-
Ο χρήστης kifisia222 έγραψε:
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!
Σκέφτομαι να αγοράσω το Yaris που θα βγει τώρα με facelift.Έχετε ακούσει πότε ξεκινάνε οι πωλήσεις?Έχει κάνει κανένας test drive?Δέχονται ήδη παραγγελίες και έχουν έρθει στις εκθέσεις.Test drive μου είπανε απο την επόμενη εβδομάδα.
-
Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως αφαιρείται το πλαστικό καπάκι των πλαϊνών φλας σε μια Corolla του 2001; Θέλει απλά τράβηγμα, είναι κουμπωμένο; Έχει γεμίσει με αρκετό νερό και πρέπει να το βγάλω.
-
Αν είναι αυτό στο φτερό, βάλε ένα κατσαβίδι που έχεις καλυμένη την μύτη του με ένα πανάκι και ξεθηκάρωσε το. Στο μανουάλι, έχει μια εικονίτσα που δείχνει πώς ακριβώς
-
Ρε παιδια οντως το IQ στη βασικη εκδοση κανει 12850? Το Aygo να εχει 8900 το Yaris 10990 και η κλανια να ειναι πιο ακριβη? Ειναι δυνατον? Να ξερω δηλαδη να μηντραβιεμαι αδικα στην εκθεση!
-
Χθές το είδα σε μώβ σαν του sv2! Πολύ ωραίο αμαξάκι, οι ζάντες του φαίνονται αρκετά μεγάλες!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε παιδια οντως το IQ στη βασικη εκδοση κανει 12850? Το Aygo να εχει 8900 το Yaris 10990 και η κλανια να ειναι πιο ακριβη? Ειναι δυνατον? Να ξερω δηλαδη να μηντραβιεμαι αδικα στην εκθεση!
Αν προσθέσεις και τα 350 του χρώματος +πινακίδες ξεκινάει κάπου στα 13.500 αλλά τ αξίζει.
Με το CVT και στην βασική έκδοση εξοπλισμού θα μου βγει στα 14.900
Τα θεωρω πολλα για ενα τετοιο αυτοκινητο. Γιατι να μην παρω το Yaris που ειναι και πιο 'αυτοκινητο'! Το ζητουμενο για μενα ειναι οι μικρες διαστασεις (οχι οι εξωφρενικα μικρες) αλλα περισσοτερο η οικονομια, σε κοστος χρησης αλλα και κτησης! Κριμα.....
ΥΓ: Ποσο ειναι το σημα του και η ασφαλεια του?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν προσθέσεις και τα 350 του χρώματος +πινακίδες ξεκινάει κάπου στα 13.500 αλλά τ αξίζει.
Με το CVT και στην βασική έκδοση εξοπλισμού θα μου βγει στα 14.900
Τα θεωρω πολλα για ενα τετοιο αυτοκινητο. Γιατι να μην παρω το Yaris που ειναι και πιο 'αυτοκινητο'! Το ζητουμενο για μενα ειναι οι μικρες διαστασεις (οχι οι εξωφρενικα μικρες) αλλα περισσοτερο η οικονομια, σε κοστος χρησης αλλα και κτησης! Κριμα.....
ΥΓ: Ποσο ειναι το σημα του και η ασφαλεια του?
Το IQ σαφώς και είναι πιο οικονομικό σε όλα απο το Yaris και σε κόστος κτήσης αν βάλεις τον εξοπλισμό
του IQ και στο Yaris.Με 13700 με το κλειδί στο χέρι. -
Άσχετο!
Έχει οδηγήσει κανείς το Auris 1.6 με τον καινούριο κινητήρα και το εξάρι σασμάν να μας πει πως πάει (σε όλο το φάσμα των στροφών, χαμηλά-μεσαία-ψηλά). -
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Άσχετο!
Έχει οδηγήσει κανείς το Auris 1.6 με τον καινούριο κινητήρα και το εξάρι σασμάν να μας πει πως πάει (σε όλο το φάσμα των στροφών, χαμηλά-μεσαία-ψηλά).Αν εννοείς με τον 1.6 132 ίππων,δεν έχει έρθει ακόμα και θα πάει προς το τέλος της χρονιάς
-
Τόσο αργά? Νόμιζα θα το αλλάζανε πιο σύντομα το μοντέλο...
Τέλος πάντων, thanx! -
Ξέρει κανείς για το ανανεωμένο RAV4 πότε θα πωλείται στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης kostus έγραψε:
Ξέρει κανείς για το ανανεωμένο RAV4 πότε θα πωλείται στην Ελλάδα;Το autobild.gr σε άρθρο του έλεγε οτι θα έρθει στις αρχές Φλεβαρη.Δεν παίρνεις κάνα τηλεφωνάκι αυτές τις μέρες σε κάποια αντιπροσωπεία της Toyota?
-
Σε αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θα αργήσει κι οτι το περιμένουν γύρω στα τέλη του έτους, όμως επίσης μου είπανε οτι δεν έχει μηχανολογικές διαφορές, στο άρθορο του Bild διάβασα πως έχει κάποιες ίσως και σημαντικές βελτιώσεις.
Υποθέτω για να μην εμποδίσουν τις όποιες πωλήσεις του τωρινού μοντέλου δεν ανακοινώνουν κάτι σαφές. Έχει κανείς άλλος περισσότερες πληροφορίες; -
5 αστέρια το Toyota IQ στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro Ncap.
http://www.euroncap.com/results/toyota/IQ/347.aspx
91% το μικρό
-
Γνωστός μου σήμερα έμεινε από τιμόνι, ευτυχώς κατά τη διάρκεια ελιγμών παρκαρίσματος.
Το video (αν και σκοτεινό το videάκι, μπορεί κανείς να διακρίνει το τιμόνι που περιστρέφεται σαν τρελό)
Πραγματικά απίστευτο. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν και ποιος θα μάθαινε ποτέ τι έγινε, αν το πάθαινε στην εθνική οδό.
-
Μα πώς έγινε αυτό??
-
Ηλεκτρικά τιμόνια...
-
Ελαττωματική κρεμαγιέρα μάλλον (?). Στα καλά καθούμενα συνέβη....
Είχα ακούσει άλλη μια φορά παρόμοια ιστορία αλλά επειδή δεν το είχα δει με τα μάτια μου ήμουν κάπως επιφυλακτικός. Αυτή τη φορά όμως, επειδή γνωρίζω πολύ καλά και τον οδηγό (driving like a grannie), έχω πάθει σοκ! Ιαπωνική αξιοπιστία μετά σου λέει.... μη σου τύχει λέω εγώ.
edit: το τιμόνι είναι υδραυλικό (όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης όταν ρώτησα αν είναι ηλεκτρικό)
-
Το καινούργιο αβένσις ηλεκτρικό έχει ρε συ
-
Το προηγούμενο μοντέλο είναι. ΜΥ 2003
TOYOTA FORUM