-
Ένα ρυθμιστικό που μεταβάλει την καμπύλη απόκρισης του γκαζιού, ψεκασμού και ανάφλεξης. Αλλάζει η καμπύλη ροπής πρακτικά, ανάλογα με τις διαθέσεις σου...
-
http://www.worldcarfans.com/9071009.002 ... i-revealed
Οριστε και ενα σε ασημι χρωματακι!!!!!!
-
To ασημί κρύβει τα πανάσχημα πίσω 'λέξους' φωτιστικά
-
Ο χρήστης arkon έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9071009.002/photo1/new-subaru-impreza-wrx-sti-revealedΟριστε και ενα σε ασημι χρωματακι!!!!!!
γενικά μου δίνει την αίσθηση ότι μπροστά είναι άγριο μυώδες φουσκωμένο και πίσω φλούφλικο ξενέρωτο απέρριτο αλλά με φανφάρες φώτα...
-
H κακκια θα σας μεινει ρε πουσταραδες...
-
εσενα τι σε νοιαζει ρε, εχεις την ομορφη εκδοση
-
καλό είναι το sti
...πολύ καλό μάλιστα -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
υποστηριζεις τοσο πολυ το φουσκωμενο νταεγου..+τις πωλησεις του γκολφ στην ελλαδα απο το 1980
-
Προσωπική μου άποψη.... το πιο όμορφο sti ever!!! Γιατί δηλαδή, πιο όμορφο είναι το S3;
Και κυρίως ΔΕΝ φέρνει σε ταξί!
ΜΠΡΑΒΟ στην Subaru
Μένει να δούμε τι κάνει στον δρόμο!
Πάντως με μια καλή τιμή πιστεύω πως θα πουλήσει καλά! -
giosou μπορει να ειναι η δικη σου αποψη περι ομορφιας του sti,ομως μη βαζεις μεσα το S3.... τουλαχιστον το ΠΡΩΤΗΣ γενιας S3 ετσι,οχι αυτο που βγαινει τωρα,ειναι ιεροσυλια να το συγκρινεις αισθητικα με το νεο impreza (ειτε απλο,ειτε sti)...τοσο ισσοροπημενο,λογω κ του μικρου του μεγεθους,των 3 μονο θυρων αλλα κ τοσο διακριτικο,γιαυτα που μπορουσε να κανει -χωρις περιτες φουστες,ποδιες,κυλοτες κ φτερουγες-...
επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου,μιας κ καποια στιγμη ηταν να αποφασισω μεταξυ s3 κ ιμπρεζα... η λογικη(κ πρακτικοι λογοι) ελεγε s3,η καρδια impreza,k ετσι κατεληξα στη φτερουγα,δεν αποκλειεται να παρω ομως καποια στιγμη καινουργιο ή used S3!.sorry για το μικρο offtopic .
B. -
Και εμένα μου ψιλοαρέσει το sti σε μαύρο και νομίζω οτι όσο περνάει ο καιρός θα μας αρέσει/συνηθίζουμε περισσότερο. Διαβάζω στους 4τ ότι έχει και κοντές σχέσεις (όχι το sti φαντάζομαι). Αλήθεια τις κοντές γιατί τις χρειάζεται ένα τέτοιο όχημα?
-
Billys!, το κάθε αυτοκίνητο καλό είναι να συγκρίνεται με αυτοκίνητα της ίδιας λίγο πολύ σειράς -όπως λέγαμε στον στρατό!- και διαμετρήματος,οπότε δεν έχεις άδικο. Ανέφερα όμως το (τωρινό) S3 όσον αφορά στην εμφάνιση και ΜΟΝΟ για να τονίσω οτι το (καινούργιο) STI -κατά την άποψή μου πάντα- είναι διαφορετικό μεν, όμορφο δε και αυτή είναι η επιτυχία της Subaru! Να είναι αποτελεσματικό και ελκυστικό συνάμα,χωρίς να είναι κραυγαλέο όπως ήταν η προηγ. γενιά!
-
Αν υπολογισουμε οτι θα βγαινει στα 53000 οταν το νεο EVO θα περναει στην καλη του εκδοση με το σειριακο τα 56-57000, θα εχει λιγοτερα κιλα απο το τωρινο, καλυτερο εξοπλισμο, μακραν καλυτερη οδικη συμπεριφορα-ανεση, 318 αλογα και περιπου 43 κιλα ροπη να δειτε που θα 'ξεπουλησει' τηρουμενων των αναλογιων!
Και βεβαια πιστευω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις (εκτος απο τα πολυ κλειστα κομματια που βοηθανε περισσοτερο τα εξυπνα διαφορικα του EVO) και λογω ιπποδυναμης θα ειναι η πρωτη φορα μετα την γενια των Impreza GT που θα χτυπαει το EVO και στα μοντελα εκτος Ιαπωνιας!
Βεβαια αν δεν δουμε στην πραξη δεν μπορουμε να εχουμε αποψη αλλα τουλαχιστον με τις μεχρι τωρα πληροφοριες δειχνει πολλα υποσχομενο! -
@ jim μακαρι να πανε ετσι τα πραγματα...
@ giosou εχεις δικιο για τις σειρες ... συμφωνω οτι το τωρινο s3 δεν ειναι κ το 'πανεμορφο' hatchback',πιστευω ομως οτι το ματι το δεχεται καλυτερα απο το impreza... μενει να δουμε live πως θα ειναι το sti (και ΜΟΝΟ αυτο) αλλα κ τι θα κανει στο δρομο,κ να τα ξαναπουμε ...
-μπορει το 'πρηξιμο' να κανει την εκπληξη,στο τελος !! ,και μαζι φυσικα με το σωστο χρωμα (Ασημι-Ασπρο)-.
Β. -
Τι έγινε ρε παιδιά? Τώρα όμορφο το βλέπετε το Impreza?
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά? Τώρα όμορφο το βλέπετε το Impreza?όχι.
υπο ιδανικές συνθήκες σε συγκεκριμένο χρώμα και έκδοση.
-
πως θα ειναι το sti (και ΜΟΝΟ αυτο)
Όπως και για το απερχόμενο μοντέλο ούτε λόγος να γίνεται για τα 'απλά'! Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα αυτοκίνητα, οι σπορτίφ εκδόσεις είναι στα μάτια μου πιο ελκυστικές. Από yaris/yaris ts, civic/typer, lancer/evo.... μέχρι και bmw/σειρά Μ και πάει λέγοντας οι σπορτίφ εκδόσεις φαντάζουν πιο ολοκληρωμένες!
Απομένει μόνο να δούμε στο δρόμο πόσο αποτελεσματικό είναι, άλλως τε το σχήμα όλοι θα το συνηθίσουμε μέχρι την έλευση του μελλοντικού STI... -
-
konstantinosV
Θα προτιμούσα να μην έδειχνες τις πινακίδες του αυτοκινήτου, όπως και παρακείμενα παρκαρισμένα, καθώς μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα (το κλασσικό παράδειγμα με κάποιον που ξενοπηδάει και θα δει τη φωτογραφία η γυναίκα του και θα τον ρωτήσει πού ήταν), επίσης και το σπίτι μήπως πρέπει να το κάνεις δυσδιάκριτο;Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με τα ταξί στα Subaru και στα EVO! Ποτέ δεν μου θύμισαν ταξί τα εν λόγω σεντάν...εκτός και αν δεν έχουμε αρκετά WRCποιημένα ταξί εδώ στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να μετακομίσω σε μικρότερη πόλη. Το νέο Impreza πάντως, δεν μου αρέσει. Έχασε σε αγριάδα σε σχέση με παλιότερα και δυστυχώς θυμίζει άλλα ταπεινά αυτοκίνητα...
-
funkyreverend
Πάντα σβήνω τις πινακίδες! Και το impreza και το justy είναι testdrive αυτοκίνητα έξω ακριβώς από την αντιπροσωπεία της subaru
Νεο Impreza