-
Τι έγινε ρε παιδιά? Γιατί τόσες προσφορές και δώρα απο την SEAT?
-
-
-
Γιατι μια εταιρεια σκιζεται στις προσφορες? ΠΑΝΤΑ επειδη θελει να ξεπουλησει οτι εχει μεινει σε stock....και γιατι θελει να το κανει αυτο? Επειδη ερχονται νεα μοντελα σε 2-3 μηνες και τα παλια δεν θα τα παιρνει κανεις πλεον...
Οπως το νεο Leon που ερχεται...
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Εντός του 2004?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Εντός του 2004?
Για οκτωβριο εχω ακουσει, αλλα δεν το εχω ψαξει το θεμα...μην το παρεις 100%...παντως γι'αυτο ειναι και τοσο φτηνο το Leon αυτη τη στιγμη περα και απο τις προσφορες της Seat...
-
Πάντως τα ασφάλιστρα πληρωμένα αποτελουν ένα καλό κράχτη.....
-
Mήπως γιατί σταμάτησε τις 48 άτοκες δόσεις?
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πάντως τα ασφάλιστρα πληρωμένα αποτελουν ένα καλό κράχτη.....Μπα, πιο χειροπιαστο ειναι αυτο που λεει για την εφορια, γιατι στα ασφαλιστρα μπορει αν παιζουν και κομπινες....με την κατωτερη δυνατη ασφαλιση κλπ που καποιοι να μην θελουν...
-
Τί ακριβώς παίζει με την εφορία? Έγώ ξέρω για ασφάλιστρα και δωρεάν σερβις για 4 χρόνια.
-
επειδή το έχω ψάξει, 4 χρόνια δωρεάν ασφάλιστρα με τα βασικά πράγματα (αστική ευθύνη, βλάβες τρίτων, πυρός, κλοπής) ΟΧΙ ΜΙΚΤΗ. και service 4 χρόνια ή 60.000 χλμ (τα σερβις που αναγράφει ο κατασκευαστής και δεν περιλαμβάνει υλικά τριβής (τακάκια π.χ ).
Πάντως λέω να ενδώσω ...
-
Το άτοκο με τις 48 δόσεις ήταν καλύτερη φάση νομίζω,ασφαλιση μπορούμε να βρούμε και απο αλλού,το service δεν εχει μεσα τακακια,υγρά φρένων και ιμάντες (αλλά εχει λάδια).
-
Αν μιλάμε για 4 χρόνια service δηλ. περίπου 60.000 χλμ και η εταιρία λέει service κάθε 30.000 χλμ, τότε μιλάμε απλά για 2 service πληρωμένα...Μαζί με την ασφάλεια των 4 χρόνων δεν νομίζω το τελικό ποσό να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ συνολικά...Είναι αυτό προσφορά;
-
Να ακούτε galaxy το πρωί, να απαντάτε στην ηλήθια ερώτησή τους (πχ πόσες πόρτες έχει το Cordoba) και να πάρετε άλλες 3000 ευρώ έκπτωση!
Προσφορές της SEAT