-
Εχω ψαξει το hyundai coupe 2.0 και βλεπω οτι ο διλιτροσ κινητηρας του δεν εχει μεταβλητο χρονισμο....με μια ματια ομως σε ξενα sites βλεπω οτι εκει πωλειται με μεταβλητο χρονισμο στα 2.0 (CVVT)....και επισης στο KIA cerato που εχει ερθει και στην Ελλαδα εχει τον ιδιο κινητηρα 2.0 με CVVT...
Επειδη φυσικα οι ιδιοι τησ Hyundai δεν λενε τιποτα για καινουριο μοντελο (θελοντας να πουλησουν το stock τους), εχει κανεις ιδεα ποτε θα ερθει και στην Ελλαδα ο καινουριοσ κινητηρας?
-
Εχω ψαξει το hyundai coupe 2.0 και βλεπω οτι ο διλιτροσ κινητηρας του δεν εχει μεταβλητο χρονισμο....με μια ματια ομως σε ξενα sites βλεπω οτι εκει πωλειται με μεταβλητο χρονισμο στα 2.0 (CVVT)....και επισης στο KIA cerato που εχει ερθει και στην Ελλαδα εχει τον ιδιο κινητηρα 2.0 με CVVT...
Επειδη φυσικα οι ιδιοι τησ Hyundai δεν λενε τιποτα για καινουριο μοντελο (θελοντας να πουλησουν το stock τους), εχει κανεις ιδεα ποτε θα ερθει και στην Ελλαδα ο καινουριοσ κινητηρας?
-
-
Tα δίλιτρα coupe φορούν κανονικότατα το μοτέρ με VVT και είναι διαθέσιμα ΚΑΙ στην Ελλάδα αρκετούς μήνες...
Ισως έπεσες πάνω σε παλιό stock!!!
-
Σοβαρα? σε ενα review που ειχα διαβασει σε ελληνικο περιοδικο το Μαιο ελεγε οτι ο κινητηρας δεν ειναι VVT, και σε κατι τετοιο με οδηγουσαν και οι επιδοσεις του....
Δηλαδη βλεπω το Kia Cerato που εχει τον ιδιο φαινομενικα κινητηρα να εχει επιταχυνση 0-100 σε 9.0 secs και με βαρος 1350 κιλα περιπου, και αντιστοιχα το Coupe να βγαζει 5 αλογα λιγοτερα και με βαρος 1250 κιλα (λιγοτερο δηλαδη) να εχει 9.2 secs επιταχυνση....που υποτιθεται θα εχει και πιο sport ρυθμισεις απο το οικογενειακο cerato...
Εντωμεταξυ στο ελληνικο site της hyundai το διλιτρο μοντελο δεν το εχει καθολου για να τσεκαρω....εχουν μεινει ακομα με το 1.6 S145 που καταργηθηκε πλεον...
Μπορω καπως αλλιως να τσεκαρω τι γινεται τελικα?
-
Μακάρι η HYUNDAI HELLAS να προωθούσε όπως πρέπει το COUPE....
Η ενημέρωση είναι ελλειπέστατη στα ΜΜΕ για τη νέα έκδοση του δίλιτρου μοτέρ και είναι φυσικό να μην μπορείς να βρείς κάποια επιπλέον στοιχεία που ζητάς...
Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στην κοντινότερη αντιπροσωπεία και να ρωτήσεις απευθείας κάποιον υπέυθυνο....
Απο εκεί και πέρα ίσως θα σου ήταν χρήσιμο να έκανες και μια επίσκεψη στο forum http://clubs.pathfinder.gr/hyundai_coupe/145277 -
Επιπλέον τεχνικές πληροφορίες για τον νέο VVT δίλιτρο κινητήρα της HYUNDAI μπορείς να βρείς στο site http://www.hmaservice.com/ στην ενότητα ONLINE COURSES ---->>>>HYUNDAI 2004 NEW MODEL
-
Θα ριξω ενα τηλεφωνακι αυριο...
Εσυ τι εμπειριες εχεις απο το Coupe?
Στο forum που μου εδωσες πηγα να δω αλλα δεν γινεται γιατι δεν ειμαι μελος...γραφτηκα στο pathfinder αλλα θελει και καποιες μερες για να γραφτω και στο club οποτε.... -
Το COUPE είναι σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για κάποιον που ξέρει τι θέλει να αγοράσει και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει...
Μπορώ να πώ πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την αγορά του μέχρι σήμερα αν και θα ήθελα να είναι ακόμα πιο δυνατό παρόλο που έχω την turbo έκδοση..
Όσο για την είσοδο στο forum κάνε λίγο υπομονή ...ίσως μέχρι άυριο να είσαι κανονικό μέλος και με πλήρη πρόσβαση ....
Ποτε θα βαλει η Hyundai στο Coupe 2.0 μεταβλητο χρονισμο?