-
Γνωρίζει κανείς κόστος αλλαγής κιβώτιου ταχυτήτων καινούργιου ή μεταχειρισμένου σε Golf IV, και ένα αξιόπιστο συνεργείο για να κάνει την επισκευή;
-
Γνωρίζει κανείς κόστος αλλαγής κιβώτιου ταχυτήτων καινούργιου ή μεταχειρισμένου σε Golf IV, και ένα αξιόπιστο συνεργείο για να κάνει την επισκευή;
-
-
Το 2000 είχα αλλάξει το κιβώτιο ταχυτήτων (μεταχειρισμένο) από ένα Rover 414. Τότε μου είχε κοστίσει περίπου 200.000 δρχ. μαζί με την εργασία. Για VW δεν ξέρω, αλλά υπολόγισε κάπου εκεί. Για συνεργείο, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι από επαρχία.
-
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Το 2000 είχα αλλάξει το κιβώτιο ταχυτήτων (μεταχειρισμένο) από ένα Rover 414. Τότε μου είχε κοστίσει περίπου 200.000 δρχ. μαζί με την εργασία. Για VW δεν ξέρω, αλλά υπολόγισε κάπου εκεί. Για συνεργείο, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι από επαρχία.Μπααα, μαλλον τα διπλα πρεπει να υπολογιζει κ βαλε! Εγω σε polo 16V την ειχα γλυτωσει ευτυχως με αντικατασταση καποιων ρουλεμαν του σασμαν μονο, (300€+ μαζι με εργασια) γιατι για μεταχειρισμενο κιβωτιο μου ειχαν πει χαλαρα πανω απο 1000€, χωρια η εργασια! Τι την περασες την VW;
Οσο για συνεργειο, για τοσο σοβαρη επισκευη καλυτερα κατι σε Καρεντα, Κοσμοκαρ, Παζαροπουλο που ειναι πιο φαρμακεια απο τους μικροτερους αλλα τουλαχιστον παιρνεις μεταχειρισμενο ανταλλακτικο με εγγυηση. -
Αλλαγή κιβωτίου σε Golf IV;
3-5Κ, ανάλογα αν θα είναι καινούριο ή ανακατασκευής
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλλαγή κιβωτίου σε Golf IV;3-5Κ, ανάλογα αν θα είναι καινούριο ή ανακατασκευής
Με αυτές τις τιμές σκεψου και το ενδεχομενο πωλησης του αυτοκινητου!!
-
Από Καρέντα έχω ΤΙΣ χειρότερες εντυπώσεις...
Θα προτιμούσα να πηγαίνω ες αεί με δευτέρα παρά να πάω να το αλλάξω εκεί...
-
Στο δικο μου Golf III ειχε ενα προβλημα (μποσικα) και ρωτησα ποσο ειναι για να το αλλαξω και μου ειπαν 1000+ ευρω για μεταχειρισμενο οποτε δεν το αλλαξα!
-
3000-5000 ένα κιβώτιο; Γιατί τόσο ακριβά;
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
3000-5000 ένα κιβώτιο; Γιατί τόσο ακριβά;Γιατι;;; Πως τολμας κ ρωτας; Ειναι VW, τι αλλη εξηγηση θες; Αυτη η τιμη για Audi-BMW θα σε παραξενευε; Οχι κ τοσο μαλλον, ε; Με αυτη τη λογικη η VW (που το ονομα της σημαινει 'αυτοκινητο του λαου' κατα τ'αλλα.. ) σου λεει γερμανικο αυτοκινητο θες, αυτες ειναι οι τιμες, take it or leave it! Γιαυτο κ γω I left it κ τραβηξα προς Ανατολας!
-
βασικα μια ερωτηση........... γιατι να αλλαξεις κιβωτιο??? τον ελιωσες τον αλλον τον δισκο???? θελεις να το κοντινεις??? τι ακριβως???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
βασικα μια ερωτηση........... γιατι να αλλαξεις κιβωτιο??? τον ελιωσες τον αλλον τον δισκο???? θελεις να το κοντινεις??? τι ακριβως???Φαντάζομαι να το επιδιορθώσει, για Γκολφ μίλησε...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
βασικα μια ερωτηση........... γιατι να αλλαξεις κιβωτιο??? τον ελιωσες τον αλλον τον δισκο???? θελεις να το κοντινεις??? τι ακριβως???Για να επεκτείνω λίγο την παραπάνω ερώτηση, είσαι σίγουρος οτι χρειάζεται αλλαγή ολόκληρου του κιβωτίου; Τι πρόβλημα σου παρουσίασε; Σου παρουσιάστηκε ξαφνικά ή υπήρχαν κάποιες ενδείξεις οτι κάτι δεν πάει καλά;
-
Και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλαγή κιβωτίου...
Τι ζημιά έπαθες? Αν 'ξύρισες' κάποιο γρανάζι δεν νομίζω οτι αξίζει να το πετάξεις όλο απλά επισκεύσασε το. -
Είναι η δεύτρη φορά που παρουσιάζεται πρόβλημα σε ένα γρανάζι γι αυτό σκέφτομαι μήπως συμφέρει η αλλαγή από το να το επισκευάζω συνέχεια
-
Και πως ξερεις σε τι κατασταση ειναι το μεταχειρισμενο ;Πιθανον να ειναι σε χειροτερη κατασταση.
-
Ο χρήστης dtsigr έγραψε:
Είναι η δεύτρη φορά που παρουσιάζεται πρόβλημα σε ένα γρανάζι γι αυτό σκέφτομαι μήπως συμφέρει η αλλαγή από το να το επισκευάζω συνέχειαΑυτό το πρόβλημα το έχει μόνο το δικό σου αυτοκίνητο ή είναι γενικότερο; Αν είναι γενικότερο, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το έχει και το κιβώτιο που θα βάλεις (είτε καινούριο είτα μεταχειρισμένο).
Πάντως αν αποφασίσεις να το επισκευάσεις, κατά την άποψή μου, μην πας στην VW αλλά να βρεις κάποιον που ξέρει πολύ καλά από κιβώτια ταχυτήτων. Πίστεψέ με, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση η σωστή επισκευή του.
Αλλαγή κιβώτιου ταχυτήτων σε Golf VI