-
Ποτό και οδήγηση σκοτώνουν!!! (και όχι μόνο)!
Παιδιά σας παραθέτω το ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.goebay.de/alkoholamsteuer.htmΕίναι στα Γερμανικά αλλά ακόμα και αν δεν γνωρίζετε αυτή την γλώσσα, από μόνες τους οι φωτογραφίες θα σας δώσουν να καταλάβετε το νόημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάντε ¨δώρο¨ στον εαυτό σας να δει αυτές τις φωτογραφίες και να αναλογιστεί!
Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι συγκλονιστικές και αποκρουστικές.
Η κοπέλα που ¨πρωταγωνιστεί¨ είχε την άτυχη στιγμή να βρεθεί στο διάβα ενός μεθυσμένου νέου.
Συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν σε ένα αυτοκίνητο, όπου για κακή της τύχη έπεσε επάνω της ένας μεθυσμένος ετών 17.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν επιτόπου οι δύο φίλες της που επέβαιναν και αυτές στο αυτοκίνητο και αυτή να παραμείνει στα φλεγόμενα συντρίμμια για 45 δευτερόλεπτα.Η κοπέλα έχει κάνει 40 επεμβάσεις στο 60 % του σώματος της.
Φιλικά Θανάσης.
Υ.Γ:
Το συγκεκριμένο σύνδεσμο τον είδα στο GTC.gr . -
http://www.goebay.de/alkoholamsteuer.htmΕίναι στα Γερμανικά αλλά ακόμα και αν δεν γνωρίζετε αυτή την γλώσσα, από μόνες τους οι φωτογραφίες θα σας δώσουν να καταλάβετε το νόημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάντε ¨δώρο¨ στον εαυτό σας να δει αυτές τις φωτογραφίες και να αναλογιστεί!
Η κοπέλα που ¨πρωταγωνιστεί¨ είχε την άτυχη στιγμή να βρεθεί στο διάβα ενός μεθυσμένου νέου.
Συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν σε ένα αυτοκίνητο, όπου για κακή της τύχη έπεσε επάνω της ένας μεθυσμένος ετών 17.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν επιτόπου οι δύο φίλες της που επέβαιναν και αυτές στο αυτοκίνητο και αυτή να παραμείνει στα φλεγόμενα συντρίμμια για 45 δευτερόλεπτα.Η κοπέλα έχει κάνει 40 επεμβάσεις στο 60 % του σώματος της.
Φιλικά Θανάσης.
Υ.Γ:
Φιλικά Θανάσης.
Υ.Γ:
Απίστευτο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι για να προσγειωνόμαστε στην πραγματικότητα........
Εκτός από τα ωραία και καινούργια αυτοκίνητα που μας παρουσιάζονται, ας έχουμε κάπου πίσω στο κεφάλι μας και αυτές τις εικόνες.....
-
Έχει ξαναμπεί τέτοιο τοπικ και θα μου επιτρέψετε όπως και τότε, έτσι και τώρα να διαφωνώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλουμε μυαλό...
-
Πραγματικά δάκρισα!!!Είναι........πραγματικά δεν μπορώ να βρω την κατάληλη λέξη ή έκφραση για να περιγράψω αυτό που μόλις είδα και αυτό που αισθάνομαι!Φίλε htanso 21 αν και μου σκότωσες την ψυχολογία αυτή την στιγμή καλά έκανες και δημοσίευσες αυτήν την σελίδα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχει ξαναμπεί τέτοιο τοπικ και θα μου επιτρέψετε όπως και τότε, έτσι και τώρα να διαφωνώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλουμε μυαλό...Φίλε sirgous σέβομαι το γεγονός πως θεωρείς ακατάλληλο τον τρόπο αυτό για να βάλουμε μυαλό!Είναι ένα τρομερά σκληρό το θέαμα αλλά το ίδιο σκληρά φέρθηκε και η ζωή σ'αυτήν την άτυχη κοπέλα!
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Έχει ξαναμπεί τέτοιο τοπικ και θα μου επιτρέψετε όπως και τότε, έτσι και τώρα να διαφωνώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλουμε μυαλό...
Φίλε sirgous σέβομαι το γεγονός πως θεωρείς ακατάλληλο τον τρόπο αυτό για να βάλουμε μυαλό!Είναι ένα τρομερά σκληρό το θέαμα αλλά το ίδιο σκληρά φέρθηκε και η ζωή σ'αυτήν την άτυχη κοπέλα!
Σίγουρα αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Για να το πω αλλιώς...'Αν κάποιος χρειάζεται αυτό το θέαμα για να σταματήσει να πίνει τότε …'
Βέβαια η απάντηση μετά μπορεί να είναι, ας σταματήσουμε να πίνουμε και ας είναι οποιοσδήποτε ο τρόπος...
-
Εγώ το είχα βάλει εκείνο το θέμα. Να λείπει το βύσσινο, δεν θα κάτσω να το ξαναδώ, γιατί όταν πρωτοείδα εκείνες τις φωτογραφίες (πριν φτιάξω το θέμα που έβαλα), κόντεψα να πάω στον άλλο κόσμο από τη φρίκη.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Φίλε sirgous σέβομαι το γεγονός πως θεωρείς ακατάλληλο τον τρόπο αυτό για να βάλουμε μυαλό!Είναι ένα τρομερά σκληρό το θέαμα αλλά το ίδιο σκληρά φέρθηκε και η ζωή σ'αυτήν την άτυχη κοπέλα!
Σίγουρα αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Για να το πω αλλιώς...'Αν κάποιος χρειάζεται αυτό το θέαμα για να σταματήσει να πίνει τότε …'
Βέβαια η απάντηση μετά μπορεί να είναι, ας σταματήσουμε να πίνουμε και ας είναι οποιοσδήποτε ο τρόπος...
το θεμα δεν ειναι να σταματήσουμε να πίνουμε αλλα να μην οδηγούμε πιωμένοι. Και νυσταγμένοι επίσης!
-
...και αν σταματήσουμε να πίνουμε ΤΕΛΕΙΩΣ αλκοόλ, και να καπνίζουμε θα ήταν ευχής έργο.
Αυτά τα δυο είναι η πραγματική μάστιγα στην Ελλάδα και όχι τα κατά πολύ μικρότερο αριθμό 'θύματα' των τοξικών ουσιών.
Μπορεί να είναι σκληρό και δημαγωγικό,αλλά θα ήμουν σύμφωνος αν τέτοιες εικόνες δείχνονταν σε παιδιά του δημοτικού όπως και φωτό απο κατεστραμμένα πνευμόνια καπνιστών.
Δυστυχώς οι νεοέλληνες θέλουμε μπαμπούλα και τρομοκρατία για να συμπεριφερόμαστε σωστά. -
Θ-Ε-Ε Μ-Ο-Υ!!!!
-
θυμάμαι πριν χρόνια που ζουσα ενα διάστημα στην Κατερίνη υπήρχε ενα φωτογραφείο σε κεντρικό σημείο της πόλης του οποίου ο ιδιοκτήτης όποτε γίνοταν ατύχημα στην εθνική οδο -και γινόταν σχεδον καθε μερα- τραβούσε ενα σωρό φρικιαστικές πόζες και μετα αναρτούσε τις φωτογραφίες στο μαγαζί του σε κοινή θέα.
Άλλοι κατέκριναν, άλλοι επικροτούσαν την τακτική του.Εγώ πάντος όποτε τις έβλεπα για κάποιο χρονικό διάστημα οδηγούσα σαν κότα -
Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας παπούς. Κριτικός παπούς με τα όλα του. Και ο εγγονός του είχε σπουδάσει γιατρός. Μάταια προσπαθούσε να πείσει ο εγγονός τον παπού να μην πίνει. Η τσικουδιά κατέβαινε σαν νερό. Οπότε ο εγγονός παίρνει μια φωτογραφία από ένα συκώτι που είχε υποστεί κίρρωση, τη δείχνει στον παπού και του λέει:
- Παπού. αν δεν σταματήσεις να πίνει έτσι θα γίνει το συκώτι σου.
Κι ο παπούς απαντά: - Δεν θα ματαφάω συκώτι.
- Παπού. αν δεν σταματήσεις να πίνει έτσι θα γίνει το συκώτι σου.
-
Εντελως φρικιαστικο τοπικ...δεν νομιζω οτι χρειαζονται τετοιες ακροτητες για να καταλαβουμε οτι ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι.
Τωρα αντε να πας να οδηγησεις..
-
Ειναι οτι πιο αηδιαστικο και φριχτο εχω δει τον τελευταιο καιρο.
Δεν ειχα καμια ορεξη να χαλασω την μερα μου με αυτη τη φρικη και μπορει να ειναι αποτελεσματικο αλλα δεν ταιριαζει στο χωρο αυτο. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν ειχα καμια ορεξη να χαλασω την μερα μου με αυτη τη φρικη και μπορει να ειναι αποτελεσματικο αλλα δεν ταιριαζει στο χωρο αυτο.μα ο φιλος που ξεκινησε το topic προειδοποιησε για το θεμα και οτι οι εικονες που θα δουμε ειναι φρικιαστικες και ηξερες πανω κατω τι θα δεις.Αλλωστε δεν ανεβασε εδω καποια φωτο.Ενα link εδωσε και το 'κλικ' το εκανες με δικη σου ευθυνη.
-
Είναι η τέταρτη φορά (μπορεί και να είναι και περισσότερες) που βλέπω τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Πρέπει να έχει 'δημοσιευθεί' και εδώ παλιότερα...
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο σχόλιο. Τα λόγια περιτεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Δεν ειχα καμια ορεξη να χαλασω την μερα μου με αυτη τη φρικη και μπορει να ειναι αποτελεσματικο αλλα δεν ταιριαζει στο χωρο αυτο.μα ο φιλος που ξεκινησε το topic προειδοποιησε για το θεμα και οτι οι εικονες που θα δουμε ειναι φρικιαστικες και ηξερες πανω κατω τι θα δεις.Αλλωστε δεν ανεβασε εδω καποια φωτο.Ενα link εδωσε και το 'κλικ' το εκανες με δικη σου ευθυνη.
Όπως λέει και ο φίλος Χρήστος.
Είναι δικιά σου ευθύνη.
Δεν έγραψα… μπείτε μέσα και δείτε αλλά προειδοποίησα αντιθέτως.
Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να χαλάει την διάθεση των άλλων… αντιθέτως μπορώ να πω.Παρόλο που το έχω βάλει και σε άλλα φόρουμ που δεν έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, πιστεύω ότι το καταλληλότερο μέρος είναι εδώ!
Διότι σε αυτό το φόρουμ δεν μιλάμε για πλέξιμο αλλά για αυτοκίνητα και οδήγηση.Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
μα ο φιλος που ξεκινησε το topic προειδοποιησε για το θεμα και οτι οι εικονες που θα δουμε ειναι φρικιαστικες και ηξερες πανω κατω τι θα δεις.Αλλωστε δεν ανεβασε εδω καποια φωτο.Ενα link εδωσε και το 'κλικ' το εκανες με δικη σου ευθυνη.Για να πω την αληθεια ιδεα δεν ειχα για το τι θα δω, αλλα αν ηξερα πανω κατω τι ηταν δεν θα εμπαινα στον κοπο.
Η προειδοποιηση ηταν κατι σαν τα τσιγαρα που γραφουν πανω 'το καπνισμα βλαπτει σοβαρα την υγεια' κτλ.Βεβαιως δε κατηγορω τον htanso που φυσικα δεν ειχε καμια διαθεση να μας αηδιασει αλλα απλα να μας προβληματισει.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ!