-
http://financial.flash.gr/world/cosmos1/2004/8/19/21721id/
Πού θα πάει αυτό το κακό ρε παιδιά..?
Ούτε στον πόλεμο του κόλπου δεν γίνονταν αυτά...Μου φαίνεται αυτός ο πιθηκομούρης παίζει με την τρομοκρατία και με τις οικονομίες...
-
Ούτε στον πόλεμο του κόλπου δεν γίνονταν αυτά...Μου φαίνεται αυτός ο πιθηκομούρης παίζει με την τρομοκρατία και με τις οικονομίες...
-
-
Με τις υγείες μας! Και να φνταστήτε οτι θα έρθει μέρα που το Νερο θά είναι ακριβότερο απο το πετρελαιο, μωρε τι μας περιμενει.
-
To νερό είναι ήδη πιο ακριβό! Δες πόσο χρεώνουν το μπουκάλι μερικά εστιατόρια? Τους λές καλύτερα 'δεν μου βάζεις από αυτήν με τα 100 οκτάνια?'
-
Έτσι που πάει το πράγμα, όποιος αγοράσει ένα Prius θα βγει και με κέρδος στο τέλος.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To νερό είναι ήδη πιο ακριβό! Δες πόσο χρεώνουν το μπουκάλι μερικά εστιατόρια? Τους λές καλύτερα 'δεν μου βάζεις από αυτήν με τα 100 οκτάνια?'Αυτό που λες το είχε πει και κάποιος πετρελαιάς την εποχή της προηγούμενης αύξησης, ότι δηλαδή το πετρέλαιο το χρεώνουν πιο φτηνά από το νερό και δεν είχει και άδικο!
Δείτε όμως και τη θετική πλευρά, πήγαινες σε ένα μπαρ να πιείς ένα ποτό και ήταν πετρέλαιο, τώρα όμως που έχει περάσει σε τιμή το ουίσκυ θα πίνουμε γνήσια ποτά -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Δείτε όμως και τη θετική πλευρά, πήγαινες σε ένα μπαρ να πιείς ένα ποτό και ήταν πετρέλαιο, τώρα όμως που έχει περάσει σε τιμή το ουίσκυ θα πίνουμε γνήσια ποτά
Ναι...
Για μένα μόνο V-Power 99+ Racing παρακαλώ, on the rocks...Σοβαρά τώρα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει στα περισσότερα αγαθά μετά από λίγα χρόνια που οι Κινέζοι θα αναπτυχθούν αρκετά...
Οι Κινέζοι είναι 1,5δις... περισσότεροι από τον δυτικό κόσμο. Πολλές πηγές είναι πεπερασμένες (πετρέλαιο και ορυκτά γενικά για παράδειγμα), άρα αν η ζήτηση στην Κίνα φτάσει στα επίπεδα της Δύσης... θα πούμε το πετρέλαιο πετρελαιάκι...
Μην παρεξηγηθώ... Δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε έχω κάτι με τους Κινέζους... Ίσα ίσα, θέλω ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να αναπτυχθούν και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανισότητες. Απλά κάνω κάποιες παρατηρήσεις, που έχουν ήδη κάνει πάρα πολλοί άλλοι, πιο καταρτισμένοι από εμένα...
Ήδη σε κάποιες πρώτες ύλες οι τιμές αυξάνονται διαρκώς, λόγω αυξημένης ζήτησης από την Κίνα... Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν κάθε Κινεζική οικογένεια έχει από 2 αμάξια, όπως έχουν πολλές οικογένειες στην Δύση...
Έτσι όπως έχει αναπτυχθεί ο σύγχρονος κόσμος, οδηγούμαστε σε προβληματικές καταστάσεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου φαίνεται αυτός ο πιθηκομούρης παίζει με την τρομοκρατία και με τις οικονομίες...Ε τωρα κ συ! Μην γινεσαι υπερβολικος κ αχαριστος! Ολοκληρη δημοκρατια σου αποκατεστησε ο ανθρωπος (τροπος του λεγειν το 'ανθρωπος'), τι, ετσι τσαμπα; Πρεπει να κανουν αποταμιευση για εξοπλισμους οι φιλοι μας οι Αμερικανοι γιατι ο θεος τους εχει αναθεσει την βαρια ευθυνη των ειρηνοποιων. Χθες η Σερβια κ το Αφγανισταν, σημερα το Ιρακ, αυριο -που ξερεις- μπορει κ η Ελλαδα. Εγω προτεινω να πιεις μια cocacola κ ενα made in usa joint με αφγανικο stuff να χαλαρωσεις . (no offence meant, αστειευομαι φυσικα)
-
αυτα ειναι καθαρα κερδοσκοπικα παιχνιδια, οσο θελουν την πανε τη τιμη, απλα καε φορα βρισκουν και διαφορετικη δικαιολογια...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μου φαίνεται αυτός ο πιθηκομούρης παίζει με την τρομοκρατία και με τις οικονομίες...
Ε τωρα κ συ! Μην γινεσαι υπερβολικος κ αχαριστος! Ολοκληρη δημοκρατια σου αποκατεστησε ο ανθρωπος (τροπος του λεγειν το 'ανθρωπος'), τι, ετσι τσαμπα; Πρεπει να κανουν αποταμιευση για εξοπλισμους οι φιλοι μας οι Αμερικανοι γιατι ο θεος τους εχει αναθεσει την βαρια ευθυνη των ειρηνοποιων. Χθες η Σερβια κ το Αφγανισταν, σημερα το Ιρακ, αυριο -που ξερεις- μπορει κ η Ελλαδα....
Μη λες τέτοια ούτε για αστείο.
Αρκετά έχουμε πάθει και το πιο πρόσφατο είναι η απίστευτη τιμή του πετρελαίου.
Όσο στήνουμε κ@λο δε μας πειράζουν... -
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Μου φαίνεται αυτός ο πιθηκομούρης παίζει με την τρομοκρατία και με τις οικονομίες...
Ε τωρα κ συ! Μην γινεσαι υπερβολικος κ αχαριστος! Ολοκληρη δημοκρατια σου αποκατεστησε ο ανθρωπος (τροπος του λεγειν το 'ανθρωπος'), τι, ετσι τσαμπα; Πρεπει να κανουν αποταμιευση για εξοπλισμους οι φιλοι μας οι Αμερικανοι γιατι ο θεος τους εχει αναθεσει την βαρια ευθυνη των ειρηνοποιων. Χθες η Σερβια κ το Αφγανισταν, σημερα το Ιρακ, αυριο -που ξερεις- μπορει κ η Ελλαδα....
Όσο στήνουμε κ@λο δε μας πειράζουν...Και οταν σταματησουν την φορολογια της βενζινης ισως τοτε θα ποναει λιγωτερο. Συμφωνω οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες. Αλλα το 50-60% ειναι φορολογια (ποσοστο της τιμης οποτε πιο ακριβο το καυσιμο πιο πλλα μασαει το κρατος).
Δεν σχολιαζω τις λοιπες μπαρουφολογιες.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Όσο στήνουμε κ@λο δε μας πειράζουν...Και οταν σταματησουν την φορολογια της βενζινης ισως τοτε θα ποναει λιγωτερο. Συμφωνω οτι οι τιμες ειναι εξωπραγματικες. Αλλα το 50-60% ειναι φορολογια (ποσοστο της τιμης οποτε πιο ακριβο το καυσιμο πιο πλλα μασαει το κρατος).
Νικος
Νίκο σε ποιο πλανήτη ζεις;
Ααα συγνώμη στην Αμερική που όλα είναι καλά αλλά το μόνο κακό είναι ότι οι κακοί όλου του κόσμου θέλουν να χτυπήσουν τους καλούς αμερικάνους!Κρίμα ναι το καταλαβαίνω!
Ξυπνήστεεεεεε!!!
Σας ποτίζουν με αυτά που θέλουν και σας έχουν κάνει φυτά… σε λίγο καιρό θα από τα τόσα φυτοφάρμακα που σας έχουν ρίξει θα πάτε από μόνοι σαν να καταταγίτε στις ένοπλες δυνάμεις της ¨χώρα σας¨.
Μπαρουφολογίες είναι αυτά που σας λένε τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Όλο ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!
Άρε που έχει φτάσει ο κόσμος… μάλλον που σας έχουν φτάσει!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νικος
Νίκο σε ποιο πλανήτη ζεις;
Ααα συγνώμη στην Αμερική που όλα είναι καλά αλλά το μόνο κακό είναι ότι οι κακοί όλου του κόσμου θέλουν να χτυπήσουν τους καλούς αμερικάνους!Κρίμα ναι το καταλαβαίνω!
Ξυπνήστεεεεεε!!!
Σας ποτίζουν με αυτά που θέλουν και σας έχουν κάνει φυτά… σε λίγο καιρό θα από τα τόσα φυτοφάρμακα που σας έχουν ρίξει θα πάτε από μόνοι σαν να καταταγίτε στις ένοπλες δυνάμεις της ¨χώρα σας¨.
Μπαρουφολογίες είναι αυτά που σας λένε τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Όλο ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!
Άρε που έχει φτάσει ο κόσμος… μάλλον που σας έχουν φτάσει!
Βρε συ Θανο καλα που εχουμε και εσενα απο τον Γερακα που εχεις κανει την αναλυση και 300 εκατομυρια Αμερικανοι τους ξεφυγε. Αμεσως να δημοσιευσω τις αποψεις σου εδω στην Αμερικη που μαλλον θα σου κανουν αγαλμα
Ξερεις τι λενε στο δικο μου χωριο;
Εδω ο κοσμος χανεται και το .... (μαντεψε τα λοιπα)
Καιρος να παψουμε τα φορτωνουμε οτι γινεται στους Αμερικανους.
Καιρος να παψουμε να το παιζουμε ολαξεριδιδες και να κοιταξουμε τα δικα μας χαλια προτου να ειμαστε πρωτοι και καλυτεροι να κοιταμε τα χαλια καποιου αλλου.Η νοοτροποια του καφενειου δεν μας βγαζει πουθενα. Αντιθετα χρησιμοποιειται σαν η στανταρ δικαιολογια. Την νοοτροπια του ραγια που ειχαμε για 400 χρονια που περασαμε κατω απο του Τουρκους μου φαινεται δεν την εχουμε ξεχασει ακομα.
Νικος
-
Νίκο, ΖΩ στην Ελλάδα που γεωγραφικά βρίσκετε στην γεραιά ήπειρο (Ευρώπη), μένω στην περιοχή του Γέρακα που γεωγραφικά βρίσκετε στην ανατολική Αττική.
ΑΛΛΑ έχω τα μάτια μου σε όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ και όχι μόνο στον τόπο μου, όπως κάνεις εσύ.Ακούω από παντού γνώμες και απόψεις, ΟΧΙ μόνο από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως κάνεις εσύ.
Συζητώ με πολλούς ανθρώπους εκτός από Έλληνες (Γερμανούς – Αμερικάνους – Ιταλούς κτλ) και ακούω τις γνώμες τους όπως και αυτοί τις δικιές μου.
Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι το καλύτερο κράτος όπως εσύ για την Αμερική.
Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν κάνει εναέριες παραβάσεις στον τούρκικο εναέριο χώρο, όπως εσύ ότι η Αμερική δεν κάνει τίποτα αλλά μόνο οι άλλοι.
Καιρός να αρχίσω.
Μπορεί να μην είμαι ειδικός όπως εσείς οι 300.000.000 αμερικάνοι.
Άλλα μπορώ να γελάσω με το μυαλό που κουβαλάει ο Πρόεδρος σας Bush. Και αυτό το λέω γιατί εσείς οι 300.000.000 ειδικοί αμερικάνοι τον ψηφίσατε… και βιώνεται τις συνέπειες.Και όπως στον τόπου σου λένε παροιμίες έτσι λένε και στον δικό μου.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για τον πόλεμο που κάνατε στο ΙΡΑΚ;
Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για τον πόλεμο που κάνατε στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ;
Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για το εμπάργκο στην Κούβα;Γιατί άραγεεεεε;;;; γιατί ;;;;
Για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους σκοτώνουν τόσες χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;;;
Αλλά βλέπεις εσείς έχετε την καλύτερη δημοκρατία από όλα τα κράτη! Ναι αυτό δεν το είχα σκεφτεί…Που ότι θέλουν αυτοί που είναι πίσω από τον ¨θάμνο¨ κάνουν ότι θέλουν…
Μην μου λες εσύ ότι έχω άδικο γιατί είσαι σε χειρότερη κατάσταση από εμένα… εμένα δεν με ποτίζουν με βλακείες… γιατί όπως είπα και παραπάνω έχω ΜΑΤΙΑ χωρίς παρωπίδες!
Και μην μου λες εμένα για 300.000.000 αμερικάνους που αυτοί δεν βρήκαν αυτό που λέω εγώ… γιατί αυτά είναι μαλακίες!
Πόσοι από αυτά τα εκατομμύρια είναι αγράμματοι, που πριν την επίθεσή στην Νέα Υόρκη δεν ήξεραν που στο διάολο είναι αν κοίταγαν έναν χάρτη;
Που ακόμα νόμιζαν ότι η Ελλάδα είναι ένα νησάκι του ειρηνικού…
Είπαμε να μην ήμαστε καλοί στην Γεωγραφία αλλά όχι και αυτό το χάλι… που για να πας σχολείο πρέπει να πληρώσεις και πρέπει σε ορισμένα μέρει να κουβαλάς και ένα όπλο μαζί σου.Πόσοι από αυτά τα εκατομμύρια δεν έχουν που να μείνουν και κοιμούνται κάτω από γέφυρες, σε παγκάκια. Κτλ…
Αυτή είναι η Ελεύθερη χώρα σας;
Που αν κάνεις ότι λες την αλήθεια σε μπαγλαρώνουν και δεν ξαναβλέπεις το φως του ήλιου;
Για πες μου… η χώρα σου έχει πετρέλαια στο έδαφος της; Έχει… γιατί δεν τα χρησιμοποιεί ; γιατί; Για να φάει πρώτα όλα υπόλοιπα κοιτάσματα και στο τέλος τα δικά της… να καταπατήσει όλα τα άλλα εδάφη.
Που η χώρα σου είναι πρώτη στην εγκληματικότητα κιόλας από τα εφηβικά χρόνια; Αυτά γιατί δεν γίνονται και στην Ελλάδα; Αχ ναι συγνώμη… ήμαστε νοητικά ακόμα υπό τον Τουρκικό ζυγό και εκεί δεν έχουν αυτά τα πράγματα, αλλά εσείς σαν ελεύθεροι πολίτες κάνετε ότι θέλετε… συγνώμη…
Επανέρχομαι με το θέμα πόλεμος εεε συγνώμη ειρηνευτική αποστολή…
Ποιος σας έθεσε Σερίφηδες του πλανήτη; Που ακόμα ακόμα δεν τηρείτε τις αποφάσεις του ΟΗΕ και ξεκινάτε μόνοι σας…
Και πες μου και το άλλο; Γιατί οι αμερικάνοι φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, μην τυχών τους πέσει κανένα αεροπλάνο στο κεφάλι; Γιατί; Γιατί αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί;
Αλήθεια τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δείξει τον αποκεφαλισμό των αμερικανών στρατιωτών ή όχι ;
Από την μια καλός άμα τον έχουν δείξει για να βλέπουν οι αμερικάνοι πολίτες την αλήθεια αλλά να μου πεις… για να κρύψουμε μια αλήθεια δεν είναι ανάγκη να πούμε ψέματα, αλλά μπορούμε να την ¨κρύψουμε¨ μέσα σε δυο ψέματα… συνεπώς δεν αποκλείετε να είπαν ότι οι Ιρακινοί τους απήγαγαν μέσα από τα σπίτια τους την στιγμή που κοιμόντουσαν (αντί για την στιγμή που προσπαθούσαν να σκοτώσουν αθώους – γυναίκες – παιδιά) μέσα από το σπίτι τους.Αλλά τι να πω… έκατσες μερικά χρόνια σε αυτή την χώρα και έγινες ένα με αυτούς…
Α! και στην υπογραφή σου… χχμμμ πολύ καλή… εσύ τι έχεις κάνει;
Φιλικά ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Υ.Γ: δεν θα έλεγα όχι για ένα άγαλμα φτάνει να είναι δίπλα στο Γαλλικό … -
Παιδιά, ψυχραιμία!
Το πετρέλαιο ακριβαίνει επειδή οι πηγές στη Μέση Ανατολή αρχίζουν και στερεύουν σιγά-σιγά, και ταυτόχρονα δεν βρίσκονται άλλες πηγές για να τις αντικαταστήσουν. Βραχυπρόθεσμα οι ειδικοί πιστεύουν οτι οι τιμές θα πέσουν στους επόμενους μήνες, αλλά μακροπρόθεσμα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν.
-
Συμφωνω με τον dog80.
Με τετοιους εχαντλητικους ρυθμους αντλησης του πετρελαιου τι να σου κανει η κακομοιρη η γη μας...Και ολοκληρη η θαλασσα πετρελαιο να ηταν και παλι δεν θα μας εφτανε.
Το θεμα ειναι αν ειναι ετοιμος ο παγοσμιος πληθυσμος να χρησιμοποιησει εναλλακτικες πηγες ενεργειας. Φοβαμαι πως οχι.
-
Το πετρελαιο ΔΕΝ στερευει, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
Μια ερωτηση προς τους φιλους περα απο τον Ατλαντικο: Ποσο εχει αυξηθει η τιμη της βενζινης εκει τον τελευταιο χρονο??
-
Δεν εχει σημασια τι θα απαντησω και τι θα πω μια και εσυ εχεις ηδη αποφασισει τι γινεται στον κοσμο. Αυτο και μονο και το στυλ που γραφεις αποδυκνειει οτι μπορει να νομιζεις οτι ακους τις γνωμες αλλα φυσικα τις αποριπτεις σαν λαθος εξ αρχης.
Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι γινεται στις ΗΠΑ. Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι συμβαινει στο μεσο Αμερικανικο σπιτι. Και φυσικα δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το πως σκεφτομαι εγω προσωπικα. Απο το κατεβατο ομως εγω εχω ηδη δημιουργησει μια γνωμη για το πως σκεφτεσαι εσυ.
Και πως λες και εσυ να ξυπνησουμε και εγω σου λεω εσυ που ξυπνησες δυστυχως δεν βλεπεις τιποτα απολυτως. (δηλαδη ναι μεν βλεπεις αλλα μεσα απο το φασμα που εσυ θελεις να δεις).
Στο κατω κατω αν νομιζεις οτι οι ΗΠΑ φταινε για ολα και οι Αμερικανοι ειναι ολοι χαζοι και εγω ειμαι ακομα χαζοτερος με γεια σου και χαρα σου.
Απο περιεργια εχεις ζησει ποτε στο εξωτερικο;
Και ειδικοτερα στις ΗΠΑ;Γιατι εγω ειμαι εδω για πανω απο 20 χρονια και ουτε φανταζομαι οτι εχω αποκρυπτογραφισει το τροπο σκεψης του μεσου Αμερικανου που εσυ φαινεται την εχει στο τσεπακι σου.
Αυτα για την ωρα.
Ν.
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νίκο, ΖΩ στην Ελλάδα που γεωγραφικά βρίσκετε στην γεραιά ήπειρο (Ευρώπη), μένω στην περιοχή του Γέρακα που γεωγραφικά βρίσκετε στην ανατολική Αττική.
ΑΛΛΑ έχω τα μάτια μου σε όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ και όχι μόνο στον τόπο μου, όπως κάνεις εσύ.Ακούω από παντού γνώμες και απόψεις, ΟΧΙ μόνο από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως κάνεις εσύ.
Συζητώ με πολλούς ανθρώπους εκτός από Έλληνες (Γερμανούς – Αμερικάνους – Ιταλούς κτλ) και ακούω τις γνώμες τους όπως και αυτοί τις δικιές μου.
Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι το καλύτερο κράτος όπως εσύ για την Αμερική.
Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν κάνει εναέριες παραβάσεις στον τούρκικο εναέριο χώρο, όπως εσύ ότι η Αμερική δεν κάνει τίποτα αλλά μόνο οι άλλοι.
Καιρός να αρχίσω.
Μπορεί να μην είμαι ειδικός όπως εσείς οι 300.000.000 αμερικάνοι.
Άλλα μπορώ να γελάσω με το μυαλό που κουβαλάει ο Πρόεδρος σας Bush. Και αυτό το λέω γιατί εσείς οι 300.000.000 ειδικοί αμερικάνοι τον ψηφίσατε… και βιώνεται τις συνέπειες.Και όπως στον τόπου σου λένε παροιμίες έτσι λένε και στον δικό μου.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για τον πόλεμο που κάνατε στο ΙΡΑΚ;
Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για τον πόλεμο που κάνατε στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ;
Για πες μου εσύ… ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για το εμπάργκο στην Κούβα;Γιατί άραγεεεεε;;;; γιατί ;;;;
Για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους σκοτώνουν τόσες χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;;;
Αλλά βλέπεις εσείς έχετε την καλύτερη δημοκρατία από όλα τα κράτη! Ναι αυτό δεν το είχα σκεφτεί…Που ότι θέλουν αυτοί που είναι πίσω από τον ¨θάμνο¨ κάνουν ότι θέλουν…
Μην μου λες εσύ ότι έχω άδικο γιατί είσαι σε χειρότερη κατάσταση από εμένα… εμένα δεν με ποτίζουν με βλακείες… γιατί όπως είπα και παραπάνω έχω ΜΑΤΙΑ χωρίς παρωπίδες!
Και μην μου λες εμένα για 300.000.000 αμερικάνους που αυτοί δεν βρήκαν αυτό που λέω εγώ… γιατί αυτά είναι μαλακίες!
Πόσοι από αυτά τα εκατομμύρια είναι αγράμματοι, που πριν την επίθεσή στην Νέα Υόρκη δεν ήξεραν που στο διάολο είναι αν κοίταγαν έναν χάρτη;
Που ακόμα νόμιζαν ότι η Ελλάδα είναι ένα νησάκι του ειρηνικού…
Είπαμε να μην ήμαστε καλοί στην Γεωγραφία αλλά όχι και αυτό το χάλι… που για να πας σχολείο πρέπει να πληρώσεις και πρέπει σε ορισμένα μέρει να κουβαλάς και ένα όπλο μαζί σου.Πόσοι από αυτά τα εκατομμύρια δεν έχουν που να μείνουν και κοιμούνται κάτω από γέφυρες, σε παγκάκια. Κτλ…
Αυτή είναι η Ελεύθερη χώρα σας;
Που αν κάνεις ότι λες την αλήθεια σε μπαγλαρώνουν και δεν ξαναβλέπεις το φως του ήλιου;
Για πες μου… η χώρα σου έχει πετρέλαια στο έδαφος της; Έχει… γιατί δεν τα χρησιμοποιεί ; γιατί; Για να φάει πρώτα όλα υπόλοιπα κοιτάσματα και στο τέλος τα δικά της… να καταπατήσει όλα τα άλλα εδάφη.
Που η χώρα σου είναι πρώτη στην εγκληματικότητα κιόλας από τα εφηβικά χρόνια; Αυτά γιατί δεν γίνονται και στην Ελλάδα; Αχ ναι συγνώμη… ήμαστε νοητικά ακόμα υπό τον Τουρκικό ζυγό και εκεί δεν έχουν αυτά τα πράγματα, αλλά εσείς σαν ελεύθεροι πολίτες κάνετε ότι θέλετε… συγνώμη…
Επανέρχομαι με το θέμα πόλεμος εεε συγνώμη ειρηνευτική αποστολή…
Ποιος σας έθεσε Σερίφηδες του πλανήτη; Που ακόμα ακόμα δεν τηρείτε τις αποφάσεις του ΟΗΕ και ξεκινάτε μόνοι σας…
Και πες μου και το άλλο; Γιατί οι αμερικάνοι φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους, μην τυχών τους πέσει κανένα αεροπλάνο στο κεφάλι; Γιατί; Γιατί αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί;
Αλήθεια τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δείξει τον αποκεφαλισμό των αμερικανών στρατιωτών ή όχι ;
Από την μια καλός άμα τον έχουν δείξει για να βλέπουν οι αμερικάνοι πολίτες την αλήθεια αλλά να μου πεις… για να κρύψουμε μια αλήθεια δεν είναι ανάγκη να πούμε ψέματα, αλλά μπορούμε να την ¨κρύψουμε¨ μέσα σε δυο ψέματα… συνεπώς δεν αποκλείετε να είπαν ότι οι Ιρακινοί τους απήγαγαν μέσα από τα σπίτια τους την στιγμή που κοιμόντουσαν (αντί για την στιγμή που προσπαθούσαν να σκοτώσουν αθώους – γυναίκες – παιδιά) μέσα από το σπίτι τους.Αλλά τι να πω… έκατσες μερικά χρόνια σε αυτή την χώρα και έγινες ένα με αυτούς…
Α! και στην υπογραφή σου… χχμμμ πολύ καλή… εσύ τι έχεις κάνει;
Φιλικά ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Υ.Γ: δεν θα έλεγα όχι για ένα άγαλμα φτάνει να είναι δίπλα στο Γαλλικό … -
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Συμφωνω με τον dog80.Το θεμα ειναι αν ειναι ετοιμος ο παγοσμιος πληθυσμος να χρησιμοποιησει εναλλακτικες πηγες ενεργειας. Φοβαμαι πως οχι.
To θέμα είναι αν κάποιοι επιτρέπουν τη χρήση τέτοιων πηγών ενέργειας. Η Ελλάδα θα μπορούσε σύμφωνα με μελέτες να είναι απολύτως αυτόνομη ενεργειακά χρησιμοποιώντας εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως ηλιακή, αιολική, υδροηλεκτρική κλπ, για να μη μιλήσουμε για τα μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου που διαθέτει. Κάποιοι όμως μεταξύ των οποίων και οι puppets πολιτικοί μας δε το επιτρέπουν κοιτώντας μικροπολιτικά ή άλλα συμφέροντα. Σημειώστε ότι σε συνεντευξη εγκυρότατου οικονομικού αναλυτή πριν την επέμβαση στο Ιράκ διατυπώθηκε η άποψη ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια η τιμή του πετρελαίου θα αγγίξει τα 100$ το βαρέλι.
Σκεφτείτε ότι πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά έπαιζε στα 10$
Με τις υγείες μας.
Στα $49 το βαρέλι...!