-
Τί αντικλεπτικό χρησιμοποιείτε και πόσο αποτελεσματικό είναι? Σας έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ολόκληρη ή εξαρτήματα της?
Για τις αλυσίδες που μπαίνουν στη ρόδα ή τις μικρές κλειδαριές για το δισκόφρενο τί γνώμη έχετε? Προσφέρουν προστασία ή ο κλέφτης θα 'γδύσει' όλη τη μηχανή και θα αφήσει μόνο τη ρόδα?
Επίσης, γιατί είναι τόσο ακριβές οι αλυσίδες? Αυτή η αλυσίδα κοστίζει 200 λίρες για παράδειγμα.
-
Τί αντικλεπτικό χρησιμοποιείτε και πόσο αποτελεσματικό είναι? Σας έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ολόκληρη ή εξαρτήματα της?
Για τις αλυσίδες που μπαίνουν στη ρόδα ή τις μικρές κλειδαριές για το δισκόφρενο τί γνώμη έχετε? Προσφέρουν προστασία ή ο κλέφτης θα 'γδύσει' όλη τη μηχανή και θα αφήσει μόνο τη ρόδα?
Επίσης, γιατί είναι τόσο ακριβές οι αλυσίδες? Αυτή η αλυσίδα κοστίζει 200 λίρες για παράδειγμα.
-
Τί αντικλεπτικό χρησιμοποιείτε και πόσο αποτελεσματικό είναι? Σας έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ολόκληρη ή εξαρτήματα της?
Για τις αλυσίδες που μπαίνουν στη ρόδα ή τις μικρές κλειδαριές για το δισκόφρενο τί γνώμη έχετε? Προσφέρουν προστασία ή ο κλέφτης θα 'γδύσει' όλη τη μηχανή και θα αφήσει μόνο τη ρόδα?
Επίσης, γιατί είναι τόσο ακριβές οι αλυσίδες? Αυτή η αλυσίδα κοστίζει 200 λίρες για παράδειγμα.
-
Πολυ καλη ευκαιρια να γραψουμε οτι παραξενο κολπο εχουμε ακουσει δει ή εφαρμοσει κατα καιρους στην απελπισμενη μας προσπαθεια να ειμαστε κατοχοι της μοτο μας και οχι μονο της αδειας κυκλοφοριας!!!!! (γιατι κακα τα ψεμματα αν το εχουν αποφασισει ,θα μας την κλεψουν )
Η αλυσιδα αυτη ειναι τοσο ακριβη (την εχω δει και εδω) γιατι ειναι καμμια....100στη μετρα και υποτιθεται αδιαρηκτη ασε που πρεπει να ειναι και κανα...τοννο!!!Κατα την γνωμη μου τζαμπα λεφτα.
Αυτο που λενε οι ειδικοι ειναι οτι οσο πιο πολλα λουκετα εχεις τοσο πιο πολυ δυσκολευεις το κλεφτη και τον αποθαρυνεις.Παει σε μια αλλη παρακατω πιο 'ευκολη'.Παντως καποτε ενα περιοδικο με προσωπικο γραμμα εδινε ενα κατα τα λεγομενα του συντακτη αδιαρηκτο κολπο.
Δεν ειχα την υπομονη και την εξυπναδα τοτε να στειλω ενα γραμμα.
Μηπως το ειχε κανει κανεις οποτε τωρα με τα pm να το μαθουμε πιο πολλοι?????
Κυριε Χουντρα...Κυριε Τεμπεριδη...????????????(αν θυμαμαι καλα ητανε ο Μακης Μηλατος...Ναι αυτος ο ιδιος μουσικος παραγωγος.....για τοσο παλια μιλαμε!!!!)
-
κλειδωνω το τιμονι.
εχω μικτη ασφαλεια.
αποφευγω να παρκαρω οπου δεν μαρεσει/ δεν ειναι ασφαλεια.
Αμα καταφερουν και σηκωσουν 250 κιλα μηχανη ποιος τους σταματαει να μου την πεσουν στην ψυχρα και να μου παρουν τα κλειδια.
Προσοχη τα disc lock γιατι εχω ακουσει πολλου να τα ξεχνανε και να σπανε τα φρενα και την ροδα. Χωρια να ριχνουν την μηχανη κατω.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Προσοχη τα disc lock γιατι εχω ακουσει πολλου να τα ξεχνανε και να σπανε τα φρενα και την ροδα. Χωρια να ριχνουν την μηχανη κατω.Ένα που έχω δεί, έχει επάνω του ένα ελαστικό κορδονάκι. Το τραβάς και το βάζεις πάνω στο φρένο ή στο συμπλέκτη. Έτσι αποκλείεται να μην το δείς όταν ξεκινήσεις.
-
Πολύ καλό κόλπο που έκανε ο κουμπάρος μου και τρέλανε τον υποψήφιο κλέφτη καθώς νόμιζε ότι το ΖΙΡ είχε βάρος ένα τόνο!!!!
Έχει βάλει με ούπα μια βίδα με κρίκο στην άσφαλτο στο σημείο που παρκάρει το μηχανάκι και το δένει με αλυσίδα. Το δέσιμο είναι ουσιαστικά αόρατο ιδίως τη νύχτα. Χρησιμοποιεί φυσικά και ποιο κλασικά μέσα για να μην ψυλλιαστεί τίποτα ο ανοιχτομάτης που θα το λοκάρει. -
το θεμα ειναι αμα ειναι σοβαρα κλεφτρονια θα το παρουν. Αμα ειναι μαντραχαλοι για βολτα τοτε μια αλυσιδα και κατι σχετικα απλο τους σταματαει. Καμμια φορα δεν τους αρεσει(που δεν μπορουν να παρουν βολτα) με αποτελεσμα να γρατζουνανε την μπογια κτλ
Νικος
-
Δείτε αυτό: Κάποιες κλειδαριές ανοίγουν με ένα στυλό BIC.
http://www.wired.com/news/culture/0,128 ... 15culthead
http://www.engadget.com/entry/7796925370303347/
http://www.bikebiz.co.uk/daily-news/article.php?id=4637 -
Γεια χαρά και πάλι παίδες !
Πλησιάζει ο καιρός που θα αποκτήσω κι εγώ μια μηχανούλα και σκέφτομαι τι χρειάζομαι για να παραμείνει δικιά μου.
Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω για συναγερμό. Μου προτείνουν έναν της ΜΕΤΑ γύρω στα 200€ με immobiliser κλπ. Έχετε κάτι να προτείνετε;
Αν βάλω συναγερμό, θα χρειαστεί και κάτι επιπλέον; Πχ ένα U-Lock: http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=577175319132727140120051951675218&select=0105b01&artikel=4003318229756m
ή disc-brake lock: http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLang=us&sid=577175319132727140120051951675218&select=0105b05&artikel=4003318123689m.Από την άλλη, μήπως ο συναγερμός είναι λίγο υπερβολικός και ένα από τα παραπάνω κάνει τη δουλειά;
Πρόκειται για μια Honda CBF 250.
-
Εμείς έχουμε μια Hornet 600 '03. Έχουμε ένα disk lock και ένα u-lock και έχουμε ακόμα τη μηχανή... Δες αν υπάρχει u-lock (ακόμα και της Honda) που να μπαίνει κάτω από τη σέλα, πίστεψέ με, είναι απίστευτα βολικό! Τώρα για συναγερμό... τι να πω, δεν θα έβαζα.
-
Κάλιο γαιδουρόδενε.. Καλύτερα να κάνεις ότι μπορείς περισσότερο για να μην έρθει μια στιγμή που θα κλαις τα ωραία σου χρήματα. Οπότε και συναγερμός, και πέταλο, και, αν δεν βαριέσαι, και κλειδαριά δισκοφρένου.
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
! Τώρα για συναγερμό... τι να πω, δεν θα έβαζα.Γιατι????
Εχεις κανενα ιδιαιτερο λογο????
Παντως εγω εβαλα συνεγερμο της spyball για εξτρα ασφαλεια.
Και φυσικα κλειδαρια δισκοφρενου και οταν την βαζω στο γκαραζ πεταλο.
Ξερω ...ειναι σπαστικο και χρονοβορο αλλα τουλαχιστον δεν τους δινω τη χαρα να μου την παρουνε αδοξα!!! -
Γιά δοκίμασε στο marvel-tech.gr............να πάθεις.....
-
Κοίτα να δεις Avrohis που θα νομίσουν ότι είμαστε συνεννοημένοι…
Την R1200GS μου την κλειδώνω με ένα Kryptonite hardwire, και έχω έναν Elser και ένα Marvel tech Auto Alarm (συνδεδεμένο με τον Elser) για να με ειδοποιεί εάν χτυπάει ο συναγερμός και να τηλεχειρίζομαι τον συναγερμό με SMS.
Μέχρι στιγμής ο πιο πάνω συνδυασμός «μέτρων» έχει λειτουργήσει άψογα !!!
-
ο καθένας μπορεί να νομίσει ότι γουστάρει.
Το θέμα είναι ένα ¨ εγώ βολείτικα μιά χαρά και με λίγα φράγκα.
Το auto alarm δουλεύει τέλεια και είμαι ευχαριστιμένος.
Γιατί να μην το λέω ????????
ΙΔΕΑ
Θα πάρω την εταιρεία να τους ζητήσω ποσοστά . -
http://WWW.MARVEL-TECH.GR 1 ΜΟΝΤΕΛΟ 79
WWW.ΜETASYSTEM.GR 2 MONTELA 800 KAI 900 -
Λοιπόν μάγκες, Εχθές το απογευματάκι συνέδεσα την πλακετίτσα που συνδέει το AutoAlarm της Marvel-Tech.gr με τον συναγερμό ώστε ο Elser της μηχανής να ενεργοποιεί το SMS μήνυμα συναγερμού.
Τώρα έχω δυο πιθανά μηνύματα SMS, ένα από τον Elser μέσω του Auto-Alarm, και ένα από το Auto-Alarm από τον δικό του αισθητήρα.
Το μήνυμα του Auto Alarm:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ : ΝΑΙ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΝΑΙ
ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ : ΟΧΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΟΧΙ
ΝΕΤ –213g17
LAC/CID – 2125/2c31Το μήνυμα του Elser μέσω του Auto Alarm:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ELSER -
paidia
H marvel-tech anakoinose tin sinexeia toy auto-alarm.
H nea toys plaketa tin lene auto-alarm2 kai MARVEL-TECH NAVIGATOR me tis opoies an exeis PDA me egatestimeno DESTINATOR sp i pn VLEPEIS TIN POREIA TIS MIXANIS SOY pano ston psifiako xarti ypo tin morfi kinoymenis koykidas..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mpite kai sto forum tis NGI http://www.ngi.gr na dite to ti ginete....
XAMOS....... -
Σύστημα πλοήγησης σε μηχανή δηλαδή;
Αντικλεπτικά μοτοσυκλέτας