-
Σκέφτεσαι για 200άρι (που κατά γενική ομολογία θέλει τα χεράκια του, δεν το παίρνεις για πρώτο πισωκίνητο, σαν το S2000 ένα πράμα) και με ρωτάς για το μπλοκέ του Miata;
-
Ειναι ερωτες και τα 2, με το 200αρι να ειναι λιγο μεγαλυτερος
Βαζοντας και λιγη λογικη στην αγορα βεβαια μαλλον για ΜΧ θα παω αφου ειναι απο τα καλυτερα 'σχολεια'.. Μεχρι τοτε ομως εχουμε καιρο θα σας πρηξω αρκετα πριν αγορασω!!
-
Μπορεί το 200άρι να είναι πιο γρήγορο, αλλά είναι πιο παλιό, στάνταρ πιο ταλαιπωρημένο και σκισμένο, πιο δύστροπο στην οδήγηση. Άσε που είναι μονοδιάστατο, μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα καλά. Ενώ με το Miata απολαμβάνεις την οδήγηση ακόμα κι όταν δεν τρέχεις. Την κουκούλα να ανοίξεις μόνο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
με το Miata απολαμβάνεις την οδήγηση ακόμα κι όταν δεν τρέχεις. Την κουκούλα να ανοίξεις μόνο...Μη λες αλλα θ'αρχισω να που δεν το'χω ηδη στο γκαραζ!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σε έναν ιδανικό τέλειο κόσμο, όπου θα ήσουν γιος του Άραβα μαχαραγιά και θα μπορούσες να σκορπάς τα λεφτά σου δεξιά-αριστερά, θα σου πρότεινα να πάρεις χωρίς μπλοκέ και μόλις το μάθεις, να πας ένα βήμα παραπέρα.*
Αν όμως έχεις βρει κάποιο που έχει ήδη μπλοκέ, εννοείται ότι θα το προτιμήσεις. Δεν είναι κάνα μπλοκέ αγρίμι, μη βλέπεις βιντεάκια με Sylvia στα ιαπωνικά D1 και νομίζεις ότι η Mazda θα έβαζε ποτέ ένα τέτοιο μπλοκέ σε ένα μοντέλο της που απευθύνεται σε ευρύ κοινό: και σε κοπελίτσες και σε μεσήλικες, χωρίς οδηγικές ανησυχίες. Καμία ιδιαίτερη σκοτούρα λοιπόν.*Πιο πολύ σαν επόμενο στάδιο οδηγικής βελτίωσης παρά για κάποιον πραγματικό κίνδυνο.
+1 στον σάμπα!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Καταλαβα, ευχαριστω!EDIT Δεν εχω ψαξει σοβαρα τα μτχ, ακομα στην συλλογη πορων ειμαι αλλα ή Μκ 2,5 ή 200αρι S13 θα παρω γι'αυτο προσπαθω να ενημερωνομαι οσο μπορω...
Ψάξε προς τα εκεί αν ψάχνεσαι για ντριφτοκαταστάσεις.
-
Ευχαριστω για τη συμβουλη
Καλα για ντριφτ δε με βλεπω (ποτε δεν ξερεις ομως ) ειμαι υπερ των 'μαμα' αυτοκινητων οσο γινεται, αλλα αυτα τα 2 χαιρομαι να τα βλεπω και να τα συν-οδηγαω (δε μου το'δωσε κανεις ) μεχρι τωρα δεν εχω αλλη εμπειρια γι'αυτο θα αρχισω με ΜΧ ελπιζοντας οταν μπορεσω να παρω κι αλλο να υπαρχει κανενα SX απειραχτο...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/793995/
Where is the lakos in the fava?
Πέρα από τα χλμ που είναι καραγυρισμένα εννοώ.
-
Λογικα τρακαρισμένο θα είναι.
-
Νομιζα πως ηταν φυσιολογικη η τιμη αυτη, για δειτε κ τουτο
-
Χαχα, ελλείψει paint (ή photoshop) οι πινακίδες απέκτησαν αλουμινόχαρτο!
Το μπορντώ ΜουΧου, βέβαια, είναι με τη σκληρή οροφή.
-
Ειναι τιμιος!!
Η αληθεια ειναι πως κ το μπλε ειναι απ'τα φθηνοτερα, οχι πως ειναι και εξωπραγματικη η τιμη...
Οσο για το χαρντ τοπ, σωστα ειναι κ λιγοτερα οποτε λογικα θα κρατανε υψηλοτερη τιμη...
-
128 αλογα βγαζουν τα 1800 τωρα?
-
Ναι
Εχω ακουσει βεβαια οτι βγαζουν παραπανω στο δυναμομετρο αλλα δεν ξερω κατι παραπανω...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/793995/
Where is the lakos in the fava?Πέρα από τα χλμ που είναι καραγυρισμένα εννοώ.
Είναι από τα 1α του '06, τα χλμ είναι για γέλια , μπορεί να έχει φάει και καμία γερή. Αλλά είναι rc...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Νομιζα πως ηταν φυσιολογικη η τιμη αυτη, για δειτε κ τουτοΑυτό είναι πάαααααααρα πολύ καιρό που πωλείται.
128 αλογα βγαζουν τα 1800 τωρα?
Είναι μαγικά της μάζντα αυτά, άστα...
-
Ήρθε η ώρα να αποκτήσω το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο και προσανατολίζομαι προς την αγορά ΜΧ-5 NB Mk2 μέσα στους επόμενους μήνες.
Λόγω οικονομικών περιορισμών το αυτοκίνητο θα είναι μοντέλο του 2001-2002, οπότε πέρα από τα χρόνια θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και αρκετά χιλιόμετρα στη πλάτη του.
Ξεκινώ τώρα την αναζήτηση και θα ήθελα να ρωτήσω για τυχόν αδύναμα σημεία στο αυτοκίνητο που οφείλω να προσέξω. Αν έχω καταλάβει σωστά από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, ουσιαστικά προβλήματα, αν η συντήρηση έχει γίνει κατά το προβλεπόμενα, δεν υπάρχουν, με εξαίρεση ίσως ένα ερωτηματικό για κατάσταση της κουκούλας λόγω παλαιότητας.
Ακόμα, όλα τα 1,8 (ο κινητήρας θα είναι 1,8) είχαν μπλοκέ διαφορικό ή μόνο ορισμένες εκδόσεις; Παρότι είναι το πρώτο μου ουσιαστικό πισωκίνητο αυτοκίνητο (έχω οδηγήσει για αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα 3-θυρο Vitara με μόνο τον πίσω άξονα επιλεγμένο αλλά δεν νομίζω ότι προσθέτει πολλά στην ανύπαρκτη εμπειρία μου ) θα ήθελα να έχει μπλοκέ γιατί αργά ή γρήγορα το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί σε πίστα.
Το κιβώτιο 6 ταχυτήτων έχει ουσιαστική διαφορά στην κλιμάκωση των σχέσεων ή απλά προσφέρει μία επιπλέον σχέση τύπου overdrive για τον αυτοκινητόδρομο;Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
-
Κι εγω καιρο τωρα σκεφτομαι την αγορα ενος mx5 και τελικα προς τα εκει κλεινω, οταν πουληθει το παλιο μου αυτοκινητο.
Ψαχνω για μοντελο 2002 και μετα και οροφη τα 10000Ε και εχω τις ιδιες αποριες και ακομα περισσοτερες... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/793995/Where is the lakos in the fava?
Πέρα από τα χλμ που είναι καραγυρισμένα εννοώ.
Σ'αυτή τη photo πάντως σαν να φαίνεται φθαρμένο το τιμόνι στο πάνω μέρος που σίγουρα δεν γίνεται σε τόσα λίγα χλμ. -
..και τα σηματακια πισω ειναι στραβοκολλημενα
Mazda MX-5