-
http://www.kiacarman.com/vboard_pic/upf ... 363082_NF3[1].jpg
Χμ...η Hyundai εξευρωπαϊζεται αλλά με τη βοήθεια γνωστών ευρωπαϊκών μοντέλων. Η μάσκα όπως ξεπροβάλλει μου θυμίζει BMW 5,τα φανάρια Α4 και οι πίσω κολώνες με το πορτ-μπαγκάζ Αudi γενικότερα και τα πίσω φανάρια Honda(ωχ,αρχίσαμε πάλι να λέμε οτι μοιάζει με το ένα ,με το άλλο κ.λ.π. ,ε; ).
Γενικότερα πιστεύω πως η Ηyundai για να καταφέρει κάτι σε αυτή τη κατηγορία θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και όχι απλώς κάτι ικανοποιητικό. -
Χμ...η Hyundai εξευρωπαϊζεται αλλά με τη βοήθεια γνωστών ευρωπαϊκών μοντέλων. Η μάσκα όπως ξεπροβάλλει μου θυμίζει BMW 5,τα φανάρια Α4 και οι πίσω κολώνες με το πορτ-μπαγκάζ Αudi γενικότερα και τα πίσω φανάρια Honda(ωχ,αρχίσαμε πάλι να λέμε οτι μοιάζει με το ένα ,με το άλλο κ.λ.π. ,ε; ).
Γενικότερα πιστεύω πως η Ηyundai για να καταφέρει κάτι σε αυτή τη κατηγορία θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και όχι απλώς κάτι ικανοποιητικό. -
Ομορφούλικο τό βλέπω.
Μόνο τό μπροστινό μέρος δέν μού άρεσε ιδιαίτερα. -
πολυ ομορφο αμαξακι, αλλα επειδη εχω εμπειρια απο το τωρινο σονατα, εχω να πω οτι για τετοιας κατηγοριας αμαξι ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
-
Δεν ξέρω, έτσι όπως εγώ το βλέπω συνολικά μου αμερικανίζει λίγο.......
-
Μόνο τό μπροστινό μέρος δέν μού άρεσε ιδιαίτερα.
να μαντέψω πως ούτε το Subaru legacy σου αρέσει ε?
(το πιάσατε το υπονοούμενο:P )
-
Το πιάσαμε...
-
Το πιάσαμε...
-
Εμενα παντως απο μπροστα μου θυμιζει το 9-3! ειδικα στα φαναρια. Πισω μου αρεσε αρκετα. Αλλα μαλλον πρεπει να προσπαθησει κι αλλο γι να φτασει τους υπολοιπους στην σχεδιαση.
-
Εμενα παντως μπροστα μου θυμιζει το 9-3! και απο πισω τιποτε.
-
Εμενα παντως μπροστα μου θυμιζει το 9-3! και απο πισω τιποτε.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Εμενα παντως μπροστα μου θυμιζει το 9-3! και απο πισω τιποτε.Nαι και με αυτό μου μοιάζει
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Εμενα παντως μπροστα μου θυμιζει το 9-3! και απο πισω τιποτε.Nαι και με αυτό μου μοιάζει
-
Kοιτάξτε εδώ,έχει και 'off' το VDC
-
To Saab 93 των φτωχών.......
-
Το κουμπί δίπλα στο VDC τί κάνει? Ρυθμίζει το ύψος των πεταλιών?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το κουμπί δίπλα στο VDC τί κάνει? Ρυθμίζει το ύψος των πεταλιών?Έλα ντε ούτε και εγώ κατέλειξα κάπου...
-
Αλήθεια τα χιλιάδες Huindai Sonata που κυκλοφορούσαν στους Ολυμπιακούς (και τα υπόλοιπα Huindai) τί θα απογίνουν? Θα τα πάρουν πίσω ή θα τα βγάλουν στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων? Γιατί αν γίνει το δεύτερο καταλαβαίνετ τι θα πάθει η μεταπωλητική αξία όσων τα έχουν ήδη...
-
Αλήθεια τα χιλιάδες Huindai Sonata που κυκλοφορούσαν στους Ολυμπιακούς (και τα υπόλοιπα Huindai) τί θα απογίνουν? Θα τα πάρουν πίσω ή θα τα βγάλουν στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων? Γιατί αν γίνει το δεύτερο καταλαβαίνετε τι θα πάθει η μεταπωλητική αξία όσων τα έχουν ήδη...
Hyundai Sonata 2005