-
-
-
-
Πολύ ωραίο!
Το 6 κομμένο θα μπορούσε κανείς να πει, αλλά και το 6 είναι πολύ όμορφο.
Φαντάζεστε να έχει τιμή κοντά στα 307 και Megane CC???
Πραγματικά θα τα σβήσει -
Λογικα η τιμη του θα ειναι παραπλησια με του τορινου μοντελου, 26-30κ €.
Αν και λεγεται πως θα εχει και μοτερ με 200 αλογα σε μια εκδοση.
Παντος ειναι πολυ διαφορετικο απο ενα που ειχα δει προ κερου στο Αγγλικο Autocar.
-
Πρέπει να έχει σχέση με μαγαζί φωτογραφίας η εικόνα... Πάντως δείχνει όμορφο και αρμονικό. Αν ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο (και χωρίς να αλλάξουν το χαρακτήρα του αυτοκινήτου), πιστεύω ότι η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
-
Θά συνεχίσει νά είναι πισωκίνητο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά συνεχίσει νά είναι πισωκίνητο;Αυτή πραγματικά είναι μία πολύ καλή ερώτηση...ποιος ξέρει?
-
Πραγματικά πολύ όμορφο. Μακάρι να βγει έτσι όπως το δείχνει η φωτογραφία και επίσης να είναι πισωκίνητο.
-
Η φωτογραφία αυτή είναι αρκετά παλιά και αρκετά πριν εμφανιστεί το Ibuki στο οποίο υποτίθεται θα στηριχτεί το επόμενο miata. Η φωτό αυτή μοιάζει περισσότερο με τη σειρά 6 ολίγον συμπιεσμένη και ανοιχτή. Θα το θεωρούσα πιθανότερο σαν φάτσα για RX7 και όχι για miata.
Καθότι όμως τα μέχρι τώρα miata, όσο καλά κι αν αναγνωρίζω ότι ήταν, μου φαίνονταν ή κάπως σαν στολίδια για κομμώτριες (τα πρώτα του 1989) ή απλά άσκημα (τα επόμενα του 1997 και μετά) αυτή η εκδοχή νομίζω ότι είναι πολύ πιο ευχάριστη και πολύ του γούστου μου μεν αλλά διατηρώ αμφιβολίες για την αντοχή του σχήματος στο χρόνο. Η Mazda υποπτεύομαι ότι θα μας δώσει κάτι λίγο πιο ριζοσπαστικό σαν το νέο miata...το κακό είναι ότι το έχουν αργήσει, έπρεπε να το είχαν βγάλει πριν την Z4.....
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι πισωκίνητο. -
Φήμες αναφέρουν επίσης ότι ΙΣΩΣ το νέο MX-5 θα φοράει Wankel ή θα υπάρξει RX-8 cabrio
-
Τι σχεση εχει το roadster Miata με τα 307 και Megane;Το ιδιο target-group εχουν;
-
Πολύ καλό και πιστεύω ότι θα έχει την ίδια εμπορική επιτυχία όπως το προηγούμενο αρκεί η τιμή, τουλάχιστον με το 1.8 να μην ξεφεύγει και πολύ...........
Λογικά, θα πρέπει να παραμείνει πισωκούνητο........
new mazda miata