-
Επειδή απο οταν έδωσα μια sportster883 που είχα, φέτος το καλοκαίρι μου έλειψε το δίτροχο και λέω να κανονίσω κάτι για του χρόνου.
Λέω να πάρω ένα μονστεράκι. Βόλτες θέλω να κάνω και ταξιδάκια μέχρι 2 ωρών. Μάλλον τα Motard παραείναι kangaroo για μένα opote ας παίξω με τα naked.
Έχει κανείς κάτι να αντιπροτείνει μιας και έχω χάσει την επαφή με το χώρο εδώ και 3 χρόνια; -
Επειδή απο οταν έδωσα μια sportster883 που είχα, φέτος το καλοκαίρι μου έλειψε το δίτροχο και λέω να κανονίσω κάτι για του χρόνου.
Λέω να πάρω ένα μονστεράκι. Βόλτες θέλω να κάνω και ταξιδάκια μέχρι 2 ωρών. Μάλλον τα Motard παραείναι kangaroo για μένα opote ας παίξω με τα naked.
Έχει κανείς κάτι να αντιπροτείνει μιας και έχω χάσει την επαφή με το χώρο εδώ και 3 χρόνια; -
εννοείς το monster της ντουκάτι;
Γενικά πάντως πολύ καλή επιλογή η κατηγορία naked! Κάνουν τα πάντα, η στάση του σώματος είναι σπορ, αλλά όχι απάνθρωπα σπορ με τα κλιπ όν στο ύψος του δισκόφρενου, μόνο τον αέρα δεν κόβουν , και σε περίπτωση πτώσης δεν πληρώνεις τα φαίρινγκ και όλα αυτά. Πολύ καλή πρόταση είναι και το Ζ750. Αν το πάρεις, το πιο πιθανό είναι τα μοτάρντ που συναντάς να νιώθουν απλά κομιούτερς. Προσωπικά, μόνο το στροφόμετρο του βρίσκω άσχημο με την κυκλική ψηφιακή μπάρα -
Το Ducati Monster ειναι καλο και εξαρταται απο τι θες κοιτα και το Aprilia Tuono. Δεν ξερω αν θες γιαπωνεζικα αλλοιως προτεινω και το suzuki SV1000. Θα προτεινα να τα οδηγησεις ολα γιατι πρωτον η σελα ειναι πολυ πιο ψιλη απο το Harley και η μηχανη ειναι πολυ πιο δυνατη.
Επισης φανταζομαι τα φρενα της Harley και τα Brembo των Ιταλικων θα ειναι μεγαλη διαφορα. Απο αισθηση δεν εχω ιδεα μια και δεν εχω οδηγησει ποτε Harley. Αλλα εχω οδηγησει το suzuki, το tuono και το Monster.Καλη τυχη
Νικος
-
... τώρα, το να σου προτείνω να πάρεις το δικό μου θα ήταν άκομψο...;
Μάνος
nakεd