-
Από σήμερα ξεκίνησαν οι ολυμπιακές λωρίδες.Πάλι δηλ συνωστισμός.Εδώ στην λ. Μαραθώνος για μένα που μένω Ραφήνα ξεκινούν από την Διασταύρωση της Ραφήνας μέχρι λίγο πριν την Παλλήνη...πάλι καλά!
Θέλω να δω τι θα γίνεται από αύριο...
*Πάντως υπάρχει μεγάλη αστυνόμευση από την Τροχαία...για αυτό οι 'βιαστικοί' εάν δεν θέλουν να 'ξαλαφρώσουν' από
-
Από σήμερα ξεκίνησαν οι ολυμπιακές λωρίδες.Πάλι δηλ συνωστισμός.Εδώ στην λ. Μαραθώνος για μένα που μένω Ραφήνα ξεκινούν από την Διασταύρωση της Ραφήνας μέχρι λίγο πριν την Παλλήνη...πάλι καλά!
*Πάντως υπάρχει μεγάλη αστυνόμευση από την Τροχαία...για αυτό οι 'βιαστικοί' εάν δεν θέλουν να 'ξαλαφρώσουν' από
-
-
βγήκες καθόλου στο δρόμο? εγώ όχι ακόμα. Τι να γίνεται άραγε... out there???
σοβαρά τώρα, πολύ φοβάμαι μήπως από συνήθεια μπω σε καμιά ολυμπιακή λωρίδα κατά λάθος
Σπύρος
-
Πρέπει να το έχουμε συζητήσει ξανά, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που ο δρόμος έχει (εκτός από τη δική του ιστορία) και 2 λωρίδες? Σε ποια πρέπει να κινούμαστε εμείς? Πχ στη Βάρης-Κοπροπίου?
-
Για μένα πάντως είναι πολύ μ@λακία...αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας!
-
Ρε παιδια, εγω ενα αλλο δεν εχω καταλαβει. Με τους λεωφορειοδρομους τι γινεται? Συνηθως, τις καθημερινες ισχυουν απο 6 πρωι-9 βραδυ, Σαββατα απο 6 πρωι-4 απογευμα και Κυριακες-αργιες2 ειναι ελευθερα. Δεν εχει αναφερθει κατι για αυτο το θεμα, ολοι λενε οτι οι ολ. λωριδες ειναι απο 6:30 εως 24:00 και οτι στην δεξια λωριδα κινουνται μονο τα ΜΜΜ, αλλα δεν λενε ποτε ισχυουν οι λεωφορειολωριδες. Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουν κανει και για αυτο νομοθετικη ρυθμιση η υπουργικη διαταγη, τοτε ισχυουν οτι ισχυε μεχρι τωρα. Ξερει κανεις?
-
Ανασκόπηση: Σημερα πηγα για μπανιο από παλλήνη, νεα μακρη... Σχεδον ολος ο κοσμος αποφευγει τις ολυμπιακες λωριδες... ΠΑρολα αυτα ενα φορτηγο δημιουργησε μεγαλη ουρά καιπηγαιναμε καροτσακι για πολυ ωρα...
Σε ερωτηση μου σε τροχαιο σχετικα, μου ειπε οτι απαγορευεται να κινεισαι στην ολυμπιακη λωριδα ακομα και αν θες να προσπερασεις οπως στην παραπανω περιπτωση.....
Χθές βραδυ εκανα την αποσταση παλληνη-μακρη σε 20' και σήμερα σε 45'...
Τα συμπερασματα δικά σας....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σε ερωτηση μου σε τροχαιο σχετικα, μου ειπε οτι απαγορευεται να κινεισαι στην ολυμπιακη λωριδα ακομα και αν θες να προσπερασεις οπως στην παραπανω περιπτωση.....
Και αν έχει πάθει βλάβη όχημα και είναι στην λωρίδα που κινούνται οι υπόλοιποι τι γίνεται τότε..?
-
Μα τι ερώτηση είναι αυτή?
Φυσικά και θα περιμένουμε να σηκώσει γερανός το όχημα, ή να το επισκευάσουν.
Πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση απέναντι στους ξένους(και ντόπιους)κατακτητές. -
Ουτε κ εγω βγηκα απο το σπιτι μου σημερα,ετσι δεν εχω εικονα για τις Ολυμπιακες λωριδες,υποθετω οτι θα κανουμε διπλασιο και τριπλασιο χρονο για να πηγαινουμε καπου...
Πιστευω ομως οτι το μετρο θα επρεπε να μπει σε εφαρμογη απο τις 10 Αυγουστου.. -
το γεγονός ότι απαγορεύονται όλες οι στροφές αριστερά με προβληματίζει εμένα
π.χ. αν θέλεις να φύγεις από την Βάρης-Κορωπίου στην διασταύρωση Αγίας Μαρίνας αριστερά πως θα γίνεται?
αναφερομαι στον συγκεκριμένο δρόμο επειδή ακόμη δεν υπάρχουν χαραγμένοι οι περισσότεροι κάθετοι δρόμοι για να γίνει παράκαμψη και να διασχίσεις τη λεωφόρο κάθετα
-
Να προσθέσω ότι ολυμπιακές λωρίδες δεν είναι μόνο οι αριστερές. Σε ορισμένα σημεία είναι και οι δεξιές.
Σε πολλά σημεία δεν έχει μπει η κατάλληλη σήμανση -ίσως περιμένουν να τελειώσουν οι αγώνες- Στην παραλιακή έστρωναν άσφαλτο χτες -η καταλληλότερη μέρα/εποχή- και φυσικά δεν υπάρχει διαγράμμιση ούτε στις υπόλοιπες λωρίδες. Είχαν ξεκινήσει το βάψιμο στη Γλυφάδα κι είχε χαλάσει ο 'μπογιατζής' στην αριστερή
Που θα σταματήσουν οι τροχονόμοι τα αυτοκίνητα για να δώσουν κλήσεις;
Με ποια κατηγορία θα πάνε αυτόφωρο τους οδηγούς; (και αν είναι νόμιμο)
Με τις δεξιές στροφές τι γίνεται στα σημεία που οι ολυμπιακές λωρίδες είναι δεξιά;
Να διασχίσω ολυμπιακή λωρίδα επιτρέπεται;
Στον Πειραιά στην 34ου Συντάγματος κατήργησαν τη λεωφορειολωρίδα στα δεξιά κι έκαναν ολυμπιακή την αριστερή
Αύριο τα 'ωραία'
Υ.Γ.: να δω αν θα καταφέρω να πετάξω αύριο
-
Αντε ειναι και στα νεα:
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=574&ncid=721&e=3&u=/nm/20040801/wl_nm/olympics_dc
Ευχομαι ολα να πανε καλα και υπομονη. Σκεφτητε την προβολη για την ολη την Ελλαδα στον κοσμο και λιγωτερο τι θα κανει στο καθενα ξεχωριστα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ευχομαι ολα να πανε καλα και υπομονη. Σκεφτητε την προβολη για την ολη την Ελλαδα στον κοσμο και λιγωτερο τι θα κανει στο καθενα ξεχωριστα.
Νικος
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αν έχει πάθει βλάβη όχημα και είναι στην λωρίδα που κινούνται οι υπόλοιποι τι γίνεται τότε..?
Αν οι λουριδες ειναι μια και μια τοτε πας στην Ολυμπιακη (οχι αεροπορια,λουριδα),προσπερνας και ξαναγυριζεις στη λουριδα σου.
Αν ειναι δυο και μια ειναι προφανες τι θα κανεις.Κανεις ενα ταμα στον Αγιο της αρεσκειας σου να σε αφησουν να περασεις οι αλλοι που δεν εχουν στη λωριδα τους το σταματημενο αυτοκινητο. -
επέστρεψα σήμερα το απόγευμα απο Κατερίνη στην Αθήνα και μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας υπηρχε ενα μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω της Ολυμπιακής λωρίδας.
Και ρωτάω!!!! ποιος ο λόγος απαγόρευσης της κίνησης σε αυτή τη λωρίδα, στην είσοδο της πολης, Κυριακή απόγευμα που όλοι οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου επιστρέφουν!!!!!! -
Η Ολυμιακη λωριδα στο ποταμι μονο προβληματα θα επιφερει αφου>
Το ποταμι κυλουσε αρκετα καλα ακομα και τις ωρες αιχμης.
Τωρα που κοψανε μια λωριδα θα γινει ο πανικος ειδικα με τα φορτηγα μεσα.
Και στην τελικη κοβεις Εθνικη οδο??? Το μονο που εμεινε να κινηθει καποιος?
Η μηπως εχει λεωφορειο εκει για να το αποφυγω????Δεν μπορουν να κινηθουν με 80 ολοι μαζι πρεπει να πηγαινουν οσο θελουν στην αριστερη???Και εγω γιατι να φαω περιτο μπαχαλο στη τελικη?
Για τις υπολοιπες λωριδες σε αλλους δρομους περι ορεξεως....
Εξυπνακηδες συγκοινονιωλογοι ....
-
ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
το γεγονός ότι απαγορεύονται όλες οι στροφές αριστερά με προβληματίζει εμέναπ.χ. αν θέλεις να φύγεις από την Βάρης-Κορωπίου στην διασταύρωση Αγίας Μαρίνας αριστερά πως θα γίνεται?
αναφερομαι στον συγκεκριμένο δρόμο επειδή ακόμη δεν υπάρχουν χαραγμένοι οι περισσότεροι κάθετοι δρόμοι για να γίνει παράκαμψη και να διασχίσεις τη λεωφόρο κάθετα
Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται η συγκεκριμένη αριστερή στροφή.
Αυτές που απαγορεύονται είναι:
Λ.Κηφισιάς προς οδό Καρελά
Λ.Κηφισίας προς οδό Αγ.Φιλοθέης
Λ.Κηφισίας προς οδό 28ης Οκτωβρίου
Λ.Κηφισίας προς Εθνικής Αντιστάσεως και Παρνασσού
Λ.Κηφισίας προς Πανόρμου
Β.Σοφίας προς οδό Μπενσή
Β.Σοφίας προς Β.Αλεξάνδρου
Β.Κωνσταντίνου προς Μιχαλακοπούλου
Β.Κωνσταντίνου προς Ριζάρη
Β.Κωνσταντίνου προς Β.Γεωργίου Β'
Β.Κωνσταντίνου προς οδό Μινέρμου