-
Αϊντε βρέ,καιρό έχουμε νά βρεθούμε.
Ολες οι προτάσεις είναι ανοιχτές,όπως καί όλες οι ημερομηνίες!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ολες οι προτάσεις είναι ανοιχτές,όπως καί όλες οι ημερομηνίες!!!Ζηλιάρη 'προεδρε' Για φαί ?????????????
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ολες οι προτάσεις είναι ανοιχτές,όπως καί όλες οι ημερομηνίες!!!Ελα ρε Αντρέα που έχουμε καιρό να βρεθούμε... αφού στις συναντήσεις σχεδόν πάντα είμαστε οι μόνοι στάνταρ και κάποιοι με απουσίες . Λες να ρθουν και άλλοι αυτοί τη φορά?
-
εγώ ευκαιρώ μόνο μέχρι τη Δευτέρα.μετά, από του χρόνου παλι.να περνάτε καλά μάγκες!
-
Εγώ πάλι Δευτέρα δεν μπορώ από εκεί και πέρα όλες οι ημερομηνίες ανοιχτές...
-
Τί θά λέγατε νά πάμε καμιά βόλτα τήν Κυριακή στήν ΔΕΘ;
-
μέσα!έτσι και αλλιώς Κυριακή βράδυ θα πήγαινα.άντε να δούμε και το vts
-
Όχι μόνο στην ΔΕΘ!
Τι θα λέγατε μέσα στην επόμενη εβδομάδα για καφέ ή φαΐ;;;
(για την ΔΕΘ δεν ξέρω... )
-
για πειτε για πειτε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όχι μόνο στην ΔΕΘ!Τι θα λέγατε μέσα στην επόμενη εβδομάδα για καφέ ή φαΐ;;;
(για την ΔΕΘ δεν ξέρω... )
Κατάλαβα!!!
Πάλι τό 'μπαρμπαδάκι' πού χτυπάει τό κεφάλι τού στόν τοίχο ψάχνεις,έ;Γιάννη,καλοσώρισες βρέ!!!
Λοιπών,Κυριακή στίς έντεκα τό πρωί καλά είναι;
-
καλημερα παιδια. λοιπον να ρωτησω κατι? επειδη προχθες μπηκα 1η φορα στο forum των 4τροχων και απο οτι καταλαβα συναντιεστε μερικες φορες. Σαν τι? σαν παρεα ή σαν φιλοι του αυτοκινητου?
αν μπορεσω να ειμαι θεσσαλονικη, θα ερθω σηγουρα
-
Gianniskid στην αρχη δεν γνωριζομασταν καθολου αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα και μετα μπαινει το νερο στο αυλακι.Ε που και που βρισκομαστε και τα λεμεμε βασικο θεμα το αυτοκινητο ... και τα μωρα που περνανε απο μπροστα μας . Παντως εγω ειμαι μεσα για καφε το πρωι της κυριακης μιας και δε νομιζω να ειναι ευκολο να παμε ολοι μαζι να δουμε την εκθεση. Ασε που εχω και γαμο την κυριακη (οχι ενας φιλος).Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.
-
Χμμμ,δέν βλέπω ενδιαφέρων γιά τήν έκθεση.Εγώ,ο Σάκης,ο Δημήτρης καί ίσως καί ο Γιάννης.
Τί λέτε,νά τό κανονίσουμε εμείς οι τέσσερις γιά ΔΕΘ,καί βλέπουμε;Υ.Γ. Γιάννη,σού στέλνω μέ μήνυμα τό κινητό μου.
-
Για Έκθεση δυστυχώς δεν γίνεται αφού την Δευτέρα δίνω 2 μαθήματα...
Αλλά για καφέ ή φαί μέσα.
Ο technik που χάθηκε???? -
Λοιπών,όσοι μπορέσουν γιά ΔΕΘ,θά κάνουμε ένα 'γκρούπ' γιά Κυριακή πρωί στίς έντεκα,καί οι υπόλοιποι κανονίζουμε γιά τετάρτη απόγευμα,γιά καφέ ή γιά ταβέρνα.
Τί λέτε;Καί ο catalyst ψιλοχάθηκε τώρα τελευταία.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
καί οι υπόλοιποι κανονίζουμε γιά τετάρτη απόγευμα,γιά καφέ ή γιά** ταβέρνα**.
Τί λέτε;Ρητορικά ερωτήματα...
Απλά, όχι πολύ νωρίς... Κατά τις 8-9 καλά είναι για εμένα...
-
δεν μπορώ πρωί για ΔΕΘ παίδες.αν μπορείτε απόγευμα.hunter σου στέλνω το κινητό μου αν τελικά κανονίστε
-
Κανά νέο παίδες?
Συνάντηση Θεσσαλονίκης