-
Δοκιμή του 1.6 Sport:
http://www.autocarmagazine.co.uk/FirstDrive_Summary.asp?RT_ID=216267 -
Από το ίδιο τεστ:
'The Sport’s most obvious fault at the prototype stage was a tendency towards exaggerated throttle-off oversteer, a problem which diminished once you got to know it but felt alarming at first.'
ε όχι και fault!
λέτε να ετοιμάζεται το αντι-rallye; -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Δοκιμή του 1.6 Sport:
http://www.autocarmagazine.co.uk/FirstDrive_Summary.asp?RT_ID=216267Ωραίος
Μου αρέσει που η πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική του Swift θα συνεχιστεί και με το Sport -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Από το ίδιο τεστ:'The Sport’s most obvious fault at the prototype stage was a tendency towards exaggerated throttle-off oversteer, a problem which diminished once you got to know it but felt alarming at first.'
ε όχι και fault!
λέτε να ετοιμάζεται το αντι-rallye;Απαπα, τραγικο σφαλμα! Με τετοιο στησιμο ουτε χαρισμα δεν το θελω!
Αληθεια, εχει ESP ή/και ηλ. γκαζι; -
Από το rally gr ...
-
τούμπανο!
-
Εχει παραγγειλει κανεις swift μεσα Ιουνιου και αν ναι το εχει παραλαβει? Εμενα μου ειχαν πει 1 μηνα αναμονη και τωρα μου λενε για παραλαβη μεσα στον αυγουστο (οχι ποτε ακριβως ομως).
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δοκιμή του 1.6 Sport:
http://www.autocarmagazine.co.uk/FirstDrive_Summary.asp?RT_ID=216267Ωραίος
Μου αρέσει που η πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική του Swift θα συνεχιστεί και με το SportThanks Παυλο!
Μακαρι να γινει αυτο που λες και στην Ελλαδα! -
Το Swift θα αντικαταστησει το Ignis στο Ραλυ Φιλανδιας στην κατηγορια S1600...
http://www.autocarmagazine.co.uk/news_article.asp?na_id=216304 -
ριγη συγκινησης
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ριγη συγκινησηςΓιατι βρε?
-
Εγω παράγγειλα το swift μεσα Ιουνιου και μου είπαν Αυγουστο (τελος) .Γίνεται χαμός!!!
-
Τελικά τι γίνεται με το gti; Οι Άγγλοι γράφουν για 1600άρη κινητήρα με 123 άλογα, οι 4Τ ανακοινώνουν κινητήρα 1.3 με 116 άλογα (!!!). Υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση;
-
Μόνο για το πρώτο ακούω και διαβάζω τόσο καιρό.
-
Αφου ρε παιδια υπαρχει και σε δοκιμη που παρεθεσα πιο πανω...
-
Παιδια πρωτού χαρούμε όλοι μας με το GTI ας βεβαιωθούμε πως θα το εισάγουνε στην Ελλάδα... Μην το κάνουνε γαργάρα όπως το 1.5 φοβάμαι
-
Πολύ όμορφο εξωτερικά (το εσωτερικό δεν το έχω δει ακόμα)...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και η Honda εχει τον ορο VVTi,νομιζω οτι δικια της πατεντα ειναι.
O 1300 δεν εχει VVTi τουλαχιστον απο οτι διαβασα απο το επισημο site της SuzukiΟ όρος VVTi προτοχρησιμοποιήθηκε αν θυμάμαι καλά απο την Toyota, είναι πάρα πολύ γενικός οπότε δεν νομίζω να έχει κατοχυροθεί απο καμια εταιρία (όπως δεν έχει κατοχυρωθεί πχ το DOHC).
Της Honda λέγεται Vtec ή iVtec και δεν είναι το ίδιο σύστημα αν και επι μέρους μοιάζει.
Το συστημα μεταβλητου χρονισμου των βαλβιδων,οντως πρωτοχρησιμοποιηθηκε απο την Honda και ειχε την ονομασια Vtec(αν και νομιζω οτι καπου πηρε το ματι μου για alfa romeo πολυ παλιοτερα-θα σας γελασω,καλυτερα να μας πει ο sakiss)
Το συστημα ηταν πατενταρισμενο μεχρι καποια χρονια(τελη 90s)και δεν μπορουσε να το χρησιμοποιησει κανεις.Μολις εληξε,αρχισαν να το χρησιμοποιουν και αλλοι(πρωτα η Toyota) ο καθενας με την δικη του ονομασια.
Μαλιστα χαρη σε αυτο το συστημα ανεπτυξε τους 'φοβερους' vtec η Honda με 100+ 'ατμοσφαιρικους' ιππους/1000 κυβικα(δειτε Honda Vti/CRX-1600/160 Hp,Honda S2000-2000/240 Hp) -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Το συστημα μεταβλητου χρονισμου των βαλβιδων,οντως πρωτοχρησιμοποιηθηκε απο την Honda και ειχε την ονομασια Vtec(αν και νομιζω οτι καπου πηρε το ματι μου για alfa romeo πολυ παλιοτερα-θα σας γελασω,καλυτερα να μας πει ο sakiss)
Το συστημα ηταν πατενταρισμενο μεχρι καποια χρονια(τελη 90s)και δεν μπορουσε να το χρησιμοποιησει κανεις.Μολις εληξε,αρχισαν να το χρησιμοποιουν και αλλοι(πρωτα η Toyota) ο καθενας με την δικη του ονομασια.
Μαλιστα χαρη σε αυτο το συστημα ανεπτυξε τους 'φοβερους' vtec η Honda με 100+ 'ατμοσφαιρικους' ιππους/1000 κυβικα(δειτε Honda Vti/CRX-1600/160 Hp,Honda S2000-2000/240 Hp)Απο την Alfa Romeo ξεκίνησε το 1979 αλλά η Honda το εξέλιξε όσο κανένας άλλος κατασκευαστής.Το σύστημα δε νομίζω να ήταν παντεταρισμένο καθώς πρώτον δεν είναι όλα τα συστήματα ίδια (άλλα μεταβάλλουν τις βαλβίδες εισαγωγής,άλλα τη βυθιση, άλλα τον χρονισμό κ.λ.π.) και δεύτερον ήδη απο το 1983 η Honda χρησιμοποιούσε μεταβλητό χρονισμό στην CBR.
Suzuki Swift 2005