-
Εχει κανει κανεις Sync 2 update,δεν τα εχω καταφερει,επαναλαμβανω,εχω φαει ολα τα forum της Ford,δεν εχω βγαλει ακρη,με συγχωρειτε αν σπαω λιγο μπαλες,αλλα με εχει σπαει το κεφαλι γιατι δεν βλεπει το αρχειο στο USB,παροτι το φορμαρω σε FAT32,παροτι το εχω κανει unzip με διαφορετικα προγραμματα,παροτι εχω αλλαξει USB Stics,παροτι εχω ακολουθησει ακριβως τις οδηγιες και την διαδικασια,παροτι κατεβαζω το update zip απο το επισημο ford.gr
-
Ποτέ περιμένουμε τον νέο κατάλογο της Ford με νέα ΤΤ να δούμε αν υπάρχουν διάφορες και ποιες;...
-
Βγηκε νεος τιμοκαταλογος επιτελους
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
Καλησπέρα στο team!!!
Ειμαι σε φάση να παρω σε μεταχειρισμένο το παραπάνω focus για οικογενειακο-καθημερινο αυτοκίνητο Επειδή είμαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ από μηχανικα και οχι μονο θέματα αυτοκινήτου, τι γνώμη ή εμπειρία έχετε από το αμαξι; από χώρους απ οτι είδα , στο πορτ παγκαζ δεν είναι και το top, αλλά έχει αρκετό χώρο. Στους πίσω καθιμενους ειναι αρκετά πιο ευρύχωρο
-
Το βασικότερο είναι να είναι σε καλή κατάσταση. Είναι από ιδιώτη? Από έμπορο? Εισαγωγής ή Ελληνικό?
-
Το βασικότερο είναι να είναι σε καλή κατάσταση. Είναι από ιδιώτη? Από έμπορο? Εισαγωγής ή Ελληνικό?
Μέχρι τώρα που το ψάχνω ειναι σε καλή κατάσταση, και εσωτερικά-εξωτερικα και τψρα το ψάχνω και μηχανικα. Απο εμπορο ειναι, ελληνικό.
Γενικά από εμπειρία, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω στο αμαξι;
-
Μέχρι τώρα που το ψάχνω ειναι σε καλή κατάσταση, και εσωτερικά-εξωτερικα και τψρα το ψάχνω και μηχανικα. Απο εμπορο ειναι, ελληνικό.
Με τον αριθμό πλαισίου σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ford για να σου πουν τι συντήρηση έχει κάνει (καθώς και πιθανές επισκευές ή φανοποιίες) και πόσα πραγματικά χιλιόμετρα έχει, με βάση την τελευταία φορά που επισκέφτηκε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
simoleon wrote:
Με τον αριθμό πλαισίου σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ford για να σου πουν τι συντήρηση έχει κάνει (καθώς και πιθανές επισκευές ή φανοποιίες) και πόσα πραγματικά χιλιόμετρα έχει, με βάση την τελευταία φορά που επισκέφτηκε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Ναι αυτό το έχω ήδη κάνει και ειμαι κομπλέ.
-
Μια χαρά τότε, είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Δες αν έχει κάνει και τις πιθανές ανακλήσεις και προχώρα!
Υ.Γ.: Επειδή έχουν κυκλοφορήσει πολύ λίγα 105άρια και πολύ περισσότερα 95άρια, ρίξε μια ματιά και στην άδεια για να είσαι σίγουρος...
-
Μια χαρά τότε, είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Δες αν έχει κάνει και τις πιθανές ανακλήσεις και προχώρα!
Υ.Γ.: Επειδή έχουν κυκλοφορήσει πολύ λίγα 105άρια και πολύ περισσότερα 95άρια, ρίξε μια ματιά και στην άδεια για να είσαι σίγουρος...
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Απ οτι είδα την άδεια, λεει 77watt που μεταφράζεται σε 105hp νομιζω...
-
77 KW είναι όντως 105 άλογα.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Ψάχνω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και βρίσκομαι στη φάση που προσπαθώ να αποφασίσω με ποιες παραμέτρους μπορώ/πρέπει να συμβιβαστώ και με ποιες καλύτερα όχι.
Έχω βρει κάποια fiesta 1.4 του '10-'12, τα οποία φαίνονται πολύ δελεαστικά, αλλά φέρουν πολλά χιλιόμετρα, δηλαδή 150-170 χιλιάδες.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχουν κάτοχοι fiesta εδώ μέσα που θα μπορούσαν να με συμβουλέψουν για το πόσο μπορούν να 'αντέξουν' εν τέλει αυτά τα μοντέλα χωρίς να βγάζουν βλάβες διαρκώς ή αν αυτό έχει ξεκινήσει ήδη για αυτούς σε αυτά τα χιλιόμετρα..
Ιδανικά θα ήθελα το αυτοκίνητο να αντέξει για άλλα 5-7 χρόνια χωρίς τραγικά πολλά προβλήματα (όπως το peugeot 307sw που έχουμε τώρα), με χρήση λιγότερα από 10,000 χιλιόμετρα το χρόνο. Συνεπώς αν αυτά τα μοντέλα συνηθίζουν να φτάνουν τις ~250 χιλιάδες χωρίς πολλή ταλαιπωρία, θα με συνέφερε να δώσω 4-5 χιλιάρικα όπως το σκέφτομαι (φυσικά κατόπιν ελέγχου και διαπίστωσης ότι είναι σε καλή κατάσταση στο παρόν).
Κάθε γνώμη και εμπειρία θα με βοηθούσε!
-
Καλύτερα να ρωτήσεις και σε κάποιο συνεργείο που εμπιστεύεσαι τα παραπάνω. Το Fiesta είναι αρκετά κοινό αυτοκίνητο και λίγο πολύ όλοι έχουν ασχοληθεί με αυτά. Βγάζανε τα περισσότερα ένα πρόβλημα στην κρεμαγιέρα/κολώνα τιμονιού οπότε καλό είναι να αυτό να το ρωτήσεις αν έχει προηγηθεί επισκευή. Κάτι άλλο σοβαρό δε μου έρχεται.
-
Να θέσω και μια άλλη παράμετρο, δεν έχει σημασία μόνο το πόσα χιλιόμετρα έχει ένα αυτοκίνητο αλλά και πως/που έχουν γίνει. Άλλη φθορά έχει ένα αυτοκίνητο με 100.000χλμ όλα μέσα στην πόλη και άλλη φθορά (πολύ μικρότερη) ένα αυτοκίνητο με 150.000χλμ, όλα στην Ε.Ο. Για αυτό και στα περισσότερα οχήματα (δλδ. σε όλα εκτός αυτοκινήτων, π.χ. ιπτάμενα, σκάφη, κλπ.) μετράνε ώρες μηχανής και όχι χλμ/μίλια. Τέλος είναι προτιμότερο (για εμένα) ένα αυτοκίνητο με 150.000χλμ που έχει αλλάξει σχεδόν όλα τα παρελκόμενα από ένα με λιγότερα που δεν έχει αλλάξει τίποτα.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Από παρελκόμενα που λέτε να έχουν αλλαχτεί, τι θα έπρεπε να έχω υπόψη; Δίσκους, ιμάντες, αμορτισέρ;
Αν κάποιος θα ήθελε να μοιραστεί εμπειρίες από παρόμοια μοντέλα, θα με βοηθούσε πολύ!
-
Από παρελκόμενα που λέτε να έχουν αλλαχτεί, τι θα έπρεπε να έχω υπόψη; Δίσκους, ιμάντες, αμορτισέρ;
Ναι αυτά εννοώ: συμπλέκτη, αμορτισέρ, ιμάντα (ή καδένα), κλπ. Είναι πράγματα που θα χρειαστούν αλλαγή κάποια στιγμή.
-
Ωχ, δωδεκα δευτερολεπτα και ενα δεκατο μεχτι τα πρωρα 100χλμ/ωρα
https://www.caroto.gr/2015/01/28/ford-focus-1-5-tdci-95-ps-test-drive/
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πόσο κομπλεξικός είσαι τελικά;
Σε κάθε περίπτωση και αυτό είναι αργό, αν και κερδίζει στην κούρσα των επιταφίων τη Σουιφτάρα, παρόλο που είναι καμία 300αρία κιλά βαρύτερο.
Παρόλ' αυτά με εντυπωσιάζει ο μικροαστικός κομπλεξισμός σου, που φτάνει στο σημείο να θεωρεί ότι θα με χτυπήσει - προσβάλλει - μειώσει (διάλεξε ότι προτιμάς) το γεγονός ότι είναι αργό ένα αυτοκίνητο παρόμοιο με το δικό μου. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν έχω δώσει καμία λαβή για να μου την πεις (αποφεύγω να αναφέρομαι καν στο αυτοκίνητο μου), όταν εσύ μας έχεις πεθάνει στο λιβανιστήρι για τη Σουιφτάρα.
Υ.Γ.: Ξέρω ότι θα ακολουθήσει 'σεντόνι'. Βοήθεια μας...
-
Λιγουλακιιιι
Α!!! Τωρα ειδα τις κατηγοριες σου στο υπεροχο ιντερνετικο μου προσωπακι....
Αντιθέτως θα ελεγα πως οταν κανεις κριτικη θα δεχθεις με τον ιδιο τροπο... ειναι ισορροπία, οχι μικροαστικος κομπλεξισμος.
Τεσπα
Για πεεεε ποσο το 400 αρι το δικο σου .....diesel (Α πα πα πα...diesel....τι basses classes)
-
Ρε συ, εδώ δεν μιλάμε για κριτική και (αχρείαστη) ανταπόδοση της, αλλά για τεράστια συμπλέγματα που σε οδηγούν σε ανωριμότητες ανάξιες ακόμη και μαθητή δημοτικού.
Νομίζεις δηλαδή ότι θα με πικάρεις με τις επιδόσεις του δικού μου αυτοκινήτου; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πόσο μικρός είσαι...
Υ.Γ.: Αν ενδιαφέρεσαι για τις επιδόσεις του δικού μου (1.5 TDCi) ορίστε ένας σύνδεσμος (σε σχέση με το αντίστοιχο χιλιάρι): http://www.zeperfs.com/en/duel6000-5595.htm . Γρήγορο δεν το λες σε καμία περίπτωση, αλλά δύσκολα θα το πεις κι επιτάφιο. Άσε που εύκολα το 'ξυπνάς'...
FORD FORUM