-
Επιτέλους βρήκα χρόνο να πάω στην αντιπροσωπεία να μου εγκαταστήσουν το υποβραχιόνιο που μου χρώσταγαν από την παραγγελία! Τελικά είναι ανακλινόμενο και ανοίγει, έχοντας μάλιστα και αρκετά μεγάλο βάθος. Μοιάζει πολύ με του astra H αλλά ενώ του astra είναι βιδωμένο στην καρέκλα του οδηγού, του swift το βίδωσαν πίσω από το χειρόφρενο, πάνω από την πίσω ποτηροθήκη(που γίνεται και σταχτοθήκη αν μετακινήσεις το τασάκι που έχει το σχήμα ποτηριού -ιδιοφυές...- πίσω)! Επειδή για σουπερ μίνι το swift είναι πολύ φαρδύ, η θέση οδήγησης και με το υποβραχιόνιο έχει γίνει πολύ ''κιμπάρικη'', μόνο το κομπολόι μου λείπει!!!
Α, καμιά σχέση με τη φωτογραφία στο internet, εκείνο είναι σταθερό νομίζω...έπρεπε να το έπαιρνες αυτόματο
-
Λοιπόν, ψάχνωντας λίγο στο forum βρήκα κάτι τύπους για να υπολογίσω τη συνολική διάμετρο του τροχού του swift μου(μαζί με το ελαστικό). Έχουμε και λέμε:
Για το GL(του υποφαινόμενου) με 165/70 R14 τροχό, έχω 586,6mm διάμετροΓια το GLA με 185/60 R15 τροχό 603(!!!)mm διάμετρο.
Πώς εξηγείται η μεγάλη(νομίζω) διαφορά στο βήμα σε δύο εργοστασιακές εκδόσεις εξοπλισμού; Οι 4Τ μέτρησαν το GLA αν δεν κάνω λάθος και υποθέτω για τις ρεπρίζ πως τα πράγματα θα ήταν λίγο καλύτερα για το δικό μου(αν και έχει ούτως ή άλλως πολύ μακρύ σαζμαν)...
Από πρόχειρους υπολογισμούς για 195/50 R16 που νομίζω θα φοράει το καινούριο GTi έχει 601,4mm διάμετρο, αν και δεν ξέρω πόσο θα κοπανάει με αυτή τη διάσταση, μιας και δεν θέλω να χαλάσω την άνεση σε τυχόν αλλαγή ζαντολάστιχου... -
Καλημέρα σε ολους.Δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι να βαλω στο swiftακι μου αντιλιακή μεμβράνη(φιμέ τζάμι).Ειναι ασημι.Ξέρει κανείς περι του θέματος?Αξίζει?
-
alkoolouxe, ούτε βόλτα με πας ούτε κατανάλωση μου δίνεις!!!
-
Ξεθάβω το thread για μια όχι και τόσο ωραία είδηση....
Αντιπρόσωπος μου είπε οτι το GTI θα έρθει από Οκτώβριο.....
Αντε γειά....ένα χρόνο μας δουλεύουνε- έλεος πια
-
Καλά Χριστούγεννα και βάλε...
-
Έχει διαβάσει κανείς τι κινητήρα θα φοράει το GTi και τι θα αποδίδει;
-
Ο χρήστης ANTREAS25 έγραψε:
Έχει διαβάσει κανείς τι κινητήρα θα φοράει το GTi και τι θα αποδίδει;1.6 ατμόσφαιρα, 125 hp.
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
εδώ έχει ένα crash test
http://www.autoexpress.co.uk/crashtest/car/199/Που το πήραν από αυτή την πηγή:
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... =6&id2=2134αράκι είναι πολύ καλή επίδοση για αυτή την κατηγορία.
-
Βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο Swift GLA Special, 5dr, Kashmir Blue. Φυσικα το κλεισαμε με συνοπτικες διαδικασιες και το περιμενουμε σε 10-12 μερες. Για να δουμε, θα ειναι οσο καλο οσο λενε ολοι?
-
Ένα πιο κοντό κιβώτιο να 'χε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο Swift GLA Special, 5dr, Kashmir Blue. Φυσικα το κλεισαμε με συνοπτικες διαδικασιες και το περιμενουμε σε 10-12 μερες. Για να δουμε, θα ειναι οσο καλο οσο λενε ολοι?Να υποθέσω ότι πρόκειται για το μπλε ελεκτρίκ;;
Το αγαπημένο μου χρώμα γι' αυτό το αμάξι μαζί με το περτικαλί. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ένα πιο κοντό κιβώτιο να 'χε...Πάντως να σου πώ έχει και τα θετικά του. Σε πολλά χιλιόμετρα (πχ ταξίδι αλλά και οπουδήποτε αλλού) νοιώθεις οτι δέν ζορίζεται το αμάξι. Ακόμα και με 180 να πηγαίνεις δέν βουίζει ο κινητήρας.. Σου δίνει την αίσθηση οτι πηγαίνεις χαλαρά και όχι οτι σκίζεις το αμάξι..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βρεθηκε ετοιμοπαραδοτο Swift GLA Special, 5dr, Kashmir Blue. Φυσικα το κλεισαμε με συνοπτικες διαδικασιες και το περιμενουμε σε 10-12 μερες. Για να δουμε, θα ειναι οσο καλο οσο λενε ολοι?το special τι παραπάνω έχει?
-
Εχχμ, δεν ξερω. Και αυτο γιατι και οι δυο εκδοσεις (GL και GLA) ξαφνικα απεκτησαν και ενα 'special' απο πισω, εδω και 1-2 μηνες. Νομιζω εχει προβολεις ομιχλης, δερματινο τιμονι και καποια διακοσμητικα φιλετακια παραπανω απο το πρωην απλο GLA.
Ναι, το μπλε ελεκτρικ ειναι, αυτο http://www.suzuki-forums.com/index.php?&act=garage&CODE=14&type=garage&id=101
-
Καλορίζικο kacey, κ*λοφαρδία που δεν έχει όρια να το βρεις ετοιμοπαράδοτο.
Εδώ εμείς θα το πάρουμε σε καμιά εβδομαδούλα μετά από 5 μήνες αναμονής (Χριστούγεννα είχε γίνει η παραγγελία).
Το Special είναι μία έκδοση που εισάγει ο Σφακιανάκης (φυσικά πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει Special) κατευθείαν εξ'ανατολής μπας και μπορέσει να καλύψει τα κενά της Suzuki Magyar.Υ.Γ: kacey σε περιμένουμε και στο http://www.swiftclub.gr
-
Για το θεμα του ετοιμοπαραδοτου:
Στον πρωτο αντιπροσωπο που πηγα,μου ειπε 'ετοιμοπαραδοτα Switf ΔΙΚΙΝΗΤΑ, γιοκ'. Μετα αρχισα τα τηλεφωνα στις διαφορες αντιπροσωπειες του επισημου δικτυου (απο το site της Suzuki), και βρηκα και ασημι, και μαυρα, και ενα μπλε, να καθονται στο τελωνειο και να περιμενουν τον αγοραστη τους. Οποτε οποιος ενδιαφερεται, με ενα (ή μαλλον με αρκετα) τηλεφωνα, θα βρει αυτο που θελει.
-
Φαίνεται πως το kashmir Blue δεν το πολυπροτιμάνε, κι εγώ το δικό μου σε αυτό το χρώμα το έχω και το πήρα μέσα σε 4 μέρες!
-
Κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω ποιά είναι η τελική του Swift αλλά μία κατηφορίτσα μου τα χάλασε..Γυρνώντας απο Κινέτα που πήγα να δώ Rally Ακρόπολις και ενώ ήμουν στην εθνική πρίν τα διόδια που μπαίνεις αττική οδό, σε σημείο που έχει την κατηφορίτσα που ανέφερα ξεπέρασα τα 200 km/h.. Το κοντέρ γράφει μέχρι 200 οπότε ακριβώς πόσα πήγαινα δέν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς.. Πιστεύω 205. Ανέβαζε σχετικά γρήγορα και αναγκάστηκα να πατήσω φρένο για να μήν χαλάσει το ταχύμετρο.
-
Πιστεύω οτι καλά έκανες,γιατι μετά τα 230 χαλάει και το στροφόμετρο.
Suzuki Swift 2005