-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Η ζαντα κατι μου θυμίζειRX 8?
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Η ζαντα κατι μου θυμίζειστη φωτο αυτη, δεν ειναι 'φτυστο' το προηγουμενο Leon...??? ... εμενα παντως μου φαινοταν 'συμπαθητικο' (το Λεον!)....
τα θεμα ειναι τι σχεση εχει 'αυτο' με την ιστορια κ τον 'μυθο',αν θελετε, που εχει δημιουργηθει τοσο χρονια κ ακουει στο ονομα impreza ???.
Η fuji Heavy σαν να παει για χαρακιρι,μου φαινεται ,θα μπορουσε τουλαχιστον ,να ακολουθησει το παραδειγμα της toyota,που το hatch το ονομασε Auris.... για να μη αναφερθω στο αλλο που διαβασα στους προηγουμενους Τροχους,οτι θα φοραει το διλιτρο με μονο εκκεντροφορο (και απαρχαιωμενο,πλεον) με τα 138 αλογα,και οχι τον πιο συγχρονο με τους 160,που φορανε τα τελευταια legasy,forester αλλα κ ιμπρεζα -2.0R-
... ενα βημα μπροστα (π.χ. νεα και καλυτερη(?) πισω αναρτηση,και δυο πισω,βαζοντας το παλιο μοτερ ....? για το σχεδιασμο δεν γραφω κατι,μιλαμε για πολυυυ πισω...).
γ@μω την τρελλα μου,ωρες ωρες τι παιρνουν εκει στη Γιαπωνια.......
...*συγχηστηκα,βραδιατικα... *
Β. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Η ζαντα κατι μου θυμίζει
RX 8?
Ισως...
Μήπως Mazda 3 2.0 (οχι MPS)?
-
Βασικα κι εγω απογοητευτηκα ΑΝ ειναι αυτο το STI κι οχι ενα μουλαρι STI με to κανονικο σαλονι αλλα εξωτερικα μεταλαγμενο WRX οπως λενε στο Αμερικανικο NASIOC (Subaru forum).
Μια βδομαδα εμεινε για να μαθουμε την αληθεια οποτε ας περιμενουμε - Καλο μηνα παρεπιπτοντως σε ολους και Καλο Φθινοπωρο...! -
Παιδιά μην ψάχνω τώρα όλα τα ποστς για το αν έχει αναφερθεί κάπου το λινκ. Μόλις το βρήκα αυτό: http://www.scoobyblog.com/
δείτε περισσότερα εκεί που λέει για Euro 2008 Subaru Impreza WRX goes on sale in November 2007νομίζω σημαντικό:
'The standard low-ratio transfer ’box on manual Imprezas effectively provides 10 speeds. This is useful when towing or covering difficult road surfaces, providing extra engine braking – and therefore greater control – at low speeds.'και
'The Impreza 2.0R and RX plus the WRX benefit from Subaru Vehicle Dynamics Control as standard. This has previously only been available on certain automatic versions of the Forester and Legacy/Outback.'
-
Mήπως μπορεί να εξηγήσει καποιος την ιδιαιτερότητα του κιβωτίου ταχυτήτων στο νεο Impreza?
Κατι για ''κοντά'' εχω ακουσει... -
Οχι δεν θα εχει κοντα οπως το λες, κοντες σχεσεις εχουν ολα τα Ιμπρεζα & Φορεστερ wagon αλλα αυτο τι σχεση με το καινουριο εχει;
-
Μα όταν λέει 'The standard low-ratio transfer ’box on manual Imprezas effectively provides 10 speeds.' κοντά δεν εννοεί;
-
Video με το νέο impreza σε τεστ
-
Ήταν και πλοηγό αυτοκίνητο στο Ραλλυ ΝΖ το ΣΚ που πέρασε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Video με το νέο impreza σε τεστΛές και πάει με 'άλλα τόσα' απο το Μαζντα φαίνεται
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To νέο impreza ήταν πλοηγός στην ΝΖακόμα και το 3 hb είναι πιο όμορφο...
το traction υπερωρίες δούλευε...στο scooby...από όσο είδα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ακόμα και το 3 hb είναι πιο όμορφο...
α,ολα κι ολα θοδωρε,αυτο το εχω πει εγω,καπου ..πισω μη παιρνεις το copyright....
τωρα για το video τι να πω,οτι εγερνε πιο πολυ κι απο βαρκα το scooby ... k φυσικα περισσοτερο απο το 3....? ασε που ετσι οπως αναβε το λαμπακι του esp (μαλλον),νομιζεις οτι το impreza ειναι δικινητο και το 3 4wd....πικρα... τουλαχιστον ξερει κανεις γιαπωνεζικα εδω να μας πει τι ελεγε ο driver,και ΓΙΑΤΙ μαζεψε τις κορινες στο τελος με το scooby...?
B. -
για το συγκεκριμενο ιμπρεζα σιγουρα δεν ειναι διαφημιση το βιντεο..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Video με το νέο impreza σε τεστε-για-μόλα, ε-για-λέσα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το συγκεκριμενο ιμπρεζα σιγουρα δεν ειναι διαφημιση το βιντεο..Πρεπει να αλλάξω υπολογιστη τελικα.Οι κλίσεις και ο ήχος με ψαρωσανε,μιας και δεν εχω συνεχόμενη εικονα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Video με το νέο impreza σε τεστ
ε-για-μόλα, ε-για-λέσα
Εγω εψαχνα τα χαπια για την ναυτια...
Οτι να ναι... -
Απίστευτα χάλια. Αν είχαν πρόθεση να φτιάξουν ένα tourer, κατά πως φαίνεται στο βίντεο, τουλάχιστον ας το έφτιαχναν όμορφο! Η ασχήμια ενός impreza συγχωρείται μόνο για τις οδηγικές αρετές του. Άμα λείπουν κι αυτές...
-
Παρτε και μια πιο φρεσκια υποτιθεται φωτογραφια του νεου STI:
Τελικα αν βγει ετσι δεν ειναι κι ασχημο οσο λεγαμε ενω με ενα σετ φυμε πισω φαναρια ετσι πρησμενο που ειναι φθανει να χαρακτηριστει μεχρι και ομορφο, νομιζω...
-
not bad
αντε μια βδομάδα έμεινε!
Νεο Impreza