-
Συμφωνω με τον Jazz. Pρωτη η Yamaha το χρησιμοποιησε στην FZR 1000 το 1987 (ισως και παλιοτερα στην FZ 750 το 84;)5 βαλβιδες στον κυλινδρο μαζι με το πλαισιο deltabox και μετα εδωσε το know how στην audi.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Συμφωνω με τον Jazz. Pρωτη η Yamaha το χρησιμοποιησε στην FZR 1000 το 1987 (ισως και παλιοτερα στην FZ 750 το 84;)5 βαλβιδες στον κυλινδρο μαζι με το πλαισιο deltabox και μετα εδωσε το know how στην audi.Πρώτα στήν 750
Η Μαζεράτι,απ'ότι θυμάμαι,είχε σχεδιάσει ένα εξαβάλβιδο θάλαμο καύσης εκείνα τά χρόνια,αλλά...πάπαλα!!! -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
ημαρτον.συγκρινετε την alfa με την audi.αν δεν ηταν η alfa τοσα χρονια τα συνεργεια θα ειχανε κλεισει.
Όντως δεν συγκρίνονται... Η 147 έκανε με... τρεις πόντους στενότερα ελαστικά στα Μέγαρα ελάχιστα καλύτερο χρόνο από το Α3!!!
Έκαστος στο είδος του!
Και τι έχει να κάνει το πλάτος των ελαστικών με τις επιδόσεις στην πίστα; Δηλαδή οι F1 με τα ~1000 άλογα τι πλάτους λάστιχα θα έπρεπε να φοράνε;
Η 147 ήρθε πρώτη γιατί έχει τον δυνατότερο κινητήρα, όχι επειδή έχει το καλύτερο στήσιμο, ή την καλύτερη συμπεριφορά. Και μάλιστα, τα στενότερα λάστιχα μάλλον τη βοήθησαν, παρά την έριξαν.
Μεταφέρω την αντιπαράθεση εδώ, που είναι πιο κατάλληλο το θέμα.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
παιδια το παρακατω ειναι νομος καλυτερος χρονος στα μεγαρα=καλυτερο αυτοκινητο!!!!!!καπου μπερδευεσαι φιλε μου.αυτο δεν κρινει το πιο καλο αυτοκινητο
ενώ το τι λέει ο Μαστρο-Μήτσος ο φαναρτζής είναι κριτήριο για να κρίνεις το αυτοκίνητο ε? Άκου εκεί 'συγκρίνετε την Άλφα με Audi???' !!!!! Σιγά παλικάρι μου, τι έχει πια το Audi για να μη μπορούμε να συγκρίνουμε μαζί του?
no offence, αλλά η στάση 'οι Άλφα γεμίζουν τα συνεργεία' ταιριάζει σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται και τόσο με το αυτοκίνητο.... Κι αν ίσχυσε αυτό για καμιά δεκαετία, τώρα πάει, τελείωσε και όποιος δεν θέλει να το δει ας ζήσει στο παρελθόν.....
ΣπύροςΟπως επισης οτι τα γερμανικα και τα ιαπωνικα δεν στριβουν..... και οτι τα ιταλικα φτιαχνονται με παθος και συναισθημα και αλλα τετοια σιροπια. ΟΛΟΙ θελουνε λεφτα και μονο αυτο!!
δεν διαφωνώ καθόλου φίλε.
για την ακρίβεια η γνώμη μου είναι ότι πλέον ο Ιταλός στρίβει λίγο καλύτερα, ο Γερμανός είναι λίγο πιο πολυτελής και ο Ιάπωνας λίγο πιο αξιόπιστος. **Αλλά οι διαφορές έχουν μικρύνει πολύ **
Σπύρος
Ακριβως φιλε μου. Ειναι πλεον θεμα γουστου και προτεραιοτητων. Για τον μεσο οδηγο ολα στριβουν, ολα πανε και εχουν μια Α ασφαλεια και αξιοπιστια.
-
Στον Ιταλό που στρίβει, συμπεριλαμβάνεται και το πεντάθυρο Stilo;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στον Ιταλό που στρίβει, συμπεριλαμβάνεται και το πεντάθυρο Stilo;ΕΛΕΟΣ
alfa -compact