-
Στην τελευταια φωτο ακουμπαει στο αλλο αυτοκινητο η μου φαινεται?
-
Αφήνω το μεταχειρισμένο (που κατά τη γνώμη μου έχει μια χαρά λογική τιμή) και πάμε στα ΝΒ 1.8.
Λοιπόν, θεωρώ ότι ένα Miata 9ετίας δε θα έχει προλάβει να φθείρει τόσο την κουκούλα του, ώστε να έχει πρόβλημα από τώρα. Προσωπικά δεν έχω δει κανένα ΝΒ με κουκούλα-παρτάλι, ενώ έχω δει πάρα πολλά ΝΑ με κουκούλες σε κακό χάλι. Τα δύο καλά είναι πως: α) το ελέγχεις πανεύκολα και β) δεν είναι κάτι ακριβό να αντικατασταθεί. Όχι στη Mazda εννοείται...
Αν το αυτοκίνητο οδηγηθεί σύντομα στην πίστα, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις ανησυχίες ως οδηγός, το μπλοκέ επιβάλλεται και να μην το φοβηθείς. Όλα τα ΝΒ 1.8 ελληνικής εισαγωγής είχαν. Αν όμως πάρεις κάποιο πρώην γερμανικό, να έχεις υπόψη σου ότι κάποιες εκδόσεις στη Γερμανία δεν είχαν, οπότε εκεί θέλει προσοχή.
Το 6άρι σασμάν προσφέρει πολλά και το επιβεβαίωσα πρόσφατα οδηγώντας ένα δυνατό Miata με 5άρι κιβώτιο. Για αυτό τα πρώτα πωλούνται 400-500 ευρώ ως μεταχειρισμένα, ενώ τα 5άρια μόλις 150. Επίσης, αν επιλέξεις το 6άρι, κάποια στιγμή μπορείς να τοποθετήσεις το κορωνοπήνιο από το 1.6 (4.1 αντί για 3.6) και να αποκτήσεις την πιο ουσιαστική *ατμοσφαιρική *βελτίωση.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/793995/Where is the lakos in the fava?
Πέρα από τα χλμ που είναι καραγυρισμένα εννοώ.
Ακόμη πιο χαμηλά...
-
Αυτο το κορωνοπηνιο ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι ειναι. Εγω σκεφτομαι για 1.6 μετα το 2002, υπαρχουν τετοια με μπλοκε μαμα η θα πρεπει να βαλω αργοτερα και για τι τιμη μιλαμε περιπου μαζι με εργασια?
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Αυτο το κορωνοπηνιο ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι ειναι.Αποτελείται από τα κορώνα και πινιόν. Περισσότερα εδώ ή στο τεχνικό μέρος του φόρουμ.
Εγω σκεφτομαι για 1.6 μετα το 2002, υπαρχουν τετοια με μπλοκε μαμα η θα πρεπει να βαλω αργοτερα και για τι τιμη μιλαμε περιπου μαζι με εργασια?
H τοποθέτηση του ενός δεν προϋποθέτει την ύπαρξη του άλλου. Απλώς αν τα βάλεις και τα δυο ταυτόχρονα θα πληρώσεις μια φορά τα εργατικά (περί τα € 200).
-
Πολύ σωστά Παύλο!
ΝΒ 1.6 με μπλοκέ από το εργοστάσιο θα πρέπει να υπάρχουν ελάχιστα στην ελληνική αγορά, αφού προσφερόταν βέβαια ως έξτρα από την εδώ αντιπροσωπεία αλλά σε εξωφρενική τιμή που το έφερνε πολύ κοντά στο 1.8.
Όσα 1.6 βλέπεις να πωλούνται και λένε ότι έχουν μπλοκέ, απλώς έχουν βάλει ένα Torsen από κάποιο τρακαρισμένο 1.8. Αυτό που θα κάνεις κι εσύ δηλαδή... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αφήνω το μεταχειρισμένο (που κατά τη γνώμη μου έχει μια χαρά λογική τιμή) και πάμε στα ΝΒ 1.8.Λοιπόν, θεωρώ ότι ένα Miata 9ετίας δε θα έχει προλάβει να φθείρει τόσο την κουκούλα του, ώστε να έχει πρόβλημα από τώρα. Προσωπικά δεν έχω δει κανένα ΝΒ με κουκούλα-παρτάλι, ενώ έχω δει πάρα πολλά ΝΑ με κουκούλες σε κακό χάλι. Τα δύο καλά είναι πως: α) το ελέγχεις πανεύκολα και β) δεν είναι κάτι ακριβό να αντικατασταθεί. Όχι στη Mazda εννοείται...
Αν το αυτοκίνητο οδηγηθεί σύντομα στην πίστα, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις ανησυχίες ως οδηγός, το μπλοκέ επιβάλλεται και να μην το φοβηθείς. Όλα τα ΝΒ 1.8 ελληνικής εισαγωγής είχαν. Αν όμως πάρεις κάποιο πρώην γερμανικό, να έχεις υπόψη σου ότι κάποιες εκδόσεις στη Γερμανία δεν είχαν, οπότε εκεί θέλει προσοχή.
Το 6άρι σασμάν προσφέρει πολλά και το επιβεβαίωσα πρόσφατα οδηγώντας ένα δυνατό Miata με 5άρι κιβώτιο. Για αυτό τα πρώτα πωλούνται 400-500 ευρώ ως μεταχειρισμένα, ενώ τα 5άρια μόλις 150. Επίσης, αν επιλέξεις το 6άρι, κάποια στιγμή μπορείς να τοποθετήσεις το κορωνοπήνιο από το 1.6 (4.1 αντί για 3.6) και να αποκτήσεις την πιο ουσιαστική *ατμοσφαιρική *βελτίωση.
Ευχαριστώ πολύ, ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες!
Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί από Γερμανία γιατί εκεί κατοικώ τα τελευταία χρόνια.
Οπότε οφείλω να το προσέξω το θέμα του διαφορικού.Θα προτιμήσω επίσης το 6άρι κιβώτιο. Η δυνατότητα βελτίωσης που ανέφερες είναι άκρως δελεαστική.
Βρίσκω αρκετά με 200.000+ χιλιόμετρα στην πλάτη τους, για τα οποία οι ιδιοκτήτες ισχυρίζονται πως έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα της Mazda - λογικά έτσι θα είναι.
Πέρα από τις φυσιολογικές φθορές, υπάρχει κάτι που ίσως χρειαστεί αντικατάσταση; Τουλάχιστον να έχω μια ιδέα για τυχόν επιπλέον έξοδα μετά την αγορά - ούτως ή άλλως θα κρατήσω ένα απόθεμα.Roll bars: Μπαίνουν εκ των υστέρων εύκολα αν δεν είναι εγκατεστημένα; - θέλω να πιστεύω πως ναι.
Αξίζει το επιπλέον έξοδο η σκληρή οροφή; Εκ πρώτης όψεως αν η κουκούλα είναι αρκετά ανθεκτική και η αλλαγή της οικονομική φαινέται πως όχι. Υπάρχει όμως διαφορά στη θερμοκρασία της καμπίνας το χειμώνα;
Ξανά, θερμά ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
Ώπα, ένα ένα
-
Εξάρι κιβώτιο έχει μονάχα η έκδοση 'Sporty' στην Ελλάδα η οποία αν θυμάμαι καλά λέγονταν 'Sport' στο εξωτερικό. Αυτά επειδή ψάχνεις για NBFL και όχι NB οπότε 6αρι θα έβρισκες και στο επετειακό των δέκα ετών.
-
Να ελέγξεις τις βαλβολίνες σε τι κατάσταση είναι, τα υγρά φρένων, το κιβώτιο να κουμπώνουν ομαλά οι σχέσεις (ένας δισταγμός από πρώτη σε δευτέρα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο μη σε προβληματίζει). Επίσης δες αν έχει αλλάξει πρόσφατα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ιμάντες χρονισμού και τρόμπα νερού. Η τελευταία είναι από τα πιο ευπαθή μέρη η οποία καλό είναι να αλλάζεται κάθε 70.000 με 90.000χλμ.
-
Μήπως εννοείς Style bar που έχουν αρκετές από τις εκδόσεις των ΜΧ-5; Αν ναι, μη σε προβληματίζει το αν μπαίνουν, ψάξε κατευθείαν για να τοποθετήσεις roll bar το οποίο μπαίνει μεν, όχι δίχως να κόψεις (ελάχιστη και μη εμφανή) λαμαρίνα δε. Είναι όμως από τις πιο ουσιαστικές επεμβάσεις σε ένα MX-5.
-
Η σκληρή οροφή είναι θέμα γούστου και μόνο. Έχει και τα αρνητικά της και τα θετικά της.
-
-
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμα
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ώπα, ένα ένα-
Εξάρι κιβώτιο έχει μονάχα η έκδοση 'Sporty' στην Ελλάδα η οποία αν θυμάμαι καλά λέγονταν 'Sport' στο εξωτερικό. Αυτά επειδή ψάχνεις για NBFL και όχι NB οπότε 6αρι θα έβρισκες και στο επετειακό των δέκα ετών.
-
Να ελέγξεις τις βαλβολίνες σε τι κατάσταση είναι, τα υγρά φρένων, το κιβώτιο να κουμπώνουν ομαλά οι σχέσεις (ένας δισταγμός από πρώτη σε δευτέρα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο μη σε προβληματίζει). Επίσης δες αν έχει αλλάξει πρόσφατα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ιμάντες χρονισμού και τρόμπα νερού. Η τελευταία είναι από τα πιο ευπαθή μέρη η οποία καλό είναι να αλλάζεται κάθε 70.000 με 90.000χλμ.
-
Μήπως εννοείς Style bar που έχουν αρκετές από τις εκδόσεις των ΜΧ-5; Αν ναι, μη σε προβληματίζει το αν μπαίνουν, ψάξε κατευθείαν για να τοποθετήσεις roll bar το οποίο μπαίνει μεν, όχι δίχως να κόψεις (ελάχιστη και μη εμφανή) λαμαρίνα δε. Είναι όμως από τις πιο ουσιαστικές επεμβάσεις σε ένα MX-5.
-
Η σκληρή οροφή είναι θέμα γούστου και μόνο. Έχει και τα αρνητικά της και τα θετικά της.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Για το 6άρι όντως, απ' ότι βλέπω στα μεταχειρισμένα, συνήθως οι εκδόσεις 'Sportive' (μάλλον αντίστοιχη της ελληνικής 'Sporty') το έχουν, οπότε θα περιοριστώ κυρίως σε αυτές. Η ίδια έκδοση περιλαμβάνει και μπλοκέ οπότε είναι αρκετά βολική στην αναζήτηση.
Δυστυχώς είναι από τις ακριβότερες. -
Μόνο η αντλία νερού και οι βαλβολίνες για αντικατάσταση δεν αποτελούν σοβαρό θέμα. Ανυσυχούσα για ακριβότερα πράγματα.
-
Τα Style Bar δεν είμαι σίγουρος τί είναι.
Διακοσμητικές μπάρες πίσω από τα καθίσματα; Ή όντως λειτουργούσαν σαν Roll Bar;
Τα Roll Bar τα έχω συναντήσει σε αρκετές αγγελίες να τα αναφέρουν και τα θεωρώ (και αν κρίνω από την απάντησή σου, είναι) αρκετά σημαντικά. Δεν γνωρίζω αν αποτελούσαν κομμάτι επιπλέον εξοπλισμού ή αν η Mazda δεν προσέφερε καθόλου τέτοια επιλογή και η aftermarket λύση ήταν μονόδρομος.
Αν δεν υπάρχουν στο αυτοκίνητο που θα αποκτήσω δεν σκοπεύω να τα εγκαταστήσω αμέσως, αλλά οπωσδήποτε όταν έρθει η στιγμή να οδηγηθεί σε πίστα.
Φαίνεται πως η εγκατάστασή τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
-
-
Οι ερωτησεις πεφτουν βροχη Ευχαριστουμαι παιδια.
Ποια τα θετικα και τα αρνητικα της σκληρης οροφης?
Τα roll bar που τοποθετουσε η mazda δλδ ηταν μονο για φυγουρα? Και αν καποιος το εχει τοποθετησει μετα πως ξερουμε οτι το εχει κανει σωστα αφου χρειαζεται να κοπει λαμαρινα -
Να βάλω και γω το λιθαράκι μου.
Αφενός, να τονίσω ότι η τρόμπα νερού δε θεωρείται ευπαθής. Όταν αλλάζεις ιμάντες στις 90Κ χλμ, ο τεχνικός ελέγχει την κατάστασή της και ανάλογα την αντικαθιστά ή όχι. Η αλλαγή ιμάντων βολεύει επειδή η αλλαγή της τρόμπας απαιτεί την αφαίρεσή τους. Οπότε, αν αλλαχτούν μαζί, πληρώνεις τα εργατικά μόνο μία φορά.
Όχι όμως πως είναι ευπαθής. Στο δικό μου ας πούμε, ήταν μια χαρά κι έκρινε ότι δε χρειαζόταν αλλαγή. Τώρα, έχοντας περάσει τις 140Κ με πολύ ξύλο, δεν έχει υπάρξει πρόβλημα.Τώρα, 6άρι κιβώτιο μπορείς να βρεις και σε ΝΒ πριν το facelift και μη επετειακό. Το 2000 για παράδειγμα, κυκλοφορούσε επίσημα τέτοια έκδοση στην Ελλάδα. Ακόμα θυμάμαι το δημοσιογραφικό πράσινο επετειακό με λευκά δέρματα και πινακίδα ...-2000, σε συγκριτικό με Fiat Barchetta στο Drive. Αυτοκίνητο το οποίο τώρα έχει φίλος...
Όσο για τη σκληρή οροφή, δεν ξέρω αν θα ζεις στην Ελλάδα ή στη Γερμανία. Εσύ θα κρίνεις τι ταιριάζει καλύτερα στην κάθε χώρα, ανάλογα με το κλίμα. Ας πούμε, εδώ στην Αττική, είμαστε πολλοί οι Miatάκηδες που το χειμώνα κυκλοφορούμε με σκουφάκι ή κασκόλ και την οροφή κάτω. Ακόμα και τις πιο κρύες νύχτες, η αίσθηση κι η εμπειρία είναι μοναδική κι αναζωογονητική. Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα hardtop ακλόνητο πάνω από το κεφάλι μας.
Επίσης, αν είσαι πυροβολημένος (και για να νοιάζεσαι για πίστα, μάλλον είσαι ), δε θα ήθελες να έχεις άλλα 7-20 (ανάλογα το hardtop) στο πιο ψηλό σημείο του αυτοκινήτου.
Σε παθητική ασφάλεια δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Εκεί θα πρέπει να καταλήξεις αμετάκλητα στο roll-bar(http://www.kirkracing.com/Miata Bar.jpg, http://www.bethania-garage.com/images/ac1dhbpc.jpg, διάβασε περισσότερα εδώ: http://moesrealm.com/miata/interior/rol ... -diagonal/)
κι όχι στα style-bar. Μακριά, μπορούν να αποδειχθούν μέχρι και επικίνδυνα, αφού θα στραβώσουν και μπορεί να κατευθυνθούν προς το κεφάλι σου.
Εργοστασιακό roll-bar, από τη Mazda δεν υπήρχε, πράγμα άκρως απαράδεκτο, αφού η αντοχή του παρμπρίζ είναι αστεία. (http://www.miataclubofhawaii.com/forum/ ... hp?p=23560)
Το κόψιμο λαμαρίνας να μη σας φοβίζει. Άλλωστε, υπάρχουν και μηχανικοί που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμαδεν έχει dcs & tsc, δέρματα,θερμαινόμενα καθίσματα, προβολάκια ομίχλης και διάφορα καλλωπιστικά
ωραίο χρώμα, αν του βάλεις και μπές ή λευκά δέρματα....
http://www.autoblog.com/2007/10/01/mazda-releases-mx-5-prestige-edition-in-japan/
-
Χωρίς ρολ-μπαρ υπό του μηδενός η ασφάλεια αλλά είναι και πολύ άσχημα ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...
Όσο για τη σκληρή οροφή, δεν ξέρω αν θα ζεις στην Ελλάδα ή στη Γερμανία. Εσύ θα κρίνεις τι ταιριάζει καλύτερα στην κάθε χώρα, ανάλογα με το κλίμα. Ας πούμε, εδώ στην Αττική, είμαστε πολλοί οι Miatάκηδες που το χειμώνα κυκλοφορούμε με σκουφάκι ή κασκόλ και την οροφή κάτω. Ακόμα και τις πιο κρύες νύχτες, η αίσθηση κι η εμπειρία είναι μοναδική κι αναζωογονητική. Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα hardtop ακλόνητο πάνω από το κεφάλι μας.
Επίσης, αν είσαι πυροβολημένος (και για να νοιάζεσαι για πίστα, μάλλον είσαι ), δε θα ήθελες να έχεις άλλα 7-20 (ανάλογα το hardtop) στο πιο ψηλό σημείο του αυτοκινήτου.
Σε παθητική ασφάλεια δεν προσφέρει πολλά πράγματα. Εκεί θα πρέπει να καταλήξεις αμετάκλητα στο roll-bar(http://www.kirkracing.com/Miata Bar.jpg, http://www.bethania-garage.com/images/ac1dhbpc.jpg, διάβασε περισσότερα εδώ: http://moesrealm.com/miata/interior/rol ... -diagonal/)
κι όχι στα style-bar. Μακριά, μπορούν να αποδειχθούν μέχρι και επικίνδυνα, αφού θα στραβώσουν και μπορεί να κατευθυνθούν προς το κεφάλι σου.
Εργοστασιακό roll-bar, από τη Mazda δεν υπήρχε, πράγμα άκρως απαράδεκτο, αφού η αντοχή του παρμπρίζ είναι αστεία. (http://www.miataclubofhawaii.com/forum/ ... hp?p=23560)
Το κόψιμο λαμαρίνας να μη σας φοβίζει. Άλλωστε, υπάρχουν και μηχανικοί που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.
Θερμά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, περιέχουν εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες.
Για τα επόμενα χρόνια θα μένω Γερμανία, τον προηγούμενο Χειμώνα δεν ήταν καθόλου ασυνήθιστες θερμοκρασίες γύρω στους -15 βαθμούς οπότε η κουκούλα δύσκολα θα κατεβαίνει μέχρι τον Απρίλιο. Σκεφτόμουν να έχω τη σκληρή οροφή μόνιμα το Χειμώνα (δύσκολο να επισκεφτώ πίστα, προτιμώ τις χιονοδρομικές) αν προσφερεί καλύτερη θερμομόνωση (ακόμα και στα ΜΜΜ με γάντια ήμασταν ) και από την Άνοιξη να την αφήνω στην αποθήκη και να απολαμβάνω συννεφιά και τη βροχή με κατεβασμένη τη κουκούλα
Αν δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά, τότε δεν αξίζει μάλλον το έξοδο.Τα style bars είναι τα κάτωθι;
Όντως δεν φαίνεται να προσφέρουν πολλά, είναι χαμηλότερα από τα προσκέφαλα στα καθίσματα.
Για τo roll bar κάτι ανάλογο με αυτά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σου είχα υπ' όψιν μου. Το κόψιμο λαμαρίνας δεν με ανησυχεί, μόνο οι φώτο με τα MX-5 ανάποδα χωρίς roll bar.
-
Κοίτα, λόγω του ήπιου ελληνικού χειμώνα, δεν έχουμε μπει στον κόπο να συγκρίνουμε τη θερμομόνωση που προσφέρει το hardtop. Δύσκολα όμως μου φαίνεται ότι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά από την κουκούλα, ώστε να αξίζει να το αγοράσεις μόνο για αυτόν τον λόγο. Γενικώς, η θέρμανση στο Miata είναι καλή, γιατί έχει μικρή καμπίνα, δυνατό καλοριφέρ (για τις ξεσκέπαστες βόλτες που λέγαμε... ) και μοτέρ που ζεσταίνονται πολύ σύντομα.
Στα δικά μας κλίματα, καταχείμωνο, δεν είναι παράξενο να αρχίσει να βγάζει πραγματικά ζεστό αέρα πριν ολοκληρώσεις χιλιόμετρο πορείας.
Θάνατος στα style bars, πριν σε σκοτώσουν αυτά. -
Αρα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο η τοποθετηση roll bar ειναι απαραιτητη. Αν υπαρχει ειδη style bar το αφαιρουμε και τοποθετουμε roll bar ? που και με τι κοστος?
-
Βεβαίως το αφαιρείς και βάζεις το roll-bar. Το οποίο είτε το αγοράζεις από εξωτερικό είτε από Ελλάδα, κόπια των αντίστοιχων ξένων. Κόστος από 3 ως 5 κατοστάρικα. Η τοποθέτηση γίνεται συνήθως από τον ίδιο τον κάτοχο, παρέα με 2-3 φίλους για χαβαλέ, αλλά και επειδή δεν έχουν όλοι όλα τα εργαλεία.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μηχανικοί (είτε κανονικοί, είτε αυτοί που φτιάχνουν τα roll-bar στα αγωνιστικά) για να απευθυνθείς. Δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσουν, ποικίλει και με την περίπτωση. 150-200 ευρώ; Συνολικά να υπολογίζεις γύρω στα 6 κατοστάρικα να πάει αυτή η ιστορία. Έλα όμως που είναι απαραίτητο... -
Σάμπα ( ), η κουκούλα κλείνει κανονικά μετά; Επίσης, οι ανησυχίες των εχόντων roll bar envy ( και πάλι ) όσον αφορά την ασφάλεια του συνδυασμού κεφάλα+σιδηροσωλήνας είναι αβάσιμες;
(ναι, εχω μπει και γω στο τριπάκι γμτ τον φάνκι μου γμ )
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eχω βρει ενα ΝC 06/2006, 1800 εκδοση Μιντ. (αν καποιος ξερει τι είχε εργοστασιακα αυτη η εκδοση θα με βοηθουσε πολύ), υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξω? Το μοτέρ αυτο έβγαζε προβλήματα? Εχουμε κανεναν καλό και έμπιστο συνεργειατζή να το κοιτάξει μηχανικά στην Αθηνα? Το χρώμα ειναι πράσσινο σκούρο.....το οποίο σπάω το κεφάλι μου.....αλλα δεν θυμαμαι να έχω δει ΝC σε τετοιο χρώμαπράσινο nc υπάρχει. Αν έχει dsc είναι εισαγωγής. Προβλήματα όχι, αλλά δεν είναι για τουρμποκομπεραρίσματα γιατί χαιρετάει γρήγορα. Προσέχεις ότι θα πρόσεχες σε ένα μτχ αμάξι.
Mazda MX-5