-
Θα ειστε παροντες; Και αν σε ποια αθληματα;
Εγω πηρα (μολις) 4, ολα για πολο.
Το ενα απο αυτα εχει τις θαυμαστες συναντησεις κλοτσομπουνιας αναμεσα σε Ρωσια-Αμερικη και Σερβια-Κροατια (πιθανοτατα να χρειαστει και κρανος για την ασφαλη παρακολουθηση. ). Το αλλο (το καλο) ειναι ημιτελικος, ενω τα υπολοιπα ειναι για την εθνικη ανδρων μας με Ισπανια και Αιγυπτο.
Παιζει να παρω και ενα βραδινο για beach volley, περισσοτερο ομως για να βολταρουμε στις εγκαταστασεις του Φαληρου.
-
Το ενα απο αυτα εχει τις θαυμαστες συναντησεις κλοτσομπουνιας αναμεσα σε Ρωσια-Αμερικη και Σερβια-Κροατια (πιθανοτατα να χρειαστει και κρανος για την ασφαλη παρακολουθηση. ). Το αλλο (το καλο) ειναι ημιτελικος, ενω τα υπολοιπα ειναι για την εθνικη ανδρων μας με Ισπανια και Αιγυπτο.
Παιζει να παρω και ενα βραδινο για beach volley, περισσοτερο ομως για να βολταρουμε στις εγκαταστασεις του Φαληρου.
-
-
Eγώ αυτούς που 'λυπάμαι' είναι όσοι πήραν εισιτήρια για Θάνου και Κεντέρη...ε , ρε κάτι μπινελίκια που θα ρίχνουν!!!
-
χμμμ εγω απ'οτι θυμαμαι εχω
(ολα απο 1)
Μπειζμπωλ
Μπασκετ
Ποδοσφαιρο
Πολο
Χαντμπωλ
Πινκ-πονγκ
Κανοε καγιακ
και ενα δωρο για τον τελικο του βαδην -
Πηρα τα εξης:
2 για την ρυθμικη γυμναστικη την Κυριακη 15 Αυγουστου στις 13:30'.
3 για ποδοσφαιρο 17 Αυγουστου σταδιο Καραισκακη Αργεντινη-Αυστραλια...
2 για μπασκετ 19 Αυγουστου Ιταλια-Ισπανια.
Συνολικο κοστος 160€ αλλα μια φορα το ζουμε αυτο...
Θελω να παρω και κανενα εισητηριο για βeach volley γυναικων βεβαιως βεβαιως.. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eγώ αυτούς που 'λυπάμαι' είναι όσοι πήραν εισιτήρια για Θάνου και Κεντέρη...ε , ρε κάτι μπινελίκια που θα ρίχνουν!!!Οντως...
Περιμεναμε ολοι οτι 2 σιγουρα μεταλια ειναι αυτα των Θανου-Κεντερη,αλλα δυστυχως δεν θα συμμετεχουν καν...
Μακαρι να ειναι καθαροι,αλλα κατι δεν μου αρεσει σε ολη την ιστορια... -
Θα πω κατι ασχημο...αλλα με αυτες τις καγκουριες που γινονται κατα καιρους ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και δεν φτανει ενα ευρωπαικο για να το 'ξεχασω'
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Θα πω κατι ασχημο...αλλα με αυτες τις καγκουριες που γινονται κατα καιρους ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και δεν φτανει ενα ευρωπαικο για να το 'ξεχασω'Γιατι παρακαλω ντρεπεσαι????
Δεν θα επρεπε καθολου..
Στην περιπτωση(προσευχομαι να μην ειναι ετσι) που ειναι ντοπαρισμενοι,πρεπει να ντρεπονται αυτοι και μονο.. -
Κανένα και θα βρίσκομαι μακριά από Αθήνα και Ελλάδα. Αρκετά τους πληρώσαμε (και θα τους πληρώνουμε)
Δεν θέλω να βλέπω να κερδίζει αυτός που έχει πάρει τα καλύτερα φάρμακα (ειδικά σε ορισμένα αθλήματα)
Δεν θα μου επιβάλλει κανείς τι νερό θα πιω, τι αέρα θα αναπνεύσω και τι ρούχα θα φορέσω και τι δεν θα φορέσω. Δεν αποδέχομαι τους όρους των εισιτηρίων, άρα δεν αγόρασα και κανένα
Τελικά ποιος θα ανάψει τη φλόγα;
Διασκέδασα πολύ με τις ηλεκτρονικές επιγραφές στον Κηφισσό: Καλως όρισες ολυμπιακή φλόγα. Το διάβαζε η φλόγα και χαιρόταν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Διασκέδασα πολύ με τις ηλεκτρονικές επιγραφές στον Κηφισσό: Καλως όρισες ολυμπιακή φλόγα. Το διάβαζε η φλόγα και χαιρόταν
-
Θα πω κατι ασχημο...αλλα με αυτες τις καγκουριες που γινονται κατα καιρους ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και δεν φτανει ενα ευρωπαικο για να το 'ξεχασω'Ακριβώς όπως λέει και ο Clio-V6, γιατί να ντρέπεσαι? Νομίζω πως βρήκαν και αμερικανούς αθλητές ντοπαρισμένους, πιστεύεις ότι θα ντρέπεται και ο αμερικανικός λαός για αυτό?
Ιkar, αυτά που θίγεις δυστυχώς είναι όντως πολύ σημαντικά και κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ... Υπάρχουν πολλοί κανόνες αντίθετοι με την ιδεολογία των Ολυμπιακών αγώνων και είναι κρίμα.
-
Θα πω κατι ασχημο...αλλα με αυτες τις καγκουριες που γινονται κατα καιρους ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και δεν φτανει ενα ευρωπαικο για να το 'ξεχασω'Είναι πολύ βαρύ αυτό που λες.
Που να δεις τι καγκουριές γίνονται στον υπόλοιπο κόσμο, σε όλα τα επίπεδα. Να νευριάζεις, να θυμώνεις, να απογοητεύεσαι με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα μας είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας; Ίσως όσοι δεν έχετε ζήσει στο εξωτερικό, ακούτε από τους εκεί Έλληνες για τα καλά, αλλά πιστέψτε με γίνονται τρελά και παράλογα παντού. Nobody s perfect.
Είναι γεγονός ότι το έχουμε στο αίμα μας να είμαστε των άκρων. Είτε θα τρελλενόμαστε με κάτι και η υπερηφάνεια θα μας πνίγει (π.χ. το Euro), είτε θα 'ντρεπόμαστε' που είμαστε Έλληνες με κάτι άλλο.... Έλεος...Ας διαλέξουμε τι θέλουμε...
Και γω στεναχωρέθηκα πολύ, αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και ας μην προτρέχουμε.
Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι μπας και γίνει κάνα λάθος στη διοργάνωση (τελετή έναρξης, κλπ.) και βρουν ευκαιρία να μας θάψουν πάλι οι αγαπημένοι μας φίλοι από το εξωτερικό και όχι τόσο τα μετάλλια που θα κερδίσουμε ή όχι. -
Θελω να παρω και κανενα εισητηριο για βeach volley γυναικων βεβαιως βεβαιως..
Σαφώς το καλύτερο άθλημα για να παρακολουθείς και βέβαια έχοντας μια θέση στα πέταλα..........
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σαφώς το καλύτερο άθλημα για να παρακολουθείς και βέβαια έχοντας μια θέση στα πέταλα..........
Μελέτη βλέπω!!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Και με τον ηλιο στην πλατη σου.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και με τον ηλιο στην πλατη σου.
Σίγουρα, για να έχεις καλύτερη εστίαση...........
-
... 3 ημέρες τελικούς στίβου , ιππασία , μπάσκετ γυναικών , τελικό ποδοσφαίρου, τα οποία έχω προπληρώσει από πέρυσι. Μετάνοιωσα που δεν βρήκα και για κολύμβηση , άρση βαρών , πάλη , γιατί τώρα δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.
Μια φορά θα δούμε στη ζωή μας Ολυμπιάδα και τις οργισμένες συμπεριφορές ορισμένων δεν τις καταλαβαίνω. Υπάρχουν συμφέροντα , υπάρχει ντόπινκ , υπάρχουν διαπλεκόμενα αλλά ...... όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνες θα ξέρει ότι υπάρχουν παιδιά που έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου με μόνο εφόδιο τους την αγάπη γι αυτό που κάνουν και η ανταμοιβή τους είναι το χειροκρότημα του κόσμου. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν και 430 Ελληνες αθλητές , γίνεται στη χώρα μας και τεσπα θα απολαύσουμε τα έργα για τα οποία τόσα πολλά στερηθήκαμε και υποφέραμε (κι ας λείπουν τα μεγάλα 'αστέρια' μας ) -
Θα πω κατι ασχημο...αλλα με αυτες τις καγκουριες που γινονται κατα καιρους ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και δεν φτανει ενα ευρωπαικο για να το 'ξεχασω'Αν θα έπρεπε να ντρέπεσαι για κάτι είναι που είσαι άθρωπος..
Αν δεις σε βάθος τους Ολυμπιακούς αγώνες σε πιάνει βαθιά θλίψη.
Τα αρνητικά στοιχεία κυριαρχούν...
Είναι γιορτή των ανθρώπων όμως οι προετοιμασίες είναι ίδιες με αυτές ενός πολέμου.Όπλα,στρατιώτες,αεροπλάνα,πύραυλοι.Όλα για να προστατέψουν τη γιορτή.Εγώ όμως όταν κάνω γιορτή δεν έχω αστυνομικούς να με φυλάνε.Μόνο οι μαφιόζοι κάνουν τέτοιες γιορτές.
Μετά όλοκληροι οι αγώνες γίνονται για το χρήμα.Μόνο κάποια αγαθοί άνθρωποι χαίρονται πραγματικά..
Τέλος ο ένας προσπαθεί να εξαπατήσει τον άλλο είτε παίρνοντας αναβολικά είτε ρίχνοντας ύπουλα χτυπηματα κτλ.Όλα λοιπόν είναι μια ουτοπία.Που είναι λοιπόν το αρχαίο Ολύμπιο πνεύμα;Μήπως είναι και αυτό ένα παραμύθι;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
... 3 ημέρες τελικούς στίβου , ιππασία , μπάσκετ γυναικών , τελικό ποδοσφαίρου, τα οποία έχω προπληρώσει από πέρυσι. Μετάνοιωσα που δεν βρήκα και για κολύμβηση , άρση βαρών , πάλη , γιατί τώρα δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.
Μια φορά θα δούμε στη ζωή μας Ολυμπιάδα και τις οργισμένες συμπεριφορές ορισμένων δεν τις καταλαβαίνω. Υπάρχουν συμφέροντα , υπάρχει ντόπινκ , υπάρχουν διαπλεκόμενα αλλά ...... όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνες θα ξέρει ότι υπάρχουν παιδιά που έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου με μόνο εφόδιο τους την αγάπη γι αυτό που κάνουν και η ανταμοιβή τους είναι το χειροκρότημα του κόσμου. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν και 430 Ελληνες αθλητές , γίνεται στη χώρα μας και τεσπα θα απολαύσουμε τα έργα για τα οποία τόσα πολλά στερηθήκαμε και υποφέραμε (κι ας λείπουν τα μεγάλα 'αστέρια' μας )Μπράβο Βασίλη,
Αυτή νομίζω ότι είναι η πιο σωστή τοποθέτηση.Εγώ έχω ένα εισιτήριο για πόλο, Ελλάδα - Ιταλία και ΗΠΑ - Σερβία.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να προμηθευτώ περισσότερα.
Πάντως, όλοι θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για την καταπληκτική δουλειά σε υποδομές που έχει γίνει και οι οποίες, ελπίζω , να συντηρηθούν κατάλληλα για να τις χαιρόμαστε για πάρα πολλά χρόνια.Πάντως για την εκπληκτική, τελετή έναρξης δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο.
Πιστεύω ότι σήμερα θα κλάψουν πολλοί Ελληνες, από υπερηφάνεια.
Εγώ αισθάνομαι ότι με αυτή την εκδήλωση, άρχισε να πεθαίνει η Ψωροκώσταινα.
Άντε, λίγο αισιοδοξία , όχι γκρίνια
Πηρατε εισητηρια για τους Ολυμπιακους;