-
Επίτελους εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω το δικο μου αυτοκινητο και μαλιστα θα ειναι το πολυποθητο megane II...Θα ειναι το 5πορτο με φουλ εξοπλισμο ηλιοροφη κλπ..και δεν μπορω να περιμενω...Αλλα εκτος απο αυτο δεν μπορω ομως να αποφασισω ποιο χρωμα να διαλεξω αφου ενω ειχα αποφασισει για το blue ηλεκτρικ, ειχα καποια δυσμενη σχολια και σκεφτομαι να παρω το κοκκινο το μεταλλικο (feu). Μηπως εχει κανεις τιποτε φωτογραφιες στο χρωμα αυτο κι ακόμα καλύτερα να ειναι δικο του και να το εχει βγαλει φωτογραφια, ωστε να μπορω να διαλεξω πιο ευκολα? Η αρχικη επιλογη μου ηταν το κιτρινο...εχω τρελαθει αλλαζω διαθεση καθε ωρα..!
-
Επίτελους εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω το δικο μου αυτοκινητο και μαλιστα θα ειναι το πολυποθητο megane II...Θα ειναι το 5πορτο με φουλ εξοπλισμο ηλιοροφη κλπ..και δεν μπορω να περιμενω...Αλλα εκτος απο αυτο δεν μπορω ομως να αποφασισω ποιο χρωμα να διαλεξω αφου ενω ειχα αποφασισει για το blue ηλεκτρικ, ειχα καποια δυσμενη σχολια και σκεφτομαι να παρω το κοκκινο το μεταλλικο (feu). Μηπως εχει κανεις τιποτε φωτογραφιες στο χρωμα αυτο κι ακόμα καλύτερα να ειναι δικο του και να το εχει βγαλει φωτογραφια, ωστε να μπορω να διαλεξω πιο ευκολα? Η αρχικη επιλογη μου ηταν το κιτρινο...εχω τρελαθει αλλαζω διαθεση καθε ωρα..!
-
-
Ο χρήστης Kmour έγραψε:
Επίτελους εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω το δικο μου αυτοκινητο και μαλιστα θα ειναι το πολυποθητο megane II...Θα ειναι το 5πορτο με φουλ εξοπλισμο ηλιοροφη κλπ..και δεν μπορω να περιμενω...Αλλα εκτος απο αυτο δεν μπορω ομως να αποφασισω ποιο χρωμα να διαλεξω αφου ενω ειχα αποφασισει για το blue ηλεκτρικ, ειχα καποια δυσμενη σχολια και σκεφτομαι να παρω το κοκκινο το μεταλλικο (feu). Μηπως εχει κανεις τιποτε φωτογραφιες στο χρωμα αυτο κι ακόμα καλύτερα να ειναι δικο του και να το εχει βγαλει φωτογραφια, ωστε να μπορω να διαλεξω πιο ευκολα? Η αρχικη επιλογη μου ηταν το κιτρινο...εχω τρελαθει αλλαζω διαθεση καθε ωρα..!Πολύ καλό το μπλε ήδη το έχει ο πατέρας μου.
Αν θέλεις κάνε μια βόλτα και στο http://www.greekrenaultclub.gr -
Ο χρήστης Kmour έγραψε:
Επίτελους εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω το δικο μου αυτοκινητο και μαλιστα θα ειναι το πολυποθητο megane II...Θα ειναι το 5πορτο με φουλ εξοπλισμο ηλιοροφη κλπ..και δεν μπορω να περιμενω...Αλλα εκτος απο αυτο δεν μπορω ομως να αποφασισω ποιο χρωμα να διαλεξω αφου ενω ειχα αποφασισει για το blue ηλεκτρικ, ειχα καποια δυσμενη σχολια και σκεφτομαι να παρω το κοκκινο το μεταλλικο (feu). Μηπως εχει κανεις τιποτε φωτογραφιες στο χρωμα αυτο κι ακόμα καλύτερα να ειναι δικο του και να το εχει βγαλει φωτογραφια, ωστε να μπορω να διαλεξω πιο ευκολα? Η αρχικη επιλογη μου ηταν το κιτρινο...εχω τρελαθει αλλαζω διαθεση καθε ωρα..!Αν μενεις Αθηνα, το κιτρινο ουτε να το σκεφτεσαι....θα εισαι ο μονοδικος 'ταριφας' με megane!!
-
Οχι ευτυχώς (αν και δεν ειναι ταξιτζιδικο αυτο το κιτρινο) μενω στην πατρα. Απο την αλλη το greekrenaultclub δεν λειτουργει....
-
Να σου πω μια συμβουλή:
πήγαινε να δεις ΟΛΑ τα χρώματα που σ'ενδιαφέρουν. Μην στηριχθείς σε φυλλάδια, είναι επεξεργασμένα. Μη στηριχθείς σε ό,τι δεις μέσα στην αντιπροσωπεία, ο τεχνητός φωτισμός αλλάζει αρκετά το χρώμα και όταν το δεις στον ήλιο μπορεί ν'αλλάξεις γνώμη αλλά θα είναι αργά.
Το μπλε είναι όμορφο χρώμα, αρκετά ανοιχτό για να μην φαίνεται τόσο πολύ η βρωμιά και για να μην πυρώνει το αμάξι από τον ήλιο. Επίσης νομίζω ότι το χρησιμοποιεί η ίδια η renault για τα διαφημιστικά της, άρα είναι μάλλον το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Το κίτρινο υποθέτω ότι δεν είναι μεταλλικό, άρα μακρυά. Το κόκκινο συχνά ξεφτίζει από τον ήλιο, αν και με τα μεταλλικά δεν ξέρω τι παίζει.
Το ασημί είναι άριστο για τη βρωμιά και τις χαρακιές (εξαιρουμένου του προφυλακτήρα), αλλά φορέθηκε περισσότερο κι από την περμανάντ των γυναικών, μάλλον θα το βαρεθείς και θα σε βαρεθούν. -
Το greekrenaultclub.gr εχει ενα προβλημα με τον server του τις τελευταιες ημερες και μας εχει ταλαιπωρησει αρκετα...Πιστευουμε να λυθει συντομα...
Στο θεμα μας τωρα μπλε και ασημι θα προτεινα εγω,αλλα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια δεστα ολα... -
Αρχικα να ευχαριστησω ολους αλλα περιμενω ακόμη μερικες φωτο απο το κοκκινο. Για το λογο αυτο (το χρωμα) αλλα και ισως καποια καλυτερη προσφορα δωρα κλπ θελω να κατεβω αθηνα να παρω μερικες προσφορες οποτε ελπιζω να τα δω απο κοντα. Το κιτρινο ειναι μεταλλικο και ειναι καπως περιεργο και μου αρεσε αρχικα αλλα ειδα οτι με το χρονο που χανει την γυαλαδα δε λεει και πολλα αλλα ειναι νεανικο. Το κοκκινο που λεω φοβαμαι μηπως ειναι κοριτσιστικο (αν και ειναι κοκκινο με μικρη δοση πορτοκαλι πιστευω) και ειναι μεταλλικο. Το μπλε μου το κατηγορησαν πολύ εντονο και τενεκεδι...μαλλον δεν ξερουν τι να πω και εγω. Οσον αφορα τις εκδοσεις αλλο δραμα απο εκει. Μονο αν παρεις 3θυρο θα παρεις το γκρι προστατευτικο προφυλακτηρα που ειναι φοβερο. Στο 5πορτο ειναι μαυρα πλαστικα αλλα θα τους πω να τα βαψουν και να εχουν εγγυηση.Ελπιζω τελικα να παρω αυτο το αυτοκινητο....
περιμενω καμια φωτο - συμβουλη. -
"Ανασταίνω" αυτό το θέμα...γιατί κολλάει αυτό που θέλω να ρωτήσω.
Μιλώντας πρακτικά και με γνώμονα την μικρότερη κατανάλωση ειρ-κοντισιον και την μακροημέρευση του εσωτερικού του αυτοκινήτου και με δεδομενο οτι το καλοκαιρι επεκτείνεται ημερολογιακά και γινεται ολο και πιο βαναυσο και δεν έχει κανείς σκιασμένο πάρκινγκ, υπάρχει πιό δροσερό χρώμα για αυτοκίνητο από κάποια λευκή απόχρωση; Άντε γκρι ανοιχτό.
Να το τραβήξω λίγο πιο πολύ. Δεν είναι λίγο αυτοκτονικό ας πούμε να πάρει κανείς μαύρο ή σκούρο μπλε στην, όπου να ναι σαχαρική, Ελλάδα;
-
@williamg said in Ποιό χρώμα?...:
"Ανασταίνω" αυτό το θέμα...γιατί κολλάει αυτό που θέλω να ρωτήσω.
Μιλώντας πρακτικά και με γνώμονα την μικρότερη κατανάλωση ειρ-κοντισιον και την μακροημέρευση του εσωτερικού του αυτοκινήτου και με δεδομενο οτι το καλοκαιρι επεκτείνεται ημερολογιακά και γινεται ολο και πιο βαναυσο και δεν έχει κανείς σκιασμένο πάρκινγκ, υπάρχει πιό δροσερό χρώμα για αυτοκίνητο από κάποια λευκή απόχρωση; Άντε γκρι ανοιχτό.
Να το τραβήξω λίγο πιο πολύ. Δεν είναι λίγο αυτοκτονικό ας πούμε να πάρει κανείς μαύρο ή σκούρο μπλε στην, όπου να ναι σαχαρική, Ελλάδα;
To καλυτερο ειναι το ασπρο . Εκτος της ζεστης, δεν φαινεται
και λερωμένο ευκολα . Ειναι ευδιακρητο απο τους αλλους οδηγους το σουρουπο και συνηθως ειναι και δωρεαν .
Επισκευαζεται και ευκολα , δλδ μια βαμμενη πορτα σε ασπρο αμαξι δεν ξεχωριζει , ενω σε κατι ασημι και γκρι φαινεται διαφορετικη αποχρωση συνηθως -
Το αυτοκινητο οπως και η γυναικα πρεπει να μου αρεσει, οποτε ειδικα σε καινουριο δεν υπαρχει περιπτωση να διαλεξω χρωμα με βαση την εσωτερικη θερμοκρασια στην ηλιοφανεια (a/c τουλαχιστον εχουν πλεον ολα) ειμαι λατρης των σκουρων αποχρωσεων, η γυαλαδα τους στα φωτα και τον ηλιο οταν ειναι πλυμενα δεν υπαρχει.
alexandros-k το ασπρο σε επαναβαφη ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις χρωματος, ξεχωριζουν πρωι και βραδυ απο μακρια καθως εχουν την ιδιοτητα να κοβουν. -
Πάρε ότι χρώμα σου αρέσει και πέρασε στα τζάμια αντιηλιακες μεμβράνες . Τα καλύτερα χρήματα που μπορεί να δώσει κάποιος για το αυτοκίνητο του.
-
@ilias-a said in Ποιό χρώμα?...:
alexandros-k το ασπρο σε επαναβαφη ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις χρωματος, ξεχωριζουν πρωι και βραδυ απο μακρια καθως εχουν την ιδιοτητα να κοβουν.
Δεν εχω δει ασπρο να ξεχωριζει ποτε. Ολα οσα βλεπω ειναι ασημι, γκρι κτλ
-
Την δουλειά σου να μπορείς να κάνεις μόνο και μην σκέφτεσαι τις φιγούρες, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση τα τελευταία χρόνια με τα αυτοκίνητα και το τελευταίο που θα κοιτάξει ο άλλος είναι τι χρώμα έχει.
-
@zithos said in Ποιό χρώμα?...:
Την δουλειά σου να μπορείς να κάνεις μόνο και μην σκέφτεσαι τις φιγούρες, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση τα τελευταία χρόνια με τα αυτοκίνητα και το τελευταίο που θα κοιτάξει ο άλλος είναι τι χρώμα έχει.
Θα δωσεις 25000+ μην πω πολλα παραπανω και θα σου πλασαρει ο πωλητης οτι τον βολευει?
-
Θα δωσεις 25000+ μην πω πολλα παραπανω και θα σου πλασαρει ο πωλητης οτι τον βολευει?
Εννοείται ότι το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι η τιμή σε σχέση με την ποιότητα.
-
Για το χρωμα του αυτοκινητου μιλαμε.
-
Για το χρωμα του αυτοκινητου μιλαμε.
Αυτό που σου αρέσει περισσότερο, αν είσαι Ολυμπιακός το κόκκινο.
-
@alexandros-k said in Ποιό χρώμα?...:
alexandros-k το ασπρο σε επαναβαφη ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις χρωματος, ξεχωριζουν πρωι και βραδυ απο μακρια καθως εχουν την ιδιοτητα να κοβουν.
Δεν εχω δει ασπρο να ξεχωριζει ποτε. Ολα οσα βλεπω ειναι ασημι, γκρι κτλ
Υπάρχει το άσπρο της Dacia. Που παίζει να είναι το χειρότερο άσπρο που έχω δει.
Ποιό χρώμα?...