Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γνωρίζετε ιδιωτικές σχολές Τεχνικών Αμαξωμάτων;
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Γνωρίζετε ιδιωτικές σχολές Τεχνικών Αμαξωμάτων;
    • 1 / 1
    Περί αυτοκίνησης
    3
    8
    8
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jimpap last edited by

Ένας φίλος μου επιθυμεί να πάρει πτυχίο φανοποιού. Δυστυχώς, όμως, έχει τελειώσει μόνο το Γυμνάσιο. Γνωρίζετε αν υπάρχουν τέτοιες σχολές στην Αθήνα; Αν ναι ποιές; Επειδή, από ότι γνωρίζω, οι σχολές αυτές είναι πολύ λίγες και ακόμη λιγότερες αυτές που προσφέρουν πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος (αν υπάρχει κάποια) θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου απαντούσατε όσοι ξέρετε κάτι.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • J
        jimpap last edited by

Ένας φίλος μου επιθυμεί να πάρει πτυχίο φανοποιού. Δυστυχώς, όμως, έχει τελειώσει μόνο το Γυμνάσιο. Γνωρίζετε αν υπάρχουν τέτοιες σχολές στην Αθήνα; Αν ναι ποιές; Επειδή, από ότι γνωρίζω, οι σχολές αυτές είναι πολύ λίγες και ακόμη λιγότερες αυτές που προσφέρουν πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος (αν υπάρχει κάποια) θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου απαντούσατε όσοι ξέρετε κάτι.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • J
          jimpap last edited by

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • G
            g60 last edited by

[list:13xs9wmh]Το πτυχιο απο μονο του δε σε κανει καλο τεχνικο, οπως δε σε κανει καλο τεχνικο η οποια ιδιωτικη σχολη.[/list:u:13xs9wmh][list:13xs9wmh]Πρωτα απ ολα χρειαζεται παθος για τη δουλεια που επιλεγει καποιος και πανω απ ολα ορεξη για δουλεια και...........νυχτερια [/list:u:13xs9wmh][list:13xs9wmh]Απο κει και περα η καλυτερη τεχνικη σχολη για μενα ειναι ο ΟΑΕΔ, καθως συνδιαζει το πρωτο ετος με θεωρια και τα υπολοιπα 2 με θεωρια και πραξη υποχρεωτικα σε ελευθερα συνεργεια (ειναι η μονη σχολη που εφαρμοζει το Γερμανικο αυτο συστημα).Στη συνεχεια αναλογα με το παθος και την ορεξη για ψαξιμο που διαθετει κανεις σε συνδιασμο με τις βασεις που τεθηκαν απ τη σχολη γινετε ενας πολυ επιτυχημενος επαγγελματιας.Το πτυχιο ειναι αναγνωρισμενο απ το κρατος και με επιπλεον ενα η δυο χρονια ακομα (δε θυμαμαι ακριβως) αποκτας και την αδεια ασκησης επαγγελματος.[/list:u:13xs9wmh]

1 Reply Last reply Reply Quote 5
            • J
              jimpap last edited by

Πρώτα απ' όλα θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα όσα έγραψες. Περίπου τα ίδια του είπα κι εγώ και η πρώτη σχολή που του σύστησα ήταν ο ΟΑΕΔ. Μου έδειξε να καταλάβω ότι είναι πρόθυμος να παρακολουθησει 2 με 3 χρόνια μαθήματα σε σχολή και να γίνει πλέον πτυχιούχος. Έχει πρόβλημα όμως με το ωράριο, αφού δουλεύει μέχρι και τις 3 το μεσημέρι και δεν θα προλαβαίνει να πάει στη σχολή κανονικά. Του είπα ότι χρειάζονται και θυσίες αλλά είναι ήδη 30 χρονών τώρα (το σκέφτηκε λίγο αργά το πτυχίο) και δεν έχει και πολλά περιθώρια. Υπόψιν ότι δουλεύει ως φανοποιός από τα 15 του χρόνια.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • G
                g60 last edited by

[list:zre08m7h]A ειναι ειδικη περιπτωση (οχι σπανια βεβαια).Ειναι αυτο που λεει κι ο σοφος λαος, 'στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα'.[/list:u:zre08m7h][list:zre08m7h]Απ οτι καταλαβα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας φανοποιος (πιθανον να εχει παρακολουθησει και καποια ειδικα σεμιναρια μεσω εταιριων) και θελει το πτυχιο για να ασκησει πλεον το επαγγελμα μονος του.Σ αυτην την περιπτωση, σιγουρα σε οποια σχολη κι αν παει αντι να του μαθουν θα τους μαθαινει [/list:u:zre08m7h][list:zre08m7h]Γι τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν τεχνικες σχολες (κρατικες) οι οποιες ειναι νυχτερινες (απο τις 7 το απογευμα) και εξυπηρετουν κατα βαση αυτους τους ανθρωπους.Φυσικα σε υποδομη και τεχνογνωσια ειναι υποδεεστερες αλλα δε νομιζω να τον ενδιαφερει η ποιοτητα των πληροφοριων που παρεχουν καθως ο ανθρωπος ειναι πλεον επαγγελματιας.Ειναι για δυο χρονια αν δεν κανω λαθος και εφοσον εχει πολυ προυπηρεσια κατευθειαν μετα βγαζει ανετα και αδεια ασκησεως επαγγελματος.Δε θυμαμαι πως λεγονται ομως ακριβως (ΤΕΚ, ΤΕΕΚ καπως ετσι)Θα ρωτηξσω αυριο αν θες και θα σου πω[/list:u:zre08m7h]

• J
                  jimpap last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
                  [list:31h2117e]A ειναι ειδικη περιπτωση (οχι σπανια βεβαια).Ειναι αυτο που λεει κι ο σοφος λαος, 'στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα'.[/list:u:31h2117e][list:31h2117e]Απ οτι καταλαβα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας φανοποιος (πιθανον να εχει παρακολουθησει και καποια ειδικα σεμιναρια μεσω εταιριων) και θελει το πτυχιο για να ασκησει πλεον το επαγγελμα μονος του.Σ αυτην την περιπτωση, σιγουρα σε οποια σχολη κι αν παει αντι να του μαθουν θα τους μαθαινει [/list:u:31h2117e][list:31h2117e]Γι τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν τεχνικες σχολες (κρατικες) οι οποιες ειναι νυχτερινες (απο τις 7 το απογευμα) και εξυπηρετουν κατα βαση αυτους τους ανθρωπους.Φυσικα σε υποδομη και τεχνογνωσια ειναι υποδεεστερες αλλα δε νομιζω να τον ενδιαφερει η ποιοτητα των πληροφοριων που παρεχουν καθως ο ανθρωπος ειναι πλεον επαγγελματιας.Ειναι για δυο χρονια αν δεν κανω λαθος και εφοσον εχει πολυ προυπηρεσια κατευθειαν μετα βγαζει ανετα και αδεια ασκησεως επαγγελματος.Δε θυμαμαι πως λεγονται ομως ακριβως (ΤΕΚ, ΤΕΕΚ καπως ετσι)Θα ρωτηξσω αυριο αν θες και θα σου πω[/list:u:31h2117e]

Ναι, είναι επαγγελματίας. Πιστέυω ότι μία τέτοια νυχτερινή σχολή θα τον ενδιέφερε. Σε ευχαριστώ πολύ και περιμένω να ρωτήσεις (αν δεν σε βάζω σε κόπο όμως!).

• O
                    obelix last edited by

Εγω σε 4 μηνες τελειωνω στο νυχτερινο 3ο ΤΕΕ Ν φιλαδελφειας τον 2 κυκλο ηλεκτρολογων αυτοκινητων. Παω τωρα στα τριαντ μου για να αναβαθμισω το πτυχιο μου. Εκει εχει και τμημα τεχνιτη αμαξωματων, το ωραριο ειναι 7 με 10.30 το βραδυ. Αν και τυπικα οι εγραφες εχουν κλεισει ισως αν ερθει την Δευτερα να τον γραψουν. Ειναι το μεγαλο συγκρουημα διπλα στα Κεντρικα της Ρενώ.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                    • J
                      jimpap last edited by

Ο χρήστης chrmes έγραψε:
                      Εγω σε 4 μηνες τελειωνω στο νυχτερινο 3ο ΤΕΕ Ν φιλαδελφειας τον 2 κυκλο ηλεκτρολογων αυτοκινητων. Παω τωρα στα τριαντ μου για να αναβαθμισω το πτυχιο μου. Εκει εχει και τμημα τεχνιτη αμαξωματων, το ωραριο ειναι 7 με 10.30 το βραδυ. Αν και τυπικα οι εγραφες εχουν κλεισει ισως αν ερθει την Δευτερα να τον γραψουν. Ειναι το μεγαλο συγκρουημα διπλα στα Κεντρικα της Ρενώ.

Ok θα του το πω. Ευχαριστώ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • First post
                        Last post
                      • 1 / 1
                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                        • ΕΛΛΑΔΑ
                        • ΚΟΣΜΟΣ
                        • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                        • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                        • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                      • ΔΟΚΙΜΕΣ