-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέχρι και τις 12 ή 13 που αρχίζουνε θα λείπω στη Σίφνο. Μετά θα λείπω στην Πάρο...
Επειδή μένω Μαρούσι που θα γίνεται χαμός και δε θα μπορείς να μετακινηθείς, δε θέλω να είμαι εκεί αυτήν την περίοδο.
αγαπητέ ένα βραδάκι με ποτάκι και καλή παρέα στο sunrise στο κάστρο της Σίφνου αξίζει όσο 2 ολυμπιάδες μαζί..μην το χάσεις
Ακόμα καλύτερα...ψαράκι κάτω απο το Κάστρο...στο υπέροχο κολπάκι..με τον ψήστη κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα!!!
Πάλι μάσα ονειρεύεσαι;;
Για ολυμπιακούς συζητάμε, χώνεψέ ( ) το, ο μαραθώνιος ταβέρνας ΔΕΝ είναι ολυμπιακό άθλημα, ούτε καν επίδειξης όπως παλιότερα το τζούντο! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γι'αυτούς κυρίως τους λόγους δε θα πήγαινα να δω τους αγώνες ούτε αν με πληρώνανε.
Οι ΟΑ είναι εμπορικοί όσο και το Euro2004 της Πορτογαλλίας. Εκεί δεν είχαμε πρόβλημα?
Δεν άναψε καμία φλόγα στην Ολυμπία, ούτε ακούστηκε πουθενά το 'αρχαίο πνεύμα αθάνατο'
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γι'αυτούς κυρίως τους λόγους δε θα πήγαινα να δω τους αγώνες ούτε αν με πληρώνανε.
Οι ΟΑ είναι εμπορικοί όσο και το Euro2004 της Πορτογαλλίας. Εκεί δεν είχαμε πρόβλημα?
Το Euro πάντα εμπορικό ήταν. Ποιό το πρόβλημα;
Οι ολυμπιακοί αγώνες όμως δεν είναι δημιούργημα του hollywood,έχουν ιστοριά αιώνων και υποτίθεται οτι και οι σημερινοί ολυμπιακοί αγώνες είναι συνέχεια των αρχαίων αγώνων.
Και όταν επιστρέφουν στη χώρα που γεννήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν εντελώς διαφορετική μπρφή.Όμως απ'οτι φαίνεται θα είναι μία απο τα ίδια,Ατλάντα,Σύδνευ και πάει λέγοντας. -
Καλα ρε παιδια τωρα μας πειραξε η εμπορικοποιηση των αγωνων;
Κανενας δεν την πολυ γουσταρει αλλα ειναι αναγκαιο κακο. Αλλοιως καμμια χωρα δεν θα τους ηθελε γιατι κοστιζουν δισ ευρω και δυστυχως δεν εχουμε πετροδολλαρα για πεταμα. για δεκαετιες οι ολυμπιακοι ειναι χωρος δισ. Η ευκαρια μας ηταν να δειξουμε και λιγο το απο που προερχονται και το πνευμα μια και στην Ελλαδα αρχισανε. Αλλα απ' την αλλη πλευρα να κοιταξουμε οτι η εστω αυτη η κακη εμπορικοποιηση βοηθαει την Ελλαδα. Ως ποτε θα ειμαστε παντα δαιρεμενοι και ποτε δεν θα συμφωνουμε. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε 100% Αλλα χρειαζεται να μπορουμε να δουλευουμε μαζι εστω και αν ειμαστε δεξιοι, αριστεροι, βορειοι, νοτιοι Μια ζωοι διαφωνουμε βαζουμε το καπελακι μας στραβα παμε στις διακοπες μας και νιπτουμε τα χερια μας. Εγω πιστευω ακραδαντα τι ειπε ο δικος μας ο Προεδρος ο Κεννεντυ.Να ρωτας οχι τι μπορει να κανει η χωρα σου για εσενα αλλα τι μπορεις να κανεις εσυ για την χωρα σου.
(Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.' )
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα ρε παιδια τωρα μας πειραξε η εμπορικοποιηση των αγωνων;
Κανενας δεν την πολυ γουσταρει αλλα ειναι αναγκαιο κακο. Αλλοιως καμμια χωρα δεν θα τους ηθελε γιατι κοστιζουν δισ ευρω και δυστυχως δεν εχουμε πετροδολλαρα για πεταμα. για δεκαετιες οι ολυμπιακοι ειναι χωρος δισ. Η ευκαρια μας ηταν να δειξουμε και λιγο το απο που προερχονται και το πνευμα μια και στην Ελλαδα αρχισανε. Αλλα απ' την αλλη πλευρα να κοιταξουμε οτι η εστω αυτη η κακη εμπορικοποιηση βοηθαει την Ελλαδα. Ως ποτε θα ειμαστε παντα δαιρεμενοι και ποτε δεν θα συμφωνουμε. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε 100% Αλλα χρειαζεται να μπορουμε να δουλευουμε μαζι εστω και αν ειμαστε δεξιοι, αριστεροι, βορειοι, νοτιοι Μια ζωοι διαφωνουμε βαζουμε το καπελακι μας στραβα παμε στις διακοπες μας και νιπτουμε τα χερια μας. Εγω πιστευω ακραδαντα τι ειπε ο δικος μας ο Προεδρος ο Κεννεντυ.Να ρωτας οχι τι μπορει να κανει η χωρα σου για εσενα αλλα τι μπορεις να κανεις εσυ για την χωρα σου.
(Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.' )
Νικος
Δεν θα συμπληρώσω τίποτα αλλό γιατί είμαι σύμφωνος μαζί σου και με καλύπτει πλήρως αυτό που γράφεις. Απλά έκανα bold μερικές προτάσεις σου που νομίζω αξίζουν ιδιαίτερης σημασίας.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Αν και θα ήθελα να φύγω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της
γυναίκας μου θα είμαστε στην Αθήνα με ρεύμα όποτε δεήσει ο
θεός αποκλεισμένοι από το πολιτισμένο κόσμο, χωρίς να μπορούμε
να κινηθούμε ελεύθερα με το ΙΧ (παρόλο που πληρώνουμε τέλη
κυκλοφορίας και ασφάλεια) και να είμαστε και στο έλεος του
κάθε καμικάζι Άραβα ή κάθε trigger-happy american.Αυτά....
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η ευκαρια μας ηταν να δειξουμε και λιγο το απο που προερχονται και το πνευμα μια και στην Ελλαδα αρχισανε.Ναι αλλά μας βγάλανε την ψυχή τόσα χρόνια οι δικοί σου, οι Αυστραλοί και οι Άγγλοι και αντί να μας βοηθάνε μας τη λένε κι από πάνω... Ε, φυσικό είναι να κρυώσουν πολλοί Έλληνες στην ιδέα των Ολυμπιακών. Όταν εσύ πληρώνεις θέλεις να γίνεται η δουλειά όπως εσύ επιθυμείς και όχι να σε πρήζουν με τα ίδια σου ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ.
Νικος
Εδώ όμως συμφωνώ...
-
Αλλο να είσαι εκτός Αθήνας και να έρθεις μια δυο φωρές να παρακοουθείσεις και άλλο να μείνεις εδω καθ΄ολη τη διαρκεια των αγώνων γιατι δεν μπορείς αλλιώς όπως εγώ.
Χίλιες φωρές χίλια χιλιόμετρα μακρία απο την Αθήνα γιοα εκέινες τις μέρες παρά εδώ. Χίλια προβλήματα θα κατακλήσουν την πόλη μας και κάποιοι απο εμάς θα τα τρώμε γιατι δεν ιθα μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Τι να κάνω τους Ολυμπιακούς αφού εγώ οπώς και παρα πολλοι άλλοι θα τους φάμε στη μάπα απο την ασχημη πλευρά τους χωρεις περιθόρεια αλλης επιλογής?
Ειδη χαράζοντε οι ολυμπιακές λορίδες, είδη το πρόβλημα με το ρευμα έσκασε μυτη, τα ξεχάσατε τα χθεσινά (πληροφορίες λένε οτι το συντονιστικο κέντρο της τροχαία του νομού Αττικής δεν έχει γεννητρια!!!), βάλτε και τα καιρικά (μην σας φανεί περιέργο να έχουμε τον ίδιο Αυγουστο με το '02, βρόχες-καταιγίδες-μποφόρια). Θα γελάσω με όλη μου την ψυχή όταν θα αρχίσουν τα τρελλά.
29 Ιουλιου έρχοντε οι πρωτοι αθλητές.
20 Ιουλιου οι πρ'ωτοι δημοσιγράφοι.
Αρα λάβατε θέσεις Αθηναιοι το πάρτι ξεκινά!
Θα είστε Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών