-
Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας διαδρομες,για τις οποιες αφηνετε δουλειες,οικογενεια κ.α?Προσωπικα μου αρεσει το κομματι απο την γεφυρα της βαρυμπομπης μεχρι και την ιπποκρατειο πολιτεια , αν και εχει πολυ κινηση τωρα τελευταια απο φορτηγα κυριως
υσ:ντροπη για την φωτια στους θρακομακεδονες στον τελευταιο πνευμονα αυτης της πολης
-
Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας διαδρομες,για τις οποιες αφηνετε δουλειες,οικογενεια κ.α?Προσωπικα μου αρεσει το κομματι απο την γεφυρα της βαρυμπομπης μεχρι και την ιπποκρατειο πολιτεια , αν και εχει πολυ κινηση τωρα τελευταια απο φορτηγα κυριως
υσ:ντροπη για την φωτια στους θρακομακεδονες στον τελευταιο πνευμονα αυτης της πολης
-
-
Η διαδρομη Αλεξανδρουπολη - Αισυμη και απο Αισυμη πανω απο τον δασικο δρομο εως τις 3 Βρυσες! Ειναι απιστευτα , καθε φορα που παω συνηδητοποιω ποσο αδικημενη ειναι η θρακη απο αποψη ομορφιας..
-
πρεπει να ειναι το τριτο ή τεταρτο θρεντ που ανοιγει για το θεμα αυτο.......το πιο προσφατο ηταν οι ''ιδανικες διαδρομες''.
μια ματια στην ''αναζητηση'' πριν ανοιξουμε νεο θεμα ποτε δεν βλαπτει.
-
Εντός Αττικής, για μένα είναι είναι η παραλιακή διαδρομή μέχρι το Σούνιο και επιστροφή. Η θάλασσα όπως πηγαίνεις στο δεξί σου χέρι είναι ότι πρέπει και ειδικά να το κάνεις όταν πεφτει ο ήλιος το απόγευμα.....
-
Αγ. Πέτρος προς Πλατεία Πεντέλης και το ανάποδο. Ωραία θεά, ωραίες στροφές και καλή άσφαλτος. Πολύ καλή
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αγ. Πέτρος προς Πλατεία Πεντέλης και το ανάποδο. Ωραία θεά, ωραίες στροφές και καλή άσφαλτος. Πολύ καλήΠρωτη φορα σε ακουω να το λες
Αγαπημενες διαδρομες..