-
ψαχνω για αγωρα μικρου αυτοκινητου για γυναικα και εχω δει το citroen c3,c2 to yaris to clio to nissan march,VW polo, εσεις τι λεται εχεται να προτηνεται καποιο αλλο μοντελο, ποιο ειναι το καλυτρο απο αποψη ποιοτητας κατασκευης,και σφαλειας.
-
ψαχνω για αγωρα μικρου αυτοκινητου για γυναικα και εχω δει το citroen c3,c2 to yaris to clio to nissan march,VW polo, εσεις τι λεται εχεται να προτηνεται καποιο αλλο μοντελο, ποιο ειναι το καλυτρο απο αποψη ποιοτητας κατασκευης,και σφαλειας.
-
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7029
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7707
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6423Καλό είναι να κοιτάμε λίγο και το Ευρετήριο που υπάρχει στην κορυφή.
-
Για το KIA Picanto ποιά είναι η γνώμη σας;
Εμένα μου αρέσει πολύ και σκέφτομαι να πάρω το χιλιάρι για μες την πόλη.... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Για το KIA Picanto ποιά είναι η γνώμη σας;
Εμένα μου αρέσει πολύ και σκέφτομαι να πάρω το χιλιάρι για μες την πόλη....Συγκρίνοντάς το με τα Matiz & Atos πιστεύω πως υπερέχει μακράν απο πολλές απόψεις.
-
Αν σκεφτεσαι το picanto, μπορεις να δεις και τα panda, cuore που προσωπικα μου αρεσουν πολυ περισσοτερο, ειδικα το φιατακι.
-
Στο ιδιο ακριβως διλλημα βρισκομαι μαζι με την κοπελα μου που θελει να παρει καποιο μικρο...
Ειμαστε μεταξυ kia picanto(πρεπει να ειναι αρκετα καλο,αλλα αξια μεταπωλησης???) fiat panda new(εξισου καλο) daihatsu cuore
και Smart forfour!!!!!
Τι λετε???? -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στο ιδιο ακριβως διλλημα βρισκομαι μαζι με την κοπελα μου που θελει να παρει καποιο μικρο...
Ειμαστε μεταξυ kia picanto(πρεπει να ειναι αρκετα καλο,αλλα αξια μεταπωλησης???) fiat panda new(εξισου καλο) daihatsu cuore
και Smart forfour!!!!!
Τι λετε????Nα πάρει το Lancia Ypilon!
-
Δεν περιμένεις ένα μήνα που θα κυκλοφορήσει και το νεο Mitsubishi Colt
-
και Smart forfour!!!!!Αυτό το τελευταίο δεν έχει... διπλή τιμή από τα υπόλοιπα;
Αν ναι τότε η πρότασή μου είναι ένα Panda και ένα Picanto. -
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
και Smart forfour!!!!!Αυτό το τελευταίο δεν έχει... διπλή τιμή από τα υπόλοιπα;
Αν ναι τότε η πρότασή μου είναι ένα Panda και ένα Picanto.Το picanto θα ηταν η πρωτη επιλογη,αλλα με προβληματιζει η αξια μεταπωλησης του...
Το forfour δεν κοστιζει τα διπλασια,αλλα 3-4000€ παραπανω και ειναι πιο απο ολα τα αλλα...
Μαλλον την επομενη εβδομαδα θα παμε μια βολτα για να τα δουμε απο κοντα ολα... -
Το picanto θα ηταν η πρωτη επιλογη,αλλα με προβληματιζει η αξια μεταπωλησης του...στη συγκεκριμένη κατηγορία έχω την εντύπωση πως το να ψάχνεις αυτοκίνητο με υψηλή αξία μεταπώλησης είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στ' άχυρα... εκτός αν θες να ρίξεις μια ματιά και στο lupo/arosa
-
Δεν ψανχω υψηλη αξια μεταπωλησης,αλλα ειπα οτι με προβληματιζει στο picanto αυτη...
Πιο ευκολα θα παρει καποιος panda παρα το Κια(και ας ειναι καλυτερο αυτοκινητο) -
Χωρίς να έχω οδηγήσει κάποιο απο τα δύο (picanto panda) πιστέυω οτι στα τεχνικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον το picanto υπερέχει.
Μόνο δεν ξέρω ποιο να πάρω. Το 1.0 ή το 1.1;
Η διαφορά στην ιπποδύναμη είναι πολύ μικρή νομίζω 3 ίπποι,αλλά στο 1.1 η ροπή είναι πολύ πιο χαμηλά πράγμα πολύ σημαντικό για αυτοκίνητο πόλης. -
προσωπικα, θα επαιρνα Πάντα 1.2, γιατι για ενα αμαξι πολης, δε με νοιαζουνε τα απολυτα νουμερα, αλλα η εμφανιση, μεσα (εδω το παντα ειναι ετη φωτος μπροστα) αλλα και εξω (πιο κολοκυθοπιτα εδω...)
Τα εχω δει και τα 2 σε εκθεση αλλα δεν εχω οδηγησει κανενα...
ποιο μικρο να διαλεξω