-
Ο χρήστης aspan έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενος Impreza και μιλω για το 'οικογενειακό¨ WRX 2.0 225bhp, είναι οταν έρθει η ώρα της αλλαγής, έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τα standards που δεν θα ξερεις τι να αγοράσεις !!!!!!Συμφωνω απολυτα...
Αυτο πρεπει να μπει με κεφαλαια γραμματα στην κεντρικη σελιδα καθε club που ασχολειται με τα Impreza. -
Συγνώμη αλλά εσείς μπλέκεστε στις συγκρίσεις, ποιά είναι η απλή και ποιές οι γρήγορες εκδόσεις γιατί απο ότι καταλαβαίνω εσείς συνεχίζετε να μιλάτε για τα 1600 sturbo που το ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SUBARU!
Κάντε σύγκριση με το 2λιτρο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια παγκοσμίως!
JIM -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενος Impreza και μιλω για το 'οικογενειακό¨ WRX 2.0 225bhp, είναι οταν έρθει η ώρα της αλλαγής, έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τα standards που δεν θα ξερεις τι να αγοράσεις !!!!!!
Συμφωνω απολυτα...
Αυτο πρεπει να μπει με κεφαλαια γραμματα στην κεντρικη σελιδα καθε club που ασχολειται με τα Impreza.alfa
-
Ο χρήστης aspan έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενος Impreza και μιλω για το 'οικογενειακό¨ WRX 2.0 225bhp, είναι οταν έρθει η ώρα της αλλαγής, έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τα standards που δεν θα ξερεις τι να αγοράσεις !!!!!!
Συμφωνω απολυτα...
Αυτο πρεπει να μπει με κεφαλαια γραμματα στην κεντρικη σελιδα καθε club που ασχολειται με τα Impreza.alfa
-
Ο χρήστης aspan έγραψε:
Συμφωνω απολυτα...
Ποια Alfa?
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Συμφωνω απολυτα...
Ποια Alfa?
Αφήστε δεν θα καταλάβετε . Είναι κωδικοποιημένα.
-
Πλάκα κάνουμε φίλε μου για να μην φαινόμαστε και μυστικοπαθείς!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φυσικά και ξέρεις, STi
Ή αν θες κάτι πραγματικά καλό, EVO!
Ειπαμε να μην τα ξαναλεμε το WRX ειναι αλλη κατηγορια απο το STI / EVO κτλ,
Και οπως δηλωσα ηθελα ενα οικογενειακο αμαξι με 5 πορτες, πορτμπαγκαζ, να χωραει παιδικο καθισματακι, ασφαλες σαν κατασκευη, 4κουνα ωστε να κρατα, αρκετο γκαζι να προσπερνα με ασφαλεια - αυτα για τα τυπικα
Για τα ουσιαστικά πρέπει να καλυπτει τις ανησυχιες μηχανοβιου 40αρη με κόρη 6 χρονων που πρεπει να εχει σωστα πρότυπα !!!!
σε αυτη τη κατηγορια με αυτα τα χρηματα και με αυτες τις απαιτησεις λιγοι ειναι οι contenters -
το 'πιο νέο' Impreza;
http://www.subaru-presse.de/index2.htm
Υβριδικό turbo με κύκλο Miller, δίλιτρο 260 άλογα 340 Nm ροπή +150 από τον ηλεκτροκινητήρα
-
To eixa postari paleotera alla mallon svistike to topic logo tou oti idi ipirxe afo edo.
Des to omos ksana:
http://www.scoobymagazine.com/my07/sm07.pdf -
Μερικές φορές απορώ με τόν 'ειδικό' περιοδικό τύπο της αυτοκίνησης και μάλιστα έχω στείλει δυο φορές e-mail στα μεγάλα περιοδικά εκφράζοντας τα παράπονά μου για τις αναλήθεις που γράφονται ειδικά από κάποιον που περιμένεις ακριβώς να σε πληροφορήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει!
Φυσικά όπως τους έγραψα τις αντιρρήσεις μου με...έγραψαν κανονικά, σιγά μην δηλώναν δημοσίως το λάθος τους!Κι εξηγούμαι για να μην μιλάμε αόριστα, διαβάζω το συγκριτικό test μεταξύ STI-EVO στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Drive στο οποίο μεταξύ άλλων γράφεται πως πρόκειται για την τρίτη γενιά STI (???) ενώ έχουμε φτάσει στην 9η (κι εντάξει εδώ μικρό το κακό) αλλά συνεχίζω πιο κάτω και διαβάζω περί διαφορικών Suretrac μπρός πίσω και DCCD κεντρικού!!!
Δεν ξέρω από που αντλούν τις πληροφορίες τους ή αν - που δεν το πιστευω - η Subaru Hellas έχει μοιράσει τέτοιο δελτίο τύπου αλλά πρέπει κάποιος να τους πει πως ήδη από το MY05 STI σε Ευρώπη και Αμερική(γιατι αν γράψω τη γενιά μάλλον θα σας μπερδέψω) φορά Plated rear differential (το κλασσικό δισκάτο Ελληνιστί) και Helical front (τύπου Torsen, κάτι σαν το μηχανικό της Quaife αλλά με λιγάκι καλύτερη ταχύτητα απόκρισης).
Μου αρέσει που κάνουν και τεχνική ανάλυση περι της λειτουργίας του Suretrac κλπ
Και μην μου πει κανείς ποια η πηγή πληροφοριών μου γιατί έχω το Service manual από το EUDM και USDM STI MY05 καθως και τα trannycharts της Subaru στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως και τα δυο φοράνε ήδη από το μοντέλο 2005 τα παραπάνω διαφορικά!Αυτά χωρίς καμιά διάθεση να το παίξω ξύπνιος απλά επειδή χρόνια ασχολούμαι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρώ αδιανόητο οι ειδικοί να παραπληροφορούν τον κόσμο, όπως πιο πανω λέχθηκε από κάποιους που το διαβάσαν με τη σειρά τους από το διαδίκτυο πως το DCCD φτάνει μέχρι ποσοστό εμπλοκής 51-49 ενώ είναι max 65-35 (rear-front) όπως είχα πει.
JIMPlated:
Helical:
-
παιδια σας αρεσει το νεο ιμπρεζα...?
δε μπορω να πω οτι τρελαινομαι,χωρια οτι η μουρη μου θυμιζει το παλιο ιμπιζα...
-
Αν είχε τη φάτσα του κάποιο κοινό μικρομεσαίο sedan, ούτε 100 κομμάτια δεν θα πούλαγε.
-
νταξει αυτο δεν ειναι μετρο συγκρισης αλλα δε μου αρεσε οτι αμεσως σκεφτηκα το ιμπιζα μολις το δα!
-
It's what's inside that counts.
(Διαφήμηση του Ballantines ήταν αυτή)
-
Άντε το μισό μπρός μέρος ας πούμε είναι όμορφο αλλά το μισό πίσω;
Βέβαια έχει και τη χρησιμότητά του, απλώνεις άνετα μαγιώ το καλοκαίρι όταν όλοι ψάχνουν μανταλάκια -
Το μέσα είναι το πιο σημαντικό, κανείς δεν λέει όχι. Όμως χρησιμοποιούν που χρησιμοποιούν τη λαμαρίνα, ας την κόψουν σε πιο όμορφο σχήμα βρε παιδί μου.
-
Πανέμορφο το βρίσκω το ανανεωμένο Impreza απλώς θεωρώ πως δε ταιριάζει πλήρως σχεδιαστικά το εμπρός μέρος (έως τη κολώνα του παρπρίζ) με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Φαίνεται η διαφορά στο σχεδιασμό.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πανέμορφο το βρίσκω το ανανεωμένο Impreza απλώς θεωρώ πως δε ταιριάζει πλήρως σχεδιαστικά το εμπρός μέρος (έως τη κολώνα του παρπρίζ) με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Φαίνεται η διαφορά στο σχεδιασμό.+1
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
...κ οτι αυτο ειναι facelift.Ξεκίνησε τη πορεία του το 2000 ως στρογγυλοφάναρο. Βέβαια αλλαγές στα μηχανικά μέρη απο τότε έχουν υπάρξει αρκετές πέρα της εμφάνισης.
Νεο Impreza