-
Αυτό το topic ανοίγει με αφορμή τα γεννέθλια του περιοδικού που τόσο έχουμε αγαπήσει!Μπορούμε λοιπόν να πούμε ποιά δοκιμή μας εντυπωσίασε και μας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας και γιατί,αναφερόμενοι στην δοκιμή και στο τεύχος!Φυσικά αναφερόμαστε σε όλη την 35χρονη ιστορία των 4Τ!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!! -
Αυτό το topic ανοίγει με αφορμή τα γεννέθλια του περιοδικού που τόσο έχουμε αγαπήσει!Μπορούμε λοιπόν να πούμε ποιά δοκιμή μας εντυπωσίασε και μας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας και γιατί,αναφερόμενοι στην δοκιμή και στο τεύχος!Φυσικά αναφερόμαστε σε όλη την 35χρονη ιστορία των 4Τ!
Ήταν η δοκιμή των 5 Ferrari στην Τρίπολη, καμιά δεκαετία πίσω. Αλλά και η δοκιμή της Μ5 δύο γενιές πίσω, με τα 340 άλογα. Άγνωστο το γιατί, αλλά αυτές μου έχουν μείνει. Αυτή με τις Ferrari νομίζω θα είναι από τις πλέον δημοφιλείς δοκιμές
-
Η δοκιμη της Alfasud Ti στην Ελβετια το 1974!
Την θυμαται κανεις?
Σπυρος -
Η δοκιμή της F40 μαζι την Bimota YB4.
-
Η δοκιμή του πρώτου Clio II 2.0 και κυρίως η φράση '... πώς πρέπει να στρίβει ένα γαλλικό GTi...'. Είχε και μικρό συγκριτικό με το williams...
Αχ τι μου θυμήσατε...
-
Πρέπει να ήταν Ιανουάριος του 1991, τα τεύχη εκείνης της περιόδου βρίσκονται στο πατρικό σπίτι,συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στα γρήγορα Gti εκείνης της εποχής.
Daihatsu Charade, Suzuki Swift Gti,Fiat Uno turbo,Citroen AX Gti .Μαγικό κείμενο ένοιωθες ότι βρισκόσουν εσύ ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο δίπλα στον οδηγό-δοκιμαστή. -
Φυσικά την κορυφή κατέχει η υπερδοκιμή των Φερράρι στο Τατόι. Θα μείνει πάντα στην καρδιά μας και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ εκείνη τη θρυλική φωτογραφία με τον captain να περνά τρέχοντας ανάμεσά τους με το σκούφο στο κεφάλι...
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν βεβαίως ότι είχαμε και τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος αλλά και τη φωτογραφία εκείνη ζωντανή!Επίσης δε θα ξεχάσω ποτέ την αναφορά που είχε κάνει τότε ο Σ.Χ. στο Mega για τον ιδιοκτήτη της 512TR, ο γνωστός εκείνος γιατρός ο οποίος έγινε και θέμα μετά από λίγο καιρό στις εκπομπές του Μάκη...
Χμμ...τώρα που το θυμήθηκα κύριε Σ.X. τι γίνεται με εκείνη την αραχνιασμένη μου ιδέα περί DVD μαζί με κάθε τεύχος;
Πολύ μου άρεσαν επίσης οι δοκιμές της 512TR, της πρώτης δοκιμής της F355 κτλ.
Μακράν καλύτερο τεύχος εκείνο το κατακόκκινο το αφιερωμένο στη Φερράρι. Θυμάστε; Με επίσκεψη στο εργοστάσιο, συνεντεύξεις κτλ.
-
Ααα, πήγα να το ξεχάσω... Φοβερό εκείνο το 'συγκριτικό' με Alfa Romeo GTV TB και Maserati Ghibli με εκείνες τις υπέροχες τεχνικές περιγραφές!!!
-
Παρ' οτι σχετικά μικρός σε ηλικία, θυμάμαι αρκετές ξεχωριστές δοκιμές του '80, την εποχή που ανακάλυπτα τα ράλλυ από τις στοίβες '4Τροχών' του θείου μου.
Αυτή όμως που θα μου μείνει, αφού είχε σαν θέμα έναν ήρωα τον παιδικών μου χρόνων δεν είναι μία τυπική δοκιμή, αλλά μία αγωνιστική γνωριμία..
Αυτή του ....Εξολοθρευτή .
Φανταστική φωτογραφία, τίτλος και αυτοκίνητο
-
Δοκιμή Porsche 959, με γλαφυρότατη περιγραφή και πολύ καλή τεχνική σκοπιά, από τον Pilot έν έτει 1988.
Γιάννης
-
Fiat Coupe 20V Turbo - Honda S2000
χωρίς σχόλια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Fiat Coupe 20V Turbo - Honda S2000χωρίς σχόλια
Ακριβώς !!!!
(δεν περίμενα άλλος να την θυμάται...)
απίστευτη σύγκριση του παλιού με το καινούριου, με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχολιασμό έξω από τα 'συγκριτικά'... Και κυρίως, 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ αυτοκίνητα.
Σπύρος
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Δοκιμή Porsche 959, με γλαφυρότατη περιγραφή και πολύ καλή τεχνική σκοπιά, από τον Pilot έν έτει 1988.Γιάννης
Αχ, υλικο για ονειρωξη! Λετε να μου βγει κουσουρι μελλοντικα που στην εφηβεια αντι για τα κλασσικα ακαταλληλα ροζ περιοδικα που διαβαζαν οι φιλοι μου εγω προτιμουσα τετοιες δοκιμες;
Προσωπικη αγαπημενη δοκιμη, το.... F-16!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Fiat Coupe 20V Turbo - Honda S2000
χωρίς σχόλια
Ακριβώς !!!!
(δεν περίμενα άλλος να την θυμάται...)
απίστευτη σύγκριση του παλιού με το καινούριου, με καταπληκτικές φωτογραφίες και σχολιασμό έξω από τα 'συγκριτικά'... Και κυρίως, 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ αυτοκίνητα.
Σπύρος
χωλομοντας και στα πηδαλια στρατης...........
-
rx7 vs deltona.
(πλασαρισμενα σε κατηφορικη φουρκετα)
photo για wallpaper. -
LANCIA 037,μέ Σ.Χ. στά χειριστήρια!!!
-
Lancia Rally εννοείς? Την κόκκινη?
Σπύρος
-
Κατ εμε δυο ειναι οι πιο αντιπροσωπευτικες και αναφερθηκαν. Porche 959 και F40 με Bimota ΥΒ4.Ηταν τοτε που ανακαλυπτα το περιοδικο και οι γονεις μου πετουσαν τα περιοδικα για να με κανουν να διαβαζω τα μαθηματα του σχολειου
Ποια δοκιμή/άρθρο των 4Τ σας έχει μείνει χαραγμένη?