-
Λοιποοοον, ο Καραφλας πηρε ενα ολοστρογγυλο 0 συνεπως οι πιο κοντινοι ειναι οι....
ililias (9 βαθμοι) και ripper (9 βαθμοι)
Συγχαρητηρια παιδες, περιμενω τις διευθυνσεις σας με pm για να σας στειλω τα καπελακια. Η κληρωση για το 3ο θα γινει αυριο, λεπτομερειες θα διαβασετε σε αυτο το thread.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συμμετειχαν!!
-
Λοιποοοον, ο Καραφλας πηρε ενα ολοστρογγυλο 0 συνεπως οι πιο κοντινοι ειναι οι....
Συγχαρητηρια παιδες, περιμενω τις διευθυνσεις σας με pm για να σας στειλω τα καπελακια. Η κληρωση για το 3ο θα γινει αυριο, λεπτομερειες θα διαβασετε σε αυτο το thread.
-
-
Όπως λέει κ η Britney Spears: 'Ooops I did it again...' (τη λάθος πρόβλεψη).
-
Και εγώ είμαι ο πιο μακρυνός που είπα 2 νίκες!!!
Δεν δικαιούμαι το 3ο; -
Και να φανταστείς ότι το μόνο που ξέρω από το πρωτάθλημα είναι ότι διαβάζω στο forum. Αλλά είπαμε ήταν θέμα στρατηγικής και πιθανοτήτων. Αρκούσε μία εγκατάληψη!
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και εγώ είμαι ο πιο μακρυνός που είπα 2 νίκες!!!
Δεν δικαιούμαι το 3ο;Σαν βραβείο της πιο αχαρακτήριστης πρόβλεψης προτείνω να παραδόσεις ότι καπέλο έχεις και δεν έχεις στον Go_For_Pole
Επίσης προτείνω ο προαναφερόμενος ...ξάδερφος του Τειρεσία να εξαιρεθεί από την κλήρωση! -
-
Την πατήσαμε και στον αγώνα, αλλά και στην πρόβλεψη για μόλις ένα βαθμό.
Αλήθεια με το τρίτο καπελάκι τι έγινε; Το πήρε τελικά ο GeorgeTabs; -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Αλήθεια με το τρίτο καπελάκι τι έγινε; Το πήρε τελικά ο GeorgeTabs;Αποκλειεται!
Η κληρωση πηρε μικρη αναβολη...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Την πατήσαμε και στον αγώνα, αλλά και στην πρόβλεψη για μόλις ένα βαθμό.Εμ δεν στο είπα εγώ τι θα γίνει?
Δυστυχώς (για μένα) ή ευτυχώς (για σένα - έχεις μισή ελπίδα ακόμα) δεν πρόλαβα να ψηφίσω... ο moderator με πρόλαβε για ένα 15λεπτό.Την άλλη φορά ένα καπελάκι Trulli υπογεγραμμένο παρακαλώ, έτσι Go_For_Pole?
-
Τριτο καπελακι παει στον..............
Harryv
Συγχαρητηρια και περιμενω pm
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δυστυχώς (για μένα) ή ευτυχώς (για σένα - έχεις μισή ελπίδα ακόμα) δεν πρόλαβα να ψηφίσω... ο moderator με πρόλαβε για ένα 15λεπτό.Την άλλη φορά ένα καπελάκι Trulli υπογεγραμμένο παρακαλώ, έτσι Go_For_Pole?
Βρε μπαγασα, να φανταστεις οτι ο moderator κλειδωσε επιτηδες πιο αργα για να προλαβεις
Ειναι ωρα να ανανεωσουμε τα καπελακια μας ε; Γμτ και ειναι κουκλι της Renault...
-
Τι παράγκα απίστευτη είναι αυτή!!!
Καλά, πόσα περισσότερα από εμένα σου έταξε;;Μπράβο παίδες, καλοφόρετα και με νίκες στην Άλφα!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αλήθεια με το τρίτο καπελάκι τι έγινε; Το πήρε τελικά ο GeorgeTabs;
Αποκλειεται!
Καλά, ακόμα δεν έχεις κάνει ένσταση; Είναι φανερό ότι το όνομά σου ουδέποτε μπήκε στην κλήρωση! (Δικαίως )
-
Καλά, δεν είχα πάρει χαμπάρι!!! Μου το 'σφύριξε' ο cmarin, αλλά με τρόπο πονηρό. Πάντως, εγώ:
Έβαλα χθες βράδυ με τρόπο τα παιδιά να 'καθαρίσουν' ένα ράφι στη βιτρίνα με τα κρύσταλλα. Κοιμήθηκα στον καναπέ, βέβαια, αλλά η θέση είναι έτοιμη.
Σημείωση: Πρώτη φορά κερδίζω σε διαγωνισμό και μου αρέσει.
Διαγωνισμος Alfa Romeo - Ποιος κερδισε το τριτο καπελακι;