-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Στην συλλογη μου εδω και λιγες μερες προστεθηκε ενας μπομπος HONDA Z , κινεζικος νικελ ολος με μοτερ 125 κ.εκ. 4 αρι σαζμαν με αμπραγιαζ, τον ειχα καιμο πολλα χρονια και τελικα τον πηρατο μηχανακι αυτο (το γνησιο ομως) το ειχα οταν πηγαινα σχολειο. φτιαγμενο φυσικα ντουμπανο και μαμουσε
κριμα να μην το εχω κρατησει
θα το ειχα στο σαλονι μου
εκτος απ'την ιστορικη αξια, θα ειχε και απιστευτη συναισθηματικη... -
Ε,πανε παρε ενα Κινέζικο.Και κάντο και συ νίκελ.
Η μάλλον χρυσό...
Περαν της πλάκας τώρα,αυτα τα πρώτα εργαλεία δε τα πουλάνε ρε συ.Τώρα ξέρεις τι περήφανα (σκονισμένο) κάθεται το τσαλυ-22 χρονων πλέον,δίπλα στο Triple?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε,πανε παρε ενα Κινέζικο.Και κάντο και συ νίκελ.Η μάλλον χρυσό...
Περαν της πλάκας τώρα,αυτα τα πρώτα εργαλεία δε τα πουλάνε ρε συ.Τώρα ξέρεις τι περήφανα (σκονισμένο) κάθεται το τσαλυ-22 χρονων πλέον,δίπλα στο Triple?
το ξερω
τοτε ομως σκεφτομουν καπως διαφορετικα..
ειχα αρχισει να 'μεγαλωνω', να εχω χωροταξικο προβλημα, να χρειαζομαι ενα πιο ευχρηστο μεσο.. κ ετσι πηρα παπι...τωρα δεν ειμαι σε φαση για αγορα τετοιου μηχανακιου, καθως ψηνομαι το πολυ μεχρι χριστουγεννα να εχω αποκτησει την 2η σοβαρη μου μοτοσυκλετα μετα το bandit... ο προβληματισμος μου ειναι οτι γενικα γουσταρω naked, αλλα ισως παω για κανα R6
its now or never -
HONDA MB 50
HONDA MBX 125
SUZUKI TSR 125
SUZUKI GSX-R 400 KAI HONDA C 50 GLX
PIAGGIO TYPHOON 125
KAWASAKI KLE 500
KAWASAKI VERSYS 650
THE END -
Bonneville ή thruxton;
-
Είπαμε...Θρουξτον!
-
μάλλον για την Bonnie το βλέπω... ωραίο και καλό το θρούξτον αλλά στο δρόμο τρομάζει λίγο με το σκυφτό, αν σκεφτείς την τεχνολογία που κουβαλάει... Με την Bonnie οδηγάς πιο 'περίφανα'!
Θα της βάλω και ένα roadster σελάκι με καπάκι (cafe στυλ) και είμαστε κομπλέ! Black series εννοείται , τα χρώμια δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου στις μηχανές... -
Μπλακ σιρις + μονόσελο ,είσαι κορυφή.Και σίγουρα η πεταλούδα είναι πιο πρακτική απο τα κλιπονς.Το ετοιμάζεις ή είσαι σε πιο πρώιμο στάδιο?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μπλακ σιρις + μονόσελο ,είσαι κορυφή.Και σίγουρα η πεταλούδα είναι πιο πρακτική απο τα κλιπονς.Το ετοιμάζεις ή είσαι σε πιο πρώιμο στάδιο?Πλάκα μου κάνεις; Ψαχνω να την κάνω έγκαιρα από τη δουλειά για να πάω για κατάθεση στη μιχαλακοπούλου!
Την έκανα και βόλτα... εντάξει, hondoφέρνει σε αίσθηση (καμία σχέση με το ντούκουντούκου της ορίτζιναλ) αλλά έχει έναν απίστευτο αέρα κλασσικού στην οδήγηση... δεν έχει την άπειρη δύναμη, παρά τα κυβικά της, ωστόσο και ενώ περίμενα να με δυσκολέψουν τα κιλά της την βρήκα πολύ εύχρηστη (όχι για κάθε μέρα, βέβαια)...
τιμονάκια έχει διάφορα, αν θέλεις να το χαμηλώσεις λίγο μπροστά αλλά νομίζω ότι είναι οκ με το κανονικό: όσο πρέπει για να είναι ξεκούραστη και να μην τσοπεροδείχνει (μπλιάχ)! -
Γιαυτο πουλησες την 220 ?
-
Απότι έβλεπα στο φυλλάδιο,έχει και εξατμίσεις after market
Πάντως σίγουρα ο ήχος της ακόμα και νορμαλ δε φέρνει σε τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Αντε με το καλό!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Απότι έβλεπα στο φυλλάδιο,έχει και εξατμίσεις after marketΠάντως σίγουρα ο ήχος της ακόμα και νορμαλ δε φέρνει σε τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Αντε με το καλό!
Δυστυχώς δεν είναι έτσι... κάνει σα Honda και δεν κάνω πλάκα...τώρα, με δυο φρέσκα predators...
Είναι θέμα χρόνου, που λες, καλώς εχόντων των πραγμάτων...
-
Ξέρει κανείς από raptor 650 (κοιτάω εναλλακτικές...). Σε σχέση με ένα μανστεράκι;
-
Φίλε το RAPTOR ειναι πολύ καλό μηχανάκι και σε πολύ συμφερουσα τιμή.
Φοράει το μοτέρ από SUZUKI V-STROM 650.
Ομως πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα στη μεταπώληση.
Αν δε σε ενδιαφέρερι αυτο και το όνομα της DUCATI τότε παρτο με κλειστά μάτια.
Ενα άριστο και πολύ δυνατο ΙΑΠΩΝΙΚΟ μοτέρ σε συνδυασμό με ευρωπαικό
πακέτο πλαίσιο-αναρτήσεις-φρένα.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! -
Ευχαριστώ Φραγκίσκο, αλλά κάτσε να δούμε πρώτα τι θα πάρουμε και μετά, ας ελπίσουμε, να είναι καλορίζικο!
Πάντως μάαααααλλον για την bonnie το βλέπω... -
το κυριως ματοσακο μου ειναι ενα v-strom 650.
παιδι μου ομως ειναι αυτο
[url]καημος μετα τα 16 που πουλησα το γνησιο που ειχα.
ετσι βγηκα στην αναζητηση.τα 2000-2500-3000 που ζηταγαν για γνησιο τα θεωρησα υπερβολικα!!πρωτα πηρα ενα lifan πριν 2 χρονια,το εδωσα και πριν κανα 3μηνο πηρα το 'παιδϊ' το οποιο σιγα σιγα θα γινει γνησιο(ειδη βλεπεται τα πρωτα βηματα!!!)[/url] -
Φιλε μου απο οτι βλεπω ειναι 125 κ.εκ. sky-team , εχω και εγω ενα ιδιο,το δουλευεις χωρις φιλτρο απο οτι βλεπω εχω και εγω προβληματα με την τροφοδοσια διακοπες κ.τ.λ. για πες μου τιποτα
-
PUNTOCC
κ εγω το ιδιο εκανα, το'χα στα 16 (το χοντα, το γνησιο..) και το πουλησα
το δικο μου ηταν μαλιστα φτιαγμενο
τι καρμπιρατερια στο πλάι με πατεντες στο λαιμο (μικουνι/ντελορτο κ ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις περασε απο αυτο το μηχανακι...) του'χα χωσει, τι μετατροπες σε 72αρα 6v κεφαλη απο στρογγυλοφαναρο που'χα βαλει πανω, κ απο κει κ περα περασε διαφορα σταδια οσον αφορα το ποσο φτιαγμενο ηταν, επαιζα με τα χιλιοστακομματια πηγαινε παντως
βεβαια ημουν και η χαρα του τροχαιου. ειχα βγαλει την πινακιδα για ομορφια, χαρτια δεν κουβαλουσα μαζι (βαριομουν ), κρανος δυστυχως δεν ειχα μυαλο ακομα ωστε να φοραω (το μονο που εχω μετανιωσει για να'μαι ειλικρινης) κ παααααμε
ημουν 100% καγκουρας αλλα ειχε πλακα! ανελεητο γελιο -
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Φιλε μου απο οτι βλεπω ειναι 125 κ.εκ. sky-team , εχω και εγω ενα ιδιο,το δουλευεις χωρις φιλτρο απο οτι βλεπω εχω και εγω προβληματα με την τροφοδοσια διακοπες κ.τ.λ. για πες μου τιποτατο πρωτο πραγμα που του εκανα ηταν του αλλαξα ζιγκλερ γιατι μαμα ειχε πολλη μικρο και μπερδευε(νομιζω 75,ηθελα να βαλω 95 αλλα δεν βρηκα και εβαλα 105,πολλη μεγαλο αν βρεις βαλε 95)εκτοτε δεν μπορω να βαλω φιλτρο αερα γιατι οτι και να βαλω μενει απο αερα!!!το εχω αφησει ετσι,τρωω βεβαια κατι βενζινες στο μπατζακι αλλα παει!!!
ο συμπλεκτης σου τι λεει??
χιλλιομετρα???
προβληματα??εγω εχω κανει 650χλμ.
εχω αλλαξει 3 μπαταριες,η πρωτη εσκασε την πρωτη βδομαδα με αποτελεσμα ωα μου ξεβαψει σκελετο-ψαλιδι-μοτερ!!!
ο συμπλεκτης ειναι
το φιλτρο βενζινης ανοιξε την τριτη μερα με αποτελεσμα να τρεχει και να πεταξω το χαλι στο σπιτι που ποτισε!!! -
Δεν έχει σχέση πιθανότατα το 105 που έβαλες με το φίλτρο αέρα.Βάλε μια φιλτροχοάνη, ανέβασε τη βελόνα 1-2 σκάλες και παίξε λίγο με τη βίδα του αέρα.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?