-
Διαφοροποιηση απο το 'οτι πιο απιθανο εχω δει στους Ελληνικους δρομους'
Κουφες ταμπελες εχετε δει?
Δυστυχως μου εχουν στειλει αρκετα mail με τετοιες φωτογραφειες αλλα δε ξερω πως θα μπορουσα να τις μεταφερω εδω. Βγαζουνε πολυ γελιο παντως.Διαβαστε ομως μερικα παραδειγματα.
Σε ταμπελα στο Ηρακλειο που δειχνει την κατευθυνση για την βιομηχανικη περιοχη της πολης, γραφει και στα Αγγλικα,
'intustrial' και οχι industrial. Η ταμπελα αυτη ειναι χρονια και χρονια εκει και κανενας δεν εχει σκεφτει να την διορθωσει.Επισης, στο δρομο απο Σκαλανι για Σπηλια, εχει μια αποτομη στροφη δεξια, και μαζι με 3-4 απο αυτες τις τετραγωνες ταμπελες που εχουν κατι βελη που μοιαζουν σαν σαρδελες λοχια, και δειχνουν δεξια, υπαρχει και μια ταμπελα που νομιζω σημαινει υποχρεωτικη πορεια δεξια (χωρις να υπαρχει η παραμικρη διασταυρωση με αλλο δρομο), ξερετε αυτες που ειναι σε μπλε φοντο.
Εχω δει επισης (απο mail ειναι αυτο) πανω σε ενα τοιχο να εχει γραφτει το εξης μηνυμα με τεραστια γραμματα με ασπρη μπογια.
'ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΑΣΩ'. -
Δυστυχως μου εχουν στειλει αρκετα mail με τετοιες φωτογραφειες αλλα δε ξερω πως θα μπορουσα να τις μεταφερω εδω. Βγαζουνε πολυ γελιο παντως.Διαβαστε ομως μερικα παραδειγματα.
Σε ταμπελα στο Ηρακλειο που δειχνει την κατευθυνση για την βιομηχανικη περιοχη της πολης, γραφει και στα Αγγλικα,
'intustrial' και οχι industrial. Η ταμπελα αυτη ειναι χρονια και χρονια εκει και κανενας δεν εχει σκεφτει να την διορθωσει.Επισης, στο δρομο απο Σκαλανι για Σπηλια, εχει μια αποτομη στροφη δεξια, και μαζι με 3-4 απο αυτες τις τετραγωνες ταμπελες που εχουν κατι βελη που μοιαζουν σαν σαρδελες λοχια, και δειχνουν δεξια, υπαρχει και μια ταμπελα που νομιζω σημαινει υποχρεωτικη πορεια δεξια (χωρις να υπαρχει η παραμικρη διασταυρωση με αλλο δρομο), ξερετε αυτες που ειναι σε μπλε φοντο.
Εχω δει επισης (απο mail ειναι αυτο) πανω σε ενα τοιχο να εχει γραφτει το εξης μηνυμα με τεραστια γραμματα με ασπρη μπογια.
Από αεροδρόμιο:
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
DOMESTIC DEPARTURES -
Εμένα μου αρέσει το all-time classic **'Pireefs' **
-
Από την Κατάρα στην τελευταία επίσκεψη με το φόρουμ στο Πάπιγκο:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ -
ή το επίσης κλασικό 'Ai Patrai'
υπάρχει και καλό ανέκδοτο με αυτό, αλλά πρέπει να ακους και όχι να το διαβάζεις αλλιώς δεν έχει νόημα....
Σπύρος
-
Πριν το τούνελ στον Καρακόλιθο -εκεί με τις ταβέρνες -
'ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ'
(εννοούν τους βοσκούς, αλλά αν πάει να περάσει ένα σκυλάκι μόνο του, θα το διαβάσει; )
-
Στην κάθοδο απο Χιονοδρομικό προς Αράχωβα!
Κάποιος εχει αλλάξει ενα γράμμα στην ταμπέλα που πλέον λέει:
'ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΤΩΣΗ ΒΛΑΧΩΝ'!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΤΩΣΗ ΒΛΑΧΩΝ'!!!Γιαπωνέζος θα ήταν αυτός που το έγραψε!
-
Κάτι σαν κι αυτό ας πούμε ...............
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΤΩΣΗ ΒΛΑΧΩΝ'!!!Εδώ και πολλά χρόνια.
-
Κάπου είχα δει στο διαδίκτυο πινακίδα που έγραφε:
'Παραλία της Γριάς ο Κώλος - Grias Kolos Beach'.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμένα μου αρέσει το all-time classic **'Pireefs' ** -
'Της γριάς το πήδημα' λέγεται η παραλία και βρίσκεται στη Λευκάδα. Δεν έχω όμως κάπου πρόχειρη τη φωτογραφία
-
Λες δηλαδή η φωτό που έχω βρει να είναι πειραγμένη;
-
Παιδιά νομίζω οτι η κλασσική φωτό που κυκλοφορεί στο ίντερνετ 'Παραλία της Γριάς το πήδημα' είναι photoshop...
Πάντως κορυφαία πινακίδα σε παραλία νησιού:
'ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ'
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
:'ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ'
Τό είχε πάθει φίλος μου,μέ ένα φρεσκοβαμένο Ρενώ 11,όταν τό άφησε κάτω από τη σκιά γιά νά παραμένει δροσερό.
Οταν γύρισε,βρήκε καμμιά δεκαριά κατσίκια πάνω στό αυτοκίνητο,νά μασουλάνε τά κλαδιά τού δέντρου!!!
Πάει τό χρώμα!!! -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παιδιά νομίζω οτι η κλασσική φωτό που κυκλοφορεί στο ίντερνετ 'Παραλία της Γριάς το πήδημα' είναι photoshop...Πάντως κορυφαία πινακίδα σε παραλία νησιού:
'ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ'
Υπάρχει στην Ανδρο αυτή η παραλία
-
Παραλια
Paralia
Ταμπελες που κουφαινουν και οχι μονο.