-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ LANCIA DELTA 1,4 ΤΟΥ 96 ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ
ΜΑΝΤΡΑ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛ0 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΛΙΓΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ.ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΜΑΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ 91000ΧΛΜ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Κ.Τ.Λ.
Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 3800 EURO ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛ ΠΑΡ. ΗΛ. ΚΛΕΙΔ. ΙΜΟΒΙLIZER.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ PC ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΜΑΝΤΡΑ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛ0 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Κ.Τ.Λ.
Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 3800 EURO ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΟΔΗΓΟΥ ΗΛ ΠΑΡ. ΗΛ. ΚΛΕΙΔ. ΙΜΟΒΙLIZER.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
'Τα προβλήματα στις Delta έχουν κυρίως να κάνουν με βλάβες που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση τμημάτων. Ηλεκτρικά προβλήματα έχουν εμφανιστεί σε κάποια μοντέλα, εκεί όμως που πρέπει να δείξει προσοχή ο υποψήφιος αγοραστής μιας μεταχειρισμένης Delta, είναι το ταλαιπωρημένο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη, αφού από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων πολλοί ήταν οι... θερμόαιμοι'.
Αυτά από autotriti.
Τώρα για 1.4 δεν ξέρω πόσο θερμόαιμοι θα ήταν.
Πάντως να το πας σε καλό συνεργείο να σου πουν τη γνώμη τους. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 75 ΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΘΕΡΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ LANCIA ΜΑΛΟΝ.ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ? -
Ο χρήστης TEMP έγραψε:
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ 91000ΧΛΜ.Διορθώνω: το αμάξι φαίνεται να έχει 91000 χλμ.
-
ΕΣΤΩ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ.Η ΤΙΜΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΝΕΤΑΙ?
-
Γνώμη μου να αποφύγεις αυτοκίνητο χωρίς a/c . Θα σου κοστίσει περισσότερο να βάλεις μετά.
Τα χλμ. φαίνονται ύποπτα και η τιμή δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο ψάξε να βρεις με a/c και abs για να έχει και πίσω δίσκους , ατρακάριστη και με βιβλίο συντήρησης.(ας έχει και παραπάνω χλμ.)
Η 1.4 , εκτός της 'αδυναμίας' και μιας συχνής καθαριότητας που θέλει η πεταλούδα (συχνά-πυκνά ανεβοκατεβαίνει το ρελαντί) , δεν έχει άλλα προβλήματα. Υπήρχαν παρτίδες με ελαττωματικές κρεμαγιέρες , αλλά αν δεν έχει διαρροή τώρα .. οκ. -
γιατι τα χιλιομετρα φαινονται υποπτα?
-
BΑΣΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η DELTA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ
ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ FAN
ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γνώμη μου να αποφύγεις αυτοκίνητο χωρίς a/c . Θα σου κοστίσει περισσότερο να βάλεις μετά.Συμφωνώ κι εγώ. Φίλε μην πάρεις αμάξι χωρίς A/C θα βαράς το κεφάλι σου.
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.
ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. -
Μετα απο 4 χρονια ξεθαυω αυτο το θεμα
Βασικα επειδη προκειται να παρω μεταχειρισμενο αυτοκινητο θελω να μαθω καποια πραγματα.
Πρωτα απ ολα θελω να μαθω πως γινεται η συμφωνια μεταξυ πωλητη-και αγοραστη.Δηλαδη πως θα δωθουν τα χρηματα.Υπαρχει καποια στανταρ συμφωνια.???Δηλαδη μισα πριν τη μεταβιβαση και μιισα μετα???Υπαρχει καποιος τροπος να του δωσω τα λεφτα και σε περιπτωση που κανει καμια μαιμουνια τα του τα παρω πισω νομιμα???Επισης απ οτι ξερω τα ταλε κυκλοφοριας πληρωνονται προς το τελος του ετους.Αν το παρω Οκτωβριο-Νοεμβριο ας πουμε ποιος θα τα πληρωσει εγω η ο προηγουμενος κατοχος???? -
Κανεις??????
-
Για τα τέλη, αν τα πληρώσει ο πωλητής και πάρεις το αμάξι πριν το τέλος του έτους, συνήθως θα στα υπολογίσει στην τιμή. Οι προθεσμίες για τα τέλη λήγουν τέλη Δεκέμβρη όμως, οπότε το πιθανότερο είναι να τα πληρώσεις εσύ αφού αγοράσεις το αμάξι.
Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος 'στάνταρ' τρόπος για την πληρωμή, όμως το σίγουρο είναι ότι θα ζητήσεις ενυπόγραφη απόδειξη για τα χρήματα που θα καταβάλλεις. Θα σου χρειαστεί και για την εφορία.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ