800αρη.
Ειχα και το προηγουμενο μοντελο και το αλλαξα με αυτό.Για οικογενειακό αμαξι θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη, μεγαλους χωρους, πολυ βελτιωμενη συμπεριφορά απο το προηγουμενο, καλυτερος κινητηρας και ποιοτητα εσωτερικου και φυσικα αρκετα πιο ομορφο.
Βεβαια το 6αρι ειναι ομορφοτερο... να λεμε την αληθεια.
Οδηγησε το να παρεις μια αισθηση σε καθε περιπτωση -
ολο για βελτιωμενη συμπεριφορα λενε αναμεσα σε απογονους / προγονους της σειρας καρινα - αβενσις και εν τελη ολα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ειναι
-
γειά χαρά φίλοι μου...
Θα μου πείτε, τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι...
Λοιπόν ένας φίλος έχει μια Κορόλλα 1.4 Σπορτ και θέλει ν αλλάξει αμορτισέρ. Καθότι δε θέλει κόκκαλα τύπου bilstein, αλλά όχι και τα εργοστασιακά, ψάχνουμε μια λύση...υπόψη οτι έχει βάλει τα ελατήρια της ΤΣπόρτ
Επειδή στο Κορόλλα κλαμπ όλοι του προτείνουν κάτι χαμηλώματα κτλ, έχετε εσείς γνώμη;;
Παλιότερα κάποιος είχε αναφέρει για ΤΕΙΝ. Τι λένε αυτές;; επαναλαμβάνω, ναι μεν κάτι πιο σκληρό απ τα εργοστασιακά, αλλά επ ουδενί τύπου κίτρινα κτλ...Φχαρστώ!!
-
οτι και να κανει.........
-
κανε ενα pm στον syele...νομιζω ΤΕΙΝ εχει...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οτι και να κανει.........+1
Εγώ στο corolla μου έχω τα ελλατήρια της TTE (Toyota Team Europe) που είναι 3 cm χαμηλότερα από τα εργοστασιακά. Στην αρχή είχε λίγο διαφορά αλλά και πάλι μου φαίνεται λες και είμαι με τα μαμά.
Με τα ελατήρια της T-Sport δεν θα δει καθόλου διαφορά!! Δεν τα συνιστεί κανέναςΗ Tein είναι από τις καλύτερες επιλογές νομίζω. Τσιμπάει νομίζω λίγο στην τιμή αλλά είναι ότι καλύτερο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανε ενα pm στον syele...νομιζω ΤΕΙΝ εχει...Ναι, και είναι χειρότερο από τραπέζι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κανε ενα pm στον syele...νομιζω ΤΕΙΝ εχει...
Ναι, και είναι χειρότερο από τραπέζι!
TEIN πάντως (τις πράσινες των 800 ευρώ λέω), απο όσα είχα διαβάσει σε forum Yaris, κάνανε πολύ καλή δουλειά στο στήσιμο και πρόκειται για πραγματική αναβάθμιση της συμπεριφοράς. Φυσικά σκληραίνει το αυτοκίνητο αλλά τραπέζι (!) ??
-
σκετα ελατηρια 800 ευρω
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σκετα ελατηρια 800 ευρωΑμορτισέρ
-
αμορτισερ ελατηρια μαζι ,καλως.
TOYOTA FORUM