-
Χτες έκανα μια μεγαλύτερη βόλτα (καμιά 30ριά χιλιόμετρα, όχι παραπάνω γιατί τα χέρια μου έγιναν μπορντώ από το κρύο). Καλά την είχα ψυλλιαστεί από την αρχή ότι είναι κουδουνίστρα τρελή ( ). Και πολύ σκληρή είναι, επίσης, αλλά χωρίς να κοπανάει... φρένα και γκάζια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πολύ γιατί είναι καινούργια (ακόμα μυρίζουν τα κεριά της ) και τη λυπάμαι... σταδιακά θα γίνει και αυτό! χει τεράστια ροπή (7kgm από χαμηλά) και μου κάνει εντύπωση πως, από το ρελαντί κιόλας, όταν αφήνεις το συμπλέκτη τραβάει απίστευτα.
Οι εξατμίσεις στους λαιμούς κιτρίνισαν και σιγά σιγά γίνονται μπλε (οι αμερικάνοι τσαντίζονται αλλά εγω γουστάρω με τρέλα τις καμένες εξατμίσεις) και τέλος, αφού πρώτα μου έπαθαν αγκύλωση τα δάχτυλα, ανακάλυψα ότι οι μανέτες ρυθμίζονται(στις παλιές δε ρυθμίζονταν- οι καρφωτές μπαίνουν μια χαρα, πάντως )...
Εξατμίσεις δε με βλέπω να αλλάζω, offset, γιατί αυτές μου αρκούν σαν ήχος (δεν είναι και τοοοοοοσο πια πεθαμένη) και κάνει και μερικά σκασιματάκια στο άφημα που είναι πολύ αστεία και ευχάριστα! Το μονόσελο-cafe racer, όμως, το βλέπω και σύντομα κιόλας!Αυτά.
D-Jet in , με άλλα λόγια και με Εγγλέζα, μάλιστα!!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Απότι έβλεπα στο φυλλάδιο,έχει και εξατμίσεις after market
Πάντως σίγουρα ο ήχος της ακόμα και νορμαλ δε φέρνει σε τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Αντε με το καλό!
Δυστυχώς δεν είναι έτσι... κάνει σα Honda και δεν κάνω πλάκα...τώρα, με δυο φρέσκα predators...
Είναι θέμα χρόνου, που λες, καλώς εχόντων των πραγμάτων...
Εμ,δε με πίστευες!
Υ.Γ:Πάντως 2 predators....
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Απότι έβλεπα στο φυλλάδιο,έχει και εξατμίσεις after market
Πάντως σίγουρα ο ήχος της ακόμα και νορμαλ δε φέρνει σε τίποτε άλλο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Αντε με το καλό!
Δυστυχώς δεν είναι έτσι... κάνει σα Honda και δεν κάνω πλάκα...τώρα, με δυο φρέσκα predators...
Είναι θέμα χρόνου, που λες, καλώς εχόντων των πραγμάτων...
Εμ,δε με πίστευες!
Υ.Γ:Πάντως 2 predators....
Καλά... κάτσε να στρώσει πρώτα και βλέπουμε!
-
Τώρα είδα την ημερομηνία και αγχώθηκα...
πρέπει να της πάρω γλυκά το βράδυ! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλημέρα!
Χτες που είχε πολύ καλό καιρό ( ) παρέλαβα το κορίτσι μου...
http://www.triumph.co.uk/images/bonnevi ... _black.jpg
Να'μαστε καλά απο υγεία και να μπορούμε να οδηγούμε και λέω να την κρατήσω 5-10-20-50 χρόνια!
**Σκεφτόμουν να τη βγάλω Black Betty **(εδώ που τα λέμε μοιάζει και για τέτοια) αλλά τελικά επειδή είναι και πολύ ξεμυαλίστρα-κουδουνίστρα-ζηλιάρα και τα ρέστα, τη βάφτισα Tinkerbell!Αυτά... κατά τα άλλα:
http://www.youtube.com/watch?v=vkA9k6lDags
καλοριζικη φιλευ.γ. ο ζηλιαρης κολλητος σου
-
Σε ευχαριστώ για το τραγουδάκι Καπαπή!
και εγώ δε θα σε πειράξω άλλο......θείο!
-
Να τη χαίρεσαι την κούκλα, D-Jet! Περιμένουμε και καλή φωτό!
-
http://i210.photobucket.com/albums/bb24 ... 0888-1.jpg
Αμερικάνικη είναι αυτή...
-
-
-
Έχεις πιάσει το νόημα...
Ευχαριστώ!
-
-
Δεν θυμάμαι αν σας το έχω πει ... HONDA TRANSALP 600!!!!!!!!
-
-
Bασικα σκεφτόμουν να το κάνω όσο πιο μαμά γίνεται.
Τι είχες στο μυαλό σου;; -
Hornet...
Ομοιοπαθής...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Bασικα σκεφτόμουν να το κάνω όσο πιο μαμά γίνεται.
Τι είχες στο μυαλό σου;;ΠΟΛΛΑ μπορει να γινει πολυ κακο.
-
Ποσο κακό μπορεί να γίνει ενα 600ρι χόντα???
Μου θύμισες μια αηδία που έβλεπα τις προάλλες.Ενα μπέρδεμα με σασί σιμπιαρ400 μοτερ 600εφ,αναρτήσεις-ζαντες απο φαιρμπλειντ 90κατι,ουρα ρ1 98 και τιμόνι εμεξ....Και το κυριότερο,ο κάτοχος περήφανος.
Μαζί σου για το 'οσο πιο μαμά γίνεται',καμιά εξάτμιση το πολύ.
-
offset
Με το EFI χρειάζεται κάποιου είδους επαναπρογραματισμό η ECU για άλλες εξατμίσεις (αντίστοιχο του παλαιού τζετώματος) ή είναι προσαρμοστικό το σύστημα; -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ποσο κακό μπορεί να γίνει ενα 600ρι χόντα???Μου θύμισες μια αηδία που έβλεπα τις προάλλες.Ενα μπέρδεμα με σασί σιμπιαρ400 μοτερ 600εφ,αναρτήσεις-ζαντες απο φαιρμπλειντ 90κατι,ουρα ρ1 98 και τιμόνι εμεξ....Και το κυριότερο,ο κάτοχος περήφανος.
Μαζί σου για το 'οσο πιο μαμά γίνεται',καμιά εξάτμιση το πολύ.
οχι ρε συ υπερβολες για φυσιολογικα πραγματα μιλαω.(κανενα upsidedown,καμια ακτινικη brembo,κανενα carbon φτερακι-καπακι ,κανενα τιμονακι,καμια ακραπα,ενα ohlins πισω,ζαντουλες marchesini κτλ)
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?