-
Η Λ.Α.Μ.Α ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΤΗ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ-ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ site ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub Η ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6972 325311 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α. -
Η Λ.Α.Μ.Α ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΤΗ ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ-ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ site ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub Η ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6972 325311 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub/page_GREEK_8.htm
ME THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ TOY ROAD BOOK ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.
χεχεχεχεχε!!! δηλώνω εγώ την πρώτη συμμετοχή με το swift μου.....
-
Την περασμένη Κυριακή είμαστε κάπου εκεί πάνω από την Αμφίκλεια.
Οφείλω να ομολογήσω πως η διαδρομή του σπριντ αγγίζει το τέλειο.
2/3 ανηφόρας εύκολης χωρίς περίεργα σημεία, τέλεια άσφαλτο και καλή ορατότητα. Αφού το πλήρωμα θα έχει ζεσταθεί, ακολουθεί 1/3 κατηφόρας η οποία είναι απλά....οργιώδης.
Απανωτές στροφές εσάκια φουρκέτες σε ένα τοπίο καταπράσινο πολύχρωμο όσο και σκιερό. Η άσφαλτος σε κάθε περίπτωση είναι από τις καλύτερες ποιότητες για ελληνικά δεδομένα. Ιδανικές συνθήκες για ειδική διαδρομή ράλι.Μακάρι να έχει επιτυχία από όλες τις απόψεις!
-
Όντως φοβερό κομάτι!!! Η αγαπημένη μου διαδρομή όταν είχα Punto... Τώρα με το Jimny κόβω δρόμο από αλλού
Έχει τα πάντα και για όλα τα γούστα!
Αν δεν κάνω λάθος ήταν ειδική παλιά (δεκαετία 80) στο Φθιώτιδας, απλά ξεκινούσε από πιο χαμηλά, αλλά τώρα έχει πολύ καλύτερη άσφαλτο σε σχέση με τότε που ήταν σχεδόν τσιμέντο.
Η καλύτερη επιλογή για ασφάλτινο στην περιοχή, αν και μου αρέσει πολύ περισσότερο το χώμα και ελπίζω του χρόνου να έχει πάλι χωμάτινη, αλλά όχι σαν την περσινή που δεν είχε πρόσβαση για τους θεατές!
Αν δεν έχω δουλειά θα είμαι εκεί. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Την περασμένη Κυριακή είμαστε κάπου εκεί πάνω από την Αμφίκλεια.
Οφείλω να ομολογήσω πως η διαδρομή του σπριντ αγγίζει το τέλειο.
2/3 ανηφόρας εύκολης χωρίς περίεργα σημεία, τέλεια άσφαλτο και καλή ορατότητα. Αφού το πλήρωμα θα έχει ζεσταθεί, ακολουθεί 1/3 κατηφόρας η οποία είναι απλά....οργιώδης.
Απανωτές στροφές εσάκια φουρκέτες σε ένα τοπίο καταπράσινο πολύχρωμο όσο και σκιερό. Η άσφαλτος σε κάθε περίπτωση είναι από τις καλύτερες ποιότητες για ελληνικά δεδομένα. Ιδανικές συνθήκες για ειδική διαδρομή ράλι.
Μακάρι να έχει επιτυχία από όλες τις απόψεις!ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ (ΣΑΣ). ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
χεχεχεχεχε!!! δηλώνω εγώ την πρώτη συμμετοχή με το swift μου.....
Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ........'ΟLDIE'S'. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ 'ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ'. ΟΠΟΤΕ.......
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Όντως φοβερό κομάτι!!! Η αγαπημένη μου διαδρομή όταν είχα Punto... Τώρα με το Jimny κόβω δρόμο από αλλού
Έχει τα πάντα και για όλα τα γούστα!
Αν δεν κάνω λάθος ήταν ειδική παλιά (δεκαετία 80) στο Φθιώτιδας, απλά ξεκινούσε από πιο χαμηλά, αλλά τώρα έχει πολύ καλύτερη άσφαλτο σε σχέση με τότε που ήταν σχεδόν τσιμέντο.
Η καλύτερη επιλογή για ασφάλτινο στην περιοχή, αν και μου αρέσει πολύ περισσότερο το χώμα και ελπίζω του χρόνου να έχει πάλι χωμάτινη, αλλά όχι σαν την περσινή που δεν είχε πρόσβαση για τους θεατές!
Αν δεν έχω δουλειά θα είμαι εκεί.ΝΑΙ 'ΕΠΑΙΞΕ' ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΣΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ 'ΣΚΟΡΠΙΟΣ' (ΟΝΤΑΣ ΧΩΜΑ) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΕΝΔΡΩΝ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΙΑ). ΣΕ 'ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ' ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΧΩΜΑ ΟΜΩΣ) ΜΕ JIGGER-ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ QUATTRO. ME AΝΑΠΟΔΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΕΧΕΙ 'ΠΑΙΞΕΙ' ΣΕ 'ΛΑΜΙΑΣ' ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ. (ΕΠΟΧΕΣ ΤΣΑΔΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗ ΜΕ ΑLFA 75 ΚΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΜΕ SIERRA KAI BAΛΕ). ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ 6ο ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Λ.Α.Μ.Α. (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 5ου ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ) ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΗ 'ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ', ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΩ ΤΙΘΟΡΕΑ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ? ΕΠΕΙΔΗ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΠΑΙΞΕΙ' ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙΘΟΡΕΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΗ 'ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ' ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ '6ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Λ.Α.Μ.Α' ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ. ΤΩΡΑ........ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ Ο ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 16 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ 1ο-2ο και 3ο ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Κ.ΛΠ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠ ΟΨΗΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ Δ.Σ. ΟΠΟΤΕ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΣΕ 'ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ' ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΧΩΜΑ ΟΜΩΣ) ΜΕ JIGGER-ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ QUATTROΧμμμ... Πως θυμάμαι εκκίνηση από το νεκροταφείο κάποτε εκεί στο 80τόσο? Τον ΜΕΛΑ θυμάμαι πιο πολύ και τον φίλο μου τον THEO... Στον Αη Βασίλη το έβλεπα και αν δεν κάνω λάθος ειδική ΦΘιώτιδας ήταν...
Tέλως πάντων, περνάνε τα χρόνια και η μνήμη όσο πάει και λιγοστεύει
Καλή επιτυχία πάντως! -
..... ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠ ΟΨΗΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ Δ.Σ. ΟΠΟΤΕ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!Δεν ανήκει στο παρών topic αλλά άποψή μου πως μετά από δύο (πετυχημένα εφ΄όλης της ύλης, με ή χωρίς βοήθεια ΦΙΛΩΝ) συνεχόμενα χωμάτινα σπριντ στη Αν.Τιθορέα - Αμφίκλεια θα είναι καλύτερα μια αλλαγή και το επόμενο να γυρίσει στην κλασσική του διαδρομή των 16 χλμ.
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
..... ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠ ΟΨΗΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ Δ.Σ. ΟΠΟΤΕ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
Δεν ανήκει στο παρών topic αλλά άποψή μου πως μετά από δύο (πετυχημένα εφ΄όλης της ύλης, με ή χωρίς βοήθεια ΦΙΛΩΝ) συνεχόμενα χωμάτινα σπριντ στη Αν.Τιθορέα - Αμφίκλεια θα είναι καλύτερα μια αλλαγή και το επόμενο να γυρίσει στην κλασσική του διαδρομή των 16 χλμ.
ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡ' ΕΜΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ η ΟΧΙ ΤΗΝ 'ΠΑΛΙΑ' ΕΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ.
-
Aν και δεν με συμφέρει (λόγω ιπποδύναμης) δεν γυρίζετε τούμπα την ειδική να ανέβουμε πονηρά το Πολύδροσο και να κατέβουμε ξέφρενα στο Δαδί;
Έτσι κι αλλιώς εγώ έχω κίνητρο...
Tην αρνάδα!......
Tην AρνάδAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........
NT -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Aν και δεν με συμφέρει (λόγω ιπποδύναμης) δεν γυρίζετε τούμπα την ειδική να ανέβουμε πονηρά το Πολύδροσο και να κατέβουμε ξέφρενα στο Δαδί;
Tην αρνάδα!......
NTΑΓΑΠΗΤΕ IVAN,
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Σ.Κ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
... ME AΝΑΠΟΔΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΕΧΕΙ 'ΠΑΙΞΕΙ' ΣΕ 'ΛΑΜΙΑΣ' ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ...Στο Λαμίας του 2000, ήταν καλοκαίρι. Πραγματικά φοβερή διαδρομή!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Tην αρνάδα!......
NTΑΓΑΠΗΤΕ IVAN,
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Σ.Κ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΙΚΩΝΑ (ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΟ SUBA. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ALFA 75....ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ. BUT....
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ 'ΦΑΕΙ' ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΟ ΜΗΝ ΤΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΩΝ.....ΗΝΤΑ (ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Ν.Τ.) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΡΑ ΑΞΙΑ Η ΑΡΝΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΠΑΧΙΑ ΡΕ, η ΣΤΕΓΝΗ? -
Παχιά γέρο μου, TETPAΠAXH!
Nα ψηθεί μεσ' στο λίπος της.
Oι στεγνές είναι αρρωστιάρες. Ψοφίμι θα με ταίσεις;... -
ΤΟ ΙΔΙΟ Σ.Κ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
[/quote]
επισης εχει δοκιμες για το Λαμιας -
http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub/page_GREEK_9.htm
ΤΟ ROAD BOOK ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ (Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ POST) NA MΠΟΡEI NA KANEI ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΓΑΡ), ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ) ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Η ΛΕΣΧΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ (6972 325311). ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!
Aκούγεται φανταστικη ιδέα ......
ΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΝΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
7o ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - 16 & 17/10/2004