-
Ακούω γνώμες
-
Ακούω γνώμες
-
Ακούω γνώμες
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Ακούω γνώμεςTo ένα μπορείς να το έχεις και ώς καθημερινό αυτοκίνητο (911). Αυτό και μόνο κάνει μία μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία τους. Άν όμως μιλάμε καθαρά για αυτοκίνητο επιδόσεων προσωπικά θα επέλεγα την Ferrari.
-
Μα, καλά... Θέλει κι ερώτημα;;;
Και τα δύο παρακαλώ... σε συσκευασία δώρου
Βέβαια, άλλο χαρακτήρα έχει ο Γερμανός, άλλο ο Ιταλός, αλλά δεν με χαλάει κανένας από τους δύο τους...
-
911 Τουρμπο.
οχι οτι η Φερραρι θα κακοπεφτε.το Ιταλικο κοστιζει 147 χιλ δολ τοπικα.
το Γερμανικο κοστιζει 118 χιλ δολ σε τετρατροχη εκδοση.
29 χιλ ειναι 29 χιλ αλλα βεβαια οποιος εχει τα χρηματα. Ισως και να το σκεφτει ετσι.Νικος
-
Σε ένα αφιέρωμα του Jeremy Clarkson (όχι πως συμφωνώ με τις απόψεις του), έκανε μία κατάταξη των TOP 100 του 20ού αιώνα. Η Modena είχε πάρει -σύμφωνα πάντα με την κρίση του- μία από τις τελευταίες θέσεις (νομίζω μεταξύ 90-97). Η 911 Turbo είχε πάρει τη 2η θέση!!!
Για την ιστορία, την 1η θέση είχε δώσει στην πρώτη Jaguar E-Type (γιατί άραγε...).
Χωρίς νόημα και αντικειμενικότητα κατά τη γνώμη μου όλο αυτό το ranking αλλά όταν βάζεις το ένα στην κορυφή και το άλλο στον πάτο, δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο.
Προσωπικά, αν ήμουνα στην ευχάριστη θέση να διαλέξω, η ψυχή θα έλεγε Modena, η λογική 911 Turbo. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
υπάρχει και σε.... δίτροχο????
Σπύρος
-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Σε ένα αφιέρωμα του Jeremy Clarkson (όχι πως συμφωνώ με τις απόψεις του), έκανε μία κατάταξη των TOP 100 του 20ού αιώνα. Η Modena είχε πάρει -σύμφωνα πάντα με την κρίση του- μία από τις τελευταίες θέσεις (νομίζω μεταξύ 90-97). Η 911 Turbo είχε πάρει τη 2η θέση!!!
Για την ιστορία, την 1η θέση είχε δώσει στην πρώτη Jaguar E-Type (γιατί άραγε...).
Χωρίς νόημα και αντικειμενικότητα κατά τη γνώμη μου όλο αυτό το ranking αλλά όταν βάζεις το ένα στην κορυφή και το άλλο στον πάτο, δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο.
Προσωπικά, αν ήμουνα στην ευχάριστη θέση να διαλέξω, η ψυχή θα έλεγε Modena, η λογική 911 Turbo.Γιατί θα πρέπει πάντα η λογική να διαφέρει από την ψυχή ?????
-
Και εγω βρισκομαι σε αυτο το διλλημα ,δεν ξερω τι να αγορασω απο τα δυο!!Δεν δινουν και τα πατακια δωρο στην 911 αλλα μου δινουν ραδιοκασετοφωνο!!Μαλλον θα παω στην Modena που μου δινει και και το αυθεντικο μπρελοκ!!
-
αγοράζοντας την PORSCHE παίρνεις αυτοκίνητο. με την FERRARI αποκτάς το όνειρο,τον θρύλο,την φαντασιωση.Δεν υπάρχει στον κόσμο πιο μυθικό και ποθητό αυτοκίνητο απο μια FERRARI.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
αγοράζοντας την PORSCHE παίρνεις αυτοκίνητο. με την FERRARI αποκτάς το όνειρο,τον θρύλο,την φαντασιωση.Δεν υπάρχει στον κόσμο πιο μυθικό και ποθητό αυτοκίνητο απο μια FERRARI.?????????????
-
Πλάκα έχει ο Jeremy Clarckson αλλα οι εκπομπές του και η κρίση του είναι καθαρά ψυχαγωγικές και μόνο, οπότε εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα η κατάταξή του.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νικος
υπάρχει και σε.... δίτροχο????
Σπύρος
Αντε ρε τετρακινητη εκδοση εννοουσα.
-
Η 360 δε μου αρέσει και τόσο....
Αν ήταν για την F355 δε θα το συζητούσα καν. -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Γιατί θα πρέπει πάντα η λογική να διαφέρει από την ψυχή ?????αγοράζοντας την PORSCHE παίρνεις αυτοκίνητο. με την FERRARI αποκτάς το όνειρο,τον θρύλο,την φαντασιωση.Δεν υπάρχει στον κόσμο πιο μυθικό και ποθητό αυτοκίνητο απο μια FERRARI.
Με κάλυψε ο xristos69. Απ' ό,τι έχω διαβάσει από δω κι από κει, είναι αρκετά καλύτερη η 911. Απ' την άλλη μια Ferrari θα είναι πάντα μια Ferrari, ο θρύλος.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
αγοράζοντας την PORSCHE παίρνεις αυτοκίνητο. με την FERRARI αποκτάς το όνειρο,τον θρύλο,την φαντασιωση.Δεν υπάρχει στον κόσμο πιο μυθικό και ποθητό αυτοκίνητο απο μια FERRARI.
?????????????
Ο νοων νοήτω.Οι άλλοι μένουν με την απορία.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
?????????????
Ο νοων νοήτω.Οι άλλοι μένουν με την απορία.
Χμμμ... ενδιαφέρουσα τοποθέτηση (και μάλιστα εις διπλούν). Ιδιαίτερα η απολυτοσύνη της και η αυθαίρετη εκπροσώπηση άποψης των απανταχού φίλων της αυτοκίνησησης.
ΥΓ. Να και δυο τυχαία (και πολύ πρόχειρα) παραδείγματα ανιστόρητων, ανοργασμικών, ανίδεων και ξενέρωτων τύπων που τυγχάνει να έχουν ... 'ελαφρώς' διαφορετική άποψη:
http://www.caranddriver.com/article.asp?section_id=19&article_id=7366
http://www.supercars.net/cars/1997@$McLaren@$F1g.html -
911 μακράν!
Ferrari θέλω απλά να οδηγήσω για την εμπειρία. Porsche θέλω για προσωπικό αυτοκίνητο. -
FERRARI φυσικά.
Καί άς είναι καί μεταχειρισμένη!!!
FERRARI 360 MODENA & PORSCHE 911 TURBO