-
Καλημερα παιδια...λοιπον εχω ενα φιλο με το συγκεκριμενο αμαξι....το οποιο εχει 100.000χλμ και εμφανιζει αυξηση της θερμοκρασιας νερου....το αμαξι εχει παει στην NISSAN και δεν εχει βρεθει τπτ. σε εξωτερικο συνεργειο εχει αλλαχτει ψυγειο νερου,κολαρα,θερμοστατης και φουσκα των βεντιλατερ. το αμαξι δεν εχει προβλημα με το κεφαλαρι συμφωνα με την αντιπροσωπια.....ειναι μοντελο 2001 vvti και αν γνωριζει κατι κανεις αν ενημερωσει.
ευχαριστω προκαταβολικα Πάνος.
-
Καλημερα παιδια...λοιπον εχω ενα φιλο με το συγκεκριμενο αμαξι....το οποιο εχει 100.000χλμ και εμφανιζει αυξηση της θερμοκρασιας νερου....το αμαξι εχει παει στην NISSAN και δεν εχει βρεθει τπτ. σε εξωτερικο συνεργειο εχει αλλαχτει ψυγειο νερου,κολαρα,θερμοστατης και φουσκα των βεντιλατερ. το αμαξι δεν εχει προβλημα με το κεφαλαρι συμφωνα με την αντιπροσωπια.....ειναι μοντελο 2001 vvti και αν γνωριζει κατι κανεις αν ενημερωσει.
-
-
Την αντλία νερού την έχει αλλάξει , σε τι κατάσταση είναι ;;
-
Πάνο πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.
Τι μοτέρ έχει το Primera σου?
Τι πρόβλημα θερμοκρασίας εμφανίζει?
Ζεσταίνεται πολύ? Πόσο πολύ? Μόνο από το όργανο το 'αντιλαμβάνεσαι'? Πότε ζεσταίνεται? Κίνηση με 1η-2α, πάντα, με εξωτερική θερμοκρασία μεγάλη, με aircon ανοικτό, υπάρχουν 1002 τρόποι να περιγράψεις ακριβώς τι γίνεται.Στην Νισσαν poy elgthike ti brhkan? Ti shmainei 'den brhkan tipota'? Dhladh ekei DEN zestathike me tis idies synthikes poy soy zestainetai esena? To metrisan me to organo pou exoun aftoi (CONSULT) gia na doun an o sensoras pou dinei tin thermokrasia sto organo tou tamplw dinei tin idia me ton 'allo' sensora pou stelnei thermokrasia ston Ypologisti?
Σόρρυ για τα greeklish αλλά δεν έβλεπα όταν έγραφα.
-
Ασχετο αλλα μηπως ξερει κανενας αν αυτο το αυτοκινητο εχει knock sensor;
-
Εγώ έχω ακούσει πάντως για κανα-δυό VVTi από τα πρώτα, που στα 100.000χλμ είχαν πρόβλημα με την κεφαλή...
Πηγαίντε το και σε κανάν άλλον.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ασχετο αλλα μηπως ξερει κανενας αν αυτο το αυτοκινητο εχει knock sensor;Φυσικά και έχει. Όλα τα Nissan από το 1988 και μετά έχουν.
Χρίστος
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ PRIMERA 2001!!!!!HELP....