-
Καλησπέρα σε όλους..Είμαι νέο μέλος και ενδιαφέρομαι για το Fiat Panda 1.2..
Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε γνώμες αλλα και κριτικές σχετικά με το αυτοκίνητο αυτο και εντυπώσεις φυσικά απο κατόχους..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε γνώμες αλλα και κριτικές σχετικά με το αυτοκίνητο αυτο και εντυπώσεις φυσικά απο κατόχους..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δεν το εχω αλλα κατα τη γνωμη μου αξιζει καθε τελευταιο Ευρω που κανει, και ειναι εργαλειο για μεσα στην πολη.
-
ορμα του
-
Καλησπέρα,
από την εταιρεία που εργάζομαι , το έχω, και έχω να πω τα εξής:
Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μου έσπασε ο διακόπτης των φώτων και ενώ το αυτοκίνητο είχε 6000Km περίπου..
Στα δύο αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει [για Panda λέω], και τα δύο παρουσιάζουν τα εξής:
Δεν τους αρέσουν οι αερόσακοι.
Εξηγούμαι.. Μονίμως τα λαμπάκια τους, είναι αναμμένα.Σβήνουν κατά το 'κατέβασμα' ή 'ανέβασμα' ταχύτητας, και ενώ είναι εν κινήσει....και σβήνουν 'ξερά', σαν να έχεις βάλει τον διακόπτη στην θέση OFF.
Το ABS τους, δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.
Δεν είναι για ταχύτητες, πάνω από 120...το πιάνει αέρας...
Λόγω του βάρους τους [πάνω απο 1000Kg αν θυμάμαι καλά], δεν μπορώ να πώ οτι είναι ιδιαίτερα οικονομικά.
Έχει σαφώς καλή θέση οδήγησης. Αυτά.
PS Όλα τα παραπάνω, μπορεί να συμβαίνουν μόνο σε αυτά που έχω οδηγήσει [είναι από τα πρώτα 'κομμάτια' που ήρθαν στην Ελλάδα], και δεν σημαίνει ότι ισχύουν για όλα τα αυτοκίνητα της σειράς.
-
Πολύ καλό αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το έχει η αδερφή ενός φίλου μου και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη. Μέχρι στιγμής δεν της έχει βγάλει κάποια 'παιδική' ασθένεια. Το μόνο μείον είναι ο κινητήρας που αν και είναι ικανοποιητικός για την πόλη δεν εμπνέει για οδήγηση εκτός (γι αυτό φτάιει όπως προαναφέρθηκε και το μεγάλο βάρος). Αν δεν κάνω λάθος σύντομα θα βγεί και πιο γρήγορη έκδοση με τον πολύ καλό 16βάλβιδο 1.4.
-
Εαν βγει εκδοση εστω και με 1.2 80 αλογα θα το τσιμπησω σιγουρα. Ο λογος που δεν το εχω παρει ακομα, ειναι οτι μου φαινεται αργο με τα 60 αλογα...
-
Το τετρακίνητο είναι κουκλί πάντως...
-
Εμένα δεν μου αρέσει το εσωτερικό του,η πλαστικούρα του μου δίνει την αίσθηση πολύ φτηνιάρικου αυτοκινήτου. Κινητήρας ψόφιος
Εξωτερικά είναι όμορφο για τα δικά μου κριτήρια. Εάν το θέλεις για την πόλη είναι καλό πάντως. -
Διάβασε τη συγκριτική δοκιμή των 4Τ Αυγούστου (νομίζω ). Εγώ θα έπαιρνα το Kia Picanto. Πιο γρήγορο, καλύτερο στήσιμο, δίσκοι πίσω , φθηνότερο (αν δεν κάνω λάθος).. α, και κατά πάσα πιθανότητα πιο αξιόπιστο .
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Διάβασε τη συγκριτική δοκιμή των 4Τ Αυγούστου (νομίζω ). Εγώ θα έπαιρνα το Kia Picanto. Πιο γρήγορο, καλύτερο στήσιμο, δίσκοι πίσω , φθηνότερο (αν δεν κάνω λάθος).. α, και κατά πάσα πιθανότητα πιο αξιόπιστο .πολύ άσχημο όμως
εγώ θα το έπαιρνα το Παντάκι με τον 1,4 πάντως, ή θα έδινα κάτι παραπάνω και θα πήγαινα για το Idea.
Σπύρος
-
Το picanto έχει δίσκους πίσω; Σε ποιες εκδόσεις;
Το panda το βρίσκω συμπαθητικό πάντως, και με 5 χρόνια δεν τίθεται και πολύ το θέμα αξιοπιστίας! -
Το οδηγώ από χθες, κι αν εξαιρέσω μια μέτρια ευαισθησία στους πλευρικούς ανέμους (δοκιμάστε να έρθετε προς Λαύριο και θα καταλάβετε τι εννοώ) είναι πολύ καλό. Στην πόλη είναι εκπληκτικό. Οσο για τον κινητήρα, έχει ροπή χαμηλά και δε χρειάζεται να τον πιέζεις. Ετσι κι αλλιώς στις υψηλές στροφές δεν έχει δύναμη.
Μάλιστα είναι πιο ποιοτικό απ'ό,τι περίμενα, δεν ακούγεται ούτε ένας τριγμός ενώ και ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι αρκετά μειωμένος για αυτοκίνητο της κατηγορίας (και το συγκεκριμένο έχει ήδη κάνει 8.300 δύσκολα χιλιόμετρα).
Το Picanto δεν το έχω οδηγήσει, αλλά πρέπει, μια που είναι μάλλον ο κοντινότερος ανταγωνιστής του Panda.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγώ θα το έπαιρνα το Παντάκι με τον 1,4 πάντως, ή θα έδινα κάτι παραπάνω και θα πήγαινα για το Idea.
Σπύρος
Δεν υπαρχει 1.4 για πάντα, και το Ιντέα ειναι αλλη κατηγορια.
FIAT PANDA...ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ???