-
ΜΒ cl203 230
motor gold 5/40 Supertec MB229,3 6l (5,7) 28E
man filter HU 514x 8,40E
σύνολο 36,40Ε τα άλλαξα, εγώ ενοείται από την τάπα (δυό ποδιές 10 βίδες) -
Kαι το αλλαγμένο λάδι, που το ξεφορτώθηκες;
-
Δεν είμαι κάφρος όπως προφανώς υπέθεσες, τα μάζεψα στην λεκάνη και τα έβαλα με το χωνί στο πεντάλιτρο που χρησιμοποίησα, όταν κατέβω Θεσσαλονίκη θα τα πάω σε ένα φ'ιλο που έχει συνεργείο και έχει το κατάλληλο βαρέλι για καμμένα λάδι, εκτός αν τα θες να στα στείλω.
-
Εγώ τα πετάω στο προαύλιο του νηπιαγωγείου.Έχει χαλίκι.
-
Σχεδον ολα τα συνεργεια τα μαζευουν
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Δεν είμαι κάφρος όπως προφανώς υπέθεσες, τα μάζεψα στην λεκάνη και τα έβαλα με το χωνί στο πεντάλιτρο που χρησιμοποίησα, όταν κατέβω Θεσσαλονίκη θα τα πάω σε ένα φ'ιλο που έχει συνεργείο και έχει το κατάλληλο βαρέλι για καμμένα λάδι, εκτός αν τα θες να στα στείλω.Έλα καμιά φορά στις συναντήσεις των Βορείων, να μας τα πεις από κοντά.
-
αδελφικός φίλος 30 χρόνια τόν ξέρω ,μέ micra k11 96mod. επρεπε νά αλλάξει δεξί ψαλίδι μέ ρωτάει αν ξέρω κάποιον γνωστό μηχανικό τίμιο κ καλό ...ναί τού λέω κ τόν στέλνω στόν δικό μου μάστορα ...τί τό ηθελα γιά αλλαγή ψαλιδιού + τό ψαλίδι τού πήρε 105 euro , αυτός λέει πόσο κάνει τό ψαλίδι 90 euro λέει ο μάστορας (τιμή πάγκου δηλ. οσο θά τό επαιρνες εσύ αν πήγαινες μόνος σου τού ειπε ) + 15 euro η εργασία σύνολο 105 ευρώ χωρίς βέβαια απόδειξη ,τό ψαλίδι τού τό εφερε στό μαγαζί η eltrekka καί ηταν kavo ,πάει χθές ο φίλος στην eltrerkka πόσο κάνει βρέ παιδιά τό δεξί ψαλίδι σε αυτό τό αμάξι δίνοντας την αδεια καί τού λένε τό εχουμε σέ kavo καί η λιανική του τιμή μέ απόδειξη κλπ ειναι 62 euro ,δηλ. χρέωσε ο μάστορας τό ψαλίδι + 50 % παραπάνω απ οσο τό αγόρασε αυτός ,αυριο θά πάω στόν μάστορα εγώ γιά νά δώ τί θά μού πεί ο αρχικλέφταρος ...γιατί εχω εκτεθεί εγώ , οσο γιά τό γνήσιο πού δίνει η νισσαν θεοχαράκης τό εχει ΜΟΝΟ 210 EURO
-
Εσένα τι τιμές σου έδινε γενικά για να τον θεωρείς τίμιο; Μην σε υπερτιμολογούσε κι εσένα δηλαδή.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εσένα τι τιμές σου έδινε γενικά για να τον θεωρείς τίμιο; Μην σε υπερτιμολογούσε κι εσένα δηλαδή.πάντα τού πήγαινα δικά μου ανταλ/κά , δυό-τρείς φορές μού εβαλε δικά του (γιατί βιαζόμουν κ δέν ειχα χρόνο νά τά αγοράσω εγώ) αλλά συμβάδιζαν οι τιμές πού τίς χρέωνε μέ αυτές τίς eltrekka αντε 2-3 ευρώ παραπάνω ...τό πολύ μέ τίποτα περισσότερο ,αλλά εδώ μιλάμε γιά σχεδόν 30 ευρώ παραπάνω δηλ. full κλεψιά θέλω νά δώ τί θά μού πεί αυριο....ευχομαι νά εγινε κάποιο λάθος...αλλιώς θά φάει τό βρισίδι τής ζωής του ,γιατί τού εχω στείλει 3 γνωστούς μου γιά πελάτες καί εμειναν ολοι ευχαριστημένοι ,στόν ιδιο φίλο στό ιδιο αμάξι ειχε αλλάξει πρίν 2 μήνες τό αριστερό ψαλίδι μέ κόστος 58 ευρώ τό ψαλίδι + 15 ευρώ τά εργατικά πάλι αγορά από eltrekka ...καί τώρα ζήτησε γιά τό δεξί 93 ευρώ στην αρχή καί μετά τού ειπε 90 ευρώ... τού εκανε καί σκόντο δηλαδή ...
-
πήγαμε χθές μαζί μέ τόν φίλο στό μάστορα , ρέ σύ τού λέω τί εγινε εδώ ? μάς ειπε (αφού πήγε στό γραφείο καί ειδε τά τιμολόγια φυσικά χωρίς νά μάς τά δείξει ...) καί ειπε εβαλε ψαλίδι τής delphi (πού τό θεωρεί πολύ ανώτερο από τό kavo ...) πού πράγματι ειναι πιό ακριβό ,γύρω στά 85 + ευρώ κάνει καί χρέωσε ενα 20 άρικο την εργασία...ενώ τό αριστερό ψαλίδι πού ειχε αλλαχθεί πρίν λίγο διάστημα ηταν τής kavo...προσωπικά δέν μέ επεισε ...αλλά ο @αλάκας ο φίλος ενώ ηταν μπροστά οταν αλλαξε τό ψαλίδι καί αντί νά ρωτήσει τόν μάστορα γιά νά δώ τό ψαλίδι πού μού βάζεις τί μάρκα ειναι κλπ ...προτίμησε τό μπλά- μπλά μέ μιά κοπελιά πού ηταν καί αυτή εκεί γιά service ...οπότε μάλλον τά ηθελε ο @ώλος του...(βέβαια η elterkka δέν εχει ψαλίδι delphi αλλά μόνο kavo γιά αυτό τό αμάξι -τού τό ειπα βέβαια αλλά ...αρες μάρες κουταμάρες η απάντησή του ...) δέν μέ ενδιέφερε καί σταμάτησα εκεί αφού ο φίλος μου ειπε ,τώρα οτι εγινε-εγινε καί οταν σηκωθεί τό αμάξι γιά αλλη εργασία στό μέλλον ...εχει πάνω την στάμπα τής delphi καί θά φανεί τότε(ετσι ειπε καί ο μάστορας )...αν λέει αλήθεια ο μάστορας η απλά μάς δούλευε ...
-
στό ιδιο αμάξι αλλαξε ο φίλος πρίν λίγο καιρό τά top-mount στό fit and go στήν ηλιούπολη ...μιλάμε γιά απαίσιο service καί κακή καί ειρωνική συμπεριφορά από τά 2 μαστόρια πού ηταν εκεί ,δυστυχώς τά ανέλαβε ενας πιτσιρικάς νά τά αλλάξει καί σέ ερώτηση στόν υπεύθυνο ( αν ξέρει την διαδικασία ο...πιτσιρικάς ) τού καταστήματος τού ειπε ναί μείνετε ησυχος ειναι τσακάλι ...απλά πήγε εκεί γιατί εχει μέσα καί ευθυγράμμιση στο κατάστημα , ο τσάκαλος πιτσιρικάς λοιπόν ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ γράσσο στά top mount προτού τά τοποθετήσει μέ αποτέλεσμα νά τρίζει σέ κάθε στρίψιμο τού τιμονιού η κοπάναγε σέ λακούβες κ ακουγόταν γκάπ γκούπ κλπ ,επιστρέφει αμέσως στό fit and go τούς λέει τό κ τό συμβαίνει ,τού βάζουν λίγο spray γράσσο στό πάνω μέρος τών top mount δηλ. οπως καθόταν τό αμάξι στό δρόμο χωρίς νά τό σηκώσουν δηλ. καί τόν εδιωξαν λεγοντάς του οτι φταίνε τά top mount πού αγόρασε μάλλον ηταν χαλασμένα δηλαδή ... (μάρκας monroe) καί οτι δέν μπορούν νά κάνουν κάτι αλλο...στό συνεργείο πού πήγε γιά αλλαγή στό ψαλίδι κ ειπε γιά αυτό τό πρόβλημα (πολύ εντονος θόρυβος στό στρίψιμο κλπ ) αμέσως ο μάστορας κατάλαβε τί εφταιγε καί απλά εβαλε spray γράσσο οπως ηταν σηκωμένο τό αμάξι πάνω στη ράμπα ,δηλ. μπήκε spray γράσσου ανάμεσα (εσωτερικά δηλαδή ) στά top mount καί οχι εξωτερικά οπως εκαναν οι ασχετοι στό fit and go αλλά αυτό γίνεται ΜΟΝΟ οταν τό αμάξι ειναι σηκωμένο στή ράμπα ...καί αμέσως ο θόρυβος ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ γιατί εφταιγε αυτό , τώρα ομως δέν μπορεί νά γίνει τίποτε αλλο απλά η θέλει τακτικά spray εσωτερικά στά top mount ανεβασμένο μόνο σέ ράμπα γιατί διαφορετικά δέν γίνεται σωστά η δουλειά η θά πρέπει νά ξαναβγούν πάλι τά top mount νά μπεί γράσσο καί νά ξαναγίνει ευθυγράμμιση ...μιλάμε δηλ. γιά ασχετους μηχανικούς στήν fit and go τής ηλιούπολης (θά χαρώ πολύ αν διαβάζει κάποιος από τό ανωτέρω συνεργείο καί μάς απαντήσει...) εγραψα τό σεντόνι γιά τό αν εχετε στό μέλλον νά αλλάξετε τά top- mount στό αμάξι σας μήν τήν πατήσετε καί εσείς.....
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
πήγαμε χθές μαζί μέ τόν φίλο στό μάστορα , ρέ σύ τού λέω τί εγινε εδώ ? μάς ειπε (αφού πήγε στό γραφείο καί ειδε τά τιμολόγια φυσικά χωρίς νά μάς τά δείξει ...) καί ειπε εβαλε ψαλίδι τής delphi (πού τό θεωρεί πολύ ανώτερο από τό kavo ...) πού πράγματι ειναι πιό ακριβό ,γύρω στά 85 + ευρώ κάνει καί χρέωσε ενα 20 άρικο την εργασία...ενώ τό αριστερό ψαλίδι πού ειχε αλλαχθεί πρίν λίγο διάστημα ηταν τής kavo...προσωπικά δέν μέ επεισε ...αλλά ο @αλάκας ο φίλος ενώ ηταν μπροστά οταν αλλαξε τό ψαλίδι καί αντί νά ρωτήσει τόν μάστορα γιά νά δώ τό ψαλίδι πού μού βάζεις τί μάρκα ειναι κλπ ...προτίμησε τό μπλά- μπλά μέ μιά κοπελιά πού ηταν καί αυτή εκεί γιά service ...οπότε μάλλον τά ηθελε ο @ώλος του...(βέβαια η elterkka δέν εχει ψαλίδι delphi αλλά μόνο kavo γιά αυτό τό αμάξι -τού τό ειπα βέβαια αλλά ...αρες μάρες κουταμάρες η απάντησή του ...) δέν μέ ενδιέφερε καί σταμάτησα εκεί αφού ο φίλος μου ειπε ,τώρα οτι εγινε-εγινε καί οταν σηκωθεί τό αμάξι γιά αλλη εργασία στό μέλλον ...εχει πάνω την στάμπα τής delphi καί θά φανεί τότε(ετσι ειπε καί ο μάστορας )...αν λέει αλήθεια ο μάστορας η απλά μάς δούλευε ...Κοίτα μην εκτεθείς χωρίς λόγο στο μηχανικό γιατί κατά πως φαίνεται μέχρι στιγμής αυτός είναι σωστός.
-
πήγαμε χθές μαζί μέ τόν φίλο στό μάστορα , ρέ σύ τού λέω τί εγινε εδώ ? μάς ειπε (αφού πήγε στό γραφείο καί ειδε τά τιμολόγια φυσικά χωρίς νά μάς τά δείξει ...) καί ειπε εβαλε ψαλίδι τής delphi (πού τό θεωρεί πολύ ανώτερο από τό kavo ...) πού πράγματι ειναι πιό ακριβό ,γύρω στά 85 + ευρώ κάνει καί χρέωσε ενα 20 άρικο την εργασία...ενώ τό αριστερό ψαλίδι πού ειχε αλλαχθεί πρίν λίγο διάστημα ηταν τής kavo...προσωπικά δέν μέ επεισε ...αλλά ο @αλάκας ο φίλος ενώ ηταν μπροστά οταν αλλαξε τό ψαλίδι καί αντί νά ρωτήσει τόν μάστορα γιά νά δώ τό ψαλίδι πού μού βάζεις τί μάρκα ειναι κλπ ...προτίμησε τό μπλά- μπλά μέ μιά κοπελιά πού ηταν καί αυτή εκεί γιά service ...οπότε μάλλον τά ηθελε ο @ώλος του...(βέβαια η elterkka δέν εχει ψαλίδι delphi αλλά μόνο kavo γιά αυτό τό αμάξι -τού τό ειπα βέβαια αλλά ...αρες μάρες κουταμάρες η απάντησή του ...) δέν μέ ενδιέφερε καί σταμάτησα εκεί αφού ο φίλος μου ειπε ,τώρα οτι εγινε-εγινε καί οταν σηκωθεί τό αμάξι γιά αλλη εργασία στό μέλλον ...εχει πάνω την στάμπα τής delphi καί θά φανεί τότε(ετσι ειπε καί ο μάστορας )...αν λέει αλήθεια ο μάστορας η απλά μάς δούλευε ...
Κοίτα μην εκτεθείς χωρίς λόγο στο μηχανικό γιατί κατά πως φαίνεται μέχρι στιγμής αυτός είναι σωστός.
αν ηταν καθαρός ... θά μάς εδειχνε τό τιμολόγιο αγοράς τού delphi ...η θά σήκωνε στη ράμπα τό αμάξι αμέσως...(εντάξει ηταν πιασμένες καί οι 3 ράμπες αλλά νά ελεγε περιμενετε νά ελευθερωθεί μία καί τό ανεβάζουμε αμέσως ...ειπαμε η eltrekka δέν φέρνει delphi φέρνει μόνο kavo γιά αυτό τό αμάξι ...
-
Εντωμεταξυ κατα πασα πιθανότητα κανένα ψαλίδι δεν αναγράφει πανω του τη μάρκα.
Οτι έγινε έγινε, αυτά τα προσέχουμε πριν. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οτι έγινε έγινε, αυτά τα προσέχουμε πριν.ετσι ειναι ακριβώς - αυτός εκανε καμάκι μέ την πελάτισσα ενώ ηταν δίπλα από το αμάξι του οταν τού αλλαζαν τό ψαλίδι και μετά μού εκανε παράπονα ...για τόν μάστορα πού τού πρότεινα....
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Οτι έγινε έγινε, αυτά τα προσέχουμε πριν.ετσι ειναι ακριβώς - αυτός εκανε καμάκι μέ την πελάτισσα ενώ ηταν δίπλα από το αμάξι του οταν τού αλλαζαν τό ψαλίδι και μετά μού εκανε παράπονα ...για τόν μάστορα πού τού πρότεινα....
Τουλαχιστον το ριξε το γκομενακι?
-
Volvo V40, σέρβις 140.000χλμ στο Σφακιανάκη
Λάδια 0w30 4L
Φίλτρο λαδιού
Τάπα κάρτερ
μπουλόνι ρόδαςΣύνολο 115€ με εργασία
-
Volvo V40, σέρβις 140.000χλμ στο ΣφακιανάκηΛάδια 0w30 4L
Φίλτρο λαδιού
Τάπα κάρτερ
μπουλόνι ρόδαςΣύνολο 115€ με εργασία
Δοκίμασες να μετρήσεις τα λάδια στο Mazda με τον δείκτη του V40;
-
Ούτε καν. Τι θα μπορούσα να καταλάβω;
-
Ford & Volvo τον κινητήρα της Mazda (Zetec/Duratec) δεν χρησιμοποιούσαν από 1.6-2.0L
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?