-
Μεγειές! ΤΟΥΜΠΑΝΟ
-
thank you!
127 άλογα....χωρίς να είναι καθαρόαιμο street...
-
πωπω! τι κουκλι ειναι αυτο? (σλουρπ! μου τρεχουν τα σαλια στο πληκτρρλογιο!)
καλοταξιδο!
-
Με υγεία και πολλα πολλα ευχάριστα χιλιόμετρα . . .
Πολύ ωραία . . .
Οδήγησα κάποτε το 750 . . . . και έπαθα την πλάκα μου . . . αλλά συνειδητοποίησα, ότι δεν κάνουν αυτά τα μοτόρια για μένα . . . Είναι πολύ (μα πάρα πάρα πάρα πολύ) γλυκό το γκάζι . . .και αν το κυκλοφορούσα τέτοιο θηρίο στους δρόμους θα γινόμουν . . . . . άκρως 'αντικοινωνικός' .Καλή είναι και η Transalp . . .αμα 200ριζε κιόλας (έστω και σε κατηφόρα με ούριο άνεμο ) θα ήταν τέλεια.
-
long live the 1000! Αντε γιατι όταν ακούω για τα 750ρια αναγουλιάζω.
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
long live the 1000! Αντε γιατι όταν ακούω για τα 750ρια αναγουλιάζω.Καλορίζικο!
Σε εχω και με αυτα
-
-
Εγώ έχω το απόλυτο εργαλείο από όλους σας...
21 ίντσες ζάντες, 18 ταχύτητες, εκπληκτική οικονομία καυσίμου, εξαιρετική αντοχή στις πτώσεις και κάνει και ωραία παντιλίκια....
Mountain Bike!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ζ1000: το πιο ψαρωτικό μηχάνημα που κυκλοφορεί.....εύγε! (και ψύχραιμα!)
-
.......RD 500 LC ΤΟΥ 1986 ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ
-
Τον Απριλιο θα του αναψω 21
-
Το πήρες; Μεγειές...
-
πάλι άλλαξες ρε?
μεγιές!
-
Εφόσον λοιπόν σκέφτεσαι τόσο εξειδικευμένη χρήση,γιατί όχι ενα 600ρι? Οχι πως το 750 είναι άσχημο,αλλα με το 600 πιστεύω οτι οι Σέρρες είναι απόλαυση.
-
Γνωρίζεις βέβαια ότι και οι φίλοι σου αγόρασαν τα 1000ρια για να μη τους την πεί κανένας άλλος φίλος και αν ενας κανει την αρχή....
Αποψη μου ότι με ενα 600 η συνολική ευχαρίστηση θα είναι μεγαλύτερη,εκτός και αν οι φίλοι σου γυρνάνε κάτω απο το 1.30 .
Υ.Γ: Και γω χιλιάρι θαπαιρνα.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Γνωρίζεις βέβαια ότι και οι φίλοι σου αγόρασαν τα 1000ρια για να μη τους την πεί κανένας άλλος φίλος και αν ενας κανει την αρχή....
Αποψη μου ότι με ενα 600 η συνολική ευχαρίστηση θα είναι μεγαλύτερη,εκτός και αν οι φίλοι σου γυρνάνε κάτω απο το 1.30 .
Υ.Γ: Και γω χιλιάρι θαπαιρνα.
γεμιζει το στομα ρε παιδι μου..600αρακια ειναι κ τα xt..
αλλωστε ειχα κ φειζερ κ ρενα χιλιαρα..άλλη φάση αυτά ρε...είχα για ένα 3μηνο ένα μοτάρ ΧΤ 660.
-
Τουλάχιστον αυτό ήταν 660...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καλα ρε σαββα,αφου δεν πινεις,δεν καπνιζεις κ δεν φτιαχνεσαι τι δουλεια
εχς με το Ζ?συναισθηματική...
-
Ανευ πλάκας,το Ζ1000 είναι ενα απο τα τελευταία οχήματα που θα περίμενα να συναντήσω σε χρήστη αυτού του φόρουμ
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ανευ πλάκας,το Ζ1000 είναι ενα απο τα τελευταία οχήματα που θα περίμενα να συναντήσω σε χρήστη αυτού του φόρουμτι εννοάς ρε?
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?