-
Σε καμιά βδομάδα περιμένω ένα corsa 1.4 .Θα ήθελα συμβουλές τι να προσέξω πριν το πάρω από την αντιπροσωπεία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια!
-
Σε καμιά βδομάδα περιμένω ένα corsa 1.4 .Θα ήθελα συμβουλές τι να προσέξω πριν το πάρω από την αντιπροσωπεία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια!
-
-
- Κοίτα μήπως έχει γρατζουνιστεί έστω κι ελάχιστα στους προφυλακτήρες ή στις πόρτες. Σκύψε και κοίτα μήπως έχει υπάρχει κάποια εμφανής φθορά από κάτω. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου....
- Ανοιγόκλεισε τις πόρτες και το πορτμπαγκάζ για να δεις αν κλείνουν εύκολα (αυτό στο λέω εκ κακής πείρας).
- Κάνε πρώτα μια βολτούλα μαζί με τον πωλητή περνώντας οπωσδήποτε από λακούβες για να δεις μήπως χτυπάει ή τρίζει κάτι.
- Έλεγξε αν σου έχουν δώσει το σήμα τελών κυκλοφορίας, την άδεια και το ασφαλιστήριο με το σήμα του καθώς και το εγχειρίδιο χρήσης.
- Ψάξε στο εσωτερικό μήπως έχει τίποτα λεκέδες από λάδια-γράσσα, κυρίως στις ταπετσαρίες της πόρτας και των καθισμάτων.
Αυτά και καλοτάξιδο.
-
κοίταξε και τη βενζίνη
όταν το είχαμε παραλάβει εμείς έμεινε και το σπρώχναμε 300 μέτρα από την αντιπροσωπεία
-
Και κοίτα να είνα Opel!
Άσχετο: theio, ο θείος Βέρν δεν είναι αυτός?
-
Αυτά που είπαν τα παιδία, επίσης δοκίμασε φώτα, κλιματισμούς και λοιπά καλούδια αν δουλευουν σωστά.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! -
ναι καλό μου παιδί..ο θείος Βέρν
-
Δες και τα χλμ. Να ΜΗΝ είναι παραπάνω απο 20 (το πολύ).
Δες μην τυχόν και έχει ξαναβαφτεί κάποιο φτερό κτλ...Καλοτάξιδο!!!!
-
Για τα χιλιόμετρα χμμμ....
Έχω μπει σε καινούργιο αμάξι, έτοιμο για παράδοση, που του είχαν αποσυνδέσει τον χιλιομετρητή έτσι ώστε να μην γράφει...
Ο πελάτης το πήρε με μερικά χιλιόμετρα και αυτό είχε πάνω από 150... -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Για τα χιλιόμετρα χμμμ....
Έχω μπει σε καινούργιο αμάξι, έτοιμο για παράδοση, που του είχαν αποσυνδέσει τον χιλιομετρητή έτσι ώστε να μην γράφει...
Ο πελάτης το πήρε με μερικά χιλιόμετρα και αυτό είχε πάνω από 150...Ξάδερφός μου με Focus που έχει κάνει αρκετές χιλ χλμ (πάνω από 50), θα αλλάξει κοντέρ στα πλαίσια της εγγύησης (όχι τίποτα σοβαρό, ένας μικρός 'λεκές' στον ψηφιακό χιλιομετρητή, αλλά αφού είναι τζάμπα )
και ο νέος χιλιομετρητής θα λέει 0 χλμ...Σίγουρα θα το πει στον επόμενο αγοραστή, αλλά...
Έρχετε το corsa μου!Τι να προσέξω πριν το πάρω?