Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προγραμματισμός Εγκεφάλου με 100E απο πρόγραμμα "κονσερ
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Προγραμματισμός Εγκεφάλου με 100E απο πρόγραμμα "κονσερ
    • 1
    • 2
    • 1 / 2
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    14
    27
    30
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spm last edited by

Ευχάριστα νέα για τους απανταχού κοντράκιδες και μη!
      Ως τωρα αν θελαμε να 'τσιπαρουμε' το αμαξι μας επρεπε να βαλουμε
      το χερι μας βαθιά στην τσεπη,και μάλιστα για μια διαδικασία που δεν
      παρνει πανω απο 1 λεπτο! η στην καλυτερη σε καποιον επαγγελματια βελτιωτη που φτιάχνει non-κονσερβα προγραμματα,το πολυ 3 ωρες!
      οπως ειναι γνωστο το hacking εχει περάσει και στα αυτοκίνητα! αφού και η επέμβαση του βελτιωτη θεωρείται hacking.Hacking Groups όπως οι Sy-Salt και αλλοι, απο το net εριξαν το βλέμα τους και στα 'τουτου' μας και καταφεραν να αποσπασουν λογισμικο,χάρτες,schematics εγγεφάλων,απο μεγάλους βελτιωτές οπως ειναι η superchips και τα διανεμουν δωρεάν στο ιντερνετ καθώς επίσεις διανέμονται και σχέδια για κατασκευή μετατροπέα OBDII σε usb ή serial,η και βελτιωμένοι χάρτες απο τα ίδια τα groups.Έλληνας βελτιωτής,με αρκετές πηγές και γνωριμίες στον χωρο του hacking (προιν μέλος σε hackers group) κατάσκευάζει χάρτες βάσισμένους σε γνώσεις που έχει πάρει απο υπάρχνοντες,προγραμματίζει ο ίδιος στο χώρο του,πουλάει μετατροπεις ΟΒDII σε τιμες λογικες οπως δηλαδη επρεπε να πουλάνε ολλοι.Για παράδειγμα θα πω,οτι ενα πρόγραμμα 'κονσερβα' που σου βαζουν πολλοι βελτιωτες με 500Ε αυτος το δινει για 100Ε καθως επίσεις δικες του δημιουργίες δεν ξεπερνούν τα 200Ε, Αν πάτε απο εκει και ζητήσετε εγκατάσταση προγράμμοτος μιας επώνημης εταιρίας ΔΕΝ προκειται να σας το δώσει γιατι ειναι παράνομη μεταπώληση. μπορει όμως για 100Ε να ελένξει και να σας τοποθετήσει αυτό που θα του φέρετε και θα κατεβάσετε εσείς απο το ιντερνετ! το μαγαζί λεγεται

1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • S
        spm last edited by

παρνει πανω απο 1 λεπτο! η στην καλυτερη σε καποιον επαγγελματια βελτιωτη που φτιάχνει non-κονσερβα προγραμματα,το πολυ 3 ωρες!
        οπως ειναι γνωστο το hacking εχει περάσει και στα αυτοκίνητα! αφού και η επέμβαση του βελτιωτη θεωρείται hacking.Hacking Groups όπως οι Sy-Salt και αλλοι, απο το net εριξαν το βλέμα τους και στα 'τουτου' μας και καταφεραν να αποσπασουν λογισμικο,χάρτες,schematics εγγεφάλων,απο μεγάλους βελτιωτές οπως ειναι η superchips και τα διανεμουν δωρεάν στο ιντερνετ καθώς επίσεις διανέμονται και σχέδια για κατασκευή μετατροπέα OBDII σε usb ή serial,η και βελτιωμένοι χάρτες απο τα ίδια τα groups.Έλληνας βελτιωτής,με αρκετές πηγές και γνωριμίες στον χωρο του hacking (προιν μέλος σε hackers group) κατάσκευάζει χάρτες βάσισμένους σε γνώσεις που έχει πάρει απο υπάρχνοντες,προγραμματίζει ο ίδιος στο χώρο του,πουλάει μετατροπεις ΟΒDII σε τιμες λογικες οπως δηλαδη επρεπε να πουλάνε ολλοι.Για παράδειγμα θα πω,οτι ενα πρόγραμμα 'κονσερβα' που σου βαζουν πολλοι βελτιωτες με 500Ε αυτος το δινει για 100Ε καθως επίσεις δικες του δημιουργίες δεν ξεπερνούν τα 200Ε, Αν πάτε απο εκει και ζητήσετε εγκατάσταση προγράμμοτος μιας επώνημης εταιρίας ΔΕΝ προκειται να σας το δώσει γιατι ειναι παράνομη μεταπώληση. μπορει όμως για 100Ε να ελένξει και να σας τοποθετήσει αυτό που θα του φέρετε και θα κατεβάσετε εσείς απο το ιντερνετ! το μαγαζί λεγεται

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • S
          spm last edited by

• N
            n_olympios last edited by

Χμμμμ...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • N
              nass last edited by

Ο χρήστης spm έγραψε:
              οπως ειναι γνωστο το hacking εχει περάσει και στα αυτοκίνητα! αφού και η επέμβαση του βελτιωτη θεωρείται hacking.Crackers απο το net εριξαν το βλέμα τους και στα τουτου μας και καταφεραν να αποσπασουν λογισμικο,χάρτες,schematics εγγεφάλων,απο μεγάλους βελτιωτές οπως ειναι η superchips και τα διανεμουν δωρεάν στο ιντερνετ καθώς και σχέδια για κατασκευή μετατροπέα OBDII σε usb ή serial,η και βελτιωμένους χάρτες απο τους ιδίους.Έλληνας βελτιωτής νέος στον χώρο και με αρκετες πηγές και γνωριμίες στον χωρο του hacking (πρώιν ελληνικής ομαδας hackers) διαθέτει χάρτες,προγραμματίζει ο ίδιος στο χώρο του,πουλάει μετατροπεις ΟΒDII σε τιμες λογικες οπως δηλαδη επρεπε να πουλάνε ολλοι.Για παράδειγμα θα πω,οτι ενα πρόγραμμα 'κονσερβα' που σου βαζουν πολλοι βελτιωτες με 500Ε αυτος το δινει για 100Ε καθως επίσεις δικες του δημιουργίες δεν ξεπερνούν τα 200Ε το μαγαζί λεγεται

Φίλε spm, καλώς ήλθες στο 4T-Forum. Επίτρεψέ μου όμως να σε παρακαλέσω να διαβάσεις τον Κανονισμό χρήσης, όπου αναφέρεται σαφώς πως η διαφήμιση απαγορεύεται

(Moderator)

• A
                astrakitcar last edited by

αν μπορεις στειλε πληροφοριες για το που ειναι το μαγαζι.θεωρω πολυ συμαντικη την πληροφορια που μας λες.
                ορισμενοι νομιζουν οτι εχουν μονοπωλιο καποια πραγματα στην ελλαδα..

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                • S
                  spm last edited by

Με έκοψαν οι moderators και εχουν δίκιο,Δεν θα δώσω όνομα και τηλ public,γιατι ειναι διαφίμηση.Ο εν λόγω βελτιωτής εχει σπουδάσει μηχανικός
                  ασχολείται χρόνια με Η/Υ και αυτοκίνητα,όπως είπα ήταν σε κάποιο group hackers,τώρα έχει μαγαζί.Το παλικάρι ξέρει καλα τι γίνεται στο χώρο και ιδίος με τα προγράμματα κονσέρβα,τα οποία οι επιτήδιοι έχωντας access σε κάποιους servers με έτοιμα προγράμματα κατεβάζουν το ανάλογο για το κάθε αμάξι όπως ακριβώς κάνουμε και εμείς όταν μπένουμε ιντερνετ.Το κάθε αρχειάκι ειναι σε bin μορφή και είναι μερικές 10αδες ΚΒ μόνο! μερικοί
                  πιο έξυπνοι τα λαμβάνουν μέσω e-mail μετά απο συνενοηση η και ακόμα σε chips! όπως και να έχει ειναι κονσέρβα.Όλλα αυτά έχουν αντιγραφεί η μέσω των servers η απο attack στα mailbox των 'βελτιωτών' ή έχουν 'διαβαστει' απο chips με ειδικούς αναγνώστες και έχουν διασκορπιστει στο ιντερνετ σε δίαφορες file libraries.καιρος να φύγουμε μακριά απο τους κλέφτες που κτύπανε μέχρι και 40% τις τίμες με την δικαιολογία της ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ!

• N
                    nickred last edited by

ενδιαφερον φαινεται..αλλα εχουμε κανεναν που να το εχει δοκιμασει κ να μας πει την αληθεια?δλδ αν ειδε βελτιωση?

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                    • A
                      algorythm last edited by

Φίλε μου αυτά που μας λες είναι από φοβερά μέχρι ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ!!!Μήπως μπορείς να μου στείλεις με pm (και φυσικά και σε όποιον άλλον θέλει,απλά για να μη διαδωθεί και κλείσει λέω με pm) τον ή τους servers από όπου μπορούμε να τα κατεβάσουμε αυτά τα .bin αρχειάκια;Και επίσης αν θέλεις στείλε μου και που είναι αυτό το μαγαζί!Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• S
                        spm last edited by

Γενικές ερωτήσεις μπορουν να γίνονται και εδω! οτι εχει να κανει με τηλ και address αυτα μονο με pm! ειναι κανονας του Forum

• S
                          spm last edited by

Αναγκάζομαι και κάνω διαρκώς αλλαγές στο προτο post μου γιατι μερικοι ερμηνευουν λάθος τα λεγομενα μου! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ!,Τα bin ΔΕΝ πολουνται απο κανέναν! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! μπορουν να έρθουν όμως στην κατοχή σας με δική σας ευθύνη και ΝΑΙ ειναι γνήσια και πριν τα περάσετε σε αμαξι ενοείται οτι τα τεσταρετε με τον βελτιωτή!

• N
                            nass last edited by

Ο χρήστης spm έγραψε:
                            Γενικές ερωτήσεις μπορουν να γίνονται και εδω! οτι εχει να κανει με τηλ και address αυτα μονο με pm! ειναι κανονας του Forum

Καλύτερα να εξηγήσουμε πως δουλεύει: αν κάποιος έχει μια προσωπική εμπειρία από κάποιο συνεργείο, κατάστημα κτλ., είτε καλή είτε κακή, δεν υπάρχει πρόβλημα να πει 'πήγα στον τάδε και είμαι πολύ ευχαριστημένος / δυσαρεστημένος για τους εξής λόγους', δεν θεωρείται (στα πλαίσια του Forum) θετική ή αρνητική διαφήμιση αλλά προσωπική εμπειρία και δεν υπάρχει πρόβλημα να δημοσιευθεί. Οταν όμως έρχεται ένα 'ξεκάρφωτο' μήνυμα (ακόμα περισσότερο αν είναι η πρώτη δημοσίευση ενός μέλους), τότε μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση. Προφανώς και τα όρια είναι μερικές φορές δυσδιάκριτα και στην κρίση των moderators

Στην προκείμενη περίπτωση υπάρχει και άλλο θέμα, το ό,τι αυτό που περιγράφεται είναι μια κατά πάσα πιθανότητα παράνομη δραστηριότητα

(Moderator)

• T
                              tm last edited by

μηπως και το spm, παραπεμπει σε spam ???

λεω 'γω, τωρα .....

• L
                                lefteris25 last edited by

spm=spam

• T
                                  tiger last edited by

Ο χρήστης spm έγραψε:
                                  Αναγκάζομαι και κάνω διαρκώς αλλαγές στο προτο post μου γιατι μερικοι ερμηνευουν λάθος τα λεγομενα μου! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ!,Τα bin ΔΕΝ πολουνται απο κανέναν! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! μπορουν να έρθουν όμως στην κατοχή σας με δική σας ευθύνη και ΝΑΙ ειναι γνήσια και πριν τα περάσετε σε αμαξι ενοείται οτι τα τεσταρετε με τον βελτιωτή!

Εννοείται ότι εσύ ζητάς λεφτά προκαταβολικά,για να στείλεις τι; Απολύτως τίποτα,ή κάποιο άχρηστο πρόγραμμα.

Ας κλείσει αυτό το θέμα,από πονηρούς και απατεώνες έχουμε χορτάσει.

Ηρεμα παιδιά!
                                  (Moderator)

1 Reply Last reply Reply Quote 7
                                  • A
                                    algorythm last edited by

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ!,Τα bin ΔΕΝ πολουνται απο κανέναν! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Και επίσης ας μου επιτραπεί να κάνω ένα σχόλιο (και αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος συνφορουμίστας): Η παράθεση link ποτέ δεν είναι παράνομη όσον αφορά την ενέργεια αυτή καθ'αυτή, ακόμα και αν το περιεχόμενο της σελίδας στην οποία μας παραπέμπει είναι παράνομο.Ο κάτοχος-ιδρυτής του δικτυακού χώρου που περιέχει το παράνομο λογισμικό είναι ο παράνομος και επίσης όποιος από εδώ μέσα πάει και κατεβάσει αυτό το λογισμικό (γι'αυτό όντως το κατέβασμα γίνεται με ευθύνη του καθενός από μας).Αλλά η παράθεση link ποτέ δεν είναι παράνομη γιατί είναι απλά μία πληροφορία.Αυτός που παραθέτει το link δε φταίει που το λογισμικό στην σελίδα που παραπέμπει το link του είναι παράνομο γιατί πολύ απλά αυτός δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω λογισμικό (Η μήπως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει και γι'αυτό ζητάει χρήματα για να τα αποστείλει ώστε να 'χει και κάποιο κέρδος;;;;;
                                    ** Πάντως γι'αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Αυτά όλα θεωρητικά έτσι,άσχετα με τα περί ηθικής,δεοντολογίας κλπ. σύμφωνα με τα οποία όντως δεν θα έπρεπε να γίνονται post τέτοια links παρά μόνο με pms και αν κάποιος χρήστης το θέλει ο ίδιος,που και πάλι όμως σύμφωνα με τα περι ηθικής και δεοντολογίας θα ίσχυε αντίστοιχα και για τα πειρατικά CD μουσικής,λογισμικού που είναι ευρέως διαδεδομένα και σχεδόν σε κάθε σπίτι ευρισκόμενα κλπ. Και πού θέλω να καταλήξω: **Ο spm πρόβαλλε ως επιχείρημα γι'αυτό που κάνει (για το ότι δηλαδή δεν παραθέτει τα links) θέματα ιδεολογίας δήθεν και παραθέτω τώρα pm του προς εμένα (και μάλλον και προς αρκετούς άλλους που ενδιαφέρθηκαν)το οποίο θα σχολιάσω και θα απορρίψω αυτό του το επιχείρημα,γιατί δεν μ'άρεσε ποτέ στη ζωή μου και δεν μ'αρέσει να με θεωρούν μ
                                    α,όπως δε μ'αρέσει και να μ'εκμεταλλεύονται.

Από: spm
                                    Προς: AlgoryThm
                                    Δημοσιεύθηκε: 25/06/04 7:26
                                    Θέμα: προγραμμα

Φίλε AlgoryThm

Οπως ξέρεις τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτον τον κόσμο (η σχεδόν τίποτα)
                                    έτσι και το Ιντερνετ τα τελευταία χρόνια (για να μην πώ απο την αρχή) εχει πάρει την μορφή ενώς μεγάλου παζαριού που οτι σου αρέσει πρέπει να το πληρώσεις για να το πάρεις και όλλα εχουν ένα τίμημα,γενικός αυτή η κατάσταση είναι γελία και ειναι λίγες οι φορές που δικαιολογούμε ανθρώπους που εκμεταλέυονται κάτι για να βγάλουν λεφτά.Στην προκείμενη περίπτωση εγώ έκανα ενα ενημερωτικό post όπως κάνουν όλλοι στα forums με σκοπό να προσθέσω ένα χαλίκι στήν ελέυθερη και δωρεάν διακίνηση της πληροφορίας (αν έχεις ακούσει σχετικά),τώρα οσον αφορά τα παραπέρα ελπίζω να καταλαβένεις οτι είναι χαζό να σου παρέχω κάποιες παραπάνω πληροφορίες που θά έχεις οικονονικό όφελος απο αυτές, χωρίς κάποιο αντάλαγμα.Το τσάμπα part το ξέρεις! μπορείς να ψάξεις στο net και να βρείς τα προγράμματα (όπως εκανα και εγώ) αν δεν θές,μπορείς αν θέλεις να μου δώσεις ενα ποσο για φιλοδόρημα για τον κοπο μου και εγω με αντικαταβολή να σου στείλω τα Links σε δισκέτα ωστε να πάς να τα κατεβάσεις εσυ.Εγω δυστιχώς ΔΕΝ μπορώ να σου δώσω τα προγράμματα γιατι θα είμαι παράνομος (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ).Λυπάμαι αν το όλλο θέμα σου φανεί εκμετάλευση,αν διάβασες προσεκτικά το κειμενο θα έβλεπες οτι δεν είναι,σκεψου οτι μπορείς να μπείς στο κόπο να ψάξεις το Ιντερνετ και να τα βρείς μόνος σου,αν τα βρείς, θα τα βρείς μετα απο μεγάλη προσπάθεια και κόπο όπως και εγώ και ίσως να σκευτείς να κερδίσεις και εσυ κάτι.Αν όχι,εδω είμαστε! κάνε post τις διευθήνσεις στο Forum και απεδειξέ μου οτι είμαι λάθος για αυτό που κάνω!

Φιλικά!

SpM

Και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Οπως ξέρεις τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτον τον κόσμο (η σχεδόν τίποτα)
                                    έτσι και το Ιντερνετ τα τελευταία χρόνια (για να μην πώ απο την αρχή) εχει πάρει την μορφή ενώς μεγάλου παζαριού που οτι σου αρέσει πρέπει να το πληρώσεις για να το πάρεις και όλλα εχουν ένα τίμημα,γενικός αυτή η κατάσταση είναι γελία και ειναι λίγες οι φορές που δικαιολογούμε ανθρώπους που εκμεταλέυονται κάτι για να βγάλουν λεφτά.

Κατ'εμέ λάθος αυτό που λες,στο μέρος βέβαια που αφορά το Internet,αλλά δεν θα μείνω σ'αυτό.Εδώ θα μείνω στο μέρος που λες πως αυτή η κατάσταση είναι γελοία και άρα μη παραδεκτή από εσένα,αφού το σχόλιο είναι δικό σου και άρα κατ'επέκταση διάκεισαι και ιδεολογικά αντίθετα με αυτό που συμβαίνειΠάμε παρακάτω.

Στην προκείμενη περίπτωση εγώ έκανα ενα ενημερωτικό post όπως κάνουν όλλοι στα forums με σκοπό να προσθέσω ένα χαλίκι στήν ελέυθερη και δωρεάν διακίνηση της πληροφορίας (αν έχεις ακούσει σχετικά),τώρα οσον αφορά τα παραπέρα ελπίζω να καταλαβένεις οτι είναι χαζό να σου παρέχω κάποιες παραπάνω πληροφορίες που θά έχεις οικονονικό όφελος απο αυτές, χωρίς κάποιο αντάλαγμα.Το τσάμπα part το ξέρεις! μπορείς να ψάξεις στο net και να βρείς τα προγράμματα (όπως εκανα και εγώ) αν δεν θές,μπορείς αν θέλεις να μου δώσεις ενα ποσο για φιλοδόρημα για τον κοπο μου και εγω με αντικαταβολή να σου στείλω τα Links σε δισκέτα ωστε να πάς να τα κατεβάσεις εσυ.

Και εδώ ξαναστέκομαι.Όπως ισχυρίζεσαι,με το post σου έκανες ένα βήμα για να προσθέσεις ένα λιθαράκι (και όχι χαλίκι ή κοκκινόχωμα) στην ελεύθερη και δωρεάν διακίνηση της πληροφορίας.**Και εδώ είναι το πρόβλημα,στο ότι φάσκεις και αντιφάσκεις.**ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ;;;;;Και πώς,αφού παραπάνω αναφέρεις πως η εκμετάλλευση αυτή που συμβαίνει στον κόσμο σε βρίσκει αντίθετο,τώρα ΕΣΥ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;;Θα συμφωνούσα προσωπικά σε δύο περιπτώσεις: Η πρώτη θα ήταν να έκανες τα links post εδώ οπότε θα αποδείκνυες ότι όντως ήθελες να προσθέσεις ένα λιθαράκι στην ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών και η δεύτερη θα ήταν αν ζητούσες χρήματα για τον κόπο που έκανες να βρεις τα links,**χωρίς όμως να ισχυρίζεσαι ότι το κάνεις από ιδεολογικούς και μόνο λόγους,γιατί αυτό είναι απλώς σκέτη κοροϊδία και αν μη τι άλλο υποτιμάς τη νοημοσύνη όλων εδώ.**Αλλά εγώ λαμβάνω υπ'όψη μου και την περίπτωση που το post links που έχουν σαν περιεχόμενο παράνομο λογισμικό είναι παράνομο.Τότε δηλαδή,είσαι πρόθυμος να ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ,αρκεί να υπάρχει χρηματική ανταμοιβή;Δηλαδή στο τέλος πάλι παραμερίζεις τις δήθεν φιλελεύθερες απόψεις σου.Και πού είναι η ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών στην οποία αναφέρεσαι;;Άρα αγαπητέ άσε τις φιλοσοφίες περί ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών κατά μέρος και πες ξεκάθαρα ότι θέλεις να τα οικονομήσεις.Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Εγω δυστιχώς ΔΕΝ μπορώ να σου δώσω τα προγράμματα γιατι θα είμαι παράνομος (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ).

Δε θυμάμαι ποτέ να σου ζήτησα να μου δώσεις τα προγράμματα παρά μόνο τα links για τους servers στους οποίους αυτά βρίσκονται.Και επειδή,δόξα στον Ύψιστο, το γήρας απέχει ακόμα μακράν από εμένα και έχω επίγνωση του τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέω και πράττω,τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι.

Λυπάμαι αν το όλλο θέμα σου φανεί εκμετάλευση,αν διάβασες προσεκτικά το κειμενο θα έβλεπες οτι δεν είναι,σκεψου οτι μπορείς να μπείς στο κόπο να ψάξεις το Ιντερνετ και να τα βρείς μόνος σου,αν τα βρείς, θα τα βρείς μετα απο μεγάλη προσπάθεια και κόπο όπως και εγώ και ίσως να σκευτείς να κερδίσεις και εσυ κάτι.

Όταν σου ζήτησα να μου στείλεις τα links το έκανα για προσωπικό και μόνο όφελος, με απώτερο να αποκτήσω πιο συγκεκριμένες γνώσεις πάνω στο θέμα,γνώσεις που πιθανόν να με βοηθούσαν στο να βελτιώσω το δικό μου αυτοκίνητο ΑΝΕΞΟΔΑ ή τουλάχιστον με κόστος που ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία της βελτίωσης.Και αυτή κατά την δική μου άποψη δεν υπερβαίνει τα 20 ευρώ το πολύ (τόσο χρειάζεται για να φτιάξεις ένα καλώδιο OBDII).Και τέλος σε πληροφορώ φίλε,ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΙΤΕ ΚΑΚΩΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,σε πληροφορώ λοιπόν ότι ΕΧΩ ΠΗΓΗ απ'όπου μπορώ να προμηθευτώ οτιδήποτε.**Και όχι δεν θα ζητήσω χρήματα για να την αποκαλύψω.**Τώρα αν εγώ θέλω να κατεβάσω παράνομο λογισμικό (που κατά τη γνώμη μου παράνομοι είναι μόνο αυτοί που το δίνουν για 500ευρώ και αυτοί μας κάνουν κι εμάς παράνομους) είναι οποιοσδήποτε ελεύθερος να με κρίνει (αν και τελικά θα τον πείσω ότι το συγκεκριμένο λογισμικό για τον παραπάνω εντός παρενθέσεως λόγο και άλλους δεν είναι τελικά παράνομο) αλλά δεν θα έλεγα επ'ουδενί ότι το κατέβασα για να δω με πόσα KB/sec κατεβάζει ο υπολογιστής μου από το Internet ,αλλά τον πραγματικό λόγο που δεν είναι άλλος από τον πειραματισμό με το δικό μου αυτοκίνητο.Και αν ακόμα είχα σκοπό τη μεταπώληση (που τότε θα ήμουν όντως παράνομος και πολύ μάλιστα)πάλι θα το έλεγα.Και δεν θα προσπαθούσα να κοροϊδέψω κανέναν,δεν έχει νόημα.

Αν όχι,εδω είμαστε! κάνε post τις διευθήνσεις στο Forum και απεδειξέ μου οτι είμαι λάθος για αυτό που κάνω!

Κάνεις σε όλα λάθος φίλε,γιατί δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου.Μη πας να ξεγελάσεις κανέναν,γιατί αυτό αφενός σημαίνει ότι προσπαθείς να υποτιμήσεις τη νοημοσύνη μας και αφετέρου πάντα θα υπάρχουν πιο έξυπνοι από εσένα και θα σε αποκαλύπτουν,οπότε αν έχεις να πεις κάτι πες το ευθέως.Και επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι κι εσένα τα links στα δώσανε και προσπαθείς να βγάλεις εύκολο χρήμα.Και για να σου αποδείξω ότι όντως κάνεις λάθος, παραθέτω την δική μου πηγή που δεν είναι άλλη απο το e-mule,απ'όπου μπορείς να κατεβάσεις ακόμα και τον κωδικό από κάθε τσιπ του κάθε ecu ξεχωριστά.

Α,κάτι ακόμα.Δεν θα έγραφα όλα αυτά αν απλώς έλεγες ότι θέλεις να κερδίσεις χρήματα από αυτό που κάνεις και δεν πουλούσες ιδεαλιστικές αηδίες.
                                    Αυτά από εμένα,κάθε άποψη συζητήσιμη.

• ?
                                      A Former User last edited by

Μπράβο AlgoryThm !!!!

Μερικοί νομίζουν ότι είναι πολύ μάγκες . Σου πουλάνε τα κλεμένα και σε λένε και μαλάκα.
                                      Πέστα του , αν και απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να ιδρώνει το αυτί του !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • L
                                        lefteris25 last edited by

Ολοι να βγαλουν χρημα πανε!!! Θελουν να κερδισουν απο την καυλ.. μας!!
                                        δεν τον κανει πιο μαγκα απο εναν Τυnner

• S
                                          spm last edited by

Λοιπόν...

Καλά, γιατί όλοι ξεσηκωθήκατε να με φατε όταν καταλάβατε ότι ζητάω κάποιο φιλοδώρημα για τις EXTRA πληροφορίες που θα πάρετε? δηλαδή όσο δεν ξέρατε ότι ζητάω ανταμοιβή ήμουν καλό παιδάκι και νόμιμο και μετά όταν το μάθατε, έγινα κλεφτής και απατεώνας? τι σας έκλεψα?
                                          Όσο για το 'Φιλοδώρημα' το λεει και η λέξη ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση
                                          δεν ζήτησα κάποιο συγκεκριμένο πόσον, αλώστε μπορείτε να τα βρείτε και μόνοι σας και να γλιτώσετε τα 'Φιλοδωρήματα'

1)Spm σημαίνει 'Space-man' και όχι spam,οπως είπαν μερικοί, και μου αρέσει να το γράφω εν συντομία...

1. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ/ΕΞΑΠΑΤΩ για οικονομικό όφελος ΚΑΝΕΝΑΝ και τίποτα!
                                            ξανάλεω: παράνομη κατοχή/αντιγραφή/εμπορία λογισμικού διώκεται ποινικά!

3)Διαφημιση/δημοσιευση παράνομων ιστοτόπων θεωρείται εν μέρη παράνομη και διώκεται μόνο σε περιπτώσεις που γίνεται με 'Abuse mail' 'spam' klp δηλαδή παρά την θέληση του χρήστη.Γενικά όμως είναι ένας ωραίος τρόπος να ξετρυπώνονται παράνομα sites και έτσι πολλά sites με παράνομα links την γλιτώνουν και την πατάνε τα links! γιαυτο έχουμε γεμίσει dead links! .

4)Όχι τα links δεν μου τα έδωσε κανείς! μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα τυχαία ένα site και εκεί βρήκα ένα link για ένα άλλο site που είχαν συνεργασία κλπ...

5)Ναι πρόσθεσα χαλίκι φίλε AlgoryThm, ΟΧΙ λιθαράκι, και θα έλεγα κοπριά!
                                          αλλά δεν ήταν σωστό και δεν ταίριαζε με το ύψος του e-mail,οταν διακινώ
                                          πληροφορίες που σε ωθούν και σε βάζουν στον πειρασμό να γίνεις παράνομος, και να πας να κατεβάσεις τα προγράμματα της Superchips και όχι να πληρώσεις 500Ε να το πάρεις, τι κάνω τότε?? (σε αυτό δεν είμαι σωστός και το ξέρω, όμως όλη έχουμε την πονηριά στο αίμα μας ίδιος όταν μας κλέβουν οι βελτιωτές ζητώντας 500Ε και 1000Ε ακόμα και εσύ που μου ζητάς τα links είσαι πονηρός)

6)AlgoryThm το internet τείνει να γίνει λαϊκή αγορά που όλη
                                          προσπαθούν να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους! άλλοι χαλασμένα φρούτα
                                          και άλλοι καλά, αρχικός φτιάχτηκε για την διακίνηση πληροφοριών και
                                          όχι για εμπόριο, είπες ότι δεν συμφωνείς με αυτό, που δεν συμφωνείς?
                                          και δεύτερον λες ότι φάσκω και αντιφάσκω, που το κάνω αυτό?
                                          περιγράφω μια κατάσταση και μετά λεω ότι είναι λίγες οι φορές που
                                          δικαιολογούμε αυτά που πανε να μας πουλήσουν μέσω internet.Εξηγώ
                                          δηλαδή ότι δεν είμαστε 'Μαλακές' όπως λες και εσύ ώστε να αγοράζουμε
                                          ότι μας πασάρουν. Γιαυτο και εγώ δεν ΠΟΥΛΑΩ! συνέβαλα στην πληροφόρηση Δωρεάν, αλλά άμα θέλεις κάτι παραπάνω από αυτά που είχα να πω,καλό θα ήταν να με ανταμοιβές με κάτι παραπάνω από ένα ευχαριστώ? εξάλλου πονηρούλη εσύ πας να γλιτώσεις τα 500Ε και εγώ δεν είμαι ξάδερφος σου να σου τα κάνω δώρο γιαυτο επέλεξα τον δρόμο του φιλοδωρήματος! Πολλοί προγραμματιστές ΔΕΝ πουλάνε τα προγράμματα τους μέσω Internet όμως σου προτείνουν αν θέλεις να δώσεις κάποια λεφτά! Εγώ επειδή ξέρω ότι είμαστε Έλληνες και θέλουμε ΜΟΝΟ να πάρουμε και οχι να δώσουμε έθεσα σαν όρο, πρώτα το φιλοδώρημα! (λάθος μου?)
                                          Όσοι με θεωρούν λάθος γιατί δεν κάνουν post τα links ή μέσω PM
                                          Εντελώς free?

• C
                                            charmak66 last edited by

Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
                                            Μπράβο AlgoryThm !!!!

Μερικοί νομίζουν ότι είναι πολύ μάγκες . Σου πουλάνε τα κλεμένα και σε λένε και μαλάκα.
                                            Πέστα του , αν και απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να ιδρώνει το αυτί του !!!

Σωστός!!!

Επίσης να ενημερώσω ότι έναντι 30 ευρώ μπορώ να σας πω τις εντυπώσεις μου από το καινούριο αυτοκίνητο/λάστιχα/φρένα/ανάρτηση μου.
                                            Με μικρότερο αντίτιμο (15ευρώ) μπορώ να σας πω και για ένα πολύ καλό συνεργείο που βρήκα!Βέβαια μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε να το βρείτε και μόνοι σας,αλλά μια και εγώ μπήκα στον κόπο και το ανακάλυψα,πρέπει κάπως να ανταμοιφθώ για αυτήν την κοινωνική προσφορά....

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ