-
ΘΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
-
ΘΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
-
-
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα υπάρχουν καλές, υπάρχουν και λιγότερο καλές. Όπως και στους άντρες δηλαδή. Βέβαια δεν έχει βγει καμία υπερχερού (δόκιμος όρος!! ), αλλά μην ξεχνάμε πως είναι λιγότερες, πως είναι ουσιαστικά πρώτη φουρνιά αγωνιζομένων (δεν είχε πρακτικά γυναίκες αγωνιζόμενους όταν ο Πεσματζόγλου κέρδιζε Ακρόπολις...) και μην ξεχνάμε επίσης πως μεγαλώνουν τις κόρες τους σε σχέση με το αυτοκίνητο οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες.
Όσον αφορά την εμφάνιση αυτό είναι εξωαγωνιστικό, άρα μάλλον εκτός θέματος.
Καλό θα ήταν πάντως πολλοί άνρες οδηγοί που κάνουν όλους τους αγώνες 'ανάβαση' να βρούνε καμιά κοντή και λιγνή, ελαχίστων κιλών, θα πάνε καλύτερα από το να κουβαλάνε έρμα τα κιλά του έρμου συνοδηγού τους. Α! Καλύτερα μουγγή, να μην τύχει και τους αποσπαστεί η προσοχή και ξεχάσουν την ανάβαση...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
δεν έχει βγει καμία υπερχερού (δόκιμος όρος!! ),Μηπως δεν με εχετε προσεξει. χιχιχιχιχι
Προσθεου αυτοσαρκαζομαι!!!!!εγω πιστευω παντως οτι χρειαζομαστε!!!
σε ολες τις κασετες που εχω παρει αποτελω ευαριστω διαλειμα με ολα αυτα που ακουω!!
καλως ή κακως λόγω μειωψειφιας εχουμε το ατου να μας προσεχουν συνηθως κακοπροερετα αλλα εμενα δεν με εννοχλει. -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
δεν έχει βγει καμία υπερχερού (δόκιμος όρος!! ),
Μηπως δεν με εχετε προσεξει. χιχιχιχιχι
σε ολες τις κασετες που εχω παρει αποτελω ευαριστω διαλειμα με ολα αυτα που ακουω!!
καλως ή κακως λόγω μειωψειφιας εχουμε το ατου να μας προσεχουν συνηθως κακοπροερετα αλλα εμενα δεν με εννοχλει.Ελενη αυτοι που μιλανε κακοπροαιρετα συνηθως ζηλευουν, ειναι ..... κ ασχετοι . Οποτε δεν ασχολουμαστε μ αυτους. Σκαρφαλωνε κ στριβε τα βουνα εσυ οπως ξερεις, κανε τους λοιπους φιλους της κατηγοριας να ιδρωνουν κ μην σε νοιαζει. Μακαρι να υπηρχαν κ αλλες σαν κ εσενα στον χωρο!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μηπως δεν με εχετε προσεξει. χιχιχιχιχι
καλως ή κακως λόγω μειωψειφιας εχουμε το ατου να μας προσεχουν συνηθως κακοπροερετα αλλα εμενα δεν με εννοχλει.Στήν ανάβαση στό Λειβάδι πάντως,άκουσα πολλά καλά γιά σένα από τούς θεατές!!!
ΟΡΜΑΑΑΑ!!! -
Αέρα Ελένη....μην κολώνεις πουθενά!! Να είσαι καλά να το ευχαριστιέσαι!!!
Τι διάλο...κάνει πίσω η Κούμη?!!!
-
Σαφώς και χρειάζονται και οι γυναίκες στο σπορ, κάθε ηλικίας, τόσο όσο και κάθε ηλικίας άντρες. Μακάρι όλοι και όλες να πέρναγαν από τους αγώνες, μόνο και μόνο (αν μη τι άλλο) για το ΣΧΟΛΕΙΟ στην καθημερινή πλέον οδήγηση, και να μην βγάζουν εκεί το εγώ τους.
ΥΓ. Η μπηχτή που πέταξα στο τέλος της προηγούμενης δημοσίευσης δεν είναι για την αναγκαιότητα ή μή των γυναικών, αλλά για τους ραλαναβασάκηδες.
-
καλα τα ειπαμε για μενα αλλα ο κυριος BERGOS που ανοιξε το θεμα ρωτησε για τις γυναικες και δεν μας ειπε την αποψη του.
-
ΕΓΩ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.
-
Ο χρήστης BERGOSDIMITRIS έγραψε:
ΕΓΩ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ.Αυτο μπορει να ισχυει ανεξαρτητου φυλου!!!
Κ για την ακριβεια θα μου ηταν παρα πολυ ωραιο να μου το δωσουν κ μενα στο πιατο!
Αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ειναι κατι καλο ή κακο για χαρακτηρισμο καποιου αγωνιζομενου. Ισως για την ακριβεια ειναι κ αρκετα υγιεις τροπος για να ξεκινησει καποιος αμα εχει την ευκαιρια κ δυνατοτητα. -
Στο πιάτο μπάκετ,παίρνουν πολλοί!
Η διαφορά είναι οτι μια γυναίκα εχει πιο δύσκολο ρόλο ετσι κι αλλοιώς,αφου πρέπει να αποδείξει οτι μπορεί να οδηγήσει σαν αντρας!!Εγω τις χαίρομαι,όπως και όλους οσους αγωνίζονται!!
Και ας είναι το μπάχαλο στους Ελληνικούς Αγώνες,με μαχαιρώματα και κλειστές κουρτίνες για να μην βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό!!
Κι εμείς το κέφι μας κάνουμε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η διαφορά είναι οτι μια γυναίκα εχει πιο δύσκολο ρόλο ετσι κι αλλοιώς,αφου πρέπει να αποδείξει οτι μπορεί να οδηγήσει σαν αντρας!!Μην ξεχνάς πως οι περισσότερες είναι συνοδηγοί.
-
Μηπως φταιμε εμεις, οι 'πολλα βαρεις', που οι γυναικες λειπουν απο τους
αγωνες? Σε τουτον εδω τον χωρο, παληοτερα, εγραψα την κακη εμπειρια
της Ελπης,(της συζυγου μου) οταν αποφασισε να ασχοληθει με το Καρτ.
Γυρνουσε στην πιστα, ψαχνοντας την βελτιωση της, κι αισθανοταν τα μυρια
οσα, υποτιμητικα και ειρωνικα. Μεχρι που καποιος 'αντρακλας'-ονομα και
μη χωριο -την εστειλε ξεδιαντροπα στα χωραφια. Κατεβηκε, μου το παρεδωσε και δεν ξαναοδηγησε ποτε. Καπως ετσι,λιγο καλυτερα λιγο χειροτερα, αντιμετωπιζονται τα κοριτσια που εχουν το τσαγανο ν αντιμετωπισουν το χρονομετρο στο βουνο. Κι ομως, εχουν τα ιδια ακριβως γονιδια με μας. Μονο που οι πατεραδες τους δεν αισθανονταν την ιδια περηφανεια με τους δικους μας, οταν πρωτοστριβαμε το τιμονι. Προτι-
μουσαν να τις βλεπουν να χτενιζουν τις κουκλες τους!
Ετσι, οταν βλεπω μια γυναικα να οδηγει σε αγωνα, δεν χαιρομαι γιατι
ειναι γυναικα, αλλα γιατι υπερνικησε συνθηκες πολυ πιο δυσκολες απο
αυτες που αντιμετωπιζει ενας ανδρας,και μπηκε σ ενα χωρο που της ειναι ξενος. Ακομα περισσοτερο, οταν κρινω την επιδοση της, δεν βαζω στην κριτικη μου τον παραγοντα γυναικα, αλλα το οτι εχει σιγουρα πολυ λιγοτερες ωρες 'πτησης' απο τον οποιοδηποτε αρσενικο που αρχισε με
αλογακι, πηγε στο τρικυκλο, μετα στο ποδηλατο, μετα στις σουζες με παπι
και ουτω καθ εξης, μεχρι να φτασει στην ειδικη.
Αναμεσα στους πολλους συνοδηγους που ειχα κατα καιρους, υπηρξαν και δυο γυναικες. Μπορω να πω οτι ηταν οι καλυτερες. Ατρομητες, συστηματικες, τελεια προετοιμασμενες και με ταχυτατες αντιδρασεις. Για το
οτι δεν συνεχισαν...cherchez l home που τις ηθελε στην κουζινα. Για να
μην πω κι αλλα.
Απο την αλλη, αν καθησετε διπλα απο την κορη μου, που δεν σας το ευχομαι, θα δειτε οτι στα δεκατριαμιση της, οδηγαει πολυ καλυτερα απο
κατι αγορακια που το παιζουν Σουμαχερ. Θα δειτε ντριφτ και ελεγχο, που
θ αγαλιασει η ψυχουλα σας. Γιατι? Γιατι καθεται διπλα, παρακολουθει,
ασκειται και απομυθοποιει. Αν θα τρεξειδεν το ξερω (το ελπιζω), αλλα αν μη τι αλλο ,οταν της ερθει η ορεξη θα ξερει που της πανε...οι ροδες.
Ειμαστε στην περιοδο που το αυτοκινητο επαψε ναναι ειδος πολυτελειας
κι αντρικο παιχνιδακι, κι εγινε κτημα σχεδον ολων. Σιγα-σιγα θα δουμε
νεα κοριτσια να τολμουν και να κοσμούν, αρκει να φτιαξουμε μια ελαχιστη υποδομη που
δεν θα μοιαζει μ αυτη του τσιρκου,και ν αφησουμε στην ακρη τις συγκρισεις. Οι αγωνες ,πρωτα απ ολα ειναι σπορ. Για ολους.
Μακαρι το παραδειγμα της 'δικης' μας Ελενης ν ακολουθησουν κι αλλες
φιλες.
Αυτα γενικα. Ειδικα για το ερωτημα που εβαλε ο φιλος BERGOS εχω ν
απαντησω με την εξης ερωτηση:
'Τι γνωμη εχετε για τους αντρες που παιρνουν μερος στους Ελληνικους
αγωνες?' -
Αχ γιατρέ!!!
Ετσι είναι!Δυστυχώς οι Αγώνες στην Ελλάδα γίνονται με την αυλαία κατεβασμένη!!Μη τυχόν και μάθει κανείς τίποτα!!καθένας το καστράκι του και ολοι οι άλλοι τα δικά τους!Μικροσυμφέροντα!
Μακάρι να δεις την κόρη σου να οδηγεί σε αγώνα..στο εύχομαι!!Αλλά τόνισέ της οτι δεν εχει σημασία τι λένε οι άλλοι!
Σημασία εχει μόνο να το ευχαριστιέται εκείνη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αχ γιατρέ!!!
Ετσι είναι!Δυστυχώς οι Αγώνες στην Ελλάδα γίνονται με την αυλαία κατεβασμένη!!Μη τυχόν και μάθει κανείς τίποτα!!καθένας το καστράκι του και ολοι οι άλλοι τα δικά τους!Μικροσυμφέροντα!
Αυτό από μόνο του,θά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα γιά νά συζητηθεί στό φόρουμ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αχ γιατρέ!!!
Αυτό από μόνο του,θά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα γιά νά συζητηθεί στό φόρουμ.
Μα ο kouk το λέει μόνος του, κάνένας δεν θα σου απαντήσει με ουσία μην τυχόν και θιχτούν συμφέροντα. Πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι, γιατί όποιος το σκαλίσει το θέμα θα χαλάσει τις ισορροπίες, έτσι κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι άλλοι θα κερδίσουν. Και αυτοί που θα χάσουν διαλέγουν την σιωπή....
-
Ακριβώς Κώστα!
Αλλωστε και στα 2+ χρόνια του Φόρουμ απαντήσεις επι της ουσίας απάνια δόθηκαν!
Και όταν έγινε κάτι τέτοιο,μονο απο ορισμένους λίγους (σχ,ντ,χπ κλπ κλπ)!Κατά τα άλλα...'Ξέρουμε,αλλά δεν κάνει να το πούμε'..'Αφήστε τα γιατι δεν μπορούμε να αναφερθούμε'...κλπ κλπ!!
Οι αγωνιζόμενοι (όπως λέει και κάποιος) είναι 'αρρωστοι'!!Προσπαθούν απο τελευταίοι να βγούν προ-τελευταίοι!!
Δυστυχώς όμως το κύκλωμα των Αγώνων προτιμά όλα αυτά να γίνονται πίσω απο την κουρτίνα!Και όσο όλοι παίρνουν το τσιγκάκι τους (με τις αμίμητες κατηγορίες Ν,Ν+,Ν++,Α-,Α-+ κλπ κλπ)μια χαρά είναι τα πράγματα γι' αυτούς!!
Η θεωρεί κανείς απο εμάς ότι ειλικρινά εχει σημασία τι θέλουν οι θεατές??!!
-
Ει παλληκαρια! Οι Θεατες δεν θελουν τιποτ αλλο απο μας, ΠΑΡΑ ΝΑ
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αυτη ειναι η αληθεια, κι μας μας τσουζει. Τα υπολοιπα δεν αφορουν τους θεατες, αλλα εμας που
συμμετεχουμε. Νομιζω οτι πρεπει να τα ξεχωρισουμε τα πραγματα.
Αυτα παρ ολο που το θεμα μας ειναι οι γυναικες στους αγωνες, που τις
εχουν αναγκη, οσο ακριβως εχουν αναγκη οι αγωνες ολους τους νεους.
Αυτα για σημερα. Ευτυχως που με 'εστησε' το ραντεβου, κι ειχα λιγο χρονο
για παρεουλα.
Καλημερα.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ