-
Είχα χρεωμένο για δύο μέρες αυτόματο b-max με τον 1,6 ti-vct. Καλή κύλιση, καταλαβαίνεις ότι είναι b-car από κάτω βέβαια. Το κιβώτιο δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα γρήγορο, όπως και το αμάξι γενικότερα. Αρκετά καλή ηχομόνωση στην κύλιση, στον αέρα λίγο χειρότερη.
Καλοί χώροι Και ωραίο το άνοιγμα των πορτων στο πλάι. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχα χρεωμένο για δύο μέρες αυτόματο b-max με τον 1,6 ti-vct. Καλή κύλιση, καταλαβαίνεις ότι είναι b-car από κάτω βέβαια. Το κιβώτιο δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα γρήγορο, όπως και το αμάξι γενικότερα. Αρκετά καλή ηχομόνωση στην κύλιση, στον αέρα λίγο χειρότερη.
Καλοί χώροι Και ωραίο το άνοιγμα των πορτων στο πλάι.Σας τρολλαρουν οι Αγγλοι εσας τους μοντ. Τουραν ο Μιραζ, Β Μαξ εσυ...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Mondeo station 2λιτρο tdci παρακαλω
Sent from Corsair's brick
-
wow να το χαρεις!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοί χώροι Και ωραίο το άνοιγμα των πορτων στο πλάι.Σας τρολλαρουν οι Αγγλοι εσας τους μοντ. Τουραν ο Μιραζ, Β Μαξ εσυ...
ενα ranger που οδήγησα εγώ πιάνεται;
-
Κι αυτο το 'στρεχουμε' Βασιλη.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
wow να το χαρεις!!!Νοικιαρικα είναι μην ενθουσιάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν βλέπω και τον λόγο δλδ.
-
Το δικό μου δεν είναι νοικιάρικο
-
Καλά εσύ ζείς ένα δράμα τα έχουμε πεί αυτά
-
Πωωωωωωωω B-max έλεος
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Εχει ωραιο άνοιγμα πορτών8-)
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχει ωραιο άνοιγμα πορτών8-)Send from my 4.4.2 Note 3
-
Η άθλια πίσω πόρτα του φόκους, παρά τον σχολαστικό καθαρισμό και τη προσεκτική λίπανση κόλλησε κλειστή. 75 ευρώ ανταλακτικό -κλειδαριά- και εργασία στο εξουσιοδοτημένο.
-
ευχέλαιο να κάνεις
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ευχέλαιο να κάνειςΘυμάμαι τον RZ να λέει ότι κανονικά τα ford πρέπει να μετράνε ανάποδα τα χιλιόμετρα, καθότι αποσυντίθονται σιγά - σιγά
-
Ναι ειναι μεχρι τα 150.000 χλμ. νομιζω. Εγω εχω περιθωριο 76.000 ακομα.
-
Το δικό μου πάντως μηδένισε στα 220.000 χλμ και σκέφτομαι ναι ξαναρίξω 'Μεγάλο' 20Δραχμο (μόνο για παλιούς το comment) για να πάρω credit...
-
Καλά εσύ δεν είσαι άνθρωπος, αφού σου έβγαλε και τόσα μια χαρά... Έχω γνωστό με focus 1.6 2001 μοντέλο, με 205κ χλμ το οποίο δε το προσέχουν καθόλου, πατιναρει στον Θεό και ακόμα το αμάξι πάει φρενάρει στρίβει λες και δε τρέχει τίποτα...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ευχέλαιο να κάνεις
Θυμάμαι τον RZ να λέει ότι κανονικά τα ford πρέπει να μετράνε ανάποδα τα χιλιόμετρα, καθότι αποσυντίθονται σιγά - σιγά
Υπερβολές να του πεις.
-
viewtopic.php?f=6&t=32880&start=1095
FORD FORUM