-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Delivery κανετε ;Μα φυσικά! Με τον μπόγια!
-
...ένα αυτοκόλλητο παρακαλώ..με φωτό του sado έτσι?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό!Απλή παρουσία του sado: Τιμή €100
Αγριεμένη παρουσία του sado: Τιμή €150Αριστερό κροσέ με λιποθυμία του θύματος: Τιμή €460
Αριστερό και δεξί κροσέ με μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο. Τιμή €570Για τα δύο πρώτα θέλουμε φωτογραφία!Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε;
Με δύο κροσέ νοσοκομείο;;;Με άπερκατ σπας αυχένα;;;Μια τιμούλα παρακαλώ... -
Αφού θέλετε μια φωτογραφία θα την έχετε!
Εδώ είμαι με την καλύτερη μου φίλη.
-
Photoshop!
Man ser det!
Ingen tvecka pa saken!
Spiros -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Photoshop!
Man ser det!
Ingen tvecka pa saken!
SpirosNei!!!!!!
Αμέσως photoshop...
Δεν έχω το photoshop!!
Πλάκα πλάκα, έχει κανείς να μου δώσει το photoshop γιατί δεν το έχω;; -
Το εχω
αλλα ειναι στα Σουηδικα!
Το θελεις παρολα αυτα;
Σπιρος -
Ναι αμέ! θα είναι μια χαρά! Τώρα που θα μάθω και τα Σουηδικά!
Takk!!
-
Εεεεφτααασεεε!
Αλλα που πηγε η γνωστη σου, δεν την βλεπω πλεον!
Tack, Spiros -
Κατι ανάλογο είχε συμβεί σε δοκιμή ενος 9000 πριν χρόνια κατα την διάρκεια δοκιμών απο το περιοδικό(πρόβλημα του κιβωτίου κάποιο γρανάζι τα είχε παίξει). Τοτε είχαν ξηλώσει το κιβώτιο και το είχαν στείλει πακέτο Σουηδία για έλεγχο.
Ναι, τη θυμάμαι τη δοκιμή. Έστειλαν το κιβώτιο πίσω, αλλάχθηκε και ξαναέσπασε και μετά έστειλαν μια ομάδα τεχνικών (και ένα κιβώτιο βέβαια!). Διαπιστώθηκε νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, οτι το σαζμάν δεν μπορούσε να αντέξει τις ροπές του μοτέρ και έτσι το ξύριζε.
-
nissan sunny 1.3 dx μοντελο 1985 φτιαγμενο στο εργοστασιο του βολου ειναι το αυτοκινητο μου που χρησιμοποιω παρα πολλα χρονια.ηταν του πατερα μου.
σε αυτο το αυτοκινητο εμαθα να κανω χειροφρενα,εμαθα την υποστροφη και την υπερστροφη.(μετα την θεωρια απο τους 4τροχους στην πραξη)
το αυτοκινητο εχει τραβηχει τα πανδεινα απο τα χερια μου.εντελως αναρμοστη συμπεριφορα σε σχεση με τον χαρακτηρα του αυτοκινητου.στα 16 μου(τωρα 28)εμαθα πως δεν εχει κοφτη στροφων φτανοντας το στροφομετρο στις 8000 σαλ με πρωτη και δευτερη ταχυτητα.
αυτο που θελω να πω μετα απο αυτα ειναι πως το αυτοκινητο με εχει αφησει στην μεση του δρομου(εκτος απο μια εξοδο στα βραχια) μια φορα πριν κανα χρονο οταν στην κατηφορα φτανοντας στα διοδια σχηματαριου κοπηκε η ντιζα γκαζιου.επειδη ηξερα ομως οτι η ντιζα ειναι στα τελευταια της ειχα προνωησει και ειχα βαλει μια εφεδρικη στο πορτ-μπαγκαζ.
μετα λοιπον απο 19 χρονια στην πλατη του και 293000 χλμ ηρθε η ωρα να μπει στο συνεργειο για ζημια.δεν μπορω πλεον να ρυθμισω τις βαλβιδες και χρειαζεται αλλαγη η πιανολα(ετσι μου την ειπαν) γιατι εχει κανει πατουρα και το φιλλερ δεν κανει δουλεια.
νομιζω απολυτως φυσιολογικη φθορα αν σκεφτω και την χρηση που εχει γινει στο αυτοκινητο.
μηπως τελικα πρεπει να αρχισουμε να αγοραζουμε παλια απλα αυτοκινητα?
και ας μην εχουν a/c και abs?
λεω εγω τωρα!
ακου 68000 ευροπουλα και καθε 5 μερες συνεργειο!
πω πω πω! -
yparxoun polles tetoies istories, eidika me germanika autokinita. to kalytero pou exei na kanei einai na zitisei antikatastasi tou autokinitou kai na den 8eloun na to poulisei.
-
Μεχρι την Δευτερα ενδεχεται να σας 'μεταφερω' και το Part II
Απο την ημερα που δημοσιευτικε το παρων και μεχρι την ημερα που
το αμαξη 'εκανε φτερα' απο παρκινγκ Σουπερ Μαρκετ, 2 ημερες μετα
απο επισκεψη 'κατ οικον' τεχνικου της ΕΚΚΑ για καταγραφη βλαβης.....Πρεπι να το κοιταξω με τον δικηγορο μου πρωτα και σας ενημερωνω
-
Mercedes Vito 113 (βενζίνη, εργοστάσιο κατασκευής Ισπανία).
Το μίας εδβομάδας αυτοκίνητο (γνωστού μου) αφήνει μεγάλες κηλίδες λαδιού όπου σταθμεύει. Διάγνωση: πρέπει να κατεβεί η μηχανή για να αλλαχθούν φλάντζες/τσιμούχες.
Μετά τη παραλαβή, δεν λειτουργεί ο κλιματισμός (ανοίχθηκε το σύστημα για να κατέβει ο κινητήρας?). Επίσκεψη στο συνεργείο - 'δεν είναι τίποτα, το γεμίζουμε με ψυκτικό υγρό και έτοιμο.' Σε 5-10' λεπτά το Vito είχε a/c, χωρίς να γίνει το απαραίτητο κενό για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να φύγει η υγρασία από το σύστημα - απαράδεκτο.
Όχι μόνο στο 1 εδβομάδας Vito χρειαζόταν να κατέβει η μηχανή, αλλά και το σέρβις της αντιπροσωπείας κάνει ΚΑΚΗ δουλειά.
-
Φιλε μου τι εννοεις εκανε φτερα? Το κλεψανε? Υποπτευεσαι τον τεχνικο η καποιον απο την αντιπροσωπεια?
Για την ιστορια εχουμε μια ε200 w211 η οποια εχει βγει αρκετα καλη μεχρι τωρα με εξαιρεση μια φορα που εσπασε ενα σωληνακι του υδραυλικου τιμονιου και χυθηκανε ολα τα υγρα κατω. Αντικατασταθηκε και απο τοτε τιποτα.
Ελπιζω να βρεις συνομα το αυτοκινητο σου.
-
Ο χρήστης nlagos έγραψε:
Φιλε μου τι εννοεις εκανε φτερα? Το κλεψανε? Υποπτευεσαι τον τεχνικο η καποιον απο την αντιπροσωπεια?Για την ιστορια εχουμε μια ε200 w211 η οποια εχει βγει αρκετα καλη μεχρι τωρα με εξαιρεση μια φορα που εσπασε ενα σωληνακι του υδραυλικου τιμονιου και χυθηκανε ολα τα υγρα κατω. Αντικατασταθηκε και απο τοτε τιποτα.
Ελπιζω να βρεις συνομα το αυτοκινητο σου.
Υδραυλικα;;;
Χμ....εγω φετος -που βγηκα εκτος εγγυησης- ειχα αναλωγο προβλημα και το πληρωσα 500ευρω.
Ειχα το αμαξι με 18αρες κ φαρδια πλατια λαστιχα 2 βδομαδες χωρις ιδραυλικο τιμονι. Εκανα κατι μπρατσα..... και κατι σημαδια πανω στο μαλακο δερμα της στεφανης του τιμονιου.....Υπαρχει μια υποψια προς ΜΒΗ μερια, γιατι ηρθε τεχνικος και 2 μερες
μετα το αμαξι εξαφανηστικε απο δημοσιο χωρο, μερα μεσημερη.....
Δεν πιστευω οτι η ΕΚΚΑ θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο.
Απλα Πεμπτη 18 Αυγ. Μενω με το αυτοκινητο στο γκαραζ,
και το λαμπακι check engeen αναμενο.
Ερχεται ο τεχνηκος, δεν διαγραφει την βλαβη απο τον εγκεφαλο και το λαμπακι ειναι αναμενο την το Σαββατο 20 Αυγουστου που το αυτοκινητο εξαφανηστικε κατα τις 12 η ωρα απο το χωρο σταθμευσης του Σουπερ Μαρκετ Σκλαβενιτης χωρις ΚΑΝΕΝΑΣ να χει δει τιποτα.Συνοπτικα..... Στα του αυτοκινητου μεχρι φετος....
Απο τοτε που εστειλα το γραμμα, εγινε ενας ψιλοπανικος με το θεμα.
Οποτε παταγα στην ΕΚΚΑ....
Δισθυμηση...καλημερα
Δισθυμηση 1500ευρω... καλο απογευμα....Πηρε τα τιμολογια δικηγορος, ο οποιος τα βρηκε ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ
καθος το Τεχν. Επιμελητηριο Ελλαδος οσες φορες ζητηθηκε να βγαλει καποιος πορισμα για το αμαξι και ακουγε Μερσεντες 'Ξερετε.... Εμεις μονο για την τωρινη κατασταση του αυτοκινητου μπορουμε να βγαλουμε πορισμα, δεν μπορουμε να στιρηχθουμε σε ισχυρησμους' και μετα ολο και καπου ελλειπαν.....Παρ ολα αυτα η βλαβη εκει.....
Μεχρι που τα Χρηστουγεννα το πηγα στον Λαϊνοπουλο επι της ΕΟ
Αθηνων Λαμιας και το εφτιαξαν.....οπως νωμιζα
10 μερες μετα μπηκε στην Δ.Σ.Κ. -επισιμο συνεργειο Μερσεντες Μπενζ-
πανω σε γερανο, αφου δεν κραταγε ρελαντι.....
Στις 9 το πρωι που πηγα να μαθω τι συμβαινει, απλα εμεινα εκπλυκτος....
Ο κ.Βαγκνερ;;
Ναι
Ετοιμος ειστε...Ενα σωλινακι που εφυγε απο την θεση του....
Το εφτιαξαν -εκτος εγγυησης- και αφου με ρωτησαν αν ειμαι ο 'γνωστος κ.Βαγκνερ, με το e-mail' ανοιξαμε με τον κυριο Ζωη Κορμπακη μια συζητηση σχετικα με το αυτοκινητο.Καποια στιγμη χαλασε κατι στο κυκλωμα του Υδρ.Τιμονιου
Μεταγενεστερα το αυτοκινητο παρουσιασε παλι βλαβη, ηρθα κουτσα στραβα στην ΕΚΚΑ οπου και μ ενημερωσαν οτι 'σπρωχνει απο καπου λαδια τα οποια μεσω καλοδιωσης του Μαγνιτικου των εκκεντροφορων, κατεβηκε στην μοναδα διαχειρισης και την βραχυκυκλωσε. Τουλαχιστων 10 εργασιμες να ρθει απο γερμανια το ανταλλακτικο'
Το καλυτερο..... Αρχικη τιμη του πακετου.... 1500ευρω....Σφαιρα στην ΔΣΚ....
Α ναι...μαληστα...λαδακια....
Αυριο θα ναι ετοιμο.....
Ναι....στο βγαλε και σενα....
2λαδοπαγιδες θελει και καθαρησμα.....Εδωσα 70 η 80 ευρω για τις 2 λαδοπαγιδες και τα εργατικα.
Συν ενα ρουλεμαν που ειχε χαλασει στον ιμαντα πιγε κοντα στα 500 το κουστουμι....
Ιδια βλαβη....
ΕΚΚΑ 1500ευρω ΔΣΚ λιγοτερα απο 500
Για 2 συνεχωμενες ημερες ηταν 3 τεχνικοι πανω απο το αμαξι
και το σκαλιζαν... Και μετα, ολα μελι γαλα.
Μια φορα με τρομαξε οταν 2-3 βδομαδες μετα το σερβις του μου εβγαλε ενδειξη στο κοντερ οτι ηθελε 1 λιτρο λαδι.
Συμπληρωθηκε στην ΔΣΚ και κοπηκε τιμολογιο
και μετα, στις 18 Αυγουστου 2005 ειχαμε το δυσαρεστο.
Παρκαρα το αυτοκινητο σε στενακι, το αφησα για 3 ωρες εκει.
Οταν ηρθε η ωρα να παω σπιτι να φαω και να ξαναπαω στην
δουλεια μου.... Στην διαδρομη μεχρι το σπιτι κλοτσαγε κλοτσαγε εσβηνε δεν ανεβαζε πανω απο τις 3.000ΣΑΛ μετα δεν ανεβαζε πανω 2.000ΣΑΛ
και καποια στιγμη κανει ενα 'ΠΑΦ' και σβηνει.....
ενα τεταρτο μετα ξαναπηρε μ εβγαλε μεχρι το σπιτι, μπηκε στο γκαραζ με τα χιλια ζορια, και πριν σβησει πεταξε απο τις εξατμησεις σταχτη στο τοιχο.
Πηρα τηλ την MobiloLife 24/7 εστειλαν τεχνηκο, ο οποιος ηρθε διεγνωσε
το κλασσικο προβλημα με την καλωδιοση του αισθητιρα Λ και το πλουσιο μειγμα.
Παραλληλα εξω απο το αυτοκινητο..... μυριζε λαδακι
στον χορο του κινητηρα μυριζε λαδακι.....
στη ποδια μπροστα και κατω απο τον κινητηρα....υπηρχε μπολικο λαδακι.
Κατεγραψε την βλαβη -πολυ σημαντικο.... Αφου παιρνει μπροστα, δεν καλουν γερανο και πας το αυτοκινητο Ο Δ Ι Κ Ω Σ στο συνεργειο- και πηγε στην δουλεια του.
Το λαμπακι δεν εσβησε.
Το αμαξι μια μερα δεν κινηθικε γιατι δεν μπορουσα να το παω συνεργειο.
Σαββατο κατα τις 12 παρα ξεκιναω με τον πατερα μου για ψωνια....μιση ωρα μετα.... Το αμαξι δεν υπηρχε.....
Κανεις δεν ειδε τιποτα, δεν προσεξε τιποτα
Το σουπερ Μαρκετ δεν ειχε καμια καμερα στον υπογειο χωρο σταθμευσης
Και απ οσο μ ενημερωσαν 2 πρωισταμενοι του ΣΜ Σκλαβενιτης....
Δεν με ειδαν καν να μπαινω.....Ελατε, ψωνηστε κ αν τυχει και παθει κατι το αυτοκινητο σας -αν το κοπανησει καποιος με καροτσακι η ξεπαρκαροντας- η αν συμβει καμια απαγωγη ή αν λυστεψουν καποιον η τον χτυπησουν με καποιο αμαξι....
'ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΑΛΑΤΑΚΗ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΜΠΑΤΑΡΙΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ....'ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....
-
Αν το έχεις ασφαλισμένο για κλοπή (φαντάζομαι πως ναι), τότε .... λυτρώθηκες.
-
Πωπω φιλε μου.... πονεμενη η ιστορια σου... πολλα λεφτα, ωρες και νευρα πεταμενα. Και γω με Merc και προσπαθω να το σπρωξω να παρω τιποτα αλλο γιατι δεν μου τα λεει και μενα καλα
Αν τους βρεις τους κλεφτες πες τους να περασουν απο μενα για μια δουλιτσα που τους θελω
Παντως ειναι αξιο αποριας πως καταφεραν και στο εκλεψαν... δεν ειναι δα και κανα ευκολο πραγμα να παρακαμψεις τις ασφαλειες του εν λογω αυτοκινητου για να καταφερεις να το βαλεις μπροστα. Θες τα ηλεκτρονικα κλειδια, θες τα deadlocks.... πρεπει να γινει μεγαλη φασαρια για να μπουνε μεσα και να βαλουν μπροστα. Δεν ξερω... αλλα και εγω θα υποπτευομουν κανα τεχνικο, αν και απο οσο γνωριζω αυτοι δεν μπορουν να βγαλουν κλειδια (πρεπει να σταλουν Γερμανια για αντιγραφα) -
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Αν το έχεις ασφαλισμένο για κλοπή (φαντάζομαι πως ναι), τότε .... λυτρώθηκες.τωρα εσυ πλακα κανεις ή δουλευεις σε καμια αντιπροσωπεια??
-
τωρα εσυ πλακα κανεις ή δουλευεις σε καμια αντιπροσωπεια??
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, γιατί να κάνω πλάκα?
Διαβάζοντας το post του Wagner669 δεν διέκρινα κάποια ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση με το εν λόγω αυτοκίνητο.
Φαντάζομαι πως το μόνο που που τον απασχολεί είναι πως θα έχει τις λιγότερες οικονομικές απώλειες.
Mercedes-Benz Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής κ πράσινα άλογα