-
Χαίρετε!
Εδώ που είμαι στο χωριό προσπέρασα ένα αρχαίο lancer το οποίο μου κορνάρισε με μια κόρνα που έμοιαζε με βάτραχο που τον πατάει φορτηγό! Τρελάθηκα στο γέλιο, αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω για να ρωτήσω τον οδηγό πληροφορίες . Πώς μπορώ κι εγώ να αλλάξω την κόρνα μου σε κάτι πιο χιουμοριστικό; Πού να ρωτήσω; Υπάρχει καμιά ιδέα;;Καλό βράδυ!
-
Χαίρετε!
Εδώ που είμαι στο χωριό προσπέρασα ένα αρχαίο lancer το οποίο μου κορνάρισε με μια κόρνα που έμοιαζε με βάτραχο που τον πατάει φορτηγό! Τρελάθηκα στο γέλιο, αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω για να ρωτήσω τον οδηγό πληροφορίες . Πώς μπορώ κι εγώ να αλλάξω την κόρνα μου σε κάτι πιο χιουμοριστικό; Πού να ρωτήσω; Υπάρχει καμιά ιδέα;;Καλό βράδυ!
-
Χαίρετε!
-
πριν 2-3 χρόνια που έψαχνα κι εγω γι κατι τέτοιο βρήκα τελικα στον 'Παναγιωταράκο' μια κόρνα 15αφωνία με ήχους ζώων. Έβαζαν και ενα μικρό καντραν στο ταμπλώ με 15 μικρα κουμπάκια 1 για κάθε ζώο. Την παρήγγειλα αφήνοντας και προκαταβολή αλλα δεν ήρθε ποτε Σταμάτησε να βγαίνει, και κάτι τέτοια μου λέγανε.Απο τότε δεν το έχω ξαναψάξει.Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι τέτοιες περίεργες κόρνες απ οπ οτι μου είχαν πει στο μαγαζι είναι παράνομες και θα μου την εγκαθιστούσαν με δική μου ευθήνη αφου υπέγραφα και σχετικό έγγραφο.
-
Στο Λονδινο που σπουδαζα περναγε συνεχεια ενας τυπος με κορνα που εκανε σαν αλογο που χλιμιντριζει...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Στο Λονδινο που σπουδαζα περναγε συνεχεια ενας τυπος με κορνα που εκανε σαν αλογο που χλιμιντριζει...Παλι καλα που δεν εκανε σαν αδελφη που ξεφωνιζει
-
Είχα δεί ένα τύπο στο Πύργο με ένα willys το οποίο είχε απίστευτα δυνατή κόρνα.Κάτι σαν κόρνα πλοίου.Περιττό να σας πώ τι γινόταν κάθε φορά που την πάταγε
-
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Στο Λονδινο που σπουδαζα περναγε συνεχεια ενας τυπος με κορνα που εκανε σαν αλογο που χλιμιντριζει...
Παλι καλα που δεν εκανε σαν αδελφη που ξεφωνιζει
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Είχα δεί ένα τύπο στο Πύργο με ένα willys το οποίο είχε απίστευτα δυνατή κόρνα.Κάτι σαν κόρνα πλοίου.Περιττό να σας πώ τι γινόταν κάθε φορά που την πάταγεΗ κόρνα του νέου αυτοκινήτου είναι πολύ πιο δυνατή από του παλιού μου. Τόσο που ντρέπομαι να την πατάω.
[Χθες όμως χάρηκα που την είχα γιατί ενός ταρίφα τα ήθελε ο πισινός του. Φρέναρε μπροστά μου για πελάτη απότομα και χωρίς φλας, αναγκάζοντάς με να πέσω στα φρένα σαν τρελός. Του κόρναρα για 10''. Ούτε το κεφάλι δεν γύρισε βέβαια, από εκεί να καταλάβεις τι ζώον ήταν.] -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχα δεί ένα τύπο στο Πύργο με ένα willys το οποίο είχε απίστευτα δυνατή κόρνα.Κάτι σαν κόρνα πλοίου.Περιττό να σας πώ τι γινόταν κάθε φορά που την πάταγε
Ούτε το κεφάλι δεν γύρισε βέβαια, από εκεί να καταλάβεις τι ζώον ήταν[/size].]
Δεν το γύρισε το κεφάλι γιατι είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Γι αυτόν είσουν ενας ακόμα απο τους πολλους που του κορνάρουν κάθε μέρα.
-
Μόλις τώρα είδα το θέμα αυτό. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ επικίνδυνες αυτές οι κόρνες, είχα πετύχει κι εγώ κάποιον με τέτοια που γαύγιζε, και προσπαθούσα να δω από πού μου πετάγονται τα αδέσποτα.
Μια παλιότερη φορά μάλιστα, τώρα που το θυμάμαι, παραλίγο να πέσω από το ποδήλατο όταν ξαφνικά άκουσα ένα άλογο πίσω μου!
-
εγώ πάλι έχω μια gay κόρνα που κάνει σαν φορητό μανάβικο. Μόνο η ντουντούκα λείπει για να φωνάζω 'Πατάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες, Κρεμμύδιααααααααααααααααααααα, 1 ευρώ το κιλόοοοοοοοοοοοοοοο, έλα πάρεεεεεεεεεεεε, τρέχα πάρεεεεεεεεεεεεεεεε'
Αλλάζει αυτό το πράμα; ντρέπομαι και γω να την πατήσω -
Εκτός απο τρελές κόρνες υπάρχουν και συναγερμοί.
Πρόσφατα πέτυχα ένα που φώναζε ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! -
Απίστευτο!!!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εκτός απο τρελές κόρνες υπάρχουν και συναγερμοί.
Πρόσφατα πέτυχα ένα που φώναζε ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!Υπήρχε ένα παλιό ελληνικό έργο, με ένα ΑΧ κόκκινο (μόλις είχαν βγει), το οποίο άφησε ο ιδιοκτήτης σε ένα υπόγειο γκαράζ και φεύγοντας είπε στον υπάλληλο: 'Πρόσεξε μην πάνε να το κλέψουν, έχει συναγερμό'.
Οπως καταλαβαίνετε στην επόμενη σκηνή κάποιος πήγε να το διαρρήξει και αυτό άρχισε να αναβοσβύνει φώτα, φλας, να ανοιγοκλείνουν οι πόρτες ( ) και μια φωνή από υπολογιστή να φωνάζει τραγουδιστά: 'ΜΕ ΚΛΕΕΕΒΟΥΝ, ΜΕ ΚΛΕΕΕΒΟΥΝ' !!!!Ακόμη προσπαθώ να θυμηθώ ποια ταινία ήταν αυτή...
-
Στην Κέρκυρα που είχα πάει διακοπές πέτυχα ένα mitsubishi 3000gt και πήγα να το βγάλω φωτογραφία με το κινητό.Με το που το έβγαλα άρχισε να μιλάει αγγλικά ο συναγερμός και εγώ οπου φύγει-φ ύγει
-
Στην Κέρκυρα που είχα πάει διακοπές πέτυχα ένα mitsubishi 3000gt και πήγα να το βγάλω φωτογραφία με το κινητό.Με το που το έβγαλα άρχισε να μιλάει αγγλικά ο συναγερμός και εγώ οπου φύγει-φύγει
-
Στην Κέρκυρα που είχα πάει διακοπές πέτυχα ένα mitsubishi 3000gt και πήγα να το βγάλω φωτογραφία με το κινητό.Με το που το έβγαλα άρχισε να μιλάει αγγλικά ο συναγερμός και εγώ οπου φύγει-φύγει
Κόρνα που σκούζει!