-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αφου δεν εχει τελειωσει ακομα το συμβολαιο του με την ομαδα και το αντιστοιχο του management, ειναι υποχρεωμενοι να διαπραγματευτουν ο Briatore με τον.... Briatore για το υψος της αποζημιωσης.Ωραιο ε;
Καλό, καλό !
Κάποιος Webber επίσης δεν έχει παρτίδες με τον κύριο?
-
Η διαφορα ειναι οτι ο Αυστραλος δεν εχει κανει αποσβεση ακομα στον Flav γιαυτο και τον εστειλε προν Williams μερια.
Βεβαια, θεωρητικα ξοδευτηκε για να παρει τον Fisi, αλλα παλι ποσα λες να παιρνει ο πεινασμενος για καλο μονοθεσιο Giancarlo?
-
Πάντως ακούγεται ακόμα και ενδεχόμενη συνεργασία Renault - JVil. για την περίοδο 2005. Και σκέφτομαι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, από την στιγμή που Alonso και Fisicho έχουν υπογράψει με τον Ιταλό...
-
Πιθανότατα αν δε βρει μονοθέσιο να οδηγεί ο Καναδός του χρόνου να μείνει στην ομάδα ως δοκιμαστής κ ως 'φοβέρα' για τους οδηγούς της ομάδας.
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Πιθανότατα αν δε βρει μονοθέσιο να οδηγεί ο Καναδός του χρόνου να μείνει στην ομάδα ως δοκιμαστής κ ως 'φοβέρα' για τους οδηγούς της ομάδας.Ναι αλλά δεν νομίζω πως ο Καναδός θα αρκεστεί στη θέση του δοκιμαστή, είναι φανερό πως ο ίδιος κυνηγάει να βρει ένα μονοθέσιο για του χρόνου και σίγουρα πια, δεν τον απασχολεί σε μεγάλο βαθμό για το αν το μονοθέσιο αυτό θα είναι απολύτως ικανό για νίκες...
-
Αν δε βρει όμως 'από το όλοτελα καλή κ η Παναγιώτενα',που λένε
Πάντως από τη μανία του να οδηγήσει ακόμα κ με Minardi θα συμβιβαστεί! -
Αν δε βρει όμως 'από το όλοτελα καλή κ η Παναγιώτενα',που λένε
Πάντως από τη μανία του να οδηγήσει ακόμα κ με Minardi θα συμβιβαστεί!Πλάκα έχει που μέχρι πριν λίγους μήνες τον κατηγορούσαμε για αδιαφορία και λέγαμε ότι οδηγεί μόνο για τα λεφτά. Προσωπικά πιστεύω ότι έτσι είχε καταντήσει μετά απο πολλά χρόνια σε μέτριες/κακίες ομάδες αλλά η μη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα φανέρωσε την ΑΝΑΓΚΗ του για αγώνες F1.
-
Πιθανότατα αν δε βρει μονοθέσιο να οδηγεί ο Καναδός του χρόνου να μείνει στην ομάδα ως δοκιμαστής κ ως 'φοβέρα' για τους οδηγούς της ομάδας.Να χαρώ εγώ ομάδα με προοπτικές του χρόνου! Δεν καλούν και κανα Μάνσελ να δοκιμάσει?... να κάνει παρέα με τους λοιπούς παπούδες
Ήταν που ήταν πισωγύρισμα αυτό με τον Fisichella, τώρα με τον Villeneuve μιλάμε για επάνοδο των ...παγετώνων!! Χάθηκε ο κόσμος να εμπιστευτούν τον Montagny? Ως fan της ομάδας το μόνο που πιστεύω είναι ότι ή έχουν πάθει ομαδική παράκρουση ή αντιλαμβάνονται ότι του χρόνου θα είναι η τελευταία τους καλή χρονιά. Δεν υπάρχει άλλη αξήγηση για τις κινήσεις-πισωγυρίσματα που κάνουν. -
Αν βεβαια προτιματε φωτο με αγωνιστικη δραση...Προτιμάμε, προτιμάμε
...πειτε το και τοτε μπορω να ανεβαζω ας πουμε την Τριτη με αγωνα μεσα.
Το λέμε, το λέμε
virus.exe όταν βγήκε ο Alonso ο Schumi ήδη τον είχε περάσει δες και την φωτογραφία στο f1live.com στο εσάκι μετά την ευθεία! Να μην προκαλούμε συνέχεια και δεν νομίζω πως ακόμα και να μην είχε τον περάσει θα είχε κάποια τύχη! Οι ρυθμοί περιστροφής των δύο Ferrari και η αντιπαραβολή με τους χρόνους των υπολοίπων τα λένε όλα!
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι αν περνούσε ή όχι τις Ferrari, αλλά ότι οι Ιταλοί έχουν καταφέρει να φτιάξουν γερανούς πιο γρήγορους από τα μονοθέσια της Formula1 (αφού έκριναν οτί αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος απομάκρυνσης του μονοθεσίου)!!!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κανανισμός αυτός χρίζει άμεσης διευκρίνησηςΉταν που ήταν πισωγύρισμα αυτό με τον Fisichella
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Εσύ το βλέπεις πισωγύρισμα, εγω το βλέπω διόρθωση λάθους. Ποιον θα θεωρούσες καταλληλότερο του αποδεδειγμένα γρήγορου και έμπειρου Fisichella για το δεύτερο μονοθέσιο της Renault;
τώρα με τον Villeneuve μιλάμε για επάνοδο των ...παγετώνων!!
Ο Villeneuve προσλαμβάνεται για τους τρεις τελευταίους αγώνες, και με δεδομένη τη μάχη για τη δεύτερη θέση στο προτάθλημα κατασκευαστών και την διαμορφωθείσα κατάσταση με τον Trulli, μάλλον έξυπνη κίνηση μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Εσύ το βλέπεις πισωγύρισμα, εγω το βλέπω διόρθωση λάθους. Ποιον θα θεωρούσες καταλληλότερο του αποδεδειγμένα γρήγορου και έμπειρου Fisichella για το δεύτερο μονοθέσιο της Renault;
Montagny για τους 3 αγώνες. Γρήγορος, εξοικιωμένος με την R24, διψάει για αγώνες. Αν είναι καλός, μένει και του χρόνου. Αν όχι, έπρεπε να έχει ο Briatore τον Webber στο περίμενε. Αυτό με τον Fisichella πάει να πει 3 χαμένα χρόνια για τη Renault. Αυτό βλέπω εγώ, ως fan της ομάδας, που θα ήθελα το καλύτερο για αυτήν.
-
Πως ξέρουμε εμείς ότι ο Montagny είναι γρήγορος; Μήπως το να τον βάλουν πιο γρήγορα απ' όσο πρέπει στο τιμόνι θα του κάνει κακό;
Επίσης, το αν ο Fisichella θα κάνει κακό στην ομάδα ας περιμένουμε 1 χρόνο και εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Να χαρώ εγώ ομάδα με προοπτικές του χρόνου! Δεν καλούν και κανα Μάνσελ να δοκιμάσει?... να κάνει παρέα με τους λοιπούς παπούδες
Ήταν που ήταν πισωγύρισμα αυτό με τον Fisichella, τώρα με τον Villeneuve μιλάμε για επάνοδο των ...παγετώνων!! Χάθηκε ο κόσμος να εμπιστευτούν τον Montagny? Ως fan της ομάδας το μόνο που πιστεύω είναι ότι ή έχουν πάθει ομαδική παράκρουση ή αντιλαμβάνονται ότι του χρόνου θα είναι η τελευταία τους καλή χρονιά. Δεν υπάρχει άλλη αξήγηση για τις κινήσεις-πισωγυρίσματα που κάνουν.Nίκο κλείνουμε από τώρα ότι το επόμενο GP θα το δούμε μαζί για να απολαύσουμε παρέα τον Καναδό με τη φόρμα της Renault! Άλλωστε ποτέ δεν χώνευες ιδιαίτερα τον JV, τώρα που πέταξε και τον JT από τη θέση του θα βγάζεις φωτιές από το στόμα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πως ξέρουμε εμείς ότι ο Montagny είναι γρήγορος; Μήπως το να τον βάλουν πιο γρήγορα απ' όσο πρέπει στο τιμόνι θα του κάνει κακό;Το ξερουμε, ο τυπος ειχε σαρωσει τα παντα στις μικρες κατηγοριες. Μετα απο δυο χρονια δοκιμαστης δεν μπορει να μην ειναι ετοιμος. Εχω την αισθηση οτι αποφαση για τον Fisi ηταν ενδειξη ελειψης εμπιστοσυνης στην διαδικασια ωριμανσης του Alonso.
Απλα συγκρινετε ποσο ωριμασε ο Kimi και ποσο o Ισπανος για να καταλαβετε τι εννοω
-
Απλα συγκρινετε ποσο ωριμασε ο Kimi και ποσο o Ισπανος για να καταλαβετε τι εννοωΟ Kimi παραείναι ώριμος ( )! Εξάλλου έχουν μια διαφορά ηλικίας. Απλώς ο Kimi στην ηλικία του Alonso διεκδικούσε το πρωτάθλημα με αξιώσεις (δεύτερη σπόντα ).
-
Ήταν όμως και η μοναδική φορά σε αυτά τα χρόνια που η Φεράρι δεν είχε πύραυλο όταν οι άλλοι είχαν ελοκόπτερα...
-
Παντως αποψη μου ειναι οτι ο Kimi ειναι μικρογραφια του Hakkinen( σοβαρος, με ''απαλο'' αλλα υπεργρηγορο στυλ οδηγησης και... iceman ). Αντιθετα ο Fernando ειναι μια μικρογραφια του Schumi( μαχητικος, δεν ανοιγει την πορτα αν και αυτο θα καταληξει στην εγκαταλειψη, ενθουσιαστικος και γρηγορος ).Βεβαια δεν ταιριαζει το στυλ οδηγησης τους αφου του Alonso ειναι πολυ ''αποτομο''. Σιγουρο ομως ειναι οτι θα δουμε πολλες μαχες στο μελλον.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Nίκο κλείνουμε από τώρα ότι το επόμενο GP θα το δούμε μαζί για να απολαύσουμε παρέα τον Καναδό με τη φόρμα της Renault! Άλλωστε ποτέ δεν χώνευες ιδιαίτερα τον JV, τώρα που πέταξε και τον JT από τη θέση του θα βγάζεις φωτιές από το στόμα!Και πάω και στοίχημα πως, αν τρέξει και ο JT με την Toyota, θα πάει καλύτερα από τον 'πολύ' JV.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επίσης, το αν ο Fisichella θα κάνει κακό στην ομάδα ας περιμένουμε 1 χρόνο και εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε!Κανείς δεν είπε ότι θα κάνει κακό. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο για την ομάδα, να αποφύγει τα χειρότερα, αλλά να κάνει την υπέρβαση και με τον Fisichella νομίζω ότι δεν μπορεί. Για αυτό άλλωστε τον έδιωξε πριν 3 χρόνια. Εντάξει ήταν και το γεγονός ότι ο JT που θα ερχόταν ήταν 'παιδί' του Briatore, αλλά και το ότι έδιωξαν τον GF αντί για τον Button είχε και αυτό τη σημασία του. Πίστευαν τότε στην ομάδα ότι ο GF ήταν ταχύτατος οδηγός, με ιδιαίτερη συμβολή στην εξέλιξη του μονοθεσίου, αλλά το 2002 ήθελαν το βήμα παραπάνω (την 4η θέση στο πρωτάθλημα, που έμοιαζε με... ανέκδοτο για τους υπόλοιπους) και έτσι προσέλαβαν τον Trulli, που μαζί με τον JB είχαν μια πετυχημένη (αν και γεμάτη προβλήματα αναξιοπιστίας) χρονιά.
Βεβαια, υπήρχαν λίγοι στη Renault που είχαν διαφωνήσει με την αλλαγή JT-GF, ένας από αυτούς και ο Gascoyne, που θεωρούσε ισχυρότερο χαρτί για την εξέλιξη του μονοθεσίου τον GF, αλλά δεν έπαυε να επισημαίνει ότι με ένα πολύ καλό setup ο JT ήταν άπιαστος, ικανός να απογειώσει την τότε (εύκολη στο στήσιμο) R22. Αργότερα βέβαια αναθεώρησε προς το καλύτερο για τον JT, για αυτό και μάλλον τον πρόκρινε για μια εκ των 2 Toyota.
Τι θέλω να πω? Για 3 χρόνια ο Trulli πληρούσε τις απαιτήσεις της Renault και ειδικά πέρσι και φέτος, όταν δημιούργησε με τον FA ένα από τα αρμονικότερα, καλύτερα συνεργαζόμενα και εν τέλει αποδοτικότερα δίδυμα στο grid. Οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης στο θέμα των οδηγών, δε μπορεί παρά να είναι προς το χειρότερο για την ομάδα. Από κει και πέρα όμως, η αλλαγή έγινε και αυτό που είχε σημασία ήταν να εξασφαλιστεί το ομαλό τέλος της περιόδου και να βρεθεί η καλύτερη διάδοχη κατάσταση. Ε, και στα δύο αυτά, δυστυχώς, η Renault απέτυχε ως ομάδα!! Και μπάχαλο τα έκανε φέτος, χάνοντας ένα άνετο προβάδισμα (έχει μόλις 12 βαθμούς σε 5 αγώνες από τότε που τα 'έσπασε' με τον JT) και μια, αν όχι σίγουρη τότε ελεγχόμενη 2η θέση και επαναφέροντας για το 2005 έναν οδηγό που είχε διώξει 3 χρόνια πριν. Αυτές οι κινήσεις το μόνο που δεν φανερώνουν είναι σιγουριά, σοβαρότητα και γενικά πρωταθλητισμό υψηλών προδιαγραφών. Είμαι σίγουρος ότι αν μερικοί στη Renault (όπως ο Symonds, o Bell ή ο Chevrier) μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα θα είχαμε όλη την αλήθεια μπροστά μας.
-
Πράγματι πως τα καταφέρανε να χάσουν την 2η θέση, είναι τρελό!
Όταν ο Briatore αποφασίζει να παίξει... τα κάνει μαντάρα!
Αντε να δούμε αν μπορούν να την πάρουν πίσω... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και πάω και στοίχημα πως, αν τρέξει και ο JT με την Toyota, θα πάει καλύτερα από τον 'πολύ' JV.Με δεδομένη την πολύμηνη απουσία του Καναδού από τις πίστες, είναι κι αυτό ένα ενδεχόμενο.
Επισημο thread:GP Ιταλιας 2004