-
Αν κερδίσω το λαχείο, θα πάρω την Χ3 - ωστόσο, η 3.0 μου πέφτει κατατίς ακριβή. Κάτι άκουσα - διάβασα ότι θα βγεί και με 2.5.
Ξέρετε κάτι?
Την υπολογίζω περίπου 6.000 πιό φθηνή....
-
Αν κερδίσω το λαχείο, θα πάρω την Χ3 - ωστόσο, η 3.0 μου πέφτει κατατίς ακριβή. Κάτι άκουσα - διάβασα ότι θα βγεί και με 2.5.
Ξέρετε κάτι?
-
Ξέρετε κάτι?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αν κερδίσω το λαχείο, θα πάρω την Χ3 - ωστόσο, η 3.0 μου πέφτει κατατίς ακριβή. Κάτι άκουσα - διάβασα ότι θα βγεί και με 2.5.Ξέρετε κάτι?
Καλά το παρακάτω τόπικ δεν το είδες??
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7411Στην πρώτη σελίδα είναι και αυτό, απλά λίγο πιο κάτω.....
-
Auto Τρίτη 22/06/04
Ανακοινώθηκαν από την επίσημη αντιπροσωπία της BMW στην χώρα μας, οι τιμές για την μικρότερου κυβισμού έκδοση (κινητήρας 2,5 λίτρων και 192 ίππων) της εκτός δρόμου πρότασης της βαυαρικής φίρμας, της Χ3, η οποία είναι **ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 49.990 ευρώ **και πλούσιο εξοπλισμό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: H βασική έκδοση Comfort περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της όλες τις ηλεκτρονικές ευκολίες, έξι αερόσακους, σύστημα ABS και ESP και κοστίζει 49.990 ευρώ, ενώ η αμέσως μεγαλύτερη τιμολογιακά είναι η έκδοση Sportive (56100)), που συν των χαρακτηριστικών της βασικής έκδοσης έχει μεγαλύτερους τροχούς με αλουμινένιες ζάντες και επενδύσεις αλουμινίου στο εσωτερικό. Η ακριβότερη εκ των εκδόσεων είναι η Exclusive(59400), που έχει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι και ηλεκτρικά ελεγχόμενη ανάρτηση.
O 'straight six' 2.5 λίτρων κινητήρας της αποδίδει 192 ίππους και 245 Nm ροπής, ενώ χαρακτηρίζεται από την μεταξένιοα λειτουργία του.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....Χ3, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 49.990 ευρώκαι πλούσιο εξοπλισμό.Θα πουλήσει τρελά στην Ελλάδα.
10 ευρώ ρέστα από το τεκμήριο, παρακαλώ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
....Χ3, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 49.990 ευρώκαι πλούσιο εξοπλισμό.
Θα πουλήσει τρελά στην Ελλάδα.
χωρίς τεκμήριο είναι, τα 50Κ αναφέρονται στην εργοστασιακή αξία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
....Χ3, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από 49.990 ευρώκαι πλούσιο εξοπλισμό.
Θα πουλήσει τρελά στην Ελλάδα.
χωρίς τεκμήριο είναι, τα 50Κ αναφέρονται στην εργοστασιακή αξία
Ακριβώς.
Δέκα ευρώ κάτω από το τεκμήριο.
BMW X3 με κινητήρα 2.5lt? Πότε?